Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. január 26., szombat

K.Regina *KE* sztori Niall :))


Régóta ismeritek egymást Niallel. Te talán többet is érzel iránta, mint puszta barátság azonben még nem volt merszed ahhoz, hogy ezt bevalld neki.
Egy borongós napon felhív, és elhív randizni. Természetesen igent mondasz. Körlbelül egy óra múlva csengetnek. A számodra tökéletes pasi áll az ajtó előtt.
-Gyönyörű vagy.-suttogta.
Elpirulsz.
-És..öhm... szereted a pizzát?-kérdezi Niall.
-Igen, nagyon.-válaszolod  széles mosollyal.
-Az király. Tudok egy fantasztikus helyet.-mondta selytelmes mosollyal.
Beültök az autóba, de mielőtt elindulnátok, Niall beköti a szemedet. Teljesen elvesztetted az időérzékedet. Néhány óra múlva ( bár szerinted napok is elteltek.) Niall leveszi a kendőt. Kinézel a repülőgép (!) ablakán, és egyszerűen nem hiszel a szemednek.
-Jesszusom Niall..Olaszország?-kérdezed megdöbbenve.
-Pontosabban Velence...de te a legjobbat érdemled.-válszol Niall szerényen mosolyogva.
Beültök egy étterembe és megkajáltok. Elmentek Velence egyik legrégibb hídjához a Rialatohoz. Fejedet hátradöntve nézegeted a csillagokat, mikor Niall maga felé fordít.
-Regina...el kell mondanom valamit.-nagy levegőt vesz és a szemedbe néz.-Szeretlek, mindig is szerettelek. De csak most volt bátorságom elmondani neked, hogy mindig is többet éreztem barátságnál. Megtisztelnél azzal, ha a barátnőm lennél.
-Én is szeretlek Niall.-mondod a könnyeiddel küszködve.
*majd csók*


~Fanniiiiii
[ remélem tetszett :)) ]


Kérjetek *KE* sztorit, vagy 18+os történetet.:))) küldjetek e-mailt a ke181d@hotmail.com-ra. Írjátok le a neveteket; azt, hogy mit szeretnétek és, hogy kivel.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése