Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. január 26., szombat

Bemelegítés meccs előtt. (Louis) 18+



A barátoddal Louisal már két éve együtt vagytok. Ő egy jótékonysági foci meccsen vesz részt, ahova te is elkísérted.
Meccs előtt gondoltad bátorítod egy kicsit így hátra mentél az öltözőjébe.
Ahogy az ajtaja elé léptél ismrős hangot hallottál meg. Résnyire benyitottál és láttad, ahogy Louis az egyik padon ül és nyög, miközben kielégíti magát. Te már a látványától is beinudlsz. Körül nézel a folyosón, hogy van-e rajtad kívül valaki még ott, majd mikor megbizonyosodsz, hogy egyedül vagy a nadrágodba nyúlsz és simogatni kezded magad. Mikor látod, hogy Louis egyre közelebb kerül a csúcshoz egy ujjadat felnyomod magadnak, mire egy hangos nyögés hagyja el a szádat. Ennek következménye képpen Louis észrevesz téged és kajánul mosolyogni kezd.
-Hello baby. - megy oda hozzád letolt nadrággal, majd behúz az öltözőbe és bezárja az ajtót. - Te meg mit csináltál itt? - nézett végig rajtad vággyal telt szemekkel és megnyalta a szája szélét.
-Ezt én is kérdezhetném tőled. - mondtad neki szexin és megfogtad a még mindig ágaskodó férfiasságát. Kézzel kezdted kielégíteni; ő becsukta a szemét és hangosakat sóhajtott. Egy percet sem gondolkoztál, letérdeltél elé és megnyaltad farkát. Majd hirtelen egész hosszát bekaptad és szopni kezdted.
-Gyorsabban.! - nyögte Louis.
Úgy gondoltad kicsit megkínzod, ezért nem gyorsítottál a tempón. Arra viszont nem számítottál, hogy Louis megfogja a tarkód és előrébb löki fejed, majd ő kezdi el így diktálni az ütemet.
-Mindjááárt.! - mondja Louis majd ebben a pillanatban a szádba élvezett. - Most te jössz. - nézett rád majd felkapott és az egyik padra ültetett. Szenvedélyesen megcsókolt, majd nadrágon keresztül kezdett el simogatni. Téged kirázott a hideg és jobban nyomtad magad Louis kezének. Mosolyogni kezdett majd egy mozdulattal lehúzta a nadrágodat, a bugyiddal együtt.
Belső combodat kezdte simogatni és csókotokat egy percre sem szakította meg. Majd érzékeny pontodhoz ért és ott kezdett simogatni. Körkörös mozdulatokat tett, mire te felnyögtél. Egyre gyorsabban mozgatta kezét, majd hirtelen felnyomta két ujját. Nem hagyott időt, hogy megszokd egyből gyors tempóban kezdett ujjazni. Egyre hangosabban nyögtél, majd megérezted ott lent Louis nyelvét, mire szinte felsikítottál.
-Ooooh Louis.!! - nyögted.
Pár perc múlva kezdett eluralkodni rajtad az érzés majd hangosan Louis ujjai köré élveztél.
Hirtelen ismét felkapott és a földre fektetett. Megcsókolt, szádról áttért a nyakadra. Harapdálni és szívni kezdte mire egy kisebb nyögés hagyta el a szádat. Hajába túrtál, hallottad ahogy felsóhajt.
Aztán hirtelen Louis teljes hosszával belédhatol, mire te hatalmasat nyögsz. Előző cselekedetével ellentétben, most várt egy kicsit, hogy megszoksz méretét majd lassan elkezdett mozogni. Szemedbe nézett, majd olyan szenvedélyesen megcsókolt, hogy eszedbe jutott talán soha nem csókolt még így.
Tovább lökött, majd gyorsított és eszeveszett tempóban.
-Ooooh [T/N]. - nyögte a nyakadba Louis.
Negyed óra múlva kb egyszerre értetek el a csúcsra.
-Lemaradtál a pályáról, a bemelegítésről. - mondtad neki miközben felöltöztetek.
-Azt hiszem, ez tökéletesen megtette bemelegítésnek. - mosolygott rád majd megcsókolt és együtt, kézen fogva mentetek fel a pályához.


~Jennii

Kérjetek *KE* sztorit, vagy 18+os történetet.:))) küldjetek e-mailt a ke181d@hotmail.com-ra. Írjátok le a neveteket; azt, hogy mit szeretnétek és, hogy kivel.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése