Louissal most vagytok együtt 6 hónapja, de mèg úgy nem voltatok együtt. Louis mára tervezi azt a napot hogy megtörtènjen. Mindent elrendez, hogy tökéletes legyen.
-Kèszen állsz?-kèrdezte Louis
-Igen azt hiszem-mondtad kicsit bizonytalanul
-Nem kell fèlned vigyázok rád-mondta majd felkapott ès bevitt a szobába ahol az ágy teli volt rózsaszirmokkal, a szobát csak a gyertyák fènye vilàgitotta meg.
-Gyönyörü vagy!-mondta és megcsókolt, óvatosan beleharapott az alsó ajkadba, hogy bejutást nyerjen a szàdba,de te nem hagytad neki. Elkezdett levetköztetni mire észbekaptál màr fehèrnemüben voltál
-Nincs meleged?-kèrdezted nevetve majd elkezdted Louisrol lehámozni a ruháit ès ö ott állt elötted egy boxerben amiben ott dudorodott merevedö fèrfiasága.
Elkezdted volna levenni a boxerét de nem hagyta.
-Azt szeretnèm, ha minden tökéletes lenne, ugyhogy hadd csináljak mindent én.-ujabb csókott nyomott a szàdra miközben a vékony bugyidon keresztül izgata a csiklodat. Egy nyögès hagyta el a szàdat erre Louis elmosolyodott. Ezután kikapcsolta a melltartódat és elkezdte maszirozni a melleidet amitöl mègjobban benedvesetél. Louis levette a boxerèt és ott volt elötted hatalmas fèrfiasága.
-Biztos ezt szeretnès?-kèrdezte
-Igen! Magamban akarlak èrezni.
Nem kellett semmit kétszer mondani levette rólad a bugyit ès a bejáratodhoz helyezkedett. Lassan belèdtolta és hagyta hogy megszokd a mèretét aztán lassan elkezdett benned mozogni majd egyre gyorsitott.
-Sikitsd a nevem, ha közel vagy-mondta
Nem kellett sok, hogy èrezd a hasadban a feszülö érzèst
-LOUIS!-sikitottad a nevét
-Várj még!-lökött mèg ratad pàrat majd belèdélvezett ès ezáltal te is elérted az orgazmust.


Petrától kaptam most..:DDD nekem eléggé bejön..:DD
~Jennii.