Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 25., csütörtök

With you, Without you. 2. rész (Zayn) 18+



Már több, mint egy hét telt el az első este óta és azóta, hogy először lefeküdtem Zaynnel. Azóta kb észre sem vesz, le sem szar. Szinte mindennap más lánnyal van és más lányt hoz fel a házba. Majdnem minden este sírva alszom el és amikor beszélni akarok vele akkor mindig leráz valamivel. Ezerszer megfordult a fejemben ezalatt a néhány nap alatt, hogy haza megyek. Nekem Zayn több volt, mint egy éjszaka.
-Hé te nem jössz? - jött ki hozzám a kertbe Tina.
-Nincs kedvem végig nézni megint azt, ahogy Zayn felszed egy csajt, majd haza hozza és megdugja.
-Hát ahogy érzed, de mi elmegyünk. Majd valamikor jövünk.
-Oké, jó szórakozást. - mosolyogtam.

Már jócskán az éjszakában voltam és a nappaliban ültem, mikor ajtócsapódást hallottam egy lány nyávogó vihogását és Zayn hangját.
-Ezt nem hiszem el. - dühöngtem az orrom alatt.
A kis csajt úgy kellett betámogatni a nappaliba, aki éppen ha elmúlt tizenhét.
-Ó szia. - vihogott rám. - Ő ki?
-A lakótársam. - mondta neki Zayn de látszott rajta, hogy zavarja a szituáció. - Menj fel az emeletre, balra a második ajtó. Mindjárt megyek én is. - puszilta meg az arcát a szőke kislánynak, aki támolyogva teljesítette a feladatot.
-Esküszöm Zayn neked az a maradék eszed is elment, ami volt. - kezdtem el ahogy felért az emeletre a lány.- Nem csak gyökér most már pedofil is vagy?
-Mi a fasz? - nézett rám értetlenül.
-Az a lány nincs több tizennyolcnál. Igazam van?
-Neked nem teljesen mindegy? - kiáltott rám majd ott hagyott.
Eltört a mécses és ismét bőgni kezdtem...Zayn miatt. Elegem volt már az örökös szenvedésből. Hajnal négyig míg a többiek nem értek haza a lány nyögését hallgattam és mit ne mondjak..nem volt kellemes.

 *másnap este*
Egész nap kerültem Zaynt, nem voltam rá kíváncsi. Este mikor mentem fel a szobámba véletlenül meghallottam ahogy Zayn és Luke beszélgettek.
-Nagyon ki volt akadva a csaj miatt?
-Gondolhatod.
-Akarsz te tőle egyáltalán valamit?
-Tetszik, nem is kicsit. De tudom, hogy Ő többet akar és ettől ki vagyok. Nem vagyok felkészülve egy komoly kapcsolatara vagy egyáltalán arra, hogy megállapodjak egy lány mellett. - hallottam Zayn ideges hangját.
Egy percig csak álltam az ajtóban és meg sem tudtam szólalni a meglepődöttségtől. Gyorsan észbe kaptam és berohantam a szobámba, ami szerencsémre üres volt így nyugodtan el tudtam gondolkozni. Vagyis csak el tudtam volna, ha néhány perc múlva Zayn nem toppan be.
-Szia. Tudunk beszélni?
-Gondolom. - próbáltam közömbös lenni ami kisebb nagyobb sikerekkel sikerült is.
-Sajnálom a tegnap estét, nem akartam, hogy neked rossz legyen.
-Talán akkor kellet volna gondolkoznod, mikor első este ágyba vittél majd már másnap más lányt dugtál. - néztem élesen szemébe.
-Tudom. Ne haragudj.
Annyira hülye helyzet volt, nem tudtam mit mondani vagy mit csinálni. Csak ültünk egymással szemben és bámultuk egymást. Hülyén éreztem magam mert egy olyan valakiért voltam oda, aki nem akart tőlem semmi komolyat, max csak szexet.
-Gyere ide. - mosolygott és széttárta karjait jelezve, hogy öleljem meg.
Mintha tudta volna, hogy csak erre van szükségem. Zaynhez bújtam akármennyire is tudtam, hogy mi lesz ennek az ölelkezésnek a vége és, hogy mennyire nem helyes. Ahogy keze végig siklott hátamon kirázott a hideg és egy szaggatott sóhaj tört ki belőlem.
-Nem tudtam, hogy ilyen hatással vagyok rád. - morogta fülembe, ami még csak rákontrázott az előbbi akciójára.
-Most már tudod. - suttogtam.
Kissé eltolt magától, állam alá nyúlt, maga felé fordította a fejem majd puha ajkait gyengéden az enyémre nyomta. Néhány pillanatig ajkaink csak alig érintették egymást, majd Zayn fogai közé vette alsó ajkamat és kissé meghúzta azt. Egy halkabb nyögés hagyta el számat, amin Ő felbátorodva megcsókolt. Édes nyelve durván tört be a számba és hívta csatára az enyémet. Zayn olyan hatással volt rám, mint még senki más és amikor a közelembe került valahogy nem tudtam parancsolni a testemnek. Kezeim nyaka köré csúsztak és beletúrtak a hajába. Hanyatt fektetett, lábaim közé fészkelte magát, majd számról áttért a nyakamra amit apró puszikkal és harapásokkal halmozott el. Halkan nyöszörögtem alatta és húztam puha haját. Kezei oldalamon végig csúsztak, majd beleakasztotta ujjait a pólóm aljába és egy könnyed mozdulattal levette rólam. Áldottam az Istent amiért Zaynen nem volt póló így csupasz mellkasaink minden akadály nélkül simulhattak össze. Végig húztam körmeimet a hátán és éreztem, hogy minden izom megfeszült benne.
-Akarlak. - morogta nyakamba majd kicsivel erősebben húzta meg a vékony bőrt a nyakamon így egy hangosabb nyögés hagyta el a számat. - Most.
Be voltam indulva Zaynre, nem is kicsit így fordítottam helyzetünkön, ezáltal Ő került alulra. Ezúttal én támadtam le nyakát, majd az állvonalától a kulcscsontjáig húztam a nyelvemmel egy forró csíkot, amire Ő a csípőm markolásával reagált. Lejjebb haladtam a puszikkal, miközben hasát simogattam még jobban fokozva a vágyat. Elértem nadrágjához amit nemes egyszerűséggel lehúztam róla így szembesültem - ismét - nem mindennapi méretével, ami már igencsak küzdött a boxer alsóval. Az anyagon keresztül kezdtem izgatni, apró puszikat adtam rá és simogattam.
-Kérlek. - suttogta alig hallhatóan.
Nem akartam sokat kínozni így a boxertől is búcsút vettünk. Meredező, kemény férfiasságát kezembe vettem, néhányszor végig húztam, majd számba vettem makkját és nyelvemmel kezdtem rajta körözni, miközben egy pillanatra sem törtem meg a szemkontaktust. Az új kis akcióm Zaynből egy éles sóhajtást csikart ki, és tágra nyílt szemekkel nézte mit csinálok, miközben íves ajka szétnyílt. Kezét tarkóm mögé csúsztatta és kissé lejjebb nyomta a fejem, vettem a célzást. Bevettem méretéből annyit a számba amennyit csak tudtam; az eredmény hallható volt ugyanis Zayn alig tudta visszatartani nyögéseit. Néhány percig még lent tétlenkedtem aztán vissza tértem arcához. Kezemet végig húztam kissé borostás arcán. Fenekemet és combjaimat markolászta miközben nyelveink ismét vad csatát vívtak egymással. Hirtelen ismét helyet cseréltünk így megint én voltam alul. Zayn egy laza mozdulattal levette rólam nadrágomat, bugyimmal együtt így már semmilyen zavaró tényező nem volt köztünk. Kezét levezette lábam közé és csiklómat kezdte dörzsölni mire a csípőm önkéntelenül is megemelkedett.
-Ne ugrándozz. - nevetett halkan.
Ujja lejjebb csúszott bejáratomhoz és azt kezdte izgatni, majd lassan belém is csúsztatta.
-Ah. - csúszott ki számon halkan.
Lassan mozgatta ki-be ujját miközben nyakamat csókolgatta. Ez annyira más volt, mint az első alkalom, amit együtt töltöttünk.
-Zayn. - szinte már nyüszítettem.
Bicepszét szorítottam és hátát karmolásztam. Mindkettőnk légzése nehéz volt és szapora. Ujját kicsúsztatta belőlem, majd makkjával kezdte dörzsölni csiklómat, amit már alig bírtam elviselni. Nem akartam felverni az egész házat nyögésemmel így számba harapva tűrtem a kínzást.
-Csináld már! - suttogtam, mire belém tolta magát.
Vállába mélyesztettem körmeimet. Lassan és érzékien tolt, ami még izgatóbbá tette az egészet. Mindketten halkakat nyögtünk. Oldalamat simogatta vagy combjaimat én pedig a hajába túrtam, mert tudtam, hogy szereti. Egy kicsit gyorsabb tempóra váltott Testem magától vonaglott alatta és néha a lökései elé toltam csípőmet. Éreztem, ahogy az alhasam feszíteni kezd.
-Zayn, mindjárt...
-Engedd el! - suttogta.
Néhányat még tolt, majd egy kicsit hangosabb nyögés mellett elélveztem. Ő még nem végzett ezért folytatta a tolásokat, majd néhány perc múlva Zayn is elélvezett. Az egész éjszakát együtt töltöttük. Azt hiszem mióta a házban laktunk ez volt a legjobb éjszakám...eddig. De vajon mi lesz a folytatás?
(folyt.köv.)

~Jennii.

8 megjegyzés:

  1. jó rész lett,siess a kövivel:$
    (u.i.:nem 2.rész?:))

    (V.Livi)

    VálaszTörlés
  2. jujjj nagyon király....siess a kövivel..!! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett.!!! IMÁDOM.!! :()

    VálaszTörlés
  4. Nem annyira ertem. Pl.: hogy tudna Zaynnek megbocsatani??? Vagy miert fekudt le vele ha nem akar megmaradni 1 lannyal se???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint Zayn miért feküdt le a lánnyal, ha nem akar senkivel lenni?
      Mert pasiból van.:) A többi pedig majd kiderül.
      De ha a lányról van szó...ez is kiderül majd.:P
      J.

      Törlés