Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 2., kedd

Lilinek: Tengertől a kocsiig 18+ (Harry)


A baráti társaságunkban sok lány van és még annál is több szingli srác. Elég sokan bepróbálkoztak már, de valahogy mindenkit hárítottam. Egy bizonyos személyre várok, ő pedig nem más, mint Harry Styles.  Teljesen levett a lábamról, ami eddig nem sok srácnak sikerült előtte. Mindig is visszafogott lány voltam, nem szerettem tenni az agyamat, így Harry-vel csak egy jó baráti viszony alakult ki, amin változtatni tervezek. Erre tökéletes alkalom lesz a mai tengerparti bulink. Amolyan éjszakai fürdőzés, tábortűzi dumálással és énekléssel összekötve, némi alkohollal fűszerezve. Legjobb barátnőm írt egy üzenetet, amiben kérdezte, hogy mit veszek fel. Nos, erre nem tudtam egyértelmű választ adni, mivel halvány fogalmam sem volt róla, hogy mit vehetnék fel. Végül a bikinimre egy lila csőtoppot és egy fekete farmer sortot vettem, a kedvenc rövid szárú tornacipőmmel. Na, ezt sikeresen összehoztam, tuti eldobja minden srác az agyát, ha meglátja mennyire elrugaszkodtam a szokásaimtól. Csörgött barátnőm, hogy menjek már érte, mert a barátja nem tudja elvinni. Bezártam a lakást, majd a kocsimba beszállva elhajtottam barátnőm házához. Nem lepett meg, hogy hasonló szerelés volt rajta is, mint rajtam. Legalább nem lógok ki a sorból annyira, vagyis nem egyedül. Elfurikáztunk a tengerpartig, ahol már hallani lehetett a zenét és a társaságunk harsány röhögését. Leparkoltunk, majd elindultunk, hogy csatlakozzunk a többiekhez. Követtük a hangokat és hamar eltaláltunk a barátainkhoz, akik a vízben szórakoztak. Összenéztünk és szó nélkül eldöntöttük, hogy mi is csatlakozunk hozzájuk. Megszabadultunk a felesleges ruháktól és fürdőruhában gázoltunk bele a vízbe. Ahhoz képest, hogy 10 óra lehetett már, még mindig kellemes volt a víz. A tekintetemmel Harry-t kerestem, de sehol sem láttam. Ekkor két kar fonódott a derekam köré.
- Eszméletlenül jól áll a bikini. Nem értem, miért takargatod az alakodat folyton.- hallottam egy ismerős, rekedtes hangot közvetlenül a fülem mellől. A testemet elöntötte a forróság, a szívem pedig szaporábban kezdett verni. Megfordultam, hogy száz százalékig megbizonyosodhassak róla, hogy álmaim pasija áll mögöttem. Legnagyobb szerencsémre ő volt. Vizes tincsek keretezték tökéletes arcát, zöld szemeivel fürkészően nézett. Ha ez mind nem lenne elég, akkor ehhez a látványhoz még társult a kidolgozott felsőteste is.
- Te sem panaszkodhatsz!- futtattam végig a tekintetemet rajta. Közelebb húzott magához, így a melleim hozzáértek a mellkasához. Kezei kalandoztak az oldalamon végig. Éreztem, hogy pirulok, ezért oldalra kaptam a fejem. Természetesen neki ez nem tetszett.
- Ne! Nézz rám!- kérte és óvatosan maga felé fordította az arcomat.- Tökéletes!- dörmögte. Nem bírtam tovább visszafogni magam, nekitámadtam a nyakának. Szívtam, haraptam és csókolgattam felváltva. Kezeit lecsúsztatta a derekamról a fenekemre és akárhányszor megharaptam, belemarkolt.
- Basszus (T/N), akarlak, most azonnal!- nyögte ki.
- Az érzés kölcsönös, de ne itt a tengerben. Valami kényelmesebb helyet kéne keresnünk.- töprengtem.
- Menjünk hozzám.- ajánlotta fel.
- Sokáig tartana.- vetettem el az ötletet. Végignéztem a tengerparton, majd meglett a tökéletes ötlet.
- Na, mit találtál ki?- kérdezte mosolyogva.
- Gyere!- rákulcsoltam ujjaimat az övéire és húztam magam után. A társaságunk nagyon jól érezte magát, így nem tűnt fel, hogy leléptünk. A ruháim mellől felkaptam két törölközőt, az egyiket Harry kezébe nyomtam és szaladtam, egyenesen a kocsimhoz.
- Kényelmesebb, mint a tenger és közelebb van mint a házad.- mosolyogtam, mikor elértünk a kocsimhoz.
- Hm, egy Hammer. Elég tágas. Legalább elférünk.- kacsintott, majd nyomott egy gyors csókot a számra. Felkapott és befektetett a hátsó ülésre, majd bemászott utánam és behúzta az ajtót. Lábaim közé fészkelte magát és megtámadta a számat. Hátát karmolásztam, ahogy harapdálta alsó ajkamat.
- Nagyon tetszik ez a fürdőruha, de sajnos mennie kell.- nézett "bánatosan" a bikinim felső részére. Amint ezt kimondta, éreztem, hogy szétpattan a hátsó pánt, Harry pedig könnyedén levette és a kocsi padlójára dobta. Csókokkal borította be a nyakamat, majd folyamatosan halad lefelé, míg elérte a melleimet. Egyiket kézzel, másikat szájjal kezdte kényeztetni. Egyik kezemmel az ülést markoltam magam mellett, másikkal hajába túrtam és néha meg-megszorítottam göndör fürtjeit. Mekkora mázli, hogy sötétített ablakú kocsim van. Apró puszikkal haladt lejjebb, még el nem érte a bugyim szélét. Felnézett rám, megerősítést várva, mire bólintottam egyet. Elvigyorodott, majd anyagon keresztül kezdett simogatni. Egy ideig tűrtem, de utána már eluralkodott rajtam a vágy és rászóltam.
- Harold! Meg akarsz őrjíteni?- kérdeztem tőle. Villantott egy igazán szemtelen, mégis nagyon édes mosolyt, majd kínzóan lassan eltávolította a maradék ruhámat. Csiklómat kezdte kínozni, amit én csak hátravetett fejjel, nyögdécselve tűrtem. Bármiféle figyelmeztetés nélkül becsúsztatta két ujját, csiklómat pedig nyelvével kényeztette tovább. Hátam ívbe feszült, amikor a gyönyör kapuiba értem. Egy irtózatosan hangos nyögéssel pedig elélveztem.
- Te jössz, kislány.- kacsintott rám. Helyet cseréltünk, így ő került alulra. Nyakát harapdáltam, közben férfiasságát simogattam nadrágon keresztül. Végig csókolgattam izmos felsőtestén, majd elértem a combközépig érő, csíkos nadrág széléhez. Ujjbegyemet hozzáérintettem a hasa aljához és óvatosan végighúztam a nadrág széle menténk. Nagyon kicsit lejjebb húztam a nadrágot, az újonnan felfedett területet pedig néhány apró puszival jutalmaztam. Türelmetlenül nézett rám, majd megkegyelmeztem neki és hasonló lassúsággal megszabadítottam a kelletlen ruhadarabtól. Nem ő az első, de ekkorával még életemben nem találkoztam. Néhányszor végighúztam a kezem kemény játékszerén, majd csak a hecc kedvéért végignyaltam párszor. Bekaptam a végét és nyelvvel kezdtem kényeztetni. Halk sóhajok és férfias nyögések csúsztak ki a száján. Annyit bekaptam, amennyit tudtam és lassan szoptam. Ujjait hajamba csúsztatta és ő diktálta tovább a tempót.
- Basszus (T/N), nem bírom.- markolt bele a hajamba. Amint ezt kimondta, egy hangos nyögés mellett a számba élvezett. Nem volt szokásom, de most engedelmesen lenyeltem.Elmosolyodott, majd hüvelykujját végighúzta a szám sarkán, majd elém tartotta, hogy nyaljam le. Kezembe vettem a műszert, hogy újra játékképessé váljon. Néhány perc múlva olyan kemény volt, mint az elején. A hátamra fektetett és lábaim közé pozicionálta magát.
- Mehet?- kérdezte. Válasz helyett csak bólintottam egyet. Lassan, óvatosan behatolt, majd várt egy kicsit, hogy szokjam a nem mindennapi méretét. Amikor a bizsergő, fájdalomszerű érzés elmúlt végighúztam a körmeimet a hátán, mire lassan kezdett lökni. Egyre gyorsabban csinálta, mígnem elérte a tökéletes tempót. Nyögéseink töltötték be a kocsimat és valószínűleg kint is lehetett hallani. Egyre jobban feszített a hasam.
- Harry..- nyögtem a fülébe.
- Még egy kicsit baby!- kérlelt. Próbáltam teljesíteni a kérését. Néhány perc múlva nem bírtam tovább és elélveztem. Ennek hatására ő is követett. Lökött még párat levezetésképp, majd lassan kicsusszant. Egy kis pihenés után felkapkodtuk a szétdobált ruhadarabjainkat és visszamentünk a többiekhez, kézen fogva.
- Srácok, nem tudom, milyen lehetett a show, de a hangeffektek nagyon ott voltak.- kacsintott ránk legjobb barátnőm. Azt hiszem, ez volt életem legjobb bulija.

 Remélem tetszett!
~ Orsa

2 megjegyzés:

  1. Oooh az a baj en nem tudom hogy kerjek toled ilyet de lecci ha olvasod irsz nekem egy Harryiset Csenge nevre????
    Koszi elore ha megteszed

    VálaszTörlés
  2. Basszus ez nagyon de nagyon joooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!! Imadom! <3 *-*

    VálaszTörlés