Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 24., szerda

Az edző 18+ (Zayn)


Már négy éve vagyok a pom-pom csapat vezetője, ami azért furcsa, mert én kilógok a sorból a hosszú fekete hajammal, kicsit dark stílusommal. A focista fiúk is folyton cikiznek, meg a csapattársaim is próbálnak letaszítani a posztomból, ami csak azért nem megy nekik, mert az edzőnk szentül hiszi, hogy én vagyok a legjobb. Bevallom, ahogy elnézem a többieket, megértem. Éppen az edzővel raktuk össze az új koreográfiát, amikor jött az Isteni sugallata, hogy legyen benne több tánc mozdulat. Szuper, természetellenesen fog kinézni, ahogy riszálom magam.
- (T/N), nemsokára jönnek a lányok, elkezdenéd betanítani nekik? Nekem muszáj mennem a fiamért az oviba.- könyörgően nézett rám az edzőnő.
- Persze, szívesen tanárnő, ígérem, a lehető legtöbbet megteszek azért, hogy menjen nekik a tánc!- tettem ígéretet, de azonnal megbántam. Ezután megölelt a fiatal tanárnő és elhúzta a csíkot. Negyed óra múlva megérkezett a nagy "csapat", a focisták pedig a másik pályán játszottak.
- Figyeljetek lányok! Ma én fogom megmutatni az új koreográfiát!- közöltem, mire összevont szemöldökökkel találtam szembe magam.
- Miért?- tette csípőre a kezét Amber, a suli legnagyobb kurvája.
- Azért, mert én azt mondtam!- válaszoltam "kedvesen".
- Igen, és mit ér a te szavad itt?- lépett elém a legjobb barátnője, Becca. Hátat fordítottam, hogy láthassa a ruhámon a "kapitány" feliratot.
- Csak ezért!- mosolyogtam gúnyosan.- Na, kezdjük!- csaptam össze a tenyereimet. Miután megmutattam az első lépéseket, engedélyeztem egy kis szünetet. Becca és Amber odaszaladtak a focistákhoz, őszintén hidegen hagyott, hogy miről beszélnek. A szünet után folytattam a lépések ismertetését, mikor az egyik focista izomból megfűtötte a labdát ami hátba talált. Persze, hogy Amber pasija volt, mert a két lotyó és a srác is torkaszakadtából röhögni kezdett. Olyan erős ütés volt, hogy a földre zuhantam tőle, így sikerült bevernem a fejemet. A focicsapat fiatal, és nem mellesleg szívdöglesztő edzője lépett oda hozzám.
- (T/N), jól vagy?- rémülten nézett rám. Bólintottam egyet, majd elfogadtam a segítségét és sikerült felállnom.
- Akkor a szép kis rúgásodnak köszönhetően az egész csapat fut az edzés végéig, úgy is csak 20 perc van, indíts!- kiáltott oda annak a szemétnek, majd a lányokhoz fordult.
- Az edzésnek vége, viszlát!- köszönt el tőlük, engem pedig betámogatott az öltözőbe, ahol leültetett. Lábával belökte az ajtót, ami a rúgás erősségétől automatikusan bezáródott. Riadtan néztem Zayn-re, aki csak mosolyogva közölte, hogy van nála kulcs, mire kicsit megnyugodtam.
- Mutasd szépségem, hol fáj?- simított végig az arcomon. A hátamra panaszkodtam, ő pedig csak felhúzta a felsőmet és egy gyenge csókot nyomott a fájó pontra. Komolyan mondom, kevésbé fájt.
- É-és az ajkaim is fájnak.- lódítottam. Felnevetett majd lágyan megcsókolt. Egy egyszerű mozdulattal az ölébe húzott és nyelvével folytatta a számban való kutakodást. Egyre vadabbul csókolt, amitől teljesen benedvesedtem. Levette rólam a pólómat és végigfektetett a padon. Nyakamtól a hasam aljáig szinte minden négyzetcentimétert puszikkal borított be, élvezettől remegő kezemet hajába túrtam és óvatosan rámarkoltam puha, sötét hajára.
- Valaki nagyon be van indulva.- hergelt, majd kicsit lejjebb húzta a nadrágomat és az újonnan felfedezett részt halmozta el puszikkal.
- Bassza meg Zayn! Ne szórakozz már!- könyörögtem neki. Elvigyorodott és megszabadított a nadrágomtól. Bugyin keresztül kezdett simogatni. A mozdulatai hatására felnyögtem. Oldalra húzta az átázott alsóneműt és bedugta egy ujját. Gyorsan pumpált, majd nyelve rátalált a csiklómra. Valami eszeveszett tempót diktált, én pedig nyögve tűrtem minden érintését. Amikor már szinte visítottam, lassan kihúzta ujját és nyelve is abbahagyta a ténykedést. Hitetlenül néztem rá. Ez most komoly?
- Nem így fogsz elmenni! Most pedig én jövök!- vigyorgott és lekapta a pólóját. Körmeimet végighúztam kidolgozott, kockás hasán. Csókot nyomtam minden egyes kockájára, amit látszólag nagyon élvezett. Nadrágját is eltávolítottam és boxeren keresztül simogattam a már dudorodó játékszerét. Mikor meguntam a kis játékomat, lehúztam az alsónadrágját és egy kicsit megijedtem. Nem ő az első, de, hogy ekkorát még nem láttam, az is biztos! Felnéztem rá, kezembe fogtam lüktető erekcióját és lassan kezdtem mozgatni a kezem rajta. Egyszer-egyszer megnyaltam a makkját, folyamatosan tartva a szemkontaktust. Kezét tarkómra csúsztatta és biztatásképp tolt egy kicsit a fejemen, hogy kapjam be az egészet, ami természetesen nem ment. Gyorsan kezdtem szopni, majd mikor már kapkodta a levegőt, kicsúsztattam a számból, még néhányszor végighúztam rajta a kezem, majd elengedtem.
- Te sem így fogsz elmenni!- mosolyogtam gonoszul, mire térdhajlatomba nyúlt és megemelt. Lefektetett a padra és lábaim közé fészkelte magát. Megfogta farkát és makkját párszor végighúzta csiklómon, majd mélyen a szemembe nézett.
- Mehet?- kérdezte, mire bólintottam. Várt, még megszokom a méretét, majd lassan lökni kezdett. Amikor már nem fájt, akaratosan dereka köré fontam a lábam, így megemelkedett a csípőm. Hátát karmolásztam,ő pedig néha finoman a nyakamba harapott.
- Zayn...- nyögtem.
- Mindjárt!- suttogta. Lökött még pár mélyebbet, ez pedig meghozta a hatását és elélvezett. Ahogy megéreztem meleg nedvét, ahogyan szétárad bennem, én is a csúcsra jutottam. Testével rám nehezedett és fáradtan nyomott egy csókot ajkaimra.
- Na, fáj még valahol?- kérdezte egy pimasz mosoly kíséretében.
- Hát, most éppen nem, de ki tudja, hogy visszatérnek-e a fájdalmak...- simítottam végig az arcán.
- Előzzük meg a kellemetlenségeket és aludj nálam ma este!- ajánlotta.
- Egyetlen egy feltétellel!- közöltem.
- Mégpedig?- kíváncsiskodott.
- Hogy ha megígéred, hogy mindig kapok egy gyógypuszit, akárhányszor fáj valamim.- mosolyogtam rá, mire megcsókolt. Gyorsan felöltöztünk és kinyitotta az ajtót. Ahogy sétáltunk ki átölelt, Amber és Becca pedig féltékenykedve néztek rám. Ezek után mindig megkaptam a kapitánynak járó tiszteletet és a focisták sem szekáltak, mert ugye ki az a hülye, aki piszkálja az edzőjének a barátnőjét?
~ Orsa

1 megjegyzés: