Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 10., szerda

E-mailes Zayn.


-Emily,legyen szíves kifáradni az órámról.-szólalt meg Duffy tanár úr.-A mellette ülő fiatalemberrel együtt!-intett Zayn felé.
Remek,most már "társaságom" is lesz.Nem értem,hogy Zayn miért nem tudja végig ülni a töri órákat.És természetesen kit ültettek mellé?Persze,hogy engem.Nos volt már egy-két kalandunk.Nem egyszer történt meg,hogy miközben Duffy tanár úr az Anjouk korszakot ecsetelte,addig a mellettem ülő szívdöglesztő srác orálisan kényeztetett. De semmit nem akarunk egymástól.Ez amolyan barátság extrákkal.
-Remek.Még egy igazolatlan óra.Mit fogok csinálni?!-csuktam be magunk mögött a tanterem ajtaját.
-Nyugi,majd szerzek neked is igazolást.-hatásszünet.-És van egy-két ötletem,hogy mit FOGUNK csinálni.-mondta,majd kidugta nyelvét,hogy benedvesítse ajkait.
-Mi?!Olyan,hogy MI nem létezik és emiatt nem is csinálunk semmit.
-Dehogynem.-kacsintott,majd a kijárat felé kezdett húzni.Erős karjaival magabiztosan tartotta az apró kezemet.
-Zayn,Zayn!Ez fáj!
-Bocs,bébi.-szólt és egy hatalmas fekete autó előtt álltunk meg.Kinyitotta az anyós ülés felőli ajtót és betessékelt a kocsiba,ügyelve,hogy minél többször érjen hozzá a fenekemhez.Átkocogott a másik oldalra,beszállt majd tökéletesen beállított hajába túrt.Nyeltem egy nagyot majd megszólaltam.
-Megtennéd,hogy nem fogdosol?-kérdeztem.Elindultunk,kaján vigyorral rám nézett,és kissé (nagyon) a melleimet bámulta.
-Nem ígérhetek semmit,Drága.-mosolygott továbbra is.A tíz perces út alatt,keze combomon pihent.Akármennyire is nem akartam,teljesen beindultam rá.Bebotladoztunk egy házba. Szó szerint botladoztunk,mivel Zayn oldalra söpörte derékig érő hajamat s letámadta a felfedett területet.Lábával becsapta az ajtót,felkapott és a szobáig meg sem álltunk.Lefektetett az ágyra,már egy kicsit óvatosabban.Pólómat kezdte felgyűrni,én pedig hajába túrtam.Lekerült rólam a póló,a melltartóm,a nadrágom végül pedig a csipke bugyim.
-Bocs,babe. De mennie kellet.-motyogta miközben kettészakította az említett fehérneműt.-Nem bírom tovább.-mondta,s minden ruháját lecibálta magáról.-Hmm,jó az illatod.-búgta a fülembe,és egy erőteljes lökéssel bennem is volt.Hátam ívbe feszült,hatalmas volt.Nem tolt gyorsan,de annál inkább mélyre hatolóan.Testünk teljesen összetapadt.Zayn szájába ziháltam,amikor az alhasamban megéreztem a feszítő érzést.
-Zayn.-sóhajtottam a nevét.Felvitt a csúcsra amint belém ürítette magát.Fáradtan rám rogyott,rám emelte tekintetét s megszólalt, szexi rekedtes hangján.
-Ezen héten még háromszor van töri óránk.


G.Idus

1 megjegyzés: