Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 1., hétfő

B.Mónika.: Az anonim. (Zayn) 18+


Sose voltam szerencsés a pasik terén. Egyik rossz kapcsolatból léptem át egy másik rossz kapcsolatba. Ez így ment éveken át, ameddig el nem döntöttem, hogy ennek véget vetek. Elköltöztem a szüleimtől, és új életet kezdtem Londonban. Pár hónappal ezelőtt azt javasolta a barátnőm, hogy regisztráljam magam, egy anonim társkereső honlapra. Először kiröhögtem, de addig győzködött ameddig nem regisztráltam. Azon az oldalon mindenki csak egy "arctalan, és névtelen" személy. Rengeteg emberrel kezdtem el beszélgetni, és rájöttem, hogy a külső csak egy kis apró dolog, hanem ami a külső mögött van az sokkal értékesebb.
Kb. 1 hónapja elkezdtem beszélgetni egy pasival. Nagyon rendes aranyos...és ő nem olyan, hogy : " Cica mutasd meg a melleid." Ő neki nem a külsőm számít, hanem a belsőm. Bár elég elfoglalt ember lehet, mert nem ritkán beszélünk...de ha beszélünk akkor éjszakákon át. Ezért elhatároztuk, hogy most már tényleg nagyon szeretnénk látni egymást, ezért ma találkozunk. Nagyon izgatott vagyok, és csak bízni tudok abban, hogy nem lettem átverve.
Remegő gyomorral lépkedtem a megbeszélt helyünkre, ami egy kisebb kávéház volt. Leültem a teraszra, és rágyújtottam egy cigire. Minden mellettem elsétáló embert jól szemügyre vettem, és csak vártam.
Az egyik pillanatban egy hihetetlenül ismerős pasira lettem figyelmes aki a mellettem lévő asztalhoz ült le. Napszemüveget és sapkát viselt. Gyújtottam volna rá a másik cigire, de a gyufás dobozom kiürült. Ezért kénytelen voltam a sapkás pasihoz odamenni.
-Ne haragudj, kérhetnék egy gyújtót?
-Ő ja persze tessék.-szedte ki a farzsebéből a gyújtót, és egyre gyorsabban kezdett el verni a szívem, mert egy bizonyos személyre emlékeztetett a hangja.
-Köszönöm.-gyújtottam meg a cigit. -Annyira hasonlítasz valakire.
-Hm, mégis kire?-húzta le magáról a napszemüveget
-Úristen.-kerekedtek ki a szemeim miután leesett, hogy Zayn Malikkal beszélgetek, a One Directionből.
-Kérlek ne sikíts! Gyere ülj le ide.-húzta vissza a napszemüvegét
-Nem, nem fogok ne aggódj.-nyeltem nagyot. -Mégis mit keresel itt ?
-Igazából várok valakit.
-Én is várok valakit, de úgy tűnik soha nem fog megérkezni.
-Nálam is dettó ugyanez...Öhm figyi...nem akarunk elmenni valahova? Mára amúgy is mindent lemondtam...-forgatta a szemeit
-Segíthetnél otthon kitakarítani.-nevettem el magam
-Oké merre laksz?-állt fel az asztaltól
-De én csak vicceltem.-ráztam meg a fejem
-Én meg nem. Tehát merre is laksz?
Beszálltunk Zayn kocsijába, lediktáltam neki a címet, és elindultunk. Még akkor se fogtam fel, hogy Zayn Malik autójában ülök, és segíteni fog nekem kitakarítani. Az sem izgatott, hogy ott várhat a pasi engem, nem érdekelt mert oldalra néztem, és ott ült mellettem maga Zayn Malik. Úristen.
Mikor megérkeztünk a lakásomban, bemutattam neki a szobámat, majd leültünk a kanapéra, és elkezdtünk beszélgetni. Több órán keresztül beszélgettünk, és olyan érzésem volt mintha már máskor is beszéltünk volna...de hát az ugye lehetetlen. Elkezdtünk borozgatni, és épp az egyik középsulis történetemet meséltem, amikor közbeszakított.
-(T/N) akarlak most azonnal.-súgta a fülembe, amitől teljesen izgalomba jöttem
Egyetlen egy hang se jött ki a torkomon. Lassan elkezdte csókolgatni a nyakamat, és elkezdte lehúzni a felsőmet. Annyira gyorsan jött minden, tudtam hogy nem helyes dolog amit csinálok, hisz alig ismerem Zaynt, de amikor jön egy ilyen alkalom, akkor nem szabad elszalasztani, főleg ha olyan jó pasiről van szó, mint Zayn. Elkezdtem szívni a nyakát, és mozgatni kezdtem a csípőmet. Egy kis idő után ezt megelégelte, és elkezdte lehúzni a nadrágomat. Én is vetkőztetni kezdtem, miután megszabadultam a nadrágjától, azonnal lehúztam róla a boxerét mert nem bírtam már tovább. Férfiassága már a hasát csapdosta. Először fel-le kezdtem mozgatta rajta a kezemet, majd a kezeimet felváltotta a szám. Zayn reakciója hangos, férfias nyögések voltak.
-(T/N) mindjárt elmegyek, nem bírom tovább.-ahogy kimondta, már éreztem, is ahogyan elélvez. Valamit nagyon jól csinálhattam.
-Hajrá Malik, most én következek.-kacsintottam
Szépen lassan lefektetett a kanapéra, és elkezdte a melleimet szívogatni, mikor ezt megunta, egyre lejjebb kezdett haladni, és elmosolyodott.
-Mi az?-néztem rá -Tetszik a látvány?-nevettem
-Az nem kifejezés.-mondta, majd a nyelvével kezdett izgatni, és minden figyelmeztetés nélkül felnyomta két ujját. Szinte már a mennyekben éreztem magam, amikor éreztem azt a bizonyos feszítő érzést a hasamban.
-Zayn kérlek hagyd abba.-állítottam meg
-Miért? Nem szeretnéd? Nem jól csinálom?-nézett rám bűnbánóan
-Téged akarlak, nem az ujjadat.-könyörögtem neki
Felkúszott hozzám, megcsókolt, és bepozicionálta magát a lábaim közé, majd kíméletlenül hatalmas erővel belém hatolt. Se nem gyorsan, se nem lassan mozgott, hanem pont úgy ahogy én szerettem volna. Szinte tökéletes volt.
-Csináld Zayn..kibaszott jó...-kiabáltam, és a hátát kezdtem karmolászni
-Rohadt jó vagy (T/N).
Már éreztem, hogy közel vagyok, és Zayn reakciójából ítélve ő is nagyon közel volt. A nyögéseink, és a lihegésünk töltötte ki az egész lakásomat...szerintem még a szomszédok is a mi nyögdécselésünket hallgatták.
-Mindjárt elmegyek.-mondtam, mire ő még gyorsabban kezdett tolni.
-Nekem végem...-mondta két nyögés között, és éreztem ahogy elélvez, ami hatására nekem se kellett több és én is követtem a példáját.
-Úúúristen.-levegő után kapkodtam
-Megbántad?-nézett rá nagy szemekkel
-Ne tudd meg hányszor elképzeltem már.-nevettem
-Te fantáziáltál rólam?
-Persze.-mosolyogtam, majd felálltam, és hirtelen egy rossz érzés futott át rajtam. -Tudod Zayn én tényleg vártam ott valakit...megbeszéltem vele, hogy találkozni fogunk...és meg eljöttem, interneten ismerkedtünk meg.-vallottam be
-Hogy mi? Mond még egyszer!-kelt fel ő is a kanapéról
-Miért?
-Én is megismertem valakit interneten keresztül, és őt vártam ott.
-Neked....neked a neved Unmissable?-dadogtam
-A tiéd pedig Midnight kiss?-kérdezte tátott szájjal
-Ez az anonim nevem igen. Úristen Zayn, mi egymással beszélgettünk.-csillantak fel a szemeim
-Imádlak (T/N).-megölelt, majd megpörgetett a levegőben.

~S.


4 megjegyzés: