Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 16., kedd

With you, without you. 1. rész (Zayn) 18+

Egy több részes Zaynnel jövök. Lehet, hogy néhányan felismeritek a sztorit nem tudom. Az ötletet a Geordie Shore-ból merítettem, Gary és Charlotte "kapcsolatából". A vége kicsit unalmasra sikerült amiért ezer bocsi. És még ebbe az első részbe nincs annyi szex jelenet, de ígérem később pótolom. Nem csépelem tovább a szót íme a sztori.:)



Amikor beléptem az ajtón és körülnéztem a társaságon rögtön tudtam, hogy mindenkivel jóban leszek. A lányok és a fiúk egyaránt kedvesek voltak. Mindegyikőjük egy öleléssel és egy puszival fogadott, kivéve egyetlen fiút, aki a konyhapult mögül méregetett. Kidolgozott felsőteste a fehér atlétáján keresztül is látszódott; sötét, szinte fekete haja pedig rendezetlenül állt. Letámasztottam a bőröndömet és odamentem hozzá.
-Szia, Jas vagyok. - nyújtottam kezet.
Hirtelen egy hatalmas mosoly terítette be arcát és magához húzott egy ölelésre.
-Zayn. Hogy vagy?
-Kössz jól. - mosolyogtam én is.
-És kivel szeretnél lenni egy szobában? - kérdezte az egyik lány, akinek már elfelejtettem a nevét.
-Kinél van még hely?
-Nálunk lányoknál még van egy szabad ágy és Zaynnél is.
Szívem dobbant egyet és rögtön rávágtam volna, hogy akkor Zaynnel akarok egy szobában lenni, de nem akartam, hogy már az első nap egy lotyónak tartsanak így a maradék egy ágyra voksoltam a lányok szobájában

*este*
-Örülök, hogy végre mindannyian itt vagyunk és már most érzem, hogy remek társaság leszünk. - emelte fel poharát a szőke lány, aki azt hiszem a Tina névre hallhatott.
-Csirió! - kiáltottam fel, mire az összes pohár összekoccant.
Hirtelen Zaynre kaptam a tekintetem, aki engem bámult miközben a többi fiúval beszélgetett. Tetszett, nem is kicsit, de nem akartam rámozdulni. Azt akartam, hogy Ő tegye meg az első lépést. Az este hátralévő részét az első bulinkra való készülődéssel töltöttük.
-Szerintem bejössz Zaynnek. - huppant le mellém Tina, aki éppen a műszempilláját ragasztotta.
-Ő is tetszik nekem, de nem fogok ráhajtani. Megvárom míg Ő kezdeményez, de aztán én sem fogom visszafogni magam. - vigyorodtam el majd mindketten halk nevetésbe kezdtünk.

Odafele úton a taxiban Zayn mellé kerültem így végig dumáltuk az utat.
-Mit tervezel ma estére? - kérdeztem tőle.
-Hát pia, buli és csajok. Na és te?
-Dettó, csak csajok helyett pasik. - nevettem.
Mikor odaértünk és kiszálltunk a hely tele volt helyes pasikkal és szebbnél szebb lányokkal. Zayn magához húzott a derekamnál fogva és a hajamba puszilt.
-Gyere. - indult meg velem együtt a V.I.P. bejárat felé.
A biztonsági őrök rögtön beengedtek minket és kezdetét vette a fékevesztett buli. Egyik pohár pia után jött a másik és ez mind addig folyt míg szinte mindannyian teljesen részegek lettünk. A lányokkal táncoltunk a fiúk pedig éppen csajoztak így mindannyian teljesen szól szórakoztunk. Zaynre néztem, aki előtt egy fekete hajú lány vonaglott. Zayn kezei a lány hátán voltak és magassága miatt le kellett néznie rá. Egyik pillanatban rám kapta sötét tekintetét és engem nézett, miközben a lány éppen a fenekét dörgölte ágyékának. Azalatt az egy nap alatt, amit együtt töltöttünk megtetszett Zayn és nagyon rosszul esett, hogy Ő más lányokkal kavar. Feldúltan kimentem az épületből és kissé ittas állapotban kezdtem hazafelé tántorogni. Már a zebránál jártam majdnem, mikor egy kéz ragadta meg a csuklómat és visszarántott.
-Mi van? - tudtam, hogy Zayn az így egyből bunkón kérdeztem tőle, bár nem akartam.
-Miért indultál el?
-Nem akartam ott maradni.
-Miért?
-Mert nem voltam kíváncsi rá, ahogy az a pirított ribanc tekereg előtted. - próbáltam neki higgadtan mondani és ez valamennyire össze is jött.
-Zavart?
-Igen. - csattantam fel.
Nem mondott semmit csak tarkóm mögé csúsztatta a kezét és megcsókolt. Fogalmam nem volt miért csinálta de tetszett. Keze a vállamra csúszott,én két csípőjére tettem a kezem és magamhoz húztam. Nyelve utat tört a számban és mint egy profi úgy csókolt.
-Menjünk inkább haza, mit szólsz? - húzódott el.
-Benne vagyok. - mosolyogtam a földre.
Elindultunk haza kéz a kézben és elég hamar haza is értünk, amit egyáltalán nem bántam. Felmentünk a szobájába, Zayn pedig minden romantika nélkül ledobálta magáról a ruháit és egy szál boxerben állt előttem. Odaléptem hozzá én is, háttal fordított magának, lehúzta a ruhám cipzárját és egy rántással le is szedte rólam. Fehérneműben álltam előtte, mikor hajamat az egyik vállamra söpörte és csókolgatni kezdte a nyakam. Egy hangos sóhaj tört ki számból.
-Az ágyban kényelmesebb lesz. - suttogta mély hangján amitől kirázott a hideg.
Rövid idő alatt, néhány szóval is olyan érzéseket váltott ki belőlem, mint még soha senki más. Elkezdett az ágy felé húzni, majd ledöntött rá és a lábaim közé férkőzött. Puha, tökéletes ajkai ismét enyémekre tapadtak és vadul falták azt. Kusza hajába temettem a kezem és kissé meghúztam azt, mire egy kisebb nyögés hagyta el a száját. Kezei oldalamon fel-le siklottak, fogai a nyakamon lévő puha bőrre találtak és kissé megcsípte azt, mire csípőmet felfelé billentettem, így éreztem Zayn jócskán dudorodó alsó felét.
-Na jó, nem szórakozom tovább, most szépen megduglak. - morogta majd villám sebességgel szedte le magáról a boxert és rólam a bugyimat.
Érzelem mentes szavai kicsit rosszul estek, de már annyira kívántam Őt, hogy egyáltalán nem érdekelt, hogy beszél velem. Levezette kettőnk közé a kezét és egy egyszerű mozdulattal belém hatolt. Nagy volt neki de nem fájt csak élveztem. Kegyelmet nem ismerő módon kezdett - szó szerint - döngetni. Vállaiba kapaszkodtam és hol azokat karmoltam, hol pedig hátát. Csípője gyorsan döfködött ki-be, én pedig egyre hangosabban nyögtem, amitől Zayn is egyre jobban durvult.
-Zayn, Zayn. - nyögtem.
-Várj még! - hördült fel, megfogta erősen csípőmet és a hátára feküdt így már én voltam felül.
Izmos mellkasára támaszkodtam, körmeimet bőrébe vájtam és úgy kezdtem mozogni fel-le amilyen gyorsan csak tudtam.
-Áááááh. - nyögött egy hatalmasat és elélvezett.
Nem sokra rá én is elmentem. Fáradtan feküdtünk egymás mellet, Zayn a karjaiba vont és így nyugodtunk le az orgazmus utó hatásaitól. Tisztában voltam vele, hogy Zaynnek csak egy újabb trófea lettem de nem érdekelt, mert akkor ott tökéletesen éreztem magam.

~Jennii.

8 megjegyzés:

  1. woahhh Jenii!! Imádtam...olyan tökéletes lett.!!
    Siess a folytatással!! :)

    VálaszTörlés
  2. a tökéletestől messze áll de nagyon aranyos vagy.:)
    igyekszem.:) de a héten szerintem már nem mert nem lesz időm, de a jövőhét lején megpróbálom hozni.:)

    VálaszTörlés