Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 17., szerda

True Love 18+ (Louis)





Tegnap a barátommal Louissal, nagyon összevesztünk. A vita tárgy egy lány volt, aki kicsit túl közel merészkedett Louishoz és konkrétan rátapadt barátom ajkaira és kezével máshová is ellátogatott. Ha nem megyek oda hozzájuk, akkor simán továbbmennek a csókon..
Még aznap kiraktam a cuccait a házamból. Könnyes szemmel és fájó szívvel pakoltam be egy sporttáskába mindenét és tettem ki az ajtó elé.Reggelre eltűnt onnan a csomag és csak egy levelet találtam.
"Tényleg, nagyon sajnálom. Hidd el, hogy leírhatatlanul szeretlek! Bár megértem, hogy ezek után már látni sem akarsz, de mélyen remélem, hogy egyszer megbékélsz ezzel a baromságommal és visszafogadsz. Szeretlek: Louis.♥ "
Ezen a levélen sikeresen elbőgtem magam.
Sírva mentem be a hálószobámba és ledőltem az ágyra. Arra gondoltam, hogy miket éltünk át Louissal.  5 évről bizony sok elmék maradt. 15 éves voltam, amikor megismerkedtünk és összejöttünk.. Ő volt nekem az első... 16 évesen azaz rá egy évre. Mellette voltam, amikor elindult az X-Faktorban, és amikor kiesett. Ott voltam az első One Direction dalfelvételen, az első koncerten, az első turnén... Ezek alatt mindvégig teljes szívemből és erőmből küzdöttem kettőnkért.
Csak Louis miatt, kibírtam a sok ezer utálkozó rajongót, a halálos fenyegetéseket, azt, hogy napokig vagy hetekig későn jön haza és emiatt arra az időszakra teljesen megszűnt a szexuális életünk, ami igencsak megnehezítette a dolgot.. Mindent elviseltem neki. De azt az egyet nem, hogy más lánnyal kavarjon.
Biztos vagyok benne, hogy ez volt az első ilyen alkalom, amikor ezt tette, de mégsem ment tovább az, hogy bízzak benne. Ezt ki kell érdemelni.
Miközben ezen pörgött az agyam, könnyek törtek utat maguknak a szememből. Zokogva temettem az arcom a párnák közé. Ordítani tudtam volna a lelki fájdalomtól, ami egész testemet átjárta. Nehezen vettem a levegőt és úgy éreztem, meghalok. Még mindig halálosan szerelmes voltam belé.
Akármennyire is szerettem, ha nem léptem volna azután amit tett, többször is megteszi, amit abszolút nem szeretnék.
***

Elaludtam pár órára és mire felkeltem kint besötétedett. Kicsit még fetrengtem a sötét szobában aztán felkapcsoltam a villanyt és belenéztem a tükörbe. Borzasztó látvány fogadott. Szemeim vörösre voltak sírva, a sminkem az államig elkenődve, a hajam össze-vissza állt. Gyorsan megfésülködtem és lemostam a sminkemet, aztán visszamentem a szobámba. Egyszer csak apró csattanásokat hallottam az erkélyem ajtaján. Kinyitottam, hogy kinézzek mi az Isten az. 
Lenéztem a kertbe, és egy alak állt az erkély alatt. Egy telefonnal világított. Maga felé fordította a készüléket, hogy lássam ki ő. A szívem is megállt egy pillanatra. Louis állt lent a sötét, hideg kertben, egy szál vörös rózsával a kezében.
-Jenni, Kérlek bocsáss meg! Szeretlek!!- könyörgött remegő hangon.
Erre nem tudtam mit reagálni. Tagadhatatlanul szerettem, és nem hagyhattam, hogy a mínusz 5 fokban kint álljon egy vékony bőrkabátban.
-Gyere az ajtóhoz!- mondtam és beviharzottam. 
Mire én odaértem és ajtót nyitottam, Louis már ott állt a rózsával a kezében, lehajtott fejjel. 
-Miért jöttél ide? - kérdeztem halkan, nyugodt hangon, tekintetemet rá szegezve.
-Mert szeretlek. És nem akarlak téged elveszíteni. Túl fontos vagy ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas baklövés miatt el kelljen felejtenem téged.- itt felemelte a fejét és kék szemeivel az én szemembe nézett-
-Ha ezt tényleg így gondolnád, akkor el sem követted volna azt a hatalmas baklövést.- mondtam majdnem sírva. 
-Mindenki követ el hibát. De ígérem, hogy nekem ez volt az első és utolsó. Rájöttem, hogy nem éri meg egy futó kaland a mi kapcsolatunkat.- közelebb lépett hozzám, átkarolta a derekamat és odaadta a virágot.- Ezt azért, mert tudom, hogy ez a kedvenc virágod. És mert szereltek. Kellesz nekem. Szükségem van rád egész életemben.- suttogta közelebb hajolva. 
Lehelete csiklandozta arcomat, de olyan jól esett, hogy nem bírtam elhúzódni.  Lassan elvetem tőle a rózsát, jelezve, hogy megbocsátottam neki.
-Én is szeretlek.- csak ennyit tudtam kinyögni és megcsókoltam. Karommal átfontam a nyakát és úgy húztam magamhoz.
Louis keze a derekamról a fenekemre, majd a combomra siklott. Térdhajlatomnál felemelt én pedig lábamat a csípője fölött össze kulcsoltam. Elindult velem a legközelebbi szoba felé, ahol volt ágy. Ez persze a háló volt. A rózsát letettem az éjjeli szekrényre és Louis pedig ledobott engem az ágyra.
Fölém kerekedett és úgy csókolt tovább. Keze bejárta a testem minden részét, végül egy lendületes mozdulattal lehúzta rólam a pólót. Nem volt rajtam melltartó, lévén, hogy egész nap itthon feküdtem egyedül, így Louis rögtön nekiesett a melleimnek. Masszírozta, puszilgatta és harapdálta őket. Én nagyokat sóhajtozva élveztem amit csinál.
Lejjebb haladt és egy újabb gyors mozdulat kíséretében megszabadított a nadrágomtól és a bugyimtól egyszerre.
Mielőtt bármibe is belekezdett volta, felhajolt hozzám és megcsókolt. Közben észleltem, hogy rajta még minden ruha rajta van így fogtam és leszedtem a felsőjét. Elkezdtem kicsatolni az övet, ami a nadrágot tartotta rajta. Éppen csak sikerült szétpattintanom, Louis lerúgta magáról a nadrágot és egy rövidke csók után újra visszatért szeméremdombomhoz.
Végigpuszilgatta a belső combomat aztán gyengéden elkezdte csiklómat simogatni, amitől kicsiket nyögtem. Kezét a nyelve váltotta fel, és nem sokkal később két ujját lassan feldugta. Eszméletlenül élveztem. Összeszorítottam a fogam, hogy ne legyek olyan hangos, mert a szomszédok már párszor ránk szóltak.
Egyre gyorsabban ujjazott és nyalt. Mikor éreztem, hogy már nekem sem kell sok rászóltam.
-Louis, hagyd abba!- kiáltottam rá, mire ő abbahagyott mindent és riadtan nézett fel rám.
-Valami rosszat csináltam??- kérdezte aggódva.
-Nem. De most én jövök.- kuncogtam és a hátára löktem.
-De hát még el se mentél...- Louis.
-Nem számít - fogtam rövidre és felső testét végig simogatva és csókolgatva haladtam lefelé férfiasságához.
Amikor elértem a célomig, lehúztam az utolsó zavaró textildarabot Louistól, és ágaskodó férfiassága már a hasa alját érintette. Ezen elmosolyodtam, de kezembe vettem farkát és először lassan mozgattam rajta a kezemet, aztán minden figyelmeztetés nélkül makkját a számba vettem és nyelvem hegyével kezdtem kényeztetni. Kis idővel elkezdtem mozgatni a fejemet Louison és lassan, kínozva szoptam.
Louis a hajamba markolt és fejemet még jobban húzta így pénisze tövig a számban volt, ami kisebb öklendezéseket váltott ki belőlem. Miután megszoktam már simán ment az egész.
Lou egy hangos férfias morgással élvezett a számba élvezett.
5 év után még mindig nem szerettem lenyelni, azt, ami kijött belőle elélvezéskor, de most nem akartam  csalódást okzni neki, sőt, inkább meglepni szerettem volna.
Összeszorított szemmel lenyeltem örömnedvét, mire ő nagyot nézett. Én csak diadalmasan mosolyogtam rá vissza és a csípőjére ültem.
Hozzá dörgölőztem férfiasságához, hogy minél előbb újra készen álljon.
Hamar elértem a célom, és Louis a hátamra gördített.
Megcsókolt, aztán végigpuszilgatta nyakam vonalát. Közben lassan, óvatosan belém csúszott. Sosem értettem, hogy miért óvatoskodok mindig ennyire, de végül is szerettem, hogy ilyen gyengéd.
Amikor tövig belém ért, pár másodpercre megállt és egy lágy puszit adott a mellkasomra, a nyakamra és egy vad csókot a számra. Aztán elkezdett bennem mozogni. Lassú mozgásával az őrületbe kergetett. Mikor ezt megelégeltem, belemarkoltam hihetetlenül kerek fenekébe. Vette az adást így gyorsított és egy olyan tempóra állt, amit mindig imádtam.
Ahogy közeledtünk a csúcshoz, összekulcsolta a kezeinket a fejem mellett és még jobban begyorsított. Egyre nehezebben kaptam levegőt és ajkamat harapdáltam, miközben egymás szemébe néztünk. Louis állkapcsa egyre feszesebb lett, én pedig egyre mohóbban szorítottam a kezét, másik kezemmel pedig a haját túrtam.
-L...Louiii...- nyögtem a nyakába mélyesztve a fogaimat.
-Még egy...picikét...- mondta nehézkesen.
Összeszorítottam a szememet. Minden erőmmel azon voltam, hogy visszatartsam kitörni készülő orgazmusomat, csak, hogy egyszerre érjünk fel a csúcsra.
Egy perc múlva Louis a lehető legszenvedélyesebben megcsókolt, miközben rángatózni kezdett bennem.
-Most!- nyögte édes hangján a csók után belém élvezett.
Az, hogy éreztem, ahogy örömnedve szétárad bennem, eljuttatott a tökéletes és leírhatatlanul jó orgazmushoz.
Amikor az extázishoz hasonló érzés szűnni kezdett, Louis kicsúszott belőlem, mellém feküdt és szorosan magához húzott.
-Nagyon szeretlek.- súgta a fülembe és belepuszilt a hajamba.
-Én is - mosolyogtam.
Örültem, hogy ezt a problémát is átvészeltük együtt. Rendeződtek köztünk a dolgok és újra boldogak vagyunk és szeretjük egymást...

Ezt egyik kedvenc írótársamnak Jenni-nek írtam.♥ Jenni, nagyon remélem, hogy tetszik, és persze remélem, hogy nektek olvasóknak is elnyerte a tetszéseteket :D
-Szikraa.♥

2 megjegyzés:

  1. isssstenem de imádlak.<3 köszönöm széééépen jóóó lett de az egyik helyen Mr.Malikot írtad Louis helyett..:DDD
    puszillak ééés köszönöm mégegyszer:) :*
    J.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ♥ Szívesen :DD Hahaa azt már javítottam xdd ♥♥ -Szikraa.

      Törlés