Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 7., vasárnap

S.Barbarának és V.Livinek.: Just a night. (Harry) 18+



Hallottam, ahogy halkan csukódik a szoba ajtó, Harry haza ért. Már megszoktam, hogy későn ér haza, ugyanis mostanában szinte minden idejét a stúdióban tölti a fiúkkal. Már másfél éve egy párt alkotunk Harryvel, így már sikerült megszoknom, hogy sokszor egyedül alszom el.
-Fent vagy hercegnő? - suttogta, mikor leült mellém az ágyon.
-Igen. - suttogtam álmosan.
Lehajolt és adott egy puszit a homlokomra.
-Elmegyek lezuhanyozni, várj meg! - láttam a tévé halvány fényében, hogy mosolyog.
Kivett egy nadrágot és egy pólót a szekrénykéből majd kb húsz percre eltűnt a fürdőben. Miután kijött vizes haja homlokára és nyakára volt tapadva. A fehér nadrág lazán lógott a csípőjén, a pólója pedig tökéletesen simult a testére. Lefeküdt bal oldalamra és gyengéden megcsókolt.
-Hiányoztál. - suttogta.
-Te is nekem. - hajába túrtam és úgy húztam magamhoz egy újabb csókra.
Topomat feljebb húzta és a hasamat kezdte simogatni. Gyengéden az ajkaimba harapott, keze pedig hasamról a mellemre csúszott. Erősen markolászta őket, majd lejjebb húzta a felsőmet és immár meztelen melleimet simogatta. Egyik kezemet tarkójára raktam és vizes haját kezdtem piszkálni. Ajkai számról lecsúsztak nyakamra, onnan mellkasomra majd végül mellemre. Puha ajkai közé vette bimbómat és érzékien "dolgozni" kezdett rajta. Számat harapdáltam és úgy élveztem Harry ügyködését. Néhány perc után ajkaink ismét egymásra találtak, keze pedig a lábam közé vándorolt és anyagon keresztül kezdett simogatni. Elváltunk egymástól Harry pedig lefele kezdte végig puszilni a testem. Végül elért a legérzékenyebb pontomhoz, félre húzta a bugyimat, néhány gyengéd puszit hagyott az érzékeny területen. Ujjaim rögtön göndör fürtjei közé vándoroltak és erősen megszorították őket. Abban a pillanatban Harry nyelve gyors munkálkodásba kezdett. Számat kisebb nyögések hagyták el, ami csak jobban bátorította Harryt arra, hogy szája és nyelve gyorsabban dolgozzon.
-Harry, jesszusom... - nyögtem és ismét megszorítottam fürtjeit.
Ujjait végig húzta belső combomon, majd csiklómat kezdte dörzsölni hüvelykujja miközben nyelve ki-be járt bennem. Testem vonaglott érintései alatt és már kicsit sem tudtam kordában tartani a testem. Ujjai csiklómról a bejáratomhoz vezette, majd néhány másodperc ingerlés után lassan belém tolta. Ajkamat haraptam így visszafojtva egy nyögést. Ujja mellé csatlakozott nyelve így, ha akartam volna se tudtam volna már vissza tartani elő törő sóhajaimat és nyögéseimet. Ujjához csatlakozott a másik így mozgatta őket ki-be. Felhúztam magamhoz, mert meg akartam csókolni. Nyelvével egy vékony csíkot húzott alsó ajkamra, majd foga közé vette azt és meghúzta, miközben ujjai még mindig lent szorgoskodtak.
-Harry. - suttogtam mire még gyorsabban kezdte mozgatni őket.
Szinte mát sikítottam az élvezettől, mikor kihúzta ujjait. Egy nyüszítés hagyta el a számat az üresség miatt. Nyelve durván hatolt a számba és hívta játékra az enyémet. Soha nem akartam még annyira Harryt. Kezemet a nadrágjához vezette és már éreztem, hogy jócskán fel van izgulva. Felültünk én pedig nadrágon keresztül simogattam tovább, miközben még mindig egymás ajkát téptük.
-Kérlek. - suttogta csókunkba, mikor már percek óta csak kínoztam.
Lábait kinyújtotta és karjára támaszkodott, miközben én lassan lehúztam a cipzárat és elővettem méretes férfiasságát. Néhányszor végig húztam rajta a kezem, majd lassan bekaptam és fel-le kezdtem mozgatni a fejem.
-Hadd vegyem le! - mondta egy nyögés közben.
Gyorsan leszedte magáról a nadrágot, én pedig folytathattam tevékenykedésemet. Harry szaggatottan fújta ki a levegőt, mikor makkján kezdtem kőrözni a nyelvemmel, majd teljes hosszát bekaptam. Hátamat és fejemet simogatta felváltva, de hirtelen a hajamba markolt mikor kezemmel a heréit kezdtem simogatni.
-Oh, baby. - nyögte. - Hagyd abba!
Teljesítettem kérését, nem voltam meglepődve hisz tudtam mit akar. Áthúztam feje fölött az atlétáját, majd Ő is levette az összes darabot ami rajtam volt. Az éjjeli szekrény fiókjába nyúlt és elővette a kis szürke csomagot, amit egy könnyed mozdulattal bontott fel, majd egy rutinos mozdulattal görgette fel ágaskodó játékszerére.
-Gyere! - utasított ismét, mikor hátát az ágy támlájának döntötte. Átvetettem lábamat csípőjén és kínzó lassúsággal ereszkedtem rá.
Harry vállába kapaszkodtam és lassan mozogtam fel-le. Néha nyakához hajoltam és fogammal megcsíptem a vékony bőrt, ami azt eredményezte, hogy Harry felfele lökött egyet a csípőjével. Kezeit combomról fenekemre csúsztatta és erősen markolta.
-Gyorsabban!
Gyorsabban kezdtem mozogni így már az egész szobát hangos nyögéseink töltötték be. Hirtelen megragadott és egy gyors mozdulattal a hátamra fektetett így már én voltam alul. Kezeivel a fejem mellett támaszkodott és úgy lökött olyan gyorsan, ahogyan csak tudott. Egyik kezemet a hajába fúrtam másikat pedig tarkójára tettem. Néhányszor meghúztam haját, mert tudtam, hogy ez még jobban felizgatja. Hirtelen feszíteni kezdett az alhasam tudtam, hogy már nem sok kell.
-Harry, én.... - nem tudtam befejezni, mert eluralkodott rajtam az orgazmus.
Körmeimet a hátába vájtam és végig húztam rajta a kezem. Mintha ez lett volna neki is a végső löket, rángatózni kezdett bennem mérete és a gumiba ürítette magát.

Fáradtan feküdtünk egymás mellett, csak a tévé halk hangját lehetett hallani.
-Jó, hogy haza jöttél. - duruzsoltam mellkasán.
-Szerintem is. - nevetett fel halkan, majd szép lassan mindkettőnket elnyomott az álom.

Remélem tetszett.:)) x
~Jennii.

10 megjegyzés: