Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 19., péntek

Nyaralás 18+ (Harry)


Anyumnak van egy barátnője, akivel nagyon szoros barátságban állnak egymással, a neve Anne. Tavaly nyáron Gemma, a lánya nálunk volt néhány hétig, nagyon összehaverkodtunk, olyan volt, mintha a nővérem lenne. Én pedig holnap megyek hozzájuk két hétre. Már alig várom, Gem rengeteget mesélt az öccséről, állítólag nagyon tapadnak rá a lányok. Mondta azt is, hogy esélyes, hogy összefutunk a vonaton, mert ő is arról jön mint én, csak ő az egyik haverjától. Majd meglátjuk, hogy nálam működik-e a vonzereje. Annyira fel vagyok pörögve, a holnapi utazás gondolatától, hogy elaludni is alig sikerült, de azért csak összehoztam. Reggel korán keltem, hogy legyen időm rendesen összekészülni. Letusoltam, fogat mostam, felvettem az előre kiválasztott ruhámat majd kivasaltam a hajamat és indulásra készen álltam. A bőröndömet levonszoltam a lépcsőn, majd kivittem a kocsiba, ahol anyu már várt. Visszaszaladtam bezárni az ajtót és amilyen gyorsan csak tudtam, behuppantam anyu mellé. A vasútállomáshoz érve hevesen dobogott a szívem. Néhány óra vonatozás és kezdődhet a nyaram legjobb két hete. Elbúcsúztunk anyuval és felszálltam a vonatra, kerestem egy üres kabint, de mivel nem találtam bosszankodva álltam meg egynél, ahol egy srác ült bent egyedül. Óvatosan elhúztam az ajtót.
- Szia, ne haragudj, leülhetek? A többi foglalt.- húztam el kínosan a számat. A srác felnézett az ölébe rakott telefonból és elmosolyodott.
- Persze, nyugodtan!- fürkészett. Az azért feltűnt, hogy valami elképesztően helyes srác. Más esetben azonnal bedugtam volna a fülhallgatómat, de most abban reménykedtem, hogy megpróbál beszélgetni. Beültem a sarokba, vele szembe és néha egy-egy lopott pillantást vetettem rá. Gyönyörű zöld szemek, imádni való gödröcskés mosoly és sötétbarna göndör fürtök. Életemben nem láttam még hozzá hasonló srácot. Próbáltam elfoglalni magam, hogy ne legyen olyan feltűnő, ahogyan leskelődök. Ekkor hirtelen megszólított.
- Kinyithatom az ablakot? Nem fázol?- érdeklődött.
- Nagyon melegem van, persze, hogy kinyithatod!- mosolyogtam rá. Felállt és kinyitotta az ablakot, mivel kicsit szorult az ablak, kellett egy kis erő hozzá, ahogy elhúzta, karjában megfeszültek az izmok. Miközben leült újra rám nézett.
- Meddig mész?- mosolygott.
- A végállomásig.- mondtam.
- Akkor együtt utazunk végig!- közölte rossz fiúsan mosolyogva.
- Legalább lesz időnk megismerni egymást.- csúszott ki a számon.
- Nem ártana, ha két hétig nálunk leszel!- mosolya pimaszra változott. Először nem értettem, aztán leesett, ő Gemma öccse. Az arckifejezésem láttán felnevetett.
- De honnan tudtad, hogy én vagyok?- kérdeztem.
- A nővérem rengeteg közös képet mutatott. Plusz anyukád adatlapja alapján megtaláltam a tiédet is.- mesélte.- Egyébként Harry vagyok!- nyújtotta a kezét.
- (T/N), nagyon örvendek!- mosolyogtam miközben kezet ráztunk. Az út alatt rengeteget nevettünk, Harry nagyon aranyos srác. Mikor a vonat megállt, együtt leszálltunk és elsétáltunk a házukig. Nagy és gyönyörű ház, még nagyobb és még szebb udvarral. Megragadta a kezemet és húzott befelé. Az előtérben lerúgta fehér Converse csukáját.
- Anyu, Gemma, megjöttünk!- kiáltott be. Én is levettem a zöld, szintén Converse cipőmet és követtem be a lakásba. Gemma azonnal a nyakamba ugrott.
- (T/N)! Úgy hiányoztál!- ölelgetett.
- Te is nekem, Gem!- mosolyogtam rá.
- Milyen gyönyörű lányt kaptam két hétre a drága barátnőmtől!- mosolyogva támaszkodott Anne a konyha ajtófélfájának. Odamentem hozzá és megöleltem.
- Jó látni, Anne! És még, hogy én vagyok szép. Jó vicc!- mosolyodtam el olyan édes-keserű stílusban. Sohasem tartottam magam szépnek. Gemma és Anne elvonultak a konyhába, Harry pedig feljött velem az emeletre, hogy megmutassa a szobámat. Amint hallótávolságon kívülre értünk, elég közel hajolt hozzám.
- Szerintem is szép vagy!- mosolygott. Enyhén elvörösödtem.
- Köszönöm!- mosolyodtam el zavaromban. Próbáltam elfordulni, hogy ne lássa a vörös arcomat, de nem ment.
- Miért kerülöd a pillantásomat?- érdeklődött.
- Mert nem vagyok szép!- bújtam bele a pólóm nyakába, hogy csak a szememet láthassa.
- Gyönyörű vagy, (T/N)!- mondta.- Na, bújj ki a pólódból!- nógatott. Tiltakoztam. Lehúzta az arcomról a pólót és kezei közé fogta. Kínosan mosolyogva beletúrtam a hajamba. Elmosolyodott az arcomon játszó pír láttán, majd mikor lépteket hallottunk, egy puszit nyomott az arcomra és berántott a szobájába. Kerestem az indokot, hogy ha Gem vagy Anne benyit, tudjunk mit mondani, hogy miért vagyunk itt bent, kettesben. Megpillantottam a sarokban egy gitárt, tökéletes! Odasétáltam hozzá és levettem az állványról az akusztikus hangszert.
- Tudsz játszani rajta?- kérdeztem.
- Tudok!- mosolygott.
- És játszol is nekem?- néztem rá könyörgően. Bólogatott, majd leült az ágyra és maga mellé hívott engem is. Lefogta az első akkordokat és pengetni kezdett. Igazán tehetséges és a szám is nagyon szép volt, amit játszott.
- Most én jövök!- kunyiztam el a gitárt. Elkezdtem játszani és ámulattal figyelte, hogyan mozog a kezem. Megmosolyogtatott, hogy nem hisz a szemének. Egy lassabb számot játszottam, és mivel a gitárra összpontosítottam, nem vettem észre, hogy Hazz közben akcióba lendült, hogy tesztelje azt az állítást, miszerint, ha megnyalod valaki könyökét aki nem figyel rád, az nem fogja megérezni. Rózsaszín nyelve éppen csak hozzámért, mikor ránéztem, de felnevettem. Letettem a hangszert és csikizni kezdtem Harry-t. Magára rántott, majd fordított a pozíción, így én voltam alatta, teljesen kiszolgáltatva. Megtalálta a legérzékenyebb pontomat és ott csikizett, mire felsikítottam. Nemsokkal később betoppant Anne és Gemma.
- Mi elmegyünk vásárolni, egy két óra és jövünk, vagy ti is szeretnétek jönni?- érdeklődött Anne.
- Szerintem meglesznek ketten is, gyere anyu!- mondta sunyin Gem, majd elhúztak.
- Félreértették?- néztem Hazz-ra.
- Nem tudom, de ha azt hitték, hogy ezt fogom tenni, akkor nem!- mondta, majd megcsókolt. A vonatkabinban kezdett beszélgetés óta vártam, hogy megtegye. Heves csókcsatába kezdtünk, majd kicsit elhúzódott. Felállt és bezárta az ajtót, a redőnyt is lehúzta, hogy teljesen kizárhassa a külvilágot, majd visszatért hozzám. Becsúsztatta kezét a felsőm alá és miközben lágyan csókolt, hasamat simogatta. Gyorsan megszabadultam a zavaró textiltől, amit egy kaján mosollyal reagált le. Megfogtam a vállait és az ágyra löktem. Csípője felett átlendítettem a lábam és lovaglóülésbe helyezkedtem.
- Már nem vagy olyan szégyenlős, mint az előbb a folyosón, ez tetszik!- simogatta derekamat. Két kézzel gyűrtem fel pólóját a mellkasáig. Kidolgozott felsőteste láttán ajkamba haraptam. Gondoltam, játszok vele egy kicsit, lassan kezdtem fészkelődni, majd már szinte dörgölőztem egyre dudorodó férfiasságához, amit így nadrágon keresztül is simán lehetett érezni. Ennek hatására felmordult és belemarkolt a csípőmbe.
- Csak óvatosan!- felhajolt, hogy a fülembe tudjon suttogni. Rájött, hogy ezzel kikészít. Éreztem, hogy többet akarok. Lejjebb helyezkedtem és övcsatjához nyúltam. Egy ügyes mozdulattal kicsatoltam. A gombra csúsztattam a kezem, ügyelve, hogy végighúzzam kezem merevedő szerszámán. Kigomboltam nadrágját majd a cipzárt is lehúztam. Leszálltam róla, hogy le tudja venni. Miután eldobta a nadrágját, közölte, hogy az enyém sem maradhat, és beteljesítette. Kevésbé könnyeset, de azért búcsút vett a farmeromtól. Kihasználta, hogy alatta vagyok és belső combomat lepte el puszikkal, közben göndör fürtjei csikiztek. Ujjaimat puha tincsei közé csúsztattam és lazán rámarkoltam. Hirtelen bugyin keresztül kezdett simogatni. Nem ő az első, de ilyesfajta kényeztetésben még nem volt részem, mégis leállítottam. Kérdőn nézett rám.
- Én kezdek!- közöltem és lemásztam az ágyról. Értette a célzást. Egymással szemben álltunk, ujjaimat beakasztottam a boxer szélébe és lassan lehúztam róla. Magamban elkönyveltem, hogy ekkorát még életemben nem láttam. Harry nem mindennapi mérettel rendelkezik. Leült az ágy szélére én pedig kezembe vettem játékszerét. Lassan mozgattam fel-le a kezemet, ő pedig hátravetett fejjel, alkarjain támaszkodva sóhajtozott. Saját magamat is megleptem, amikor bekaptam makkját és nyelvemmel kényeztettem. Egyre több volt a számba, közben combjait simogattam. Kicsúsztattam meleg számból férfiasságát, ő pedig megragadta a kezemet.
- N- nem akarok még elmenni!- dadogta az élvezettől.- Én jövök, szépségem!- nyomott egy csókot ajkaimra. Melltartómat kicsatolta, majd bugyimtól is megszabadult. Nyelvével kényeztette csiklómat, majd figyelmeztetés nélkül feldugta az egyik ujját és pumpálni kezdett. Nemsokkal később csatlakozott még egy ujja is, én pedig már levegő után kapkodtam. Egyre sűrűbb nyögéseim jelezték neki, hogy közel vagyok, ő pedig kihúzta ujjait és a nyelve sem serénykedett tovább. Megfogta ágaskodó farkát és csiklómhoz nyomta makkját, úgy dörzsölt. Mikor megunta a játékot, komolyan nézett rám.
- Mehet?- kérdezte. Bólogattam egy sort, majd becsusszant. Várt egy fél percet, majd lassan kezdett mozogni. Lábaimat akaratosan dereka köré fontam és megemeltem csípőmet, mire gyorsabban tolt. Arcomat nyaka hajlatába dugtam, elnyomva ezzel előtörni vágyó nyögéseimet. Egyre mélyebbeket lökött, aminek köszönhetően nyakába haraptam. Hangosabbakat kezdett nyögni, majd hirtelen fordított a helyzetünkön. Alapból gyorsan kezdtem mozogni rajta, majd kicsit lassítottam, utána újra gyorsabban. Ha a tempóváltogatás nem lett volna elég, néha egy-egy nyolcast is leírtam a csípőmmel. A harmadik ilyen esetnél erősen rámarkolt csípőmre és egy mély nyögés kíséretében belém élvezett. A szétáradó, meleg folyadék engem is a csúcsra juttatott és egy hangos nyögés után mellkasára borultam. Megemeltem a csípőmet, hogy kicsúszhasson belőlem. Mellkasán fekve hallgattam a szívverését, ami kezdett normális tempóba visszaállni. Miután kipihentük magunkat felkapkodtuk a ruháinkat a földről. Lementünk a nappaliba tévézni. Ő leült a kanapéra én pedig álltam előtte és fogtam a kezét, a tervem az volt, hogy felálljon. Karjaimat nyaka köré fontam és mélyen a szemébe néztem.
- Hogy lesz tovább?- kérdeztem.
- Hát, betudhatjuk első randinak a vonatot, a gitározást másodiknak, az ágyjelenetet pedig harmadiknak.- oldotta meg. Elmosolyodtam, majd megcsókoltam. Ekkor belépett Gemma és Anne.
- Látod anyu, én megmondtam, hogy összejönnek!- kuncogott Gem.
- (T/N), mostantól valószínűleg többet találkozunk anyukáddal is!- nevetett Anne, majd mellékesen megjegyezte, hogy örül nekünk. Életem legjobb döntéseként könyveltem el, amikor megkérdeztem, hogy leülhetek-e hozzá a vonaton. És igen, nálam is hatott a vonzereje.

~ Orsa

8 megjegyzés:

  1. Jujj,ez nagyyon jò lett:$

    (V.Livi)

    VálaszTörlés
  2. majd több ilyet tegyetek,aminek hosszú az elõtörténete:D

    (V.Livi)

    VálaszTörlés
  3. Olyat én szoktam írni, hozzászoktam a blogjaim miatt :D
    ~Orsa

    VálaszTörlés
  4. belinkeled a blogodat?szívesen megnézném:')

    (V.Livi)

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon,nagyon jó volt!Ez lett az egyik kedvencem!:)

    VálaszTörlés
  6. Juj, köszönöm! El sem hiszed, milyen jó azt olvasni, hogy az egyik kedvenced az én történetem:) Pedig a többiekhez képest igencsak zöldfülű vagyok még, azért nagyon köszönöm:D
    ~Orsa

    VálaszTörlés
  7. nagyon nagyon jo! imadom az ilyen torteneteket! irj majd meg ilyeneket sokat!

    VálaszTörlés