Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. április 10., szerda

Két tűz között: 1. rész

Gondoltam, belekezdek egy több részes történetbe. A visszajelzésektől függ, hogy folytatom-e, vagy sem. Szóval jöhet hideg és meleg is. Jó olvasást.


Megint kezdi elölről, pedig elmagyaráztam, hogy én ezt nem folytatom tovább. Elegem van abból, hogy a játéka legyek. Ugyanis Harry-nek ott van a "csodálatosan működő" kapcsolata, mégis az én ágyamban alszik rendszeresen. Állítása szerint a barátnőjével nem élvezi a szexet annyira, mint velem. Ő úgy nevezi, barátság extrákkal, én úgy mondanám inkább, hogy a kurvája vagyok. Tudom, nem szép dolog, hogy megcsalja a barátnőjét és ezt már én is elmondtam neki sokszor. Természetesen mindig csak kiröhög, ha felhozom ezt a témát. Nem egy hűséges srác. Ezek ellenére nagyon jóban vagyok vele, amióta legjobb barátomnak, Louis-nak köszönhetően megismertem. Valahogy mindig többet akartam, mint barátság, ami be is jött, csak nem úgy ahogy szeretném. Ami a legrosszabb, hogy az együttléteinkben nincs semmi érzelem, szimpla dugás, méghozzá sokszor elég durva, de tűrnöm kell, ha örömet akarok szerezni neki. Tudom, hogy ma is el kellene tűrnöm egy ilyet, mert amikor a tükröm előtt állok miniruhában, ruhát választva az esti bulira, hallom, hogy nyílik az ajtó. Mögém sétált és karjaival átfonta a derekamat, a nyakam oldalát ajkaival kényeztette.
- Irtó szexi ez a ruha, de sokkal jobban szeretném két darabban látni a padlón, az én ruháimmal együtt.- dörmögte. Meleg leheletét éreztem a nyakamon, amitől kirázott a hideg.
- Neked is szia!- forgattam a szemem.- És ha széttépnéd, az lenne az utolsó tetted, mert tuti megölnélek!- közöltem.
- Micsoda frigid hangulatban vagy. Segítsek elmulasztani?- villantott egy kaján mosolyt, miközben a ruhámat egyik oldalt egészen a derekamig felgyűrte. Megfogtam a kezét és visszatoltam a ruhát a helyére.
- Nem én vagyok a frigid, hanem a barátnőd!- fordultam szembe vele.
- Hé, válogasd meg a szavaidat, Leyla, ha róla beszélsz!- szigorúan szólt hozzám. Nem akartam ma is eljátszani ezt az egészet.
- Tudod mit mondok neked, Styles? Ha nem frigid, akkor menj és feküdj le vele, engem pedig ne fűzz tovább! Mert lehet, hogy te elfejetetted, de nem vagyok a kis ribancod, akit kedvedre dughatsz! Megértetted?- néztem mélyen, szúrósan a szemébe.
- Jó, akkor legyen frigid, csak hagy szabaduljak már meg a ruhádtól!- sürgetett. Ezt nem hiszem el. Ennyire akarja? Ellenkezni akartam, amikor megcsókolt. Ilyen még sohasem volt eddig és igazán hozzá tudnék szokni. Nagyon jól csókol, ezt most megtudtam. Sajnos annyira jól, hogy elvesztettem a fejemet és visszacsókoltam. Jelen helyzetben ez volt a legnagyobb hiba. El kellett volna tolnom magamtól. Mire észbe kaptam, már az ágyamon feküdtünk és vetkőztettük egymást. Csodás, ekkora hülye is csak én lehetek. A ruháink a földön hevertek. Rajta már csak az egyre ágaskodó férfiasságát gátló boxere volt, rajtam pedig melltartó és bugyi. Illetve, pillanatokkal később csak bugyi, mert a melltartómtól is "könnyes" búcsút vett. Szívni, harapdálni és csókolgatni kezdte melleimet, amivel teljesen megőrjített. Ujjaimat puha tincsei közé csúsztattam. Ennek hatására egy önelégült vigyor ült ki tökéletes arcára. Tudta, hogy ma már azt csinál velem, amit akar, nem lesz ellenkezés. Lassan haladt le a hasamon a bugyim felé, majd egy gyors mozdulattal lerántotta és eldobta. Csiklómat szájjal kényeztette. Szinte felsikoltottam, amikor ajkai közé vette és szabályosan szívni kezdte. Egyre sűrűbben nyögtem fel, majd mielőtt elélvezhettem volna, abbahagyta. Lekapta magáról az utolsó rajta lévő darabot és az ágy szélére ült. Tudtam, mi következett. Letérdeltem elé és ágaskodó szerszámán húztam egy csíkot a nyelvemmel. Makkját kezdtem kényeztetni, akarom mondani kínozni. Belemarkolt a hajamba, jelezve, hogy többet akar. Mellette volt esélyem megtanulni a mély torkozást, amit szinte minden alkalommal alkalmaznom is kellett. Egyre gyorsult a lélegzése és sóhajai is egyre többször törték meg a szobám csendjét. Zöld szemei szinte feketévé váltak a vágytól és az élvezettől.
- Állj! Ki ne találd, hogy így megyek el!- rántotta el fejemet a hajamnál fogva. Felállt, majd felemelt és az ágyra rakott, vagyis inkább dobott. Lábaimat szétfeszítette és közéjük férkőzött. Belém csúszott és rögtön iszonyatos tempóval kezdett tolni. Már egy ideje játsszuk ezt a játékot, de még mindig nem sikerült megszoknom a méretét, amivel ő egy cseppet sem törődött jelen pillanatban. Hogy megakadályozzam az előtörő könnyeimet, szám belsejébe haraptam. Mikor fordított a helyzeten, már éreztem, hogy kiserkent a vér a számból. Combjaimat erősen markolta, ösztönözve a gyorsabb tempóra. Teljesítettem a kívánságát és a lehető leggyorsabban kezdtem mozogni rajta. Ujjait oldalamba nyomta, engem pedig kezdett elhagyni az összes energiám. Erőtlenül omlottam mellkasára, teljesen kifulladtam. Megemelte kicsit a csípőmet és átvette az irányítást. Egyre mélyebben lökött, majd a lökések szinte döféssé változtak. Fájdalmamban már felkiáltottam. Mellkasára borulva éreztem, hogy folynak a könnyeim. Azon járt az agyam, hogy ma este lehet, hogy kihagyom a bulit, mert nem fogok tudni lábra állni. Miközben ezen gondolkodtam, Harry egy hangos, mély nyögés kíséretében elélvezett, majd lassan kihúzódott belőlem. Egyik karjával magához ölelte fájó, kifáradt testemet, másik kezével a hajamat simogatta. Azt hiszem, ennyire még sohasem fájt, mint most. Éreztem, hogy elnyom az álom. Nem volt igazi, mély alvás, inkább csak szunyókáltam. Mikor felébredtem, Harry sehol sem volt, csak a mellettem lévő párnán egy cetli, a következő szöveggel "Köszönöm édes, csodás volt. H " Ennyire még sohasem haragudtam rá, mint most. Nem hiszem el, hogy ilyen hülye vagyok. Egy orgazmusa nekem vérző szájjal, könnyekkel jár és mindezt megadom neki annak ellenére, hogy utána tuti, hogy itt hagy, mint most is. Nagy nehezen lábra álltam és elvonultam a fürdőszobába. Letusoltam majd elkezdtem készülődni a bulira. Próbáltam úgy járni, hogy ne legyen túl észrevehető a kis kalandunk eredménye. Mire legjobb barátnőm dudált, készen álltam és indulhattunk bulizni, amihez már nem maradt túl sok kedvem, hála Harry újabb húzásának.


~Orsa

6 megjegyzés:

  1. joo lett....szerintem érdemes folytatni.....am ma lessz új sztori?

    VálaszTörlés
  2. nekem tetszik. szerintem folytasd:D (Y)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó :)
    Szerintem is folytathatod :) Várom a kövi részt ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó szerintem folytasd :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, aranyosak vagytok! <3 El is kezdem a következő részt (:
    ~ Orsa

    VálaszTörlés
  6. FOLYTASD !! nagon jó lett <3 :D

    VálaszTörlés