Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. március 4., hétfő

Kamillának: Az új barátom. (Zayn) +18



Már 1 hete tartott a szokásos évi unalmas nyaralás az egyik tengerparton, amikor megváltozott az életem. De kezdjük az elejénél.

-(T/N) lementünk apáddal a partra, te nem jössz?-kérdezte anya
-Majd később megyek. Ti menjetek nyugodtan.-szóltam vissza a takaró alól, mert szinte semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy nézzem azt ahogyan a szüleim nyalják egymást. Fúj.
1 óra elteltével én is leindultam a partra, de egy külön részlegre, hogy még véletlen se találkozzak össze anyámékkal. Szereztem magnak egy napágyat, és elkezdtem a napozást. Napozás közben a vízben lévő embereket figyeltem, és egy szörfözős srác eléggé kiszúrta a szememet. Barna haja, és barna bőre volt. A tetkóiról nem is beszélve. Szerelem első látásra...na jó azért nem. De szó mi szó, eléggé felkeltette az érdeklődésemet. Elpillantottan egy másik irányba, de mikor visszatértem volna a szexi srác nézéséhez valaki megszólított.
-Helo, szabad itt melletted ez a hely?-mikor kinéztem a napszemüvegemből megpillantottam azt a pasit, akit egész végig stíröltem
-Öhm, izé...ja.-próbáltam flegma lenni, hogy hátha jobban felkeltem az érdeklődését
-Nem kell az elérhetetlen játszanod kislány. Amúgy, hogy hívnak?
-(T/N).-adtam az egyszerű választ
-Szép név. Én Zayn vagyok, és itt van nem messze a nyaralóm, van kedved megnézni?-eléggé sokkolt amit mondott
-Ez elég szar duma...
-Benne lennél?
-Miben?
-Te és én.-húzogatta a szemöldökét. Legszívesebben már ott helyben letepertem volna, de nem tehettem.
-Elég jó ajánlat..-nyaltam meg az ajkaimat.- De nem.- felálltam a napozóágyról és elindultam, mert tudtam hogy az ilyesfajta pasik mint Zayn, nem adják fel egyhamar, és szinte biztosra tudtam, hogy utánam fog jönni.
-Naaa ne hagyjál már itt felizgulva..-hallottam a hátam mögül ahogyan lohol utánam.
-De én nem akarok.-röhögtem el magam
-De nagyon is akarod, láttam ahogyan figyeltél engem. Kislány nem ma kezdtem már...-és hirtelen megfogta a karomat.- Ne legyél már ilyen! Nagyon tetszel, és ahogy elnézem rajtad nem nagyon érzed jól magad a nyaralásodon, csak úgy mint én. Gyere!-közel lépett hozzám, megfogta a tarkómat, és megcsókolt. Nem ellenkeztem, és azonnal visszacsókoltam. Egyik kezével a hajamat birizgálta a másik keze a derekamról lecsúszott a fenekemre. Erősen belemarkolt, ami nyögésre kényszerített, és arra hogy én is belemarkoljak a büszkeségébe. Ezzel nagyon felizgattam őt, mert egy hirtelen mozdulattal felkapta a lábamat, amit a dereka köré csavartam. De hirtelen eszembe jutott, hogy rengeteg ember lát minket.
-Ugye nem itt akarod?-szakítottam félbe a csókunkat
-Most hogy így mondom nem lenne rossz ötlet.
-Na azt már nem.-mosolyogtam. - Gyere itt a nyaralónk nem messze, szüleim nincsenek otthon, tehát szabad a pálya.-mondtam, és leszálltam Zayn derekáról, és kézen fogva elindultunk a házunk felé. A rövid út közbe, sokat beszélgettünk, mert még se szeretnék egy olyan emberrel lefeküdni, akivel 5 szónál többet nem beszéltem. Időközben megérkeztünk az apartmannunkhoz.
-Tessék, lányoké az elsőbbség.-mutatott Zayn a kinyitott ajtó felé
1 perc se telt el, hogy beértünk házba, de Zayn azonnal a falhoz nyomott, és durván megcsókolt. Harapta, szívta a számat, ami eléggé beindított. Ezért elkezdtem a szobám felé hátrálni, hogy minél hamarabb megkaphassam Őt. Mikor beértünk a szobámba, Zayn eltolt magától amit nem értettem.
-Táncolj nekem!-mondta és kényelembe helyezte magát egy széken, és a telefonján elkezdte keresgetni a legalkalmasabb zenét, amire táncolhatnék neki.- Tessék bébi, és most úgy táncolj, hogy soha nem akarjalak elfelejteni. Soha nem táncoltam még egy pasimnak sem, de Zayn az más volt.
Zayn széttárt lábakkal ült, miközben nézte ahogy neki táncolok. Elkezdtem ringatni a csípőmet, és mindent megtettem azért, hogy még jobban felizgassam Zaynt. Kb 3perce táncolhattam neki, amikor észrevettem, hogy a nadrágja lassan kiszakad, amit én eléggé felizgatott még jobban, ezért ráültem Zaynre, és hozzádörgölőztem. Zayn ezt nem bírta tovább ezért, azonnal kikapcsolta a zenét, és ráfektetett az ágyra.
Zayn azonnal elkezdte rólam, szó szerint tépni a ruhákat, és én is ugyanígy tettem. Mind a ketten meztelen feküdtünk egymáson. Elkezdtem Zaynt kényeztetni, de ő megállított.
-Eleget kínoztál már ma engem.-ahogy ezt kimondta, hirtelen feldugta 3 ujját, aminek a hatására megemelkedett a hátam, és elég hangosan kezdtem nyögni. Zaynnek ez sem volt elég, mert eközben elkezdett még a nyelvével is izgatni.
-Zaaa-aayn el fogok...-nyögtem. Éreztem, hogy hamarosan elfogok menni, de ekkor Zayn kihúzta a ujjait, és abbahagyta.
-De ezt most miért?-kezdtem nyavajogni
-Te is kínoztál engem, ezért megbüntettelek téged kislány.-ahogy kimondta ezeket Zayn, nem bírtam tovább, és magamra húztam, és beleharaptam az alsó ajkamba.
-Értem a célzást.-kacsintott, majd szép lassan elkezdett tolni. Hatalmas volt neki, és azt hittem fájni fog de nem fájt egyáltalán. Lassan kihúzta magát belőlem, majd vissza. És újra és újra eljátszotta ezt. Erősen szorítottam a lepedőt, és a nyögéseink az egész házat betöltötte.
-(T/N) nem bírom tovább.-szinte kiabált
-Én se...-ziháltam. Pár perc elteltével egyszerre mentünk el, és levegő után kapkodva ledőlt mellém Zayn. Csókolgatni kezdte a hasamat, és a nyakamat. Isteni érzés volt.
-(T/N) hazajöttünk!-hallottam ahogyan csapódik a bejárati ajtó
-Úristen Zayn, azonnal öltözz fel.-pattantam fel az ágyról, és gyorsan rendbe hoztuk magunkat.
-Öhm szia anya...-léptem ki a szobámból, Zaynnel az oldalamon
-Ő ki kislányom?-nézett nagy szemekkel anyu
-Jó napot! Zayn Malik vagyok. (T/N) barátja.

~S.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jo:) Kaphatnék èn is egy Zayn-eset !! ??

    VálaszTörlés
  2. Szia.!
    Természetesen csak nagyon sok kérés felgyülemlett szóval nem tudunk ígérni semmit, hogy mikor lesz készen de igyekszünk és köszi előre a türelmed.:)

    VálaszTörlés
  3. sziasztok,imádom az oldit és a 1D-t is.kérhetnék egy +18-as sztorit? Harryvel kérnék:))
    (V.Livi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze.:) de neked is csak azt tudom írni, mint az előző komizónak.! :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Persze, megértem:) várok. Csak még annyit h nekem is +18-as legyen ha lehetne:))köszönöm

    VálaszTörlés