Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. március 22., péntek

Zerrie.! 1. rész 18+

Egy kis különlegességet kaptunk Bocitól.:) Méghozzá egy Zerries sztorit, Perrie szemszögéből.:)



Nem hiszem el, hogy megint „villantásokról” beszélnek az újságba. Teljesen véletlenül csúszott le a pólóm… Roppant idegesítő tud lenni, ha butaságokat írnak az emberről. Kell, most nekem egy barát kinek ki sírhatom magam! Magamhoz kapom a telefonom, és tárcsázom Zayn-t. Pár csörgés után fel is veszi. 
- Szia Perrie, pont hívni akartalak, nincs kedved elutazni… 3 nap szabadságot kaptam! Na, mit szólsz? Csak te és én… Hiányzol már kicsi Zayn-nek is!- viccelődik. Elnevetem magam, és rögtön mosolyogni kezdek.
- Jól hangzik! Te is nagyon hiányzol… Lécci olyan helyre menjünk, ahol nincs egy paparazzi se!- kérlelem. Jó lenne most egy kis pihenés, csak mi ketten… 
- Bátorkodtam le foglalni a repülő jegyeket, holnap reggel megy, nem jössz át? Holnap együtt mehetnénk tőlünk a reptérre!- ajánlja fel, és lemerem fogadni, hogy vigyorog. 
- Negyed óra, és ott vagyok, összepakolok, tedd azt te is!- mondom izgatottan, és leteszem. Tudom, hogy a Bahamákra megyünk, hisz’ ha pihenni szeretnénk, mindig ott tesszük. Rezgőre rakom a telefonomat, majd elő veszem a bőröndömet. Pár fürdő ruhát rakok bele, köztük Zayn kedvencét is, majd a rövid nadrágokat se hagyom ki… Pólókat is rakok be, de nem viszem túlzásba, hisz’ csak 3 napra megyünk… Nem sokára itt a nyár már csak 1 hónap, akkor úgy is megyünk az egy hónapos nyaralásunkra… Párizs, Madrid, London, Hawaii tiszta paradicsom lesz a nyár!!! Egy-két cipőt, papucsot is berakok, meg egy kevés sminket is, de szerintem fölösleges lesz! 
***

Miután lerendeztem a menedzseremmel is, taxit hívok és Zayn házához kérem. 
- Netán rajongó vagy?- kérdezi a sofőr. Nem ismert fel, mert fejemen a kapucni, hajam felkötve, és még napszemüveg is van rajtam… 
- Nem éppen - adok kitérő választ. 
Bőröndömet szorongatom, másikkal kézi táskám tükrével játszok. Átnyújtom a pénzt, majd kiszállok. Rácsörgetek barátomra, aki pár másodpercen belül meg is érkezik. Nem sok hiányzik, hogy rögtön a kapuba neki essek… Segít be vinni a cuccaimat, majd az előszobába érve elveszem tőle dolgaimat, lerakom a földre, és neki esek. Falnak nyomom, és csak csókolom. 2 hete nem láttam már, és nagyon hiányzott. Persze beszéltünk telefonon, nem is keveset, de az nem ugyan az! Lábujjhegyre kell állnom, hogy felérjem, de miután elfáradok, felugrok derekára. 
- Milyen tüzes lettél- kuncog két csók között. Elmosolyodok, majd viccesre veszem a formát: 
- Fogd be, és csókolj meg!- már majdnem teljesíti, mikor elhúzódok -, várj, ugye nincs nálad senki?- kérdezem. 
- Nincs, csak ketten vagyunk!- mosolyog, és letesz. 
Bőröndömet neki támassza a falnak, és ha jól látom az övé mellé. Derekamat fogva, betol a házba. A gyönyörű nappali után a konyha, étkező, majd a nappaliból felvezet egy lépcső az emeletre. 2 fürdőszoba, és 3 hálószoba van. Játék- kondi-zene szoba is van még az emeleten. 
- Mit csináljunk? - kérdezi a szobájába érve. 
Kacér mosolyt villantok, majd mellkasánál megragadom pólóját, és lelököm ágyára. Szerelmem szemei csillognak, szája mosolygós. Csípőjére ülök, majd egy kis helyezkedés után inkább lejjebb csúszok, mitől felnyög. 
- Kezdetben csókolj, meg - suttogom fülébe, majd nem bírom ki, fülcimpájába harapok. Hajamba túr, majd fordul egyet, így alulra kerülök.
- Örömmel!- mosolyodik el, és megcsókol. Lassan, és finoman kezdi, de csípőmet övének dörgölöm, mire szenvedélyesen esik ajkaimnak. Szívem hevesen dobog, és arcom vörös. Lassan elválik számtól, és nyakamat hinti be apró puszikkal. Lehunyom szemeimet, és csak élvezem a pillanatot, amit vele tölthetek. Kezei derekamat simogatják, majd feltűrik pólómat, elhúzódik nyakamtól, de csak addig, míg leveszi pólómat. Messzire eldobja, és már rászólnék, hogy szegény takarító nő mindig utána mos, főz, takarít, de kicsatolja melltartómat, és az is olyan sorsra jut, mint másik ruhadarabom. Szemei felcsillannak egy pillanatra, de utána átveszi a vágy, és szeretet helye. Kezével hasamat simogatja, míg szájával mellemet kényezteti. Halkan nyögök, miközben oldalán húzogatom ujjaimat, majd megszabadítom pólójától. Körmeimet élvezettel húzom végig izmos hasán, mitől morog egyet. Halkan felkuncogok, mire bekapja egyik bimbómat. A hirtelen ötletétől felsikoltok, így most ő nevet ki engem. 
- Gonosz vagy!- suttogom. 
- Baby, nagyon jól tudom!- kuncog, és rossz fiús mosolyt vet rám. Vágyam, ha lehet, még magasabbra szökik! Gurulok egyet, így én kerülök felülre. Izmos kocka hasát csókolgatom, amit sóhajokkal nyugtáz. Alhasához közeledve egyre hangosabban jelez, hogy tetszik neki. Kicsatolom övét, majd lehúzom sliccét. Kigombolom a nadrágot, és lefelé mászva az ágyon leveszem róla a farmert. Fogaimmal küzdöm le róla, amit elégedett mosollyal szemlél. Messzire elhajítom, és magamról is ledobom a nadrágot. Mutató ujját behajlítja és hívogat: 
- Gyere, cica - kacsint rám. Viccesre veszem a figurát, és elkiáltom magam: 
- Jövök!- és teljes erőmből elrugaszkodok, és mellé esek. 
- Őrült nőszemély!- rázza fejét, és elneveti magát. Rákacsintok, és visszatérek előző „munkámhoz”. Alsógatyája szélén kalandozok nyelvemmel, mikor aprót mozdít csípőjén. Ó, szegénykém türelmetlen, bár megértem, 2 hét külön töltött idő után… Lefejtem róla a bokszerét, amit rendesen szemügyre veszek: lila, fekete színekben pompázik, és 3 szó van bele hímezve: c'mon baby! Lassan kezembe veszem öröm szerzőmet, és mint valami kincset úgy tartom. Finoman kezdem simogatni, majd egyre gyorsabban, szenvedélyesebben. Gyönyörű ajkait hangos nyögések, és morgások hagyják el. Egy pillanatra füléhez hajolok, és kacéran bele suttogok. 
- Halkabban Malik – szorítok rá ékességére, mire ajkába harap - az utca végén is lehet hallani!- mosolygok. 
- Én próbálok…- hangja tele van vággyal-, de cica 2 hét után nem olyan könnyű! - nyögi. 
Megértően bólintok egyet, majd visszahajolok, és számba veszem péniszét. Mereven áll mitől még jobban lázba jövök. Nyelvemmel apró köröket rajzolok rá, míg kezemmel golyóit markolászom. Lassan kezdek el rajta bólogatni, de 10-15 perc „kínzás” után megfogja kezeimet, és felhúz magához. 
- Megőrjítesz! - vigyorog. Jó látni, hogy boldog, és gondtalan. Lágy csókot ad, majd arcomat puszilgatja. Nem sokáig bírja, mert rögtön át tér nyakamra. Fogai közé csípteti bőrömet, mitől felnyögök, majd elereszti. 
- Te kiszívtad a nyakamat!- vigyorodok el. 
- Nagyfiú vagyok, úgy tudom szabad!- teszi az ártatlant. Elnevetem magam, de nevetésemből nyögések lesznek, mikor melleimet kezdi kényeztetni. Apró puszikkal kezdi, majd szívogatja, valósággal bele temetkezik. Kezeit hasamnál érzem, majd lejjebb halad, és bugyim szélénél kalandoznak ujjai. Vágyam egyre jobban nő, és vele együtt türelmetlenségem is. Lassan beakasztja ujját a két szélébe és letolja rólam. Szájával lejjebb halad, apró puszikkal lepi el hasam minden zugát. Lágy csókjai helyén bőröm perzsel, és úgy érzem, menten felrobbanok. Lassan, de még is határozottan halad nőiességem felé, mitől egyre gyorsabban veszem a levegőt. Egyik kezével felnyúl és mellembe markol, másikkal puncimhoz nyúl. Gyengéden végig simít rajta, majd mutató ujjával lassan behatol. Hangosan felnyögök az élvezettől, és muszáj lehunynom szemeimet. Ütemesen kezdi mozgatni, miközben lágy puszikat ad rá. Hihetetlen, hogy mit művel velem, egyszer érzékeny, hős szerelmes, máskor vérbeli pasi, aki agyonra kényeztet. Csípőmet lágyan megmozdítom, mire gyorsít a tempón. 
***

20 perc élvezkedés után, elhúzom száját, nyelvét nemi szervemtől, és egy utolsót nyalva répáján, felhelyezem rá az óvszert, és lassan belém hatol. Az első pár lökésnél lassan mozgatja csípőjét, de tudom, csak egy mondatomba kerül és gyorsít. A vissza fogottság mögött, egy igazi kanos férfi van, kit 2 hete nem vettek kezelésbe. Lábaimat nagyobb terpeszbe rakom, és magamra húzom testét. Izzadt testünk összetapad, mi még nagyobb vágyat kelt bennünk. Nyakát csókolgatom, néha bele is harapok, majd füléhez hajolok, mert már nem bírom tovább ezt a lassú tempót. 
- Gyerünk nagyfiú, mire vársz?- kuncogok halkan. Elmosolyodik, majd csípőjét eszeveszett gyorsasággal kezdi mozgatni. Arcomhoz hajol, és kínozni kezd: messziről elkerüli számat, csak arcomat puszilgatja. Egyre jobban, és jobban vágyok csókjára, miközben nagyokat nyögünk. 
- Na, ne szórakozz Malik!- fogom meg tarkóját, és erősen magamhoz rántom. Szinte tépem ajkait, majd egy határozott mozdulattal gurultam egyet, így én kerültem felülre. Csípőmmel lassan köröztem egyet, mitől hangosan felmorgott. Ülő pózba tornászom magam, de egy pillanatra se engedem ki testemből. Körmeimet végig húzom felsőtestén, és szinte üvölteni tudnék a gyönyörű látványtól. Szemeit lehunyja majd csípőmre rakja nagy kezeit, és mozgásra ösztönöz. Felső testemmel ráhajolok, és csak csókolom. Egyre gyorsabb tempót diktálok, mitől érzem nem sokára itt a vég. A gyönyör kapujába még annyi erőm mard, hogy figyelmeztessem. 
- Én, mindjárt!- nyögöm ki utoljára, majd egy erőset lendít csípőjén, mitől elélvezek, de érzem ő is. Testem magától hullámzik, szemeim leragadtak, szívem hevesen ver, és már csak annyit érzek, hogy Zayn kihúzódik, a kukába kidobja az óvszert, majd visszajön mellém. Arca mosolygós, szemeiből boldogságot tudok ki olvasni. Ránk teríti a takarót, fejemet mellkasára húzza, és lágy puszikat nyom rá. 
- Szeretlek!- suttogja. Hasamra fordulok, átölelem derekát, és onnan kukucskálok fel rá, pontosabban bele azokba a gyönyörű szemekbe. 
- Én is!- mosolygok rá. Arcán édes gödröcskéi elő bújnak, és aranyosan rám mosolyog. Pár percig egymás szemében gyönyörködünk, majd megszomjazok, ezért felkelek az ágyból. Meztelenül sétálok a szekrényéhez, ahol egy inget keresek. 
- Tetszik a látvány!- hallom meg mély férfias hangját fülemnél. Jól eső bizsergés fut rajtam végig leheletétől. Lágy puszikat nyom vállamra, ajka alig érinti bőrömet, még is testem lángol. Lassan meg fordulok, és rendesen végig mérem. 
- Hidd el nekem is!- kacsintok, rá majd alhasánál végig húzom ujjaimat, majd ellépek tőle, és magamra veszem a kedvenc kockás ingét. Alul begombolom, de felül csak addig, hogy mellemet takarja egy kicsit. Bugyimat keresem, de csak cafatokba találom meg, ugyan is egyik pántja elszakadt. 
- Zayn, nézd meg mit tettél!- viccelődök vele és szeme alá nyomom. 
- Ez van, ha valaki kiéhezett!- kacsint rám, de látom, hogy arca vörös.
- Elpirultál szupersztár!- nevetek fel. Megvonja vállát és magára vesz egy boxert. Bugyi nélkül megyek le a konyhába, de elhatározom, hogy kiveszek egyet a bőröndömből… Kinyitom a hűtőt és kiveszem a narancslevet. Zayn felé mutatom, hogy kér-e. Bólint egyet, míg ő a gofrit mutatja felém. 
- Ez mikori?- húzom fel a szemöldököm. 
- Reggel csináltam… na, kérsz?- mosolyog. Biccentek, muszáj megkóstolnom, hogy mit főzött! Töltök magunknak két-két pohárba, és felviszem az emeltre. Zayn utánam jön, kezébe tálak, és vanília puding. Az ágyára ülök, de a takarót magamra húzom. 
***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése