Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. március 19., kedd

H.Kitti.: Happy end? (Harry) 18+



A telefonom rezgett, ami felébresztett engem. Felültem az ágyból, kiszedtem az arcomba lógó hajtincseimet. Megnéztem az órát ami 10:42-őt mutatott. Megfogtam a telefonomat ami az éjjeliszekrényen volt, hogy megnézzem az üzenetemet.
2 olvasatlan üzenet.
Feladó: Harry
(T/N) gyere ma el velünk egy partiba. A 14-dik sarkon lesz. Legyél ott 11.-re, és viselj valami dögöset.

Feladó: Amy
(T/N) nagyon szépen kérlek gyere a partiba ami a 14.-dik sarkon lesz ! Harry is jön, aki itt zaklat engem, hogy győzzelek meg, hogy gyere ! GYEREGYEREGYERE! Puszi.

Harry biztos részeg volt amikor írta nekem az sms-t...megtudom már állapítani az írásából. Fogalmam sincs, hogy Harry miért akarja azt annyira, hogy ott legyek. De ki tudna neki ellenállni? Szexi...hmm Harrytől a meghívás egy partira. Úgy döntöttem, hogy elmegyek. Egy kis móka nem sebezhet meg. Véglegesen felkeltem az imádott ágyamból, és az első utam a tükrömhöz vezetett. Lehámoztam magamról a laza ingemet, és bugyimat ugyanis ezekben aludtam el. Elkezdtem keresni a fiókomban a fekete miniruhámat, de sehol sem találtam. A végén azon kaptam magam, hogy az egész szobámat, az én ruháim borítja el. Végül megtaláltam a keresett ruhámat. Belepréseltem magam ami nem volt könnyű, és belenéztem a tükörbe. A látvány határozottan dögös volt, és szexi.
Este:
Megengedtem a vizet a fürdőkádba, majd utána lágyan kisminkeltem magam. Soha nem szerettem sminkelni magam, de most egy kis szempillaspirált azért feltettem. Kiegyenesítettem a göndör barna hajamat, ami a hátam közepéig ért. Fújtam magamra a kedvenc parfümömből, és elégedetten néztem bele a tükörbe. Tetszett a látvány, ami remélem Harrynek is tetszeni fog. Felvettem egy kék színű magassarkút, és kiszaladtam az autómhoz. Szerencsére a szüleim épp nyaralni vannak, ezért akkor használom a kocsit amikor csak akarom. A táskámat és a cipőmet bedobtam az anyósülésre, mert magassarkúba nem a legkényelmesebb vezetni. Ahogy tolattam ki a feljáróról, megpillantottam a két öregedő szomszédomat. Lehúztam az ablakot, hogy jobban lássam őket, de lehet nem kellett volna. Úgy néztek rám, mint egy 5 forintos ribancra, de hidegen hagyott a véleményük. Ráléptem a gázra és elindultam a megbeszélt helyre.
Mikor odaértem semmi szórakozóhelyet nem láttam, ekkor esett le, hogy ez egy házibuli lesz. Fogalmam se volt róla melyik házba kéne mennem, de a hangos zene elvezett a megfelelő házhoz. Leparkoltam a túloldalra, felvettem a táskámat, és a cipőmet, majd elindultam a ház felé. Szerettem Harryt, de ez őt nem érdekelte. Valószínű, hogy mindenkit meghívott a buliba, és én is csak egy vendég voltam a többi közül. Ő legnépszerűbb a fősuliban a gólyák  közül, én pedig csak egy régi barát voltam a középsuliból. Elkutattam a telefonomat a táskámból, és küldtem neki egy sms-t.
"Itt vagyok csak, hogy tudd."
Egy mosolyt erőltettem az arcomra, és próbáltam nem törődni azzal, hogy újra látom Őt. Egész végig azt mondogattam magamban, hogy "jól fogom érezni magam". Igazából, fejben dől el minden.
Elindultam a ház felé, és észrevettem hogy jó páran megbámulnak engem. Amit nem is csodáltam, mert eléggé kihívóan sétálgattam. Felsétáltam a lépcsőre amikor megpillantottam Maryt.
-Mary!-próbáltam túlkiabálni a zenét, hogy észrevegyen. Nyilvánvalóan meghallotta a nevét, mert elkezdte keresni, hogy ki kiabált neki.
-Óó (T/N) hát te kiabáltál nekem!-ölelt meg. -Meglepődtem, hogy eljöttél.
-Miért?-kérdeztem vissza
-Elég későn érkeztél, nem hittem volna, hogy megfogsz érkezni.-nevette el magát
Ekkor felnéztem az órára, ami éjfélt mutatott. Tudatosult bennem, hogy egy kicsit késtem. Körbeforgattam a fejemet, hogy szemügyre vegyem, hogy mégis kik vannak itt.
-Amy is itt van.-közölte velem, gondolom rájött, hogy más embereket keresek a tekintetemmel.-Utoljára a piás pultnál láttam.-állította majd megmutatta az utat, hogy merre keressem. Amy a legjobb barátnőm, ha ő nem lenne itt a partiba, akkor lehet el se jöttem volna...na jó de.
Alig fértem el az emberektől. Rengetegen voltak. Majd megpillantottam Amy-t aki egy ismeretlen sráccal kavargatott. Majd megkocogtattam a vállát.
-(T/N) nem hittem volna, hogy eljössz.-borult a nyakamba, nagyon részeg volt.
-Amy, nem mondtad, hogy a barátnőd ennyire szexi.-vágott közbe az újonnan szerzett pasija
Tátva maradt a szám ennél a kijelentésénél, de hirtelen elkezdtem pirulni, és az arcom forróvá vált, de inkább eljöttem tőlük, mert nem akartam semmi balhét köztem és Amy között.
Beleütköztem a nagy tömegben, egy elég helyes srácba. Nem érdekelt semmi, csak az, hogy jól érezzem magamat. Teljesen összesimultunk, és úgy kezdtünk el táncolni. Mikor ezt meguntuk, elsétáltunk a piás pulthoz.
-Mi a neved?
-(T/N).
-Örvendek (T/N), Mike vagyok.-megölelt.-Amúgy te Harry barátnője vagy? Csak mert sok közös képet láttam rólatok.-sokként ért a kérdése
-Nem nem, mi csak izé...barátok vagyunk.-nagyon rossz volt ezt kimondani.-Mike nem akarsz táncolni?-kérdeztem, miközben ránéztem. Ő sokkal magasabb volt, én pedig alacsonyabb és vézna. Általában egy ilyen vézna nő nem illik, egy ilyen jól kinéző férfihoz mint Mike. A szemei sötétbarnák voltak, a haja pedig szőke bozontos volt. Nem vártam meg még válaszolna, csak megragadtam a kezeit, és behúztam őt a szabadnak nem nevezhető táncparkettre. Elkezdtem lassan ringatni a csípőmet és a fenekemet. Megfordultam, és észrevettem Harryt, ahogyan figyeli Mike-ot.
-Húzz el innen, ő az enyém. Azt akarom, hogy hagyd őt békén.-húzta el tőlem Mike-ot, a vállánál fogva. Soha nem láttam Harryt ilyen feldúltnak, és agresszívnak. Tetszett ez a Harry, ezért nem is ellenkeztem, hogy elhúzta tőle Mike-ot. Mike nem szólt semmit Harrynek, csak fogta magát, és eltűnt a nagy tömegben. Fölém kerekedett Harry. Sokkal magasabb, és izmosabb volt mint Mike...és sokkal mérgesebb is. Megfeszültek az izmai a fehér pólóján keresztül, és az állkapcsát is megfeszítette. Ekkor tört rám az a bizonyos érzés, hogy vonzódom hozzá.
-Megpróbáltál ingerelni vele?-közelebb lépett hozzám, és éreztem a meleg leheletét a nyakamon.
Felnéztem rá, és szemtől szembe álltam ott vele.
-Nem válaszoltál az üzenetemre, ezért nem is kerestelek téged.-válaszoltam, miközben nem szakítottam meg a szemkontaktust. Harry nem tett engem idegessé, nagyon jól ismerem őt, és tudtam, hogy milyen is ő valójában.
-Jól van. Akkor most kezdődik a mi kis mókázásunk.-válaszolta
Rá mosolyogtam, és újból elkezdtem ringatni a csípőmet. Megfordulta, hogy háttal legyek neki, de Ő megfordított, hogy a szemébe nézzek.
-Nézni akarom az arcodat miközben táncolunk.-mondta
Kaptam az alkalmon, és erőteljesen nekinyomtam a csípőmet az ágyékához, és egy halk nyögés csúszott ki a száján, miközben próbáltam elmenekülni az ajkai elől amik vészesen közelítették az enyémeket. A kezei a hátamról a fenekemre csusszantak. Az egyik kezemet a tarkójára a tettem, a másikkal kezemmel pedig a fürtökkel kezdtem el játszadozni, és még jobban dörgölőztem a már eléggé dudorodó férfiasságához.
Mindent amit abban a pillanatban tudtam, az az volt, hogy mindennél jobban akarom Őt. Az egész életemben nem akartam mást, csak Őt. Még ha ő ezt nem is vette tudomásul. Ráborultam a vállára, miközben a nyakamat csókolgatta, és szívta.
-(T/N)-suttogta a fülembe
Elhúztam a fejemet, és belenéztem a szemeibe. Megijedtem, hogy nem akar engem, és még jobban elhúzódtam tőle. Ekkor megfogott a derekamnál fogva, magához húzott és megcsókolt. Durván csókolt, de mégis szenvedélyesen, szinte eggyé váltak az ajkaink.  Elkezdte mozgatni az ajkait, és felfedezte a szám minden egyes centiméterét. A csókunk egyre mélyebbé, és mélyebbé vált. Elhúzódott a számtól, és belenézett a szemembe. A száj ami előbb az enyémet csókolta, most hatalmas mosolyra húzódott.
-Igaz, hogy nincsen arról bizonyítékom, hogy elhidd de nagyon régóta meg akarlak már csókolni (T/N).
-Én..én...-szinte elvesztem a szavak hiányában. Pedig én mindig is megakartam Őt csókolni, de nem tudtam ilyenkor mit kéne mondanom. Úgyhogy megragadtam a tarkóját, és magamhoz húztam egy újabb csókért. A csókja, olyan volt mint a cigi. Ha egyszer kipróbálod, utána nem tudsz nélküle élni. Szinte már téptük egymást ajkait, amikor elhúzódott tőlem.
-Jól gondolom, hogy te is megakartál engem csókolni?-nevetett
-Nem is gondolnád milyen régóta.-vallottam be
Újra megcsókolt, de ez már egyre vadabbá vált. A dudor a nadrágjában egyre nagyobb lett, és én éreztem, hogy a bugyim nem olyan száraz már mint amilyen volt mielőtt nem jött Harry. Levegő hiánya miatt, félbe kellett szakítanunk a csókunkat.
-Nem akarsz feljönni velem az emeletre?-kérdezte
Válaszként megragadtam a hatalmas kezeit, és bólintottam. Próbált kivezetni a hatalmas tömegből kisebb nagyobb sikerrel. Mindenki tágra nyílt szemekkel bámult minket. Mindenki ismeri őt, és mégis csak a fősuli legjobb pasijáról beszélünk, aki bárkit megkaphat egy mosolyért. Elkezdtem kiabálni neki, hogy ütögetni a vállát, hogy maradjon bulizni, de ő mindenkit lerázott egy "sziával".
Elértünk a lépcsőhöz, és felfelé vettük az irányt. Rengeteg ember jött-ment a lépcsőn. Mindenki azt a bizonyos nevet kiabálta: "Styles". Olyanokat is hallottam, hogy: "Styles beviszi azt a csaj.." Stb.
Elpirultam, és elrejtettem az arcomat a oldalába. Harry védelmezően rátekerte a kezét a derekamra, és közelebb húzott magához. Elértük a folyosót ahol már alig voltak emberek. Majd megállított engem egy szoba előtt.
-Isten hozott a szobámba.-mondta, és leült az ágyára
-Várj, te itt élsz?-kérdeztem
-Igen, ez az én sulis házam. Kb két héttel ezelőtt költöztem be, de hát nem beszéltem veled azóta mióta bejutottam a fősulira.
Lerúgtam magamról a cipőmet, és elkezdtem sétálgatni a szobájában. Minden pillanatot megakartam örökíteni, mert ki tudja mikor fogok itt újra járni. Épp az íróasztalánál jártam, amikor észrevettem, hogy egy kis óvszeres doboz van rajta. Majd ránéztem Harryre.
-Az a szobatársamé.-hadarta.- Egy hónappal ezelőtt szexeltem utoljára.
-Egy egész hónapja? Huh te aztán kemény van.-mondtam egy kicsi szánalommal a hangomban. Egy gondolat szaladt végig az agyamon. Ki az a lány aki ellen tudna állni ennek az eszméletlen pasinak? Hm..senki.
-Nem azért Harry, de több ezer lány van körülötted, és mindenki a farkadat akarja, és te nem akarsz egyikkel se lefeküdni?
-Talán várok a megfelelő lányra.-adta az egyszerű választ
-Talán már megtalált a megfelelő lányt.-mondtam, és reméltem, hogy én vagyok és voltam az a lány akire várt. Észrevettem, ahogyan a szemei ragyogtak, miközben ott álltam, a szűk ruhában.
-Ma este igazán kitettél magadért.-beszélt halkan. Közelebb sétáltam hozzá, és belesuttogtam a fülébe, hogy :-Köszönöm.
Finom megpusziltam a füle mögötté részt, a kezeimet pedig a vállán pihentettem, és megragadta a csípőmet. A szája sarkát kezdtem el puszilgatni, de nem engedte meg, hogy enyém legyen az irányítás. A kezeimet a nyakáig futtattam, miközben beletúrtam a göndör fürtjeibe. Megcsókoltuk egymást, és ráültem a játékszerére, ami nem lehet kicsit, ami hatására egy nyögést hagyott el a szája. Felizgatott annak a tudata, hogy Harry jól érzi magát velem. Egyre szorosabban fogta a csípőmet. Éreztem ahogy a hideg kezei becsúsznak a ruhám alá, és a csupasz combjaimat kezdi el birizgálni. Elkezdte fentebb húzni a ruhámat, amire hatására teljesen libabőrös lettem. Megfogtam a fehér pólójának az alját, és próbáltam úgy lehúzni róla, hogy egy percre se szakadjunk el egymástól. Megrántottam a felsőjét, és egy mozdulattal lehúzta magáról a pólót. Beleharaptam az alsó ajakmba, mikor megláttam a csupasz felsőtestét.
-Fordulj meg.-suttogta
Mosolyogtam, és belenéztem a szemeibe. Éreztem, ahogy azt mondja a szeme, hogy vegyem már le magamról azt a kibaszott ruhát. Így is tettem. Lehúztam a ruhát magamról, majd eldobtam, ami a szoba sarkában landolt. Apró csókokat hagyott a melleimen, miközben a hátamat fedezte fel a kezeivel, majd egy laza mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, és a melleimet vette kezelésbe. Rádőltem Harry, ő pedig ledőlt velem együtt az ágyra. Elkezdte csókolni és szívni a melleimet, ami nyögésre kényszerített engem. A keze a bugyim felé vette az irányt, de akkor kopogtattak az ajtón.
-Menj innen.-kiabált mély és rekedtes hangon. Nem hallgatott Harryre a kopogtatós személy, mert ismét kopogtatott, de most hangosabban.
-Harry szükségem van a pénztárcámra.-kiabált a ajtó mögül egy ember
Felállt az ágyról, gyorsan kidobta az ajtón a srác pénztárcáját, de mielőtt visszafeküdt volna letolta magáról a nadrágját. A látvány....isteni. A játékszeréről nem is beszélve, ami minden képzeletemet felül múlta. Majd rám feküdt. Teljesen meztelen voltam a bugyim kivételével. Kínzó lassúsággal húzta le rólam a bugyit, de közeben egész végig egymás szemébe néztünk. A keze felfedezte az egész testemet, ami hatására elkezdtem remegni. Véglegesen lehúzta rólam a bugyit, és kérdezés nélkül, feldugta 2 ujját. Egy hatalmas nyögést adtam ki magamból. Próbáltam nem hangosan nyögni, ezért belemarkoltam a lepedőbe, és ott vezettem le a nagy izgalmat. Láttam Harry arcán, hogy nagyon élvezi ezt az egész dolgot, hogy teljesen ki vagyok neki szolgáltatva, és az ujjai mellé a nyelve is társult. Nem tudtam nyitva tartani a szememet, és megemelkedett a csípőm.
-Kicsit nyugtalanok vagyunk, nem de?-nézett fel rám, és egy önelégült mosolyt villantott rám
Rá mosolyogtam, és újra feltolta az ujjait. Az ujjai annyira nagyok, és hosszúak. Nyögtem, miközben visszadobtam a fejem a párnára. Egy pillanatra felemeltem a fejemet, hogy rápillantsak Harryre, és ő egész végig engem nézett. Szinte már zavarba hozott. Annyira közel volt már a csúcshoz, megragadtam Harry karjait, annyira nem bírtam már egy helybe feküdni az ágyon. Hatalmasokat nyögtem, és ziháltam. Ilyenbe még soha nem volt részem. Pár tolás választott el a csúcstól, de Ő megállt.
-Mi a fasz van?-kapkodtam levegő után
-Mi?-mondta egyszerűen
-Nem engedted meg nekem, hogy elélvezzek.-vágtam az arcába
-Mondd meg nekem, hogy mit nem engedtem meg neked!
-Mi? Én csak....
-Mondd el nekem, hogy mit akartál tenni.-kérlelt
-Nem...zavarban vagyok.
-(T/N) zavarban vagy mert nem akarsz kimondani egy szót? De azért itt fekszel alattam meztelenül.-húzta fel a szemöldökét
-Harry...elakartam...szóval már majdnem elélveztem.-nyögtem ki
-Nem.-válaszolta nyersen
-Miért?-teljesen ledöbbentem
-Nem mindegy, hogy az ujjaim miatt élvezel el, vagy miattam. Érted?
Aprót bólintottam, majd felállt Harry, és letolta magáról az utolsó ruhadarabot is, ami a boxere volt. A férfiassága már a hasánál volt, akkora volt neki. Már a látványtól elkezdett fájni, és remegni egyszerre a testem, hogyha belegondoltam, hogy bennem lesz. Majd rám felém kerekedett, és felhelyezte saját magának a kotont. Egy utolsó csókot lehelt az ajkamra, és mélyen belenézett a szemeimbe.
-Neked nincs fogalmad arról, hogy mióta is szeretlek téged (T/N).-mondta azon a rekedtes hangján, amit annyira szerettem. Bárcsak eltudnám neki mondani, hogy mióta is szeretem őt, és mióta is akarom őt.
Lassan belém tolta magát, én pedig azonnal összeszorítottam a fogaimat, hogy véletlen se sikítsam el magamat. Lélegzetem szaggatott lett. Teljes hossza bennem volt. Hatalmas volt. Pár pillanattal később a fájdalom helyét átvetette, a mindent felülmúló élvezet.
-Gyorsabban.-próbáltam érthetően beszélni
Elkezdett gyorsabban, és gyorsabban tolni, néha megcsókoltuk egymást, de inkább átadtuk magunkat az élvezetnek.
-Elfogok menni.-ziháltam
Ennek hallatára, még erősseb tolt. A fejemet teljesen hátraszegeztem, és ott karmoltam a hátát ahol csak tudtam. Miután egyszerre élveztünk el, még mindig rajtam feküdt. A szemei szűken zárultak, és a szája félig nyitva volt. Nagyokat sóhajtoztunk, és próbáltunk egyenletesen lélegezni. Az egész testével beborított engem Harry, és apró csókokat hagyott a testemen. Majd szép lassan lefeküdt mellém, és lehúzta magáról a gumit, a közeli kukában landolt. Oldalamra feküdtem, és Harry átölelt. Elkezdtem őt bámulni, és mikor ezt észrevette, lenézett rám, és felhúzta a szemöldökét.
-Mi az?-nézett rám
-Nem tudom..éppen téged nézlek.-nevettem el magam
-Nem vagy fáradt?-kérdezte miközben újra becsukta a szemeit
-Odabújtam hozzá, és én is behunytam a szemeimet. Így aludtunk el.
*Másnap reggel
Egy vonat harsogó kattogása ébresztett fel. Megnéztem az órámat, ami késett.
-10 óra van.-motyogott. Ránéztem Harryre, aki félálomban volt.
-Nekem viszont mennem kell Harry...
Harry kinyitotta a szemeit, és belenézett a szemeimbe, és megcsókolt. Abban a pillanatban azt akartam, hogy ez a csók bárcsak örökké tartana, de sajnos vissza kellett szállnom a földre. Végül elhúzódott, én pedig felültem az ágyra, és próbáltam összeszedni a cuccaimat. Miután felöltöztem, még visszamentem mellé az ágyba.
-Köszönöm.-suttogtam a fülébe
-(T/N) hamarosan újra látni szeretnélek téged, és azt akarom, hogy ez több legyen mint egy szimpla szex. Igazából szeretlek téged. És kérlek válaszolj az üzeneteimre, és ha meglátsz valahol ne fuss el előlem.
-Harry ez nem te vagy...-próbáltam volna hazugnak nevezni őt, de közbevágott.
-Te pedig ne legyél lusta felhívni engem.-és még egy utolsó rossz fiús mosolyt villantott felém
-Ígérem, hogy hívni foglak.-válaszoltam
Majd felálltam az ágyról, és az ajtó felé vettem az irányt.
-Szia Bébi.- ez volt az utolsó dolog amit hallottam, mielőtt becsuktam volna az ajtót.
Lesiettem a lépcsőn, persze ügyeskednem kellett mert mindenhol, részeg emberek fetrengtek. Behuppantam gyorsan az autóba, és elindultam hazafele. Már majdnem hazaértem, amikor jelzett a telefonom, hogy sms érkezett.

Feladó: Harry
Remélem benne vagy a barátság extrákban. Puszillak.

Ekkor jöttem rá, hogy nem létezik happy end.


~S






3 megjegyzés: