Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. március 23., szombat

E-mailes.: Magbaszattuk magunkat! 18+ (Zarry)




Egy fárasztó, végzős nap után kimerülten raktam fel a székem. Csak arra vágyom, hogy hazaérjek és beüljek egy kád vízbe. 
-Akkor csajos este nálatok? - jött oda hozzám legjobb barátnőm. Teljesen kiment a fejemből, hogy mára beszéltük meg. Biztatóan bólintottam, s hazafelé vettük az irányt. Pár buszmegállónyira lakom, szóval az otthonomig jutás sem volt megterhelő feladat. Már fordítottam volna el a kulcsot, mikor bátyám vigyorogva kinyitotta az ajtót. 
-Szia Josh. - köszöntem felé. Felmerül a kérdés... Az a Josh? Nos, igen. A bátyám Josh Devine, a One Direction dobosa. Sokak ezért is barátkoznak velem, persze ezeket elutasítom. 
Nekem mindig is [legjobb bnőd neve] lesz a legjobb barátnőm. Persze neki nem Josh tetszik, hanem Harry, bár még nem találkoztak személyesen. Nem tudom meddig álltunk ott, de egy idő után beengedett. Mikor beléptünk, megláttuk az 5 idiótát a kanapén fetrengeni. Éreztem ahogy barátnőm oldalamnak szorítja kezét, és halkan, rajongón suttogni kezdett a fülembe. 
-Khmm.. - krákogtam egyet, mire minden szem rám szegeződött. Egyesével köszöntek, majd bemutatkoztak [bnődneve]-nek, ugyanis én már beszélgettem velük. 
- Gyere, menjünk fel. - karoltam barátnőmbe, aki nehezen, de feljött velem. 
-Most miért kellett? - hüledezett. 
-Nyugi van.. Ne akarom, hogy a végén megbaszasd magad az egyikkel. - forgattam meg a szemem mosolyogva. 
Barátnőm némán duzzogott, majd beletörődött. 
***

Néhány óra elteltével úgy döntöttem lemegyek kajáért, ugyanis éhesek voltunk. Besétáltam a konyhába, és csináltam 4 melegszendvicset. 
-Szia cica. - vigyorgott Zayn, amint kimondta két szavas mondatát. 
-Kanos vagy? - húztam fel a szemöldököm. Zayn lassan bólogatni kezdett, beharapta alsó ajkát.
-Tudtad, hogy a bátyád elment a barátnőjéhez? - kérdezte és megnyalta száját. Jaj, ne, ez tényleg nagyon kanos. 
-Éhes vagyok. - suttogtam.
-Én is bébi.. De nem ételre. - ölelte át a derekam. Nagyon finom illata volt. Akkor rájöttem, hogy nekem mindig is tetszett Zayn, de magam sem jöttem rá. Közelről nézte az arcom. 
-Istenem (T/N) .. és még te mondod, hogy ne baszassam meg magam. kösz... amúgy .. - gondolkodott el barátnőm. - Hol van Hazza? - csillant fel a szeme. Felnevettem, majd az emelet felé biccentettem. 
-Gyere menjünk fel mi is hozzájuk. - vigyorodott el Zayn, majd megcsókolt. Ritmikusan pattogtunk egymás száján, majd a nyelvünkkel is táncba kezdtünk. Elvesztettem minden tiltakozási vágyam, csókolózva estünk-keltünk fel a lépcsőn. Bekopogtunk Hazzaékhoz, aminek ajtaját maga Harry nyitotta ki, ám egy igazán félreérthető dudorral. 
-Csatlakozhatunk? - vigyorgott Zayn, és rárakta kezét a fenekemre. Hazza bólogatni kezdett, Együtt vonultunk be a szobába, majd összemosolyogtunk barátnőmmel. Odaszaladt mellém, és a fülembe suttogta.:
-Felizgatjuk őket? Egyszerű lesz. Csókolj meg, a többi meg majd megy magától. - miután befejezte, kacsintott egyet. Lelöktük a fiukat az ágyra, és csendre intettük őket. Barátnőm bólintott egyet, én pedig megcsókoltam. Próbáltunk minél élethűbbnek kinézni, és nem azon rágódni, hogy épp mit csinálok a legjobb barátnőmmel. A fiúk biológiai reakcióját elnézve nem lehettünk rosszak. Leálltunk, és vártuk a véleményeket.
-Ti hol voltatok eddig? - kérdezte tátott szájjal Harry.
-Én itt lakom, ti nem voltatok itt. - vigyorogtam.
-Viszont megkérhetnélek titeket, hogy csináljatok valamit? Mert már nagyon feszít. - sziszegett Zayn. Barátnőmmel egy vigyort eresztettünk ki, majd letérdeltünk az ágyon ülő fiúk elé. Lassan kicsatoltuk az öveiket, majd bíbelődni kezdtünk a gombokkal. Miután sikeresen szétpattant a nadrág, már csak egy slicc volt hátra, amit gyorsan le is húztunk. Lerugdalták magukról a farmerüket, ami az öv miatt koppant a padlón. Először nem akartam elhinni, hogy itt térdelek Zayn előtt, ahogy [bnődneve] Harry előtt. Lassan, kínzóan kezdtem mozgatni ujjaimat a dudoron, mire nyögött egyet. Barátnőm nem kínozta Harryt, egyből a lényegre tért, lehúzta az alsóját, és kézzel kezdte kényeztetni a fiút. Én épp befejeztem a kínzást, mikor Zayn türelmetlenül húzta le magáról a maradék ruhát. Párszor végigsimítottam kockás hasán, mielőtt kézimunkába fogtam. Megragadtam erekcióját, és fel-le kezdtem húzogatni. 
-Azaaz.. - nyögött egyet. - Kérlek. - kérlelt. 
Értettem a célzást, számmal folytattam munkálkodásom. Látszólag Zaynnek tetszett a dolog, férfiasan nyögött. Barátnőm, és Harry is jól elvoltak, már 69-es pozícióban voltak. Hazz és [bnődneve] egyszerre nyögtek, izgató volt hallani. 
-M...m....mindjárt. - dadogott az élvezettől Zayn. 
A következő pillanatban már partnerem örömlevétől ragadt minden. Zaynnel vad csókcsatába kezdtünk, ezalatt Harryék is befejezték. 
-Mit szólnátok egy felelsz vagy merszhez? - húzogatta szemöldökét Harry, mi pedig rábólintottunk. Ekkor vettem észre, hogy én még teljesen fel vagyok öltözve, de nem rontom el a játékot.

-[bnődneve]? - kérdezte Zayn az elsőtől. 
-Merek. - vigyorgott. 
-Oké. - nézett szét Zayn, mire rám pillantott. - Vetkőztesd le (T/N)-t. 
Barátnőm segített felállni, majd megcsókolt. Már nem volt olyan furcsa, mint elsőre. Szépen lehúzta a felsőm, és nyakamon majd kulcscsontomon lehaladva elért a melltartómig, amit fogaival könnyedén kikapcsolt. Adott egy-egy puszit melleimre, majd újra megcsókolt, és kezével babrált a shortommal. Bugyimmal együtt lehúzta, majd leült. 
-Megfelelt? - kérdezte.
-Szerinted? - mutatott Harry álló erekciójára. 
Barátnőm pörgetett, ami rajtam állt meg. 
-Hmm.. - hümmögött Harry. - Gyere nyald meg. - biccentett alulra, én pedig odakúsztam hozzá. Kezembe fogtam méretét, és egy vastag csíkot húztam nyelvemmel. - Húú. Ez jó volt. - nyögött miután visszaültem helyemre. Pörgettem, az üveg Harryn állt meg. 
-Nos. - gondolkoztam el. - Csókold meg Zaynt, de úgy, hogy benedvesedjünk. - mutattam rá. 
Odaült Zayn mellé, és lesmárolta. Nyelvük látszódott ahogy küzd a másiké ellen. 
-Jó?- kérdezte a feladat tulajdonosa, mikor a helyére került. Ajak beharapva bólogattunk [bnődneve]-vel majd rávetettük magunkat a fiúkra. Mindannyian csók csatáztunk, közben lassan belém csúszott Zayn. Már eléggé nedves voltam, nem volt szükség finomkodásra. Lovagló pózban voltunk, míg Harryék kutyában. Nagyokat nyögtünk, szerintem a ház többi részében is hallani lehetett. Először Harry élvezett el, egy csodálatos mély nyögéssel. Őt én követtem, majd Barátnőm, és végül Zayn. 
- Óh szent isten. - dőlt neki az ágynak Barátnőm. - látod (T/N) mégis megbaszattuk magunkat velük. - nevetett, mire én is. 


~Szofi 

1 megjegyzés: