Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. március 8., péntek

Cs.Eszter Krisztinának és Katának.: Angel or Devil? (Zayn) 18+



E-mailben kaptuk.


Unalmas hétfői nap volt. Már most nagyon elegem volt a gimiből. Még szinte semmit nem csináltunk. Még mondhatni, nyár volt. 12-es voltam, és már nagyon éreztem, hogy ez az utolsó évem. Hétfőn első óránk ofö volt, hogy meg tudjuk beszélni az aktuális dolgokat. Volt az osztályban két hihetetlenül tuti pasi, akik hatalmas bejkeverők. Mindig valami hülyeséget csinálnak, de egyben a legjobb arcok. Mindig viccelnek, és persze szívdöglesztően néznek ki. Zayn és Josh volt a nevük. Külön-külön sem semmik, de ha együtt vannak elszabadul a pokol. Az ofö ezt megunta, mikor már minden tanár rájuk panaszkodott. Gondolta, egy ültetés jót tenne. Josh jobbra került a legelső padba, míg Zayn balra a leghátsóba, éppen mellém. Az ofö azt akarta, hogy minél messzebb legyenek egymástól, és ezt meg is oldotta. Lepetten figyeltem, ahogy Zany leül mellém, és aprót köszön édes mosollyal az arcán. Olyan helyes, hogy az már szinte fájt. Ezután biológia következett. Bejött a tanár, és legnagyobb meglepetésünkre egy szexuális felvilágosítást kaptunk. Könyörgöm 12.-esek vagyunk. A tanár csak beszélt és beszélt, nekem pedig egyre gyorsabban és gyorsabban vert a szívem. Türelmetlenül fészkelődtem a széken, és gyorsabban kapkodtam a levegőt. Egyszer egy kéz siklott végig a combomon, és a belsejét kezdte simogatni a szoknya alatt. Zavartan Zayn-re kaptam a tekintetem.
- Nekem is elegem van már ebből, de még egy kicsit bírjuk ki. - suttogta a fülembe szívdöglesztő reszelős hangon. A lehelete csiklandozta a fülem, amitől már most majdnem elmentem. Eltávolodott, és perverz vigyor jelent meg az arcán. Zayn feljebb vezette a kezét a combomon, és bugyin keresztül kezdte el izgatni a csiklóm. A levegő egy hang nélküli, majdnem nyögés formájában szaladt ki a számon. Zayn ennek láttán elmosolyodott, és tovább folytatta, amit elkezdett. Feljebb csúsztam a széken, hogy ne férjen a csiklómhoz, de megoldotta, és tovább folytatta. Szűkölködve csúszkáltam a széken, Zayn pedig látszólag nagyon élvezte a szenvedésem. Ezt meguntam, és ha már nem tudtam elmenekülni előle, gondoltam, és is játszok vele kicsit. A füléhez hajoltam, és kacéran belesuttogtam.
- El sem hiszed, mennyire szeretném, ha nem csak az ujjad lenne ott lent. Szeretném a kezemben tartani a férfiasságodat, és addig kényeztetni, míg el nem élvezel. Apró csókokkal
hinteném be a tested, míg meg nem unod a kényeztetést, és durván belém nem hatolsz. Azt akarom, hogy addig tolj, míg már csak vergődni tudok alattad a nevedet nyögve. - mélyen magába szívta a levegő, és ahogy lenéztem, láttam, a fekete farmere kezdett eléggé szűkös lenni. Az ajkába harapott, és esedezve nézett végig rajtam. Már nagyon kívántuk egymást. Lassított az ujjai mozgásán, majd végleg kihúzta a kezét a lábam közül. Megkönnyebbülve kifújtam a levegőt.
- Milyen óra lesz? - suttogta a fülembe, miközben a kezét az ingem alá csúsztatta, és a gerincem vonalát kezdte cirógatni a hátam alján.
- Nekem lyukas, neked latin. - hebegtem hang híján.
- Mondjuk, hogy nekem is lyukas. - mosolygott szívdöglesztően.
Zayn hihetetlenül lógós volt Josh-sal együtt. Tavaly is majdnem kicsapták őket a sok hiányzásért, de egy orvosi igazolás elintézett mindent, amit nem tudom, honnan szereztek be. Idén is hiányoztak már két óráról. Ha jól tudom, ilyenkor cigiznek és hülyülnek a sulival szemben lévő parkban. Nem szerettem a lógást, de most az egyszer elnéztem Zayn-nek.

Hihetetlen kínokat éltünk át, míg végre megszólalt a három csengő, ami azt jelezte; 5 perc és szabadulunk. Zayn kaján vigyorral mosolygott rám, én pedig férfiasságához nyúltam. Ideje, hogy ő is szenvedjen kicsit. A levegő, amit beszívott hangosan megakadt, majd légzése szaggatottá vált. Kicsit tűrte, de hamar elkapta a kezem. Erősen szorította a csuklóm, és komolyan nézett a szemembe. Tekintete esedezve a dekoltázsomra tévedt. Ennek láttán elmosolyodtam, és az ajakamba haraptam. Végre megszólalt a csengő. Zayn meg sem várta az elköszönést, felpattant, kézen ragadott, és még a tanár előtt kihúzott a teremből. Nem kérdeztem, hova megyünk, csak követtem. Kihúzott az udvarra, egyenesen a szemben lévő épületbe. Itt volt a tornaterem, és az informatika termek. Zayn behúzott egy ajtón. 4 éve járok ebbe a suliba, de még soha nem voltam abba a szobába, és azt sem tudtam, mi van benne. Nem volt ablak, mégis kellemes félhomály uralkodott. A szertárba érkeztünk. Zayn bezárta az ajtót, és egyből nekem esett. Vadul csókolt, miközben az ingem tépte le rólam. Én is így tettem a pólójával. Letolta a szoknyámat, én pedig kiléptem belőle. Letérdeltem elé, és lassan lehúztam a nadrágját ügyelve rá, hogy minél többször érjek férfiasságához. Szaporán vette a levegőt. Foggal húztam le róla az alsóját, és kézzel kezdtem kényeztetni. Lehunyta a szemét, hátraszegte a fejét. Gondoltam, most nem figyel, így meglepem. Minden előzetes nélkül hirtelen teljes méretét bekaptam, és gyorsan szopni kezdtem. Egy meglepett nyögés szaladt ki a száján, ami engem még jobban ösztönzött. A tarkómhoz nyúlt, és magának kezdte diktálni a tempót. Gondoltam, nehogy már ennyire irányítson, így néha súroltam a fogammal, ami még nagyobb élvezetet jelentett neki. Nem kellett sok idő, és a számba élvezett, amit undorodva ugyan, de lenyeltem. Felhúzott magához, majd hátralökött. Az egymásra pakolt, kék matracok port árasztottak magukból, ahogy landoltam rajtuk. Felém mászott, és erősen megcsókolt. Sürgetve az ajkába haraptam. Vette a célzást, és gonosz vigyorral az arcán csókolgatta a nyakam, miközben kipattintotta a melltartóm pántját. Rátért a melleimre. Szívta, nyalogatta, harapdálta őket, melyek belőlem halk nyögéséket váltottak ki. Végül elindult lefele, és kínzóan lassan húzta le rólam a bugyit. Csókokkal hintette be a szeméremdombomat, majd végre elérkezett a csiklómhoz, melyet azonnal meghúzott a fogával. Ismét egy nyögés hagyta el a szám. Zayn keményen dolgozott rajtam, amit én nagyon díjaztam. Hirtelen abba hagyta csiklóm kényeztetését, és lejjebb vándorolt. Egy halk sikoly szaladt ki a számon, mikor hirtelen a nyelvét kezdte bennem ki-be járatni. Azt hittem ott helybe meghalok. Nem kellett sok idő, és elélveztem. Zayn nagyon értette a dolgát. Felcsúszott hozzám, és megcsókolt. A nyelveink vadul táncoltak, de egyszer Zayn erősen
belém tolta magát. A csókunkba sikítottam a fájdalomtól. Ekkorával még soha nem volt dolgom, pedig már nem voltam szűz. Zayn hatalmas volt.
- Sajnálom. Sajnálom. - hintette be engesztelő puszikkal a nyakam, és megállt. Tövig bennem volt, én pedig elnevettem magam.
- Most így leszünk egész lyukasórába, vagy csinálsz is valamit?
Lepetten rám kapta a tekintetét, majd édes vigyorral az arcán tolni kezdett. A hátát karmolásztam, ami látszólag beindította. Minden egyes karmolásomra erősebbet tolt rajtam a fájdalomtól, de nem zavarta. Biztos voltam benne, hogy Zayn háta tiszta vörös lesz, de ez most egyikünket sem érdekelte. Hirtelen felkapott a matractól anélkül, hogy kicsúszott volna belőlem. A lábaim dereka köré fontam, és a nyakába kapaszkodtam, míg ő a fenekemnél tartott. Őrült tempóban kezdett tolni, mivel már egyikünknek sem volt sok hátra, bár ezt nem mondtuk. Szinte olvastunk egymás gondolataiba. Zayn tudta, hogy csak miatta tartom még magam, ami már igencsak nehezemre esett.
- Most Baby. - mondta, és egy férfias nyögés kíséretében belém élvezett. Nekem sem kellett több, én is elmentem. Letett a földre, és erősen tartott, nehogy összeesek. Neki is remegett a lába, de miattam tartotta magát. Izzadtságtól nedves bőrünkre kevés por ráragadt, de nem érdekelt. Elvesztem a szemében. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen rossz fiúba fogok beleszeretni, mint Zayn, de azt sem feltételeztem volna, hogy ilyen gyengéd, és édes tud lenni, mint velem volt az imént.
- Régóta erre vártam. - suttogta halkan. Hallottam, hogy alig van hangja. Ő is a felhők fölött szárnyalt velem együtt.
- Komolyan? - lepődtem meg.
- Persze. Csak mer nem vagyok egy szent, még én is lehetek szerelmes. - nevetett kellemes fáradtsággal az arcán.
- Te...te belém vagy szerelmes? - hebegtem halkan.
- Igen. Tudom, hogy nem vagyok angyal, és nem is leszek soha, de végre megtaláltam azt a lányt, akinek az ártatlansága mellett legalább kicsit jónak érezhetem magam. - pirult el, és nézett komolyan a szemembe. A szívem egy pillanatra kihagyott, majd vadul kezdett verni. Csak vigyorogni, és bólogatni tudtam, majd a nyakába ugrottam, és megcsókoltam.

Zsoo.

Köszönjük szépen a sztorikat.:)
Fannii, S, Dreamer, Szikra és Jennii.:)) xxx

3 megjegyzés:

  1. köszönöm... Tényleg köszönöm hogy kitöröltétek a hozzászólásomat, csak azért, mert segítő szándékkal írtam...
    Byebye.

    VálaszTörlés
  2. elnézést. elnéztem a posztot... :) :S

    VálaszTörlés
  3. vagyunk annyira normálisak, hogy nem töröljük ki csak azért mert nem volt tele dicsérő szavakkal..

    VálaszTörlés