Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. március 1., péntek

Amandának.: Békülés Harryvel. 18+

Először is egy kis tájékoztató.:) A barátnőd Roxi kérte neked ezt a sztorit, aki legjobb barátnőjeként tekint rád és ezzel szeretne meglepni téged.:)) Na de jöjjön a sztorii.:)



-Rohadtul elegem van belőled! - ordítottam rá.
-Kérlek hallgass meg! - nézett rám könyörgően.
Harryvel egy éve vagyunk együtt és egyáltalán nem mondható tökéletesnek a kapcsolatunk. Állandóan veszekszünk, többször rajtakaptam azon, hogy más lányokkal flörtöl de most eljutott odáig, hogy smárolt is egyel.
-Nem hallgatlak meg. Nem vagyok kíváncsi az ócska magyarázataidra. - kiabáltam még mindig miközben a bőröndömbe dobáltam a ruháimat.
-Mit csinálsz? - kérdezte elhűlve.
-Azt amit már rég meg kellett volna tennem. Itt hagylak a francba és akkor majd azt a nőt dughatod meg, amelyiket akarod minden lelkiismeret furdalás nélkül. - iszonyatosan fájtak a szavak, ahogy kiejtettem őket, hiszen mindazok ellenére amit tett, nagyon szerettem.
-De nekem csak te kellesz, értsd meg. Szeretlek. - szinte már sírt.
-Akkor miért Harry? Miért kell neked állandóan más lányokkal szórakozni? - könnyeim utat találtak maguknak. - Nem vagyok neked elég? Vagy mit csinálok rosszul amiért ezt teszed velem?
-Nem veled van a baj édes. - lépett felém egyet, mire én egyet léptem hátra. - Velem.
-Igen, azt látom. - szipogtam majd folytattam a pakolást.
-Kérlek... - fogta meg a vállam, én pedig összeszorítottam szemem, hogy ne kezdjek el megint sírni.
-Akármit mondasz Harry, eldöntöttem. Megyek. Velem nem fogja ezt senki csinálni. - leráztam magamról a kezét, még pár holmit a bőröndbe dobtam majd össze cipzároztam és kimentem az előszobába. Harry némán kullogott utánam. Felvettem a cipőm, megfogtam a bőröndömet és még egy egyszer hátra néztem.
-Viszlát Harry. - mondtam és egy könnycsepp gördült le arcomon.
Ebben a pillanatban mintha két lépéssel termett volna előttem, megfogta a karomat és magához rántott.
-Engedj el! - mondtam bár igazából nem ezt akartam.
Nem mondott semmit csak megcsókolt. Próbáltam ellökni magamtól, mert eszembe jutott, hogy egy órával ezelőtt az a száj mást csókolt. Sikerült kissé eltolnom magamtól, de rájöttem, hogy csak Ő húzódott el kicsit.
-Kérlek. Szeretlek. - suttogta számba majd tovább csókolt.
Nem engedtem neki még mindig, de fogaival kissé meghúzta alsó ajkam. Tudta, hogy ez a gyenge pontom. Nem tudtam mit tenni, göndör fürtjei közé fúrtam ujjaimat, erősen megszorítottam őket és vissza csókoltam. Egy év alatt azt hiszem egyik csókunk sem volt ilyen kétségbeesett és szenvedélyes. Mindketten szerettük a másikat és egyikünk sem akarta elveszíteni a másikat de Harry nem tudott egy kapcsolaton belül élni. És ezt is tudtuk mind a ketten...de én ennek ellenére is szerettem. Ez a csókunk más volt, mint a többi. Éreztem benne, hogy Harry komolyan akar engem, hogy tényleg szeret. Én pedig próbáltam éreztetni vele, hogy én is szeretem és akármit csinál akkor is szeretni fogom. Hátamat simogatta, majd térdhajlatomba nyúlt és felkapott az ölébe. Csípője köré szorítottam a lábamat, Ő pedig megindult velem a hálószoba felé. Elég sokszor volt példa nálunk a békülős szexre, de olyankor általában durvák voltunk egymással, azzal is levezetve a feszültséget. Most viszont tudtam, hogy ez más lesz. Lefektetett az ágyra és a nyakamat kezdte csókolgatni. Egy percre sem engedtem el haját. Hajánál fogva húztam el nyakamtól és ismét számat érintette puha, édes ajka.
-Annyira szeretlek. - suttogta.
-Tudom. - egy másodpercet sem bírtam ki csókja nélkül.
Felültünk az ágyon és szépen lassan szabadítottuk meg egymást a ruháktól. Levettem pólóját és végig pusziltam tetoválásait. Mellkasa fel-le mozgott, imádta. Kissé eltolt magától, hajamat hátradobta és nyakamat, állvonalamat kezdte puszilgatni, miközben melltartómat egy egyszerű mozdulattal kipattintotta. Elvált nyakamtól és hatalmas, gyönyörű zöld szemeivel végig pásztázta meztelen felsőtestem.
-Olyan gyönyörű vagy. - suttogta majd vállaimat kezdte puszilgatni.
Hanyatt döntött, lábaimat dereka köré szorította és ismét csókolt. Annyira akartam Harryt, mint még azelőtt soha.
-Akarlak. - nyögtem, mikor ismét a számba harapott.
Lassan lehámoztuk egymásról a nadrágot és az alsóneműt is. Nyakamtól lefelé kezdett csókolni, tudtam mit akart, de nekem nem arra volt szükségem.
-Harry, téged akarlak. - a "téged" szócskát kissé kihangsúlyoztam.
-Biztos? - tért vissza arcomhoz.
Tudta, hogy számomra fontos az előjáték, de akkor, ott mindenre vágytam csak arra nem, hogy húzzuk az időt.
-Megbocsájtasz? - nézett rám.
-Igen.
-Ígérem megváltozom, soha többé nem csinálok ilyet. Megígérem.
Hatalmas mosoly terült szét arcomon.
-Szeretlek Harold Edward Styles. Mindennél jobban.
-Én is téged. - csókolt meg majd lassan belém tolta magát.
Egy hatalmas sóhaj hagyta el számat, Harry pedig lassan mozogni kezdett.Soha nem volt köztünk a szex olyan romantikus és szenvedélyes, mint akkor. Ütemesen és lassan mozgott közben végig a szemembe nézett, vagy a nyakamat puszilgatta vagy megcsókolt. Imádtam Harry gyengéd oldalát, csak sajnos elég ritkán jött elő. Vállamra támasztotta fejét, éreztem leheletét vállamon és hallottam, ahogy halkan, aprókat nyög. Az én számat is többször hagyták el kisebb hangok. Hátát simogattam és néha körmeimet húztam rajta végig tudtam, hogy imádja. Bátrabb lettem és fenekéhez nyúltam majd kissé megmarkoltam mire Ő nyakamba morgott én pedig kuncogni kezdtem. Néhány lökés után éreztem, hogy nem sokára elmegyek, ezért karjaimat erősen nyaka köré fontam és ismét - kissé nedves - fürtjeibe temettem az ujjaimat. Meghúztam haját, mire Harry kissé gyorsított a tempón, nekem pedig nem kellett több egy hosszú, kissé hangos nyögés mellett elmentem. Miután elmúlt az orgazmusom érzékeim mintha erősebbek lettek volna, hangosabbakat nyögtem, ahogy Harry nagyobbakat lökött, hogy Ő is elmenjen. Nyakába haraptam és mintha ez adta volna meg neki a végső löketet egy rövid, de férfias nyögés keretében elélvezett, majd fáradtan rám omlott.
-Remélem többször nem fordul meg a fejedben, hogy elhagysz. - húzott magához.
-Tudod, hogy ez nem rajtam múlik.
-Tudom és ígérem, nem adok rá több okot. Szeretlek.

Remélem tetszett.:)) x
~Jennii.

10 megjegyzés: