Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. február 11., hétfő

S.Lucának: Go shopping! (Louis) 18+



Nemsokára itt a tavasz, gondoltam beújítok néhány ruhadarabot. A terv az volt, hogy barátnőmmel délelőtt elmegyünk a közeli bevásárlóközpontba és az egész napot ott töltjük. Sajnos tegnap este megbetegedett, de nekem már annyira vásárolhatnékom volt, hogy egyedül is elmentem. Épp egy pizzát tömtem magamba, s végiggondoltam mi hiányzik még a fejemben lévő, képzeletbeli listámról. Egy kis agyalás után rá is jöttem. Egy melltartó. Mindenképp akartam egy új darabot Egy szép fekete csipkésről álmodtam. Elfogyasztottam a kalóriadús kajámat, majd a közeli férfi és női fehérnemű üzlet felé vettem az irányt. Már három darab, szebbnél szebb példány volt a kezembe, amikor a hátam mögül egy rekedtes hang megszólított.
-Én a helyedben azt választanám!-mutatott a számomra szívemhez közelebb álló darabra.
-Ööö...oké.-dadogtam zavaromban, mikor megfordulván láttam, hogy milyen irtó helyes pasi szólított meg az imént.
-De ha felvennéd könnyebb lenne dönteni. Tudod mit? Segítek!-villantotta rám perverz mosolyát és a próbafülkék irányába kezdett lökdösni.
Belökött egy sarokban lévő nagyobb próbafülkébe, elhúzta a függönyt és várt.
-Siess, már kíváncsi vagyok.-hallottam az utásítást kívülről-Egyébként hogy hívnak?
-[T//N]. Téged?
-Louis.
Eleinte hátamat a fülke oldalának támasztava túrtam a hajamba, hogy mi is legyen. Valószínűleg nem sokszor lesz alkalmam ilyen bomba sráccal "szórakozni" úgyhogy gyorsan vetkőzni kezdtem. Magamra kaptam a szerintem legsexibb darabot.
-Kész vagyok.-mondtam fojtott, izgalommal teli hangon.
-Ez tényleg nem tartott sokáig.-lépett be mellém.
Igaz a tükörből mindent látott, de én nem fordultam felé, csak ajkamba harapva vártam a reakciót.
-Tudod édes ez a melltartó nagyon jól áll neked-fordított maga felé-, de nekem jobban tetszene lent a sarokba.
Magához húzott, puha ajkait enyémre illesztette és szenvedélyesen csókolni kezdett. Kezével a frissen felvett melltartó pántjait húzta lefele. Mikor vállamat teljesen csupasszá tette egy pillanat alatt hátul kikapcsolta és a sarokba hajította. Úgy gondoltam, ha már az én öltözékem hiányos akkor az úgy fair, ha az övé is az. Pólóját kezdtem felfele rángatni, majd egy gyors mozdulattal átbújtattam a fején és a földre ejtettem. Szájával egyre lejjebb és lejjebb kényeztetett. Melleimhez ért, szívni, harapni kezdte őket, néha bimbóimba is belecsípett amit én apróbb sóhajokkal jutalmaztam. Térdre ereszkedett, elért a csiklómhoz. Nyalni kezdett, nekem meg nagy önuralom kellett, hogy ne visítsak fel, hisz ez mégis csak egy nyilvános hely. Szívta, izgatta a csiklóm, ami már így is önkívületi állapotba vitt, de egy idő után éreztem, ahogy két ujját feltolja és pumpálni kezd. Akkorát haraptam ajkamra, hogy kiserkent belőle a vér. Nem sokáig kellett már munkálkodnia rajtam, ujjai köré élveztem.
-Most te jössz baby.-húztam magamhoz miközben kezemet a nadrágjába akasztottam és boxerével együtt letoltam róla.
Immáron én térdeltem előtte, méretes péniszét kezembe tartva. Végighúztam rajta párszor a kezem, csókot nyomtam a végére és egy hirtelen mozdulattal, akkorát bekaptam belőle amekkorát csak bírtam. Eleinte lassan kezdtem szopni, majd folyamatosan gyorsítottam a tempón. Kezemme hol heréit, hol fenekét markolásztam. Hátraszegett fejjel támasztotta magát a falnak, látszott mát nem kell sok neki. Még utoljára fokoztam a tempón. Pár perccel később éreztem ahogy örömnedvét a számba üríti.
-Mennyire voltam hangos?
-Most már úgy is mindegy-nyomtam tüzes csókot szájára.
Lelöktem a székre én meg ölébe ereszkedtem. Nyakát kezdtem harapni, testemmel meg folyamatosan dörgölőztem hozzá. Éreztem, hogy férfiassága ismét keményedni kezd, de még mindig csak haraptam, csókoltam és nyomtam testem az övéhez.
-Mmmm, mi lesz már?-kérdezte vágytól elsötétült szemekkel.
-Még nem volt elég?-csaptam egy picit az arcára.
Evvel, ha még lehetséges még jobban beindítottam. Fenekemnél fogva felemelt, majd ágaskodó faszára ültetett. Nagyon nagy volt neki, de nem hagyta, hogy megszokjam a méretét. Megemelt, és őrületes erővel döngetni kezdett. Most is megpróbáltam visszafogni magam, de kevésbé sikerült. Kéjes nyögések sorozata hagyta el számat. Louis nyakát kezdtem harapdálni, hogy elfojtsam kitörni készülő sikolyomat.
-Ooh Loui! Én mindjárt elmegyek!-ziháltam fülébe.
-Én is mindjárt [T/N]. Egyszerre baby, kérlek.
Összeszorítottam fogaimat, de nem igazán sikerült uralnom magam. Éreztem, hogy hátam ívbe feszül, s az a jól ismert érzés kerít hatalmába. Szinte velem együtt ért Louis is a csúcsra.
-Louis, köszönöm, ez csodálatos volt.-nyomtam puszit izzadságcseppes homlokára.
-Nekem is tetszett, édes. Mikor jövünk legközelebb vásárolni?-mosolygott kajánul.
Sietősen magunkra kapkodtuk ruháinkat. A fülkéből kilépve kaptunk pár mérges pillantást, de mit sem törődve velük kéz a kézben sétáltunk ki az üzletből.
~Dreamer

2 megjegyzés: