Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. február 19., szerda

Troublemaker (Harry) 18+

Most megpróbálkoztam egy kicsit keményebb hangvételű írással. Fura lehet majd a sztori, de szegény Harry így is mindig rosszfiúnak van beállítva. Egy kis vélemény-nyilvánításnak nagyon örülnék. xx

- Elegem van a sok hülyeségedből! Miért nem tudsz nyugton maradni egy kicsit? Csak egy hónapra! Én lennék a legboldogabb, ha nem kellene miattad mindig felszólításokat és az idézéseket olvasgatnom!- dühöngött.
- Én tényleg szeretlek, Harry, de ha nem tudsz elfogadni olyannak, amilyen vagyok, akkor tudod, hol az ajtó!- kiáltottam. Tény, hogy sok bajt okozok neki. Mindig is vonzott a mocsok. Sosem tudtam jó lenni. Főleg nem olyan jó, amilyennek ő akar. Most pedig az utcai versenyről szóló levél miatt akadt ki. Nem azért akarok részt venni, hogy elnyerjem néhány hülye kocsiját, vagy a pénz miatt, csak a gondolat, hogy illegális, ez vonz. Elég furcsa lehet, hogy nő létemre ennyire szabályszegő vagyok, de nincs mit tenni, belém van kódolva. Volt már olyan eset is, hogy Harry hozott ki a sittről, ahol már régi barátként fogadtak a rabok. Tény, hogy akkor tényleg túl messzire mentem, vissza is vettem, úgy nagyjából két hétre.
- Ó, az kéne még nekem, hogy magadra hagyjalak akár egy percre is! Tuti művelnél valami hatalmas őrültséget, úgyhogy most inkább itt maradok!- vigyorgott rám, miközben leült a kanapéra mellém. Azt hiszi, hogy most ő vezet. De én mindig egy lépéssel előtte járok. Valamivel le kell vezetnem az adrenalinomat és ha nem hagyja, hogy egy versennyel, vagy más illegális dologgal tegyem, akkor megteszem vele.
- Olyan édes vagy, mikor próbálod átmosni az agyam!- simítottam végig arcán, miután lovaglóülésbe helyezkedtem az ölébe. Kócos göndör fürtjei közé túrva félrehúztam a fejét és érzéki csókokkal leptem el nyakát.
- Ez a vadság annyira bejön!- morogta, miközben ellazította merev testtartását. Ingét széttéptem rajta a gomboknál, majd megbabonázva simítottam végig felsőtestén. Külsőre egymás tökéletes ellentéte voltunk. Ő az ingeivel és a csizmájával hozza a kifinomult srác imázst, én pedig a tipikus lázadó lány vagyok. Gondolatmenetemből kizökkentett, mikor Harry felállt, szorosan tartva magához. Meg sem állt a szobámig. Ott ledobott az ágyra és áthúzta a fejem felett a pólómat. A melltartómat is kikapcsolta én pedig egyre vadultam könyörtelen mozdulataitól. Ha valamiben, akkor kemény szexben sosem volt hiánya mellettem. Melleimnek esett, én pedig addig kikapcsoltam a nadrágszíját. Kipattintottam a gombot, majd lerángattam róla a szűk farmerét. Teste az enyémnek feszült. Ez az az érzés, ami teljesen hozzáláncol. Forró csókjai az ajkaimon és a nyakamon szinte elégetik az egész testemet. Magam mellé nyomtam az ágyra és ráültem csípőjére. Hatalmas kezei a derekamat markolták én pedig hátracsaptam hosszú hajamat, a lehető legjobban hozzádörgölőzve félkemény szerszámához. Feltérdeltem, amíg lehúzta a farmersortomat, majd előre dőltem, hogy meg tudjam csókolni. Tüzes csókcsatánkat a hatalmas nyögésem szakította meg, mikor megéreztem, hogy bugyim alá benyúlva két ujjal kezdett pumpálni. Körmeimet mellizmába vájva igyekeztem tartani magam, ahogy ujjazott, közben mocskos dolgokat suttogva a fülembe izgatott tovább. Erőt vettem magamon és becsúsztattam kezem a bokszerébe. Zihálva, morogva levette a bugyimat. Ekkor egy ötlet derengett vágy által ködös elmémben. Leszálltam róla.
- Kússz feljebb!- parancsoltam rá. Igazán meggyőző lány vagyok, tette, amire kértem. Felmartam az ágy mellé hajított tangámat és összefogva kezeit az ágytámlához kötöztem.
- Nem érhetsz hozzám, drága!- motyogtam ajkai közé.
- Akkor ezzel csinálj valamit!- emelte meg a csípőjét.
- Milyen követelőző vagy! Most büntethetnélek azzal, hogy csak nézlek, ahogy beindulva vergődsz, de nem bírom ki! Ez a te szerencséd!- mélyesztettem fogam a nyakába. Lejjebb másztam, közben tartva a szemkontaktust. Szadistának tűnhetek, de egyszerűen élvezet nézni, mikor ilyen kétségbeesetten vágyik a kielégülésre. Megragadtam kőkemény férfiasságát. Ezt már szeretem! Egyik kezemmel markolva kényeztettem a tövét. Másik tenyeremet makkjára téve köröztem rajta.
- Oh, bassza meg, (T/N)!- nyögte torokból. Mélyen a zöld íriszeibe bámultam és lassan bekaptam a hegyét. Tempósan, keményen szopni kezdtem, mire megemelte csípőjét, még beljebb nyomulva a számba.
- Úgy könyörögsz az élvezetért, mint akit öt éve nem érintettek.- mosolyogtam rá szemétkedve. Ajkaim helyét kezem vette át.
- Uh, basszus! Meg akarlak érinteni!- könyörgött.
- Hm, azzal lesznek problémák.- tűnődtem el, közben kezem golyóira csúszott és kitapintva azt a bizonyos érzékeny pontját, dörzsölni kezdtem ott, mire elélvezett. Ajkamba harapva néztem rá, majd a hasára fröccsent folyadékra. Sejtette, mit akarok. Éles lélegzete visszhangzott a fülemben, miközben nyelvem hozzáérintettem az alhasához, majd egy vastag csíkban felnyaltam ondóját. Feltett szándékom volt elérni, hogy farka újra megkeményedjen. Kockás hasára ültem.
- Néha olyan ribancosan viselkedem.- túrtam a hajába.
- Egyszerűen imádom, mikor rossz vagy!- nyalta végig tökéletesen ívelt ajkát.
- És mit szeretsz még?- kérdeztem, ujjbegyemmel mellbimbóján körözve.
- Hm. Lássuk csak. Szeretem, mikor lenyalod a szád széléről.- morogja. A puszta gondolatra vérrel telítődött ágyéka. Éreztem, ahogy harcképes műszere nekem feszül. Megemeltem a csípőmet és egyik kezemmel megragadtam.
- Mehet?- kérdeztem. Fura, ez az ő szövege.
- Lovagolj meg, baby!- lökte feljebb a csípőjét. Lassan ráereszkedtem, majd tempósan mozgatni kezdtem a csípőmet. Harry megrángatta az ideiglenes bilincsét. Azzal a tudattal, hogy nem tud mit tenni, tovább mozogtam, hátravetett fejjel. A következő pillanatban szakadó hangot hallottam. Ködös tekintettel, majd ámulva vettem tudomásul, hogy Harry kettétépte a béklyót.
- Hé, az volt a kedvenc bugyim!- tettettem felháborodást. Nem reagált semmit, maga alá gyűrt és gyorsan mozogni kezdett. Mély, érzelem nélküli döfései tetszettek, bár furcsálltam. A kemény szex ellenére mindig volt némi érzelem benne. Most viszont szimpla dugás volt. Hosszú hajamba markolt, majd eget rengető nyögéssel belém élvezett. Érezve, hogy forró leve szétárad benne, én is elmentem. Hangos légvételünk csitulni bizonyult. Kihúzódott belőlem, majd elkezdett öltözni. Némán végignéztem.
- Itt hagysz?- kérdeztem, mikor az ajtóhoz fordult.
- Itt. Azt mondtad, ha nem tetszik, tudom, hol az ajtó. Hát, nem tetszik, úgyhogy élek a lelépés lehetőségével!- mondta ki könyörtelenül. Életemben először bántott, hogy az vagyok, aki.
- Megértelek. Hisz, Christian Grey szavaival élve: Ötven árnyalattal is elcseszett vagyok. Csoda lenne, ha többet tűrnél mellettem.- villantottam rá a legkeserűbb mosolyomat. Nem szólt semmit, csak lefordította a közös képünket a szekrényemen, majd kisétált a szobámból. Hallottam becsapódni a bejárati ajtót. Itt hagyott. Örökre. Annyira magabiztos voltam. Azt hittem, hogy amit én adok, más nem tudja. Ezek szerint tudja, vagy éppen nincs szüksége arra, amit nyújthatok. Botrány és szex, ennyi vagyok csak. Harry Styles csak ennyit kapott tőlem. És a rossz híre ellenére, neki ez nem volt elég.

~ Orsa

5 megjegyzés: