Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. február 9., vasárnap

Tökéletes technika (Zayn) 18+

A barátommal, Zayn-el a buszon ültünk hazafelé jövet a suliból. Elég csendben voltunk, ugyanis Zayn szép szokásához híven kiborította a töri tanárt, aki ordibálni kezdett vele és elhordta mindennek, én meg persze ezt nem hagyhattam, visszaszóltam. Tekintve, hogy az egyik kedvenc diákja vagyok, semmi durva nem történt, csak megkért, hogy készítsem fel Zayn-t a következő órára úgy, hogy minimum hármasra feleljen. Kemény meló lesz, ha valamit nagyon utál az én hercegem, akkor az a történelem. De nem csak ez a 100-200 éves történelem untatja, néha még az 1 hónappal ezelőtt történtek sem hozzák lázba.
- Haragszol a töri miatt?- szorította meg a kezem.
- Nem, nem haragszom.- mosolyodtam el halványan, tekintetem elszakítva az elsuhanó tájtól. Nem tűnt úgy, mint akit meggyőztem, ezért közel hajoltam hozzá és nyomtam egy apró csókot ajkaira. Hamarosan megérkeztünk a közösen bérelt lakásunkhoz közeli megállóhoz. Miután leszálltunk, kézen fogva tettük meg a maradék utat, halkan beszélgetve.
***
- Gyerünk, Zayn! Csak még egy fejezetet olvass át!- könyörögtem neki. 
- Hiába törjük magunkat! Te is, én is és a tanár is nagyon jól tudjuk, hogy ez lehetetlen!- adta fel, majd kiment a konyhába. Ekkor hirtelen eszembe jutott egy ötlet, ami beválhat. A szekrényhez lépve felvettem a szurkolólány ruhámat. Felkötöttem hosszú hajamat a suli színeiben pompázó szalagokkal, majd hívtam Zayn-t.  Értetlen arckifejezése megmosolyogtatott. Megfogtam kezét és az ágyhoz vezettem, amire készségesen lefeküdt. Lovagló ülésbe helyezkedtem csípőjén.
- Azt hittem meg akarod tanítani azt a nyamvadt törit.- vigyorgott, miközben combjaimat simogatta. 
- Pont azt csinálom, édes!- feleltem és kezét lesöpörtem magamról. Lekaptam magamról a feszülős hosszujjú haspólót, majd csípőmet megemelve a szoknyát is. Feltettem az első kérdést. 
- Fogalmam sincs!- csóválta a fejét, mire leszálltam róla és kezembe vettem a ruháimat. A következő kérdésre sem tudta a választ, így a szoknyám újra eltakarta a bugyimat. Könnyebb kérdéseket adtam, amikre tudta a választ, így nagyon hamar lekerült rólam az összes ruhám, de a hatalmas történelemkönyvet kinyitva takargattam magam. Egy kicsit nehezebb kérdésre adott helyes válasza után levettem róla a felsőjét. Így ment ez, még végül elértünk a legújabb leckéig és mindketten megszabadultunk az összes ruhánktól. 
- Hagyjuk ezt a szart! Majd felmondom utána, csak könyörgöm, csinálj ezzel valamit!- bökött ágaskodó szerszáma felé. Két oldala mellé térdelve megcsókoltam, közben kezembe vettem játékszerét. 
- Megérdemled, Zaynie!- motyogtam ajkai közé, miközben kezem mozgatni kezdtem rajta. Lejjebb csúsztam, hogy számba vehessem. Először lassan szoptam, majd fokozatosan gyorsítottam a tempón, amit Zayn mély, torokból jövő nyögésekkel dicsért. Kihúzta hajamból a szalagokat és összeborzolva túrt hosszú tincseim közé. Egyik kezemmel golyóit kezdtem markolászni, mire megrántva a hajam, elhúzta fejem lüktető ágyéka közeléből. 
- Nem akarok így elmenni!- közölte, majd csípőmet megragadva maga mellé ültetett. Lábaimat szétfeszítette és közéjük furakodott. Két ujjal pumpálni kezdett, miközben forró nyelve csiklómon serénykedett. Puha, sötét hajába dugtam görcsbe rándult ujjaimat és finoman megmarkolva húztam meg picit. Csípőmet előre toltam, ujjait még beljebb kényszerítve ezzel. 
- Kis telhetetlen!- vigyorgott, alig elhajolva szeméremdombomtól. Meleg leheletét éreztem magamon, mire egy hangos nyögés szaladt ki ajkaim közül. Zayn megragadta bokáimat és lehúzott fekvő pozícióba. 
- Elég volt a játékból!- nyomott egy csókot a nyakamra, majd megragadta merevedését. Néhány gyors csuklómozdulat után tövig belém hatolt. Idegtépően lassan kezdett mozogni. Keményen fenekébe markoltam, minek hatására döfött egyet rajtam. 
- Nem vagyok negyven éves, hogy ilyen lassan kelljen csinálnod!- kuncogtam. Mély nevetése visszhangzott a szobában, majd rendes tempóra kapcsolt. Egyik kezével a hajamba túrt, másikkal mellemet markolászta. Dereka köré kulcsoltam a lábaimat, így még mélyebben érezhettem magamban. Minden egyes döféssel G pontomat stimulálta.
- Nézzük mennyire vagy hajlékony, pomponlány!- vigyorgott, majd egyik lábamat feltette a vállára és úgy folytatta mély lökéseit. Körmeimet felkarjába döfve, ajkamba harapva élveztem mozdulatait. Lábam lecsúszott a válláról, miközben közelebb hajolt és arcát nyakhajlatomba temette. Puszilgatta, harapdálta és nyalogatta a bőrömet. Ahogy forró nyelve végigsiklott a fülem mögött, miközben csípője folyamatosan az enyémnek ütődött, az szavakkal leírhatatlan érzéseket keltett bennem. Sötét hajába túrtam, megbabonázva figyeltem, ahogy a puha tincsek kicsúsznak az ujjaim közül. Izzadt hátát markoltam, miközben kétségbeesetten tartottam vissza előtörni vágyó orgazmusomat, ezáltal megfeszültek izmaim Zayn körül.
- Cica, engedd el magad, így nem megy!- morogta a nyakamba. Teljesítettem a javaslatát és rögtön elélveztem, elég hangosan. Zayn kivette belőlem még mindig kőkemény farkát. Nagyjából rendbe hoztam a légzésem, mikor feltűnt, hogy a szexisten pasim magának veri.
- Átveszed?- kérdezte egy pimasz mosollyal. Bólogattam, szintén mosolyogva és kezembe vettem méretes játékszerét. Rögtön gyors tempóban kezdtem mozgatni a kezem, aminek néhány perc múlva látható és lényegében kézzelfogható eredménye a hasamra fröccsent. Néztem pár pillanatig a fehéres váladékot, majd barátomra néztem, aki addigra rendezte a szívverését. Ujjával feltörölt egy vastag csíkot a hasamról és a szám elé tartotta. Készségesen leszopogattam róla, közben mélyen a szemébe néztem.
- Ne csináld ezt, mert akkor az még egy menet lesz!- fenyegetett vigyorogva. Mellkasához bújtam és hamarosan el is aludtam. Másnap szurkolóedzéses nap volt, úgyhogy a szurkolóruhámba mentem. A nappaliban találkoztam Zayn-el.
- Na ne! Egész nap a tegnap esti kis kalandunk fog a fejemben járni a ruhád láttán!- nevetett.
- És ne feledd, törink is lesz, úgyhogy elég sokáig kemény lesz a nadrágod!- simítottam meg azon a bizonyos ponton.
Egyébként Zayn ötösre felelt, a tanár viszont nem akarta elhinni, hogy nem puskázott közben. Biztosítottam róla, hogy mindent tőlem tanult, így megkapta a jobb jegyet.
- (T/N), elképesztő vagy! Ami nekem négy év alatt nem sikerült, te összehoztad egy délután alatt! Gratulálok!- dicsért a tanár.
- Jó a technikám!- feleltem, mire Zayn egy pimasz mosolyt küldött felém.

Igazából nem nagyon szeretek kilépni a biztonsági zónámból (Harry, esetleg Louis sztorik) de most megtettem. Igazából Szikraa ösztönzött a Zayn sztori írásra, így most legyen ez a sztori Szikráé! Az egyik legjobb írótársamnak. Elképeszt a tehetséged, minél több sztorit olvasok tőled és csak álmodozom, hogy valaha leszek olyan jó, mint Te! Puszillak, drága! 
~ Orsa

1 megjegyzés: