Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. február 23., vasárnap

B. Tímea - Nyárnyitó (Zayn) 18+

💗💗 Dj Malik




-Kész vagy már? - hallottam Zayn türelmetlen hangját a földszintről.
-Igen. - kiáltottam neki vissza majd hatalmas bőröndömet magam után cibálva lebattyogtam az emeletről.
A legjobb barátnőm Diane, huszadik szülinapját mentünk megünnepelni a tengerparti nyaralójukba. Egy hetet fogunk ott tölteni tehát volt mit bőven összepakolnom.
Mikor leértem az emeletről rögtön Zayn karjai közé vetettem magam, aki egy meleg öleléssel köszöntött.
-Azt hittem már sosem érsz le. - mosolygott, majd egy röpke puszit nyomott a számra.
Mosolyogva suhintottam mellkasára, majd én pipiskedtem fel hozzá egy pusziért.
-Indulhatunk? - fogtam meg bőröndöm húzókáját jelezve, hogy már kellően izgatott vagyok.
Mosolyogva ragadta meg kezemet és húzott teljesen a kocsiig. A parttól körülbelül másfél órára laktam szóval ennyi idő kellett, hogy odaérjünk a házhoz, ahol már szinte mindenki ott volt.
Mikor odaértünk a többiek éppen készültek lemenni a partra így Zaynnel mi is csak ledobtuk a cuccunkat, elővettük a fürdőruháinkat és mentünk a többiekkel. Meleg, nyári nap volt így a part szinte zsúfolásig volt, de szerencsére sikerült kifognunk egy nagyobb területet ahol elférhettünk. Ahogy leraktuk a holminkat én egyből fürdőruhára vetkőztem és megmártóztam a tengerben. Éppen kellemesen úszkáltam, amikor valaki megfogta a bokámat és visszarántott. Egy kisebb sikoly hagyta el a számat, majd amint megéreztem az oly ismerős ölelést derekamnál megnyugodtam.
-Megijesztettél. - mosolyogtam, miközben kissé oldalra hajtottam fejem, hogy ajkaival jobban hozzáférjen nyakamhoz.
-Sajnálom. - motyogta majd fogai közé vette érzékeny bőrömet és kissé meghúzta azt.
Ajkaimon egy hangosabb sóhaj jött ki, szemeim pedig önkéntelenül is lecsúkódtak.
-Menjetek szobára! - hallottuk meg Louis hangját.
-Kabbe! - kiáltott neki vissza Zayn nevetve, majd még egy utolsó puszit nyomott nyakamra, mielőtt lenyomott a víz alá.
Hirtelen ért kisebb akciója így az orrom és a szám is telement vízzel. Mikor ismét a előbukkantam a vízből játékos tekintetével találtam magam szembe, amitől minden haragom abban a pillanatban elszállt. Onnantól kezdve körülbelül háromnegyed órán keresztül kergettük egymást a vízben, míg fáradtan nem dőltünk el a parton. Kivettem a naptejet a táskából és odanyújtottam neki.
-Bekennéd a hátam?
-Igenis hölgyem. - vigyorgott.
Hasra feküdtem, Zayn pedig kioldotta bikini felsőmet a hátamon. Néhány pillanat múlva megéreztem hatalmas, puha tenyereit hátamon, amint a krémet masszírozzák a bőrömbe. Teljesen ellazultam simogató kezei alatt, aztán egyszer csak abba hagyta. Tiltakozás képen felnyögtem de akkor sem folytatta.
-Zayn? - emeltem fel a fejem, mikor abban a pillanatban egy hatalmas adag hideg vizet kaptam magamra.
A váratlan érzéstől sikítva pattantam fel a törölközőről. Ám elfelejtettem, hogy a bikini felsőm még mindig ki volt oldozva így ott álltam csurom vizesen, félig kilátszódott mellekkel és vörös fejjel a strand közepén, miközben mindenki engem figyelt. A szégyentől azt sem tudtam hova nézzek, így gyorsan lerángattam magamon a bikini felsőmet amennyire csak tudtam, fogtam a pólómat és elrohantam a legközelebbi öltözőbe.
-Beengedsz? - hallottam meg barátom hangját kivülről.
-Nem! - kiáltottam neki vissza ingerülten miközben még mindig félig lógó fürdőruhámmal bíbelődtem.
-Kérlek!
Lévén, hogy egyáltalán nem boldogulok elfordítottam a zárat és azzal egy időben kinyitódott az ajtó és belépett rajta a barátom.
-Most haragszol? - nézett rám boci szemekkel.
-Igen, haragszom. - húztam össze szemeimet, majd hátat fordítottam neki és felemeltem a hajam - Segítenél?
Nem szólt semmit, de éreztem ahogy hasa és csípője a hátamhoz ér. Ám ahelyett, hogy bekötözte volna felsőmet előre nyúlt és megmarkolta melleimet. A meglepődöttségtől nem tudtam megszólalni csak ajkamba harapva tűrtem, ahogy ütemesen szorítja majd engedi el melleimet.
-Zayn? - szólaltam meg elfúló hangon, ahogy a bimbóimat mutató és hüvelykujja közé vette és dolgozni kezdett rajtuk.
Megfordultam, hogy vele szembe kerüljek és abban a pillanatban ajkát az enyémre szorította. Meztelen mellkasunk összeért, ahogy még közelebb húzott magához. Ujjaimat még mindig vizes tincsei közé csúsztattam és megszorítottam azokat, mikor fenekem alá nyúlt és felemelt magához. Lábaimat csípője köré fontam, Ő pedig erősen a falnak nyomott. Faltuk egymás ajkát, miközben kezeim bejárták hátát, mellkasát és tökéletesen kidolgozott hasát. Ajkaimmal éppen áttértem nyakára, mikor valaki kopogott az ajtón.
-Foglalt! - kiabált ki Zayn rekedt hangon, ami még inkább izgalomba hozott. 
Csípőjét enyémnek nyomta, amitől dudorodó férfiassága nekem nyomódott. Kissé felnyögtem, majd eltoltam magamtól. Mindketten ziláltunk, tekintete fátyolos volt az izgalomtól.
-Ne itt.
Szemeit lecsukta, vett néhány mély levegőt mintha így akarta volna lecsillapítani magát majd elengedett míg lábaim ismét a földön nem voltak.
-Igazad van. - simított végig arcomon, majd egy puha puszit nyomott homlokomra. - Fordulj meg!
Teljesítettem kérését és hagytam, hogy immár tényleg a bikini felsőmmel foglalkozzon és visszakösse azt.
-Na lenyugodott a párocska? - Louis gúnyos vigyorával találtam magam szembe, mikor visszaértünk a többiekhez így rögtön tudtam, hogy Ő borította rám a vizet és Ő kopogott be hozzánk.
-Még számolunk Tomlinson! - tartottam fel mutatóujjam fenyegetően mire mindannyian nevetni kezdtünk.
-Éppen arról beszéltünk, hogy este bulizni menjünk vagy maradjunk otthon és tartsunk házibulit. Szerintetek? - nézett ránk Diane napszemüvege mögül.
-Én a házibulira szavazok. - ültem le közéjük Zaynnel együtt.
-Akkor jó, a többiek is azt mondták maradjunk inkább otthon. Szerintem lassan induljunk akkor haza.
Lassacskán összepakoltuk holminkat és elindult vissza a házba. Mindenki elvonult saját szobájába, hogy egy kicsit kifújja magát az egész napos strandolás után.
Zayn az ágyon heverészett és a telefonját nyomkodta míg én törölközőt kerestem, hogy elmehessek zuhanyozni. Mikor elindultam a fürdő felé Zayn utánam szólt.
-Csatlakozhatok? - kacér vigyorral nézett rám, amitől ismét fellángolt bennem a vágy.
-Nem. - nyújtottam rá a nyelvem, majd magamra zártam az ajtót de még az ajtón keresztül is hallottam jókedvű nevetését.

Mivel otthon buliztunk senki sem csípte ki magát annyira. Én egy egyszerű fekete rövidnadrágot vettem fel egy fehér ujjatlan inggel, míg Zaynen egy fekete térdig érő farmer volt egy ugyanilyen színű fekete pólóval.
Előkerült a hűtőből a kellő mennyiségű alkohol is, aminek senki nem mondott ellent. Egy pohár pezsgő volt mindenki kezében, amikor körbeálltunk a nappaliban.
-Köszönöm srácok mindannyiotoknak, hogy eljöttetek. Remélem, hogy ez az egy hét tökéletes nyitása lesz a nyárnak és, hogy mindannyian nagyon jól fogjátok érezni magatokat. - mondott köszöntőt Diane.
Egy közös koccintás után mindenki felhajtotta a pezsgőjét, aztán elindult a buli. Rengeteget táncoltunk, nevettünk és ittunk de senki sem volt halál részeg.
Éppen egy kör tequilát készítettem ki mikor Zayn megölelt hátulról.
-Mit csinálsz? - hangján hallottam, hogy már kellő mennyiségű alkoholt fogyasztott.
-Szerintem elég egyértelmű. - nevettem fel kissé, majd szembe fordultam vele és a kezébe nyomtam az egyik poharat.
-Szóval iszol velem? - egy halvány mosoly bujkált ajkán.
-Mikor nem ittam veled? - húztam fel szemöldököm kacéran, majd fogtam egy szelet citromot és bekentem vele a nyakát. Ugyanarra a pontra szórtam egy kis sót, majd az előbb használt citromot a szájába tettem.
-Egészségedre. - haraptam számba majd lenyaltam a sót nyakáról, megittam a tequilát és számmal kivettem az ajkai közé szorított citromot.
Miközben a citromot szopogattam végig szemébe néztem, amiben láttam, hogy mérhetetlen mennyiségű vágy tükröződött. Zayn utánam megismételte ugyanezt a folyamatot azzal a különbséggel, hogy szabad kezével végig csípőmet szorította, miközben teljesen az asztalnak szorított.
Kivettem kezéből a poharat, letettem az asztalra majd az emelet felé kezdtem húzni. Mikor beértünk a szobába magunkra zártuk az ajtót és szinte rögtön egymásnak estünk. Téptük egymás ajkát, miközben folyamatosan megszabadítottuk egymást a ruháktól. Már csak fehérnemű volt rajtunk, amikor Zayn lelökött az ágyra és fölém kerekedett. Szájával testem mind egyes szegletét bejárta.
-Zayn! Akarlak! - nyögtem, miközben érintései és ajkai alatt fészkelődtem.
Ajaki ismét enyémre találtak, éreztem, hogy ujjai bugyim szélébe kapaszkodnak és lassan lehúzzák rólam az anyagot. Fogalmam nem volt Zaynről mikor került le a boxer, de a lényeg, hogy már nem volt rajta így minden nehézség nélkül hatolt belém. A megkönnyebbüléstől szinte felsikítottam, majd néhány másodpercig nem mozdult, így élveztük ki a pillanatot, hogy végre egybeolvadhattunk. Néhány meghitt pillanat után viszont ütemesen mozogni kezdett bennem, miközben folyamatosan nevemet suttogta. Körmeim végig szántották hátát, amitől kissé felszisszent és egyszerre gyorsított tempóján. A szobát hangos nyögéseink töltötték be és abban a pillanatban az sem érdekelt, hogy a többiek meghallhatnak. Élveztem, hogy Zayn minden centimet kitölti és, hogy örömet okozhatunk egymásnak. Hirtelen mozdult. Hátára gördült és én kerültem felülre. Előre hátra kezdtem mozgatni csípőmet, aminek hatására csiklóm hasának dörgölőzött fokozva ezzel élvezetemet. Csípőmet és fenekemet markolászta felváltva én pedig mellkasát simogattam megállás nélkül. Hirtelen megragadta csuklóimat, lerántott magához, csípőmet átölelve szorosan megtartott, majd eszméletlen tempóban kezdte mozgatni csípőjét fel-le átvéve így az irányítást.
-Ó Istenem, Zayn! - kiáltottam mikor éreztem, hogy nem sok kell már a beteljesüléshez.
Nem változtatott tempóján, én pedig szinte sikítva éltem át eddigi legjobb orgazmusomat. Néhány másodpercig még abban a pózban maradtunk, majd lemásztam Zaynről mellé ültem az ágyon és kezemmel kezdtem rajta dolgozni. Ajkába harapott és fel-fel nyögött, körülbelül két perc múlva éreztem ahogy megmerevedik ujjaim között, aztán elélvezett. Testében az összes izom megfeszült én pedig úgy néztem rá, mint egy csodára miközben átélte orgazmusát. Kimerülve feküdtünk egymás mellett, míg a többiek továbbra is lent buliztak.
-Azt hiszem elég jól indult a nyár. - mondtam mosolyogva, Zayn válaszképpen pedig a hajamba puszilt


Remélem tetszett.
Jennii.x

3 megjegyzés: