Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. június 26., szerda

With you. Without you. 3. rész (Zayn) 18+

Második rész.: http://181dke.blogspot.hu/2013/04/with-you-without-you-1-resz-zayn-18_25.html




-Most mi van közted és Zayn között? - faggattak a lányok.
-Nem tudom. - húztam el a számat. - Nagyon kedvelem Őt, de nem tudom, hogy Ő mit akar.
-Meg kéne beszélnetek.
-Tudom, de félek ettől az egésztől. Félek attól, hogy mit mondana nekem.
-Szerintem te is tetszel neki, csak fél egy kapcsolattól.
Igen, ezzel pontosan én is tisztában voltam.

*este*
Jakuzzi-s bulit szerveztünk estére a házban, ahol csak mi, lakók leszünk. Már előre félek az estétől, mert nem tudom, hogy mi fog történni Zayn és köztem. Már mindannyian elég részegek voltunk és úgy szórakoztunk a meleg vízben, mikor egy kezet éreztem meg a combomon. Tudtam, hogy Zayn az, így csak becsuktam egy pillanatra a szemem és élveztem, amit csinált. Keze egyre feljebb csúszott, majd lábaim között megállapodott és bugyin keresztül dörzsölni kezdett. Fészkelődni kezdtem és alig tudtam vissza tartani elő kívánkozó sóhajaimat, de nem akartam, hogy a többiek észrevegyék, mit csinálunk. Kicsit közelebb ültem hozzá hozzá, hogy jobban hozzám férjen. A többieknek semmi nem tűnt fel Zayn kis akciójából, aminek igazán örültem. Ám amikor egyik ujját bugyim alá csúsztatta, majd belém nyomta, nem tudtam visszatartani egy nyögést. Hál' istennek még ez sem tűnt fel senkinek és kb öt perc múlva mindenki be is ment, hogy bent folytatják a bulit. Csak mi Zaynnel maradtunk, aki felbátorodva azon, hogy már csak kettesben vagyunk még jobban kezdte mozgatni ujját. Én sem fogtam vissza magam így a nyögések minden gond nélkül csúsztak ki a számon. Már majdnem elmentem, mikor kihúzta ujjait és magára húzott.
-Itt foglak megdugni. - dünnyögte alig érthetően a szavakat, amiket alig értettem a mindkettőnk testében tomboló alkohol mennyiség miatt.
-Itt inkább ne. Bárki megláthat. - mondtam ki nehezen a mondatokat miközben Zayn nyakát harapdáltam.
Tudat alatt tudtam, hogy ez nem helyes de nem érdekelt. Mindegy volt mit csinált velem, mindegy volt, hogy csak a szexre kellettem neki. Soha nem tudtam és azt hiszem soha nem is fogok tudni nemet mondani neki. Felkapott az ölébe, kimászott velem együtt a jakuzziból és az udvaron lévő kis ház felé vette az irányt.
Bent szó szerint ledobott az ágyra és lecibálta rólam a bikini alsómat. Térdeimnél fogva behajlította lábaimat majd fejével combom közé férkőzött és kényeztetni kezdett.
-Óh istenem. - nyögtem fel és Zayn enyhén vizes hajába fúrtam ujjaimat.
Élveztem minden másodpercet, amit Zaynnel töltöttem. Az alkoholtól és az élvezettől már alig bírtam mozogni vagy bármit is mondani így csak tovább markoltam Zayn haját és hangosan nyögtem. Alig érzékeltem már valamit. Már csak arra lettem figyelmes, hogy Zayn a lábaim közt van és belém nyomja magát. Egy szaggatott nyögés hagyta el a számat. Abban a pillanatban mintha turbó fokozatra kapcsolt volna úgy mozgott előre és hátra. Hátát karmoltam és dereka köré szorítottam lábaimat, miközben mindketten hangosan ziláltunk vagy nyögtünk. Megmarkolta combjaimat és fordított a helyzetünkön, így én kerültem felülre. Mellkasára támaszkodtam, így mozgattam fel-le csípőmet. Hatalmas kezét vállamra tette és megszorította. Leakartam hozzá hajolni egy csókra, de nem engedte, karját megfeszítette.
-Zayn! - nyögtem nehezen a szavakat.
-Sshh! - csitított és ismét szorított egyet a vállamon.
Nem sokkal később éreztem, hogy el fogok menni.
-Istenem, Zayn. - mélyesztettem körmeimet mellkasába.
-Gyerünk, baby! - markolt fenekembe, ami megadta az utolsó löketet és átdobott az élvezet kapuján.
Hangosan élveztem, majd pár másodperc múlva Ő is elment.

-Mit csinálunk mi Zayn? - túrtam hajamba
-Nem tudom. - fújt ki egy adag füstöt.

*reggel*
Nem bírtam. Nem bírtam tovább. Nem bírtam, hogy Zayn szemében csak egy lyuk vagyok, akit kedve szerint tömhet. Ahogy felébredtem és Zaynre néztem összeszorult a torkom. Amilyen halkan csak tudtam kimásztam Zayn mellől és kimentem a kis házból. A házban, bent még mindenki aludt. Halkan felmentem a szobámba és elkezdtem összepakolni a cuccaimat. Míg pakoltam szerencsére senki nem ébredt fel így minden feltűnés nélkül le tudtam lépni. Kivittem a bőröndjeimet az udvarra majd bementem Zaynhez.
-Zayn, Zayn! - szólítgattam álmából.
Fáradt fejjel nézett rám miközben felült az ágyon.
-Haza megyek. - nyeltem vissza könnyeimet.
-Mi? - látszott rajta, hogy nem érti a dolgot.
-Én ezt nem bírom Zayn. - éreztem, hogy néhány könnycsepp legördül az arcomon.
-Gyere ide! - húzott magához és adott egy puszit a fejemre. - Sajnálom!
Néhány percig még így ültünk majd elhúzódtam tőle és megtöröltem könnyes szemeimet.
-Szia Zayn! - köszöntem és kiléptem a ház kapuján.
Talán akkor láttam utoljára Zaynt. Talán akkor láttam utoljára azt, akit szeretek.

(folyt.köv.)

10 megjegyzés: