Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. június 11., kedd

Legénybúcsú 18+ /Zayn/

 


A húgom férjhez megy, méghozzá 18 évesen, mikor én még 20 évesen is a szinglik népes táborát erősítem. A minap, amikor anyámmal és a húgommal voltam ruhát vásárolni, vagy ezerszer meghallgathattam, hogy: Na látod, a húgod is hamarabb célba ért. Az idő egyre csak fogy. Tikk-takk. Azt hittem, ott helyben fejbe lövöm a húgommal együtt, aki arról áradozott, hogy Zayn tuti imádni fogja a menyecskeruháját. Ja, biztos. Amikor éppen nem engem fog fűzni, hogy feküdjek le vele, akkor ezer százalék, hogy odáig lesz azért a tetves ruháért. Ráadásul ennek a félkegyelmű lánynak én leszek a tanúja. Nem, nem utálom a húgomat, csak néha irritál, hogy ennyire, hogy is mondjam, szőke. Nem lát át a rózsaszín vattacukor felhőn, ami az agyában van. És végezetül, megkért, hogy menjek el Zayn legénybúcsújára és vigyázzak, hogy ne csináljon hülyeséget. Jó, hogy nem arra kér meg, hogy a vőlegénye nyakába akasszak egy nyakörvet és pórázon vezessem a szerencsétlent. Na mindegy, azért belementem. Ki tudja, talán jól fogom érezni magamat. Vagy nem, mindegy. Felvettem a kedvenc koktélruhámat egy jó kis cipővel. Hozzáillő sminket tettem fel és kivasaltam a hajam. Így vártam Zayn-re, hogy jöjjön értem. Mikor kopogtattak, kimentem ajtót nyitni.
- Hűha, meggondolom még gyorsan, kit veszek el.- nézett végig rajtam, kocsányon lógó szemekkel.
- Természetesen a húgomat fogod elvenni. Nincs az az Isten, amiért én hozzád mennék!- közöltem a szememet forgatva.
- Jó, mindegy, gyere már! Akarok még egy jót bulizni, mielőtt bekötik a fejemet.- fogta meg a karom és húzott maga után. Hamar beadtam a derekamat és önerőből mentem utána. A szórakozóhely elé érve már egészen benne volt a lábamban a bugi. Megjött a kedvem, és a harmadik vodka-narancs után sem hagyott alább. Teljesen magára hagytam Zayn-t a haverjaival, de úgy döntöttem, nem érdekel. Nagy fiú már, csak tud vigyázni magára 20 éves fejjel. De ha nem, akkor sem izgatna. Eldöntöttem, hogy táncolok, de a parketten hamar Zayn-be botlottam.
- Egy tánc a leendő sógornőmmel?- kérdezte egy eszméletlen mosolyt villantva. Nem, nem szabad! Ne gondolj ilyenre! Végül is rábólintottam. Mit árthat, egy ártatlan kis tánc? Rögtön rájöttem, hogy nagyon sokat, amikor fenekemnél megéreztem ágyékát, ahogy hozzám simult. Kicsit mocorogni kezdtem, mire kezét szorosabban a derekam köré fonta.
- Nyugi kislány, csak táncolunk.- dörmögte a fülembe. Megborzongtam a hangjától. Mindig is tudtam, hogy bejön nekem, de most szó szerint kívántam őt. Magamban akartam tudni férfiasságát, ami éppen a fenekemhez simult. Érezni akartam, ahogy az izzadt, nyirkos bőrünk összetapad. Hallani akartam, ahogyan a nevemet hajtogatja, miközben kényeztetem. Látni, ahogyan az arca eltorzul az élvezettől, amit velem együtt él át. Ajkai a nyakamra tapadtak és haladtak lefelé. Közben suttogta, hogy mennyire akar. Itt az alkalom. Két nap múlva feleségül veszi a húgomat, most van az utolsó esélyünk arra, hogy kipróbáljunk mindent, amire a megismerkedésünk pillanatától mindketten ugyanúgy vágyunk. Szembefordultam vele és nyaka köré fontam karjaimat.
- Menjünk! Mindegy, hová. Kívánlak!- néztem mélyen a szemébe. Belemarkolt a fenekembe és bólintott. Dobott egy gyors sms-t valamelyik haverjának, hogy lelépett és indulhattunk is. Meg sem álltunk egészen a lakásomig. Az ajtót kulcsra zártuk magunk mögött és egymásnak estünk ott, ahol álltunk éppen, az előtérben. Egyre beljebb és beljebb haladtunk, amíg végül elértük a hálószobát. Ott levarázsoltuk egymásról a ruhát, csak fehérneműk maradtak. Zayn az ágyra döntött és puszikkal halmozta el testemet.
- Olyan puha a bőröd!- nézett rám megigézve. Felhúztam magamhoz egy újabb csókért, miközben a fejemben még mindig vadul villogott a vészjelző, miszerint szörnyű dolgot csinálunk. Amint pihe puha ajkai az enyémekre tapadtak, megfeledkeztem arról, hogy rajtunk kívül más is létezik a világon. Amíg csókolt keze levándorolt a középpontomig, és anyagon keresztül kezdett izgatni. Kicsit oldalra húzta a bugyimat, becsúsztatta két ujját és lassan kezdett pumpálni.
- Ah, Zayn!- nyögdécseltem a nevét, ami még jobban beindította, így egyre gyorsabban ujjazott. Egy halk sikollyal elmentem, majd a hátára döntöttem. Kiszabadítottam ágaskodó férfiasságát a boxer fogságából és lassan kezdtem fel-le mozgatni rajta a kezemet. Egyre fokoztam a tempót, amit behunyt szemekkel élvezett. Amikor a legkevésbé számított rá, a számba vettem méretes játékszerét és egyből gyorsan szopni kezdtem, közben golyóit simogattam és markolásztam. Hajamba markolt és úgy diktálta magának az ütemet, majd egy állatias morgás kíséretében a számba élvezett. Undorodó arckifejezést vágva lenyeltem az egészet. Éreztem, ahogy a meleg folyadék végigcsúszik a torkomon, hányni tudtam volna ettől az érzéstől. Zayn maga alá fektetett és újra ujjazni kezdett, amíg készen nem állt az újabb menetre. Mikor újra harcképessé vált, lábaim közé pozicionálta magát és bármiféle figyelmeztetés nélkül belém hatolt. Azonnal iszonyatos tempóban döngetni kezdett, közben melleimet markolászta. Felszisszentem fájdalmamban, de mint aki meg sem hallotta, ugyan úgy folytatta. Magamhoz húztam és erőteljesen beleharaptam a nyakába.
- Te bolond, ez meg fog látszani!- korholt, de csak megrántottam a vállam. Érezni kezdtem a feszítő érzést az alhasamba.
- Zayn, mindjárt..- nyöszörögtem.
- Még egy kicsit..- kérlelt. Nem bírtam tovább és egy hatalmas nyögéssel elélveztem. Hátrafeküdt, és ösztönzött, hogy üljek rá. Teljesítettem a kérést, és gyorsan mozgatni kezdtem a csípőm fel-le, majd jobbra balra, nyolcasokat leírva. Nem kellett neki sem sok és egy férfias nyögéssel elment. Lemásztam róla és mellé feküdtem. Szó nélkül, a gondolatainkba merülve bámultuk egymás mellett a plafont.
- Tudod mit?- ült fel.
- Na mit?- ültem fel én is.
- Nem veszem el a húgodat, nekem te kellesz!- jelentette be.- Szökjünk meg!- ajánlotta.
- Jó, tegyük azt!- egyeztem bele és megcsókoltam.

- Orsa

2 megjegyzés: