Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. június 16., vasárnap

Sophie-nak.: Újra veled...18+ (Zayn)


Nem hiszem el, hogy ennyire hülye vagyok. Hülye vagyok, mert elfogadtam a meghívását erre a rohadt drága helyre. A Juliet étterembe kaptam meghívást az ex pasimtól. Egy Szilveszter éjszakán hagyott ott az általa bérelt szobában. Ennél nagyobb pofátlanság a földön nincs. Mellesleg még egy levelet sem hagyott, és az eseményeket megelőző este természetesen megfektetett. Nem is Ő lett volna, ha nem.
Soha nem szerettem úgy senkit, mint Őt. Nem azért megyek el ma arra a vacsorára, mert annyira érdekel a fiú, bár valahol a szívem mélyén ez is benne van a dologban. De én meg akarom valahogyan bosszulni, amit velem tett. Nem tudom, hogyan de megbosszulom. Ezer és ezer ötlet született a fejemben, amivel megbosszulhatnám. Még öngyilkosságnak beállított gyilkosságon is gondolkodtam, de az túl kockázatos volna.
Most a taxiban ülök, és várom, hogy odaérjek a mellesleg méreg drága étterembe.
Mikor lassan lefékezett a sofőr odaadtam neki a pénzt és kiszálltam, és megigazítottam szűkösen álló őz barna koktélruhámat, valamint a hajamat.
És abban a pillanatban megláttam. Megláttam őt, ahogy ott áll az étterem előtt egy szál vörös rózsával a kezében. Mint akit az Isten is oda teremtett. Lehetetlenül jól nézett ki. Szabályosan felzselézett fekete haját a szél lágyan fújta az augusztusi fülledt estében. Hát igen. Ő Zayn. Zayn Malik.
-Örülök, hogy eljöttél [T/N] - mosolyodott el kissé, amikor meglátott és odaadta a rózsát két puszi kíséretében.

[...]

Egész vacsi alatt kínos csöndben ültünk. Igazából semmi értelme nem volt az egésznek. Ha kérdeztünk, vagy mondtunk egymásnak valamit, akkor bármi is volt az, két másodperc után teljesen badarságnak tűnt.
-Minek hívtál el, ha egyetlen szót sem beszélünk? - kérdeztem, amikor a főételt vitték el az asztaltól.
-Mert... - hatásszünet. - bocsánatot akartam kérni, azért... - újabb hatásszünet - Amiért csak úgy ott hagytalak nyolc hónappal ezelőtt Szilveszterkor - megfogta a kezemet az asztal fölött. - Nagyon sajnálom. Szörnyű nagy hiba volt - rázta a fejét.
-Zayn... - leheltem halkan, és arca felém közeledett. -Inkább ne itt - mondtam és lassan felálltam, kezünket, amely még mindig össze volt fonódva magam után húzva távoztunk az étteremből.
-Ne pepecseljünk a taxifogással! Itt van szemben egy hotel. Menjünk oda! - morogta Zayn és a hotel felé húzott.
Átrohantunk az úton, majd beértünk az elegáns luxusszállóba.
Zayn gyorsan kivett egy szobát és felmentünk. Már a liftben egymásnak estünk. Vad csókcsata közben felemelt és a lábaimat a dereka köré kulcsoltam, aminek hatására amúgy is picike koktélruhám alól teljesen kibuggyant a fenekem. Zayn hamar megtalálta a mi hotelszobánkat, egy pillanat alatt kinyitotta az ajtót és becipelt a szobába maga mögött berúgva az ajtót.
Nekitámasztotta a hátamat az ajtónak és úgy húzta le rólam az amúgy is már elég kényelmetlen ruhát.
A nyakamat kezdte puszilgatni, én pedig haját szorítottam. Az egyik pillanatban beleharapott és teljesen rácuppant a nyakamra, ezzel igen erős szívásnyomot hagyva.
-Zayn! Te kiszívtad a nyakamat! - tátottam el a számat, mire Zayn elvigyorodott és ledobott az ágyra.
Szépen lassan Zaynről is lekerült az elegáns ruhája és már csak alsóneműben voltunk.
Zayn a melleimhez ért le és rögtön munkálkodni kezdett. Óvatosan súrolgatta egyik mellemet a fogával, másikat pedig kézzel kényeztette. Nem bírtam megállni, hogy számat ne hagyja el egy hangos sóhaj.
Az ajkamba haraptam, ahogy Zayn lejjebb haladt a testemet, minden ponton behintve apró puszijaival.
Végül elért céljáig, ami nem volt más, mint a szeméremgombom.
Először csak nyelvvel kezdett kielégíteni. Amikor fogaival kicsit meghúzta a csiklómat akaratlanul is összerándult a testem és hangosan felnyögtem.
Kezem Zayn hajszálai közé csúszott és azt húztam. Mélyeket sóhajtottam és a szememet önkéntelenül is behunytam.
Egyre gyorsabban vettem a levegőt és egyre közelebb álltam a gyönyörhöz. Zayn ezt észrevette, és még nagyobb tempóra kapcsolt és két ujját belém vezette.
A lepedőt markoltam és igyekeztem nem sikítani, pedig már nagyon kikívánkozott egy nagyon hangos sikoly.
Aztán hurrikánszerűen tört rám az a visszafoghatatlan érzés. A testem beleremegett abba a lehetetlen élvezetben, ami elemi erővel söpört végig a testemben. Teljesen, mintha 300 W áramot vezettek volna belém. Mint egy elektrosokk kezelés, csak sokkalta jobb.
Én végül sikítva adtam át magamat az érzésnek.
Mikor múlni kezdett a hátára döntöttem Zaynt és én vettem kezelésbe őt.
Először a kezemmel kezdtem kényeztetni, amiket ő nagyon halk nyögésekkel jutalmazott, majd, amikor a legkevésbé számított rá, amennyit csak tudtam bekaptam méretes szerszámából, mire egy már sokkal hangosabb nyögés szakadt fel a torkából.
Nyelvemmel a makkján köröztem, egyik kezemmel pedig combját, másikkal meg golyóit simogattam.
-Azt a kibaszott...- nyögte és éreztem, ahogy farka rángatózni kezd, majd a számba élvezett.
Én kicsit meglepődtem, de készségesen lenyeltem örömnedvét.
Zayn meglehetősen hangosan zihálva egy hirtelen mozdulattal maga alá kényszerített. Puszilta, harapdálta és néhol megszívta testemnek egyes pontjait, aztán áttért a számra.
Egy őrjítően hosszú csókolózás után Zayn a lábaim közé fészkelte magát és beleharapott az alsó ajkamba, majd kissé kérdően nézett rám. Miután egy alig láthatót bólintottam éreztem, ahogy Zayn belém csúszik.
Kissé felnyögtem, ahogy minden egyes négyzetcentiméteremet kitöltötte. Hiányzott már ez az érzés. Mindig is Zayn volt az egyetlen ember eddigi életemben, aki képes volt ilyen szinten földöntúli örömet okozni nekem az ágyban.
Először lassan mozgott, majd egyre gyorsabban és egyre mélyebbre hatolva bennem.
Mint a ketten egymás hangosodó nyögéseit hallgattuk. Nagyon jó volt, hogy újra vele vagyok... az ágyban.... az Ő karjai közt.
Zayn a nyakamba mélyesztette tökéletes fogait, ezzel egy sokkal élvezet dúsabb nyögésre kényszerítve engem. Nem tudtam mit kezdeni kezeimmel így Zayn fejem mellett támaszkodó karjai köré fontam és körmeimet megfeszült bicepszébe vájtam.
Éreztem, ahogy forró, izzadt testünk összetapad, miközben Zayn lélegzetelállító tekintete az arcomat pásztázta.
Kezdett rajtam ismét eluralkodni az a mámoros érzés. Az alhasam feszített és a hátam akartan, akaratlanul ívbe húzódott. Körmömet még erősebben véstem Zayn felkarjába.
-ZAAAAYN!!!!- nem akartam, de a nevét sikítottam, mikor elértem a csúcsra.
Zayn halványan elmosolyodott és még néhányat tolt rajtam sokkal erősebben, és hangos, férfias morgással élvezett belém, ami csak még jobban felerősítette bennem az orgazmus csodálatos érzését.
Hangosan lihegve hajtotta nyakamhoz a fejét.
-[T/N], én... kibaszottul szeretlek - súgta a fülembe.
-Én is Zayn - mondtam, miután nagyot nyeltem. Náhány röpke hónapig tartó kapcsolatunk alatt nem nagyon monda ki hangosan, hogy szeret.
Zayn vett egy mély levegőt és mellém hengeredett.
-Tudom, hogy egy utolsó faszfej voltam és tudom, hogy sokat szenvedtél miattam, de megbántam, amit tettem veled és teljes szívemből vissza akarlak kapni... Kérlek bocsáss meg nekem! - nem csak szavai és hangja, de tekintete is őszinte megbánást és kérlelést sugárzott.
-Zayn, nem tudom, hogy képes leszek-e valaha megbízni benned még egyszer... - kezdtem, de abbahagyta, amikor Zayn felemelte a kezét, jelezve, hogy várjak.
-Honnan tudod, hogy nem tudom többet visszanyerni az elveszett bizalmadat, ha meg sem próbálhatom visszaszerezni? - kérdezte aggodalommal az arcán.
-Rendben Zayn. Megpróbálhatod. De ez az utolsó esélyed - kötöttem a lelkére.
Zayn szélesen elmosolyodott és a szemében a könyörgés helyét mérhetetlen boldogság vette át.
-Köszönöm!! Szeretlek! - mondta és a hangjából ugyan az a boldogság és öröm hallatszott.
Elnevette magát, és megcsókolt, miközben bedöntött a párnák közé...


Remélem tetszett!! xx-Szikraa.♥

5 megjegyzés:

  1. Szia! bocsi hogy ide írom, de díj nálam: http://1dolog.blogspot.hu/p/dijak_13.html

    VálaszTörlés
  2. bahalok.. rohadt jó lett!! *-* :D

    VálaszTörlés
  3. Szia!azt hallottam hogy itt leher ilyen sztorikat névre kérni! És hogyha ez tényleg igaz akkor kihasználnám az alkalmat és kérnék 1-et Anna névre Niall-al és Zayn-el!:)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Bocsi, hogy ide írom, de szerintem ez neked is fontos!
    http://pancellany.blogspot.hu/2013/06/reszletesebben-fontos-hir.html

    VálaszTörlés