Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. június 8., szombat

Az ex lakótárs (Harry) 18+


Még mindig nem tudom elhinni, hogy tényleg itt hagyott engem. Pedig minden olyan jó volt. Hazajönni arra, hogy itt vár, belépni a nappaliba és a mosolyával találni szembe magam. A konyhában főzés címszó alatt ökörködni. Igaz, hogy csak barátok voltunk, vagyis, neki csak az voltam, de akkor is, borzasztóan fáj, hogy csak így itt hagyott.

*Visszatekintés*

A nappaliban ücsörögtünk és tévét néztünk, amikor az X-Factor reklámja kezdődött el. Ráncolt szemöldökkel nézte, majd felém fordult.
- (T/N), én jelentkezni akarok!- mondta komolyan. Töprengősre vettem a figurát, majd tekintetemet az övébe fúrtam.
- Tedd azt! Én támogatlak!- ígértem meg, mire szorosan az ölelésébe vont. Istenem, az a bódító, férfias illat, komolyan megőrülök tőle! Elengedett, majd mindketten aludni mentünk. A napok gyorsan teltek, én pedig otthonról szurkoltam neki, miután pedig bandává lettek, nekik. Rengeteget szavaztam. Mikor kiestek, szabályosan elbőgtem magam. Sajnáltam, hogy nem nyertek, de nagyon jól tudtam, hogy a karrierjük nem ért még véget. És igazam lett. Egyik nap, mikor munkából mentem haza, egy levelet találtam az asztalon. Felvettem és olvasni kezdtem.
Kedves (T/N)!
Szégyenlem magam, amiért így kell elbúcsúznom, de nem akartalak zavarni. A dolgaimat elvittem a srácokkal közös lakásunkba. Köszönöm azt a rengeteg támogatást, amit tőled kaptam. Bátorítottál, amikor fel akartam adni valamit, nem hagytad, hogy bármiből is kihátráljak, azaz megtanítottál küzdeni. Hálás vagyok érte, nem tudom elégszer megköszönni. Tudom, hogy utálsz búcsúzkodni, ezért levelem a végéhez ért. Sohasem foglak elfelejteni!

* Visszatekintés vége*

Ez volt lassan két hónapja. Azóta amikor itthon vagyok, a szobájában nézelődöm. Nincs ott már semmi. Sem képek a falon, sem ruhák a szekrényben, csak a bútorok, amik visszavárják gazdájukat. De ő már nem jön többé vissza. Szörnyű gondolataim közepette beljebb merészkedtem. Jellegzetes illata még mindig átjárta a szobát, talán a falakba ivódott. Az éjjeliszekrényhez sétáltam, majd a homlokomra csaptam. Itt hagyta a papírrepülős láncát. Még tőlem kapta a 18. születésnapjára. Akkor döntöttük el, hogy lakótársak leszünk. Gondolataimból a csengő hangja rántott vissza. Valakinek nagyon sürgős lehetett, mert megállás nélkül nyomta azt az átkozott csengőt. Könnyeimet letöröltem és az ajtóhoz siettem. Amikor kitártam, könnyeim újra útnak indultak arcomon. Ő állt ott, velem szemben. Meg sem szólalt és én sem. Még ha akartam volna, sem tudtam volna, mert ajkait az enyémekre nyomta, és beljebb tolt az ajtón. Mikor levegő hiányban elváltunk, komolyan nézett a szemembe.
-  (T/N), nem bírom nélküled. Szeretlek. Kibaszottul szeretlek!- kezdet újra közeledni. Kezei derekamra csúsztak. Megcsókoltam, majd a szobám irányába kezdtem húzni. Hanyatt feküdtem az ágyon, ő pedig felém hajolva csókolgatta a nyakamat. Kezeim göndör tincsei közé csúsztak. Felsóhajtott a gesztusomra. Imádja, ha a hajával játszanak. Levettem róla az ingét, majd az alatta lévő fehér pólóját is, így láthattam kidolgozott felsőtestét. Körmeimmel súroltam kockás hasát, mire játékosan felmorgott. Erős vállaiba kapaszkodva magam mellé toltam, majd lovaglóülésbe helyezkedtem rajta. Egy gyors csóknak induló csókcsata után leküzdötte rólam a felsőmet. Hosszú ujjait végighúzta derekamon, amitől kirázott a hideg. Nem sokáig tűrte, hogy én irányítok, így hamar újra alatta találtam magam. Melltartómat a földre dobta és melleimet kezdte kényeztetni. Amíg egyiket nyalogatta és harapdálta, addig a másikat simogatta és markolászta. Nem ő az első, akivel dolgom van, de eddig senki sem kényeztetett így. Mondatni, a puszta érintésétől nedvesedtem. Miközben ő munkálkodott, én remegő kezeimet övcsatjára vezettem és nagy nehezen, de kicsatoltam. Kipattintottam a farmer gombját, lehúztam a sliccét és combközépig letoltam a nadrágját. Felnevetett a kis akciómon és segítőkészen levette magáról az anyagot.
- Túl vagy öltözve, szépségem.- suttogta a fülembe, miközben hüvelykujjával a mellbimbómon körözött. Szabad kezét a derekamon levezette egészen a csípőmig, ott beleakasztotta mutatóujját a sortom szélébe és lehúzta rólam. Így most már egálban voltunk. Egészen közel húztam magamhoz, így érezhettem boxerének börtönéből kitörni vágyó férfiasságát.
- Harry, elegem van a szórakozásból!- nyögtem a fülébe, amikor csípőjét az enyémnek nyomta. Felnevetett és nem úgy tűnt, mint aki komolyan vette azt, amit mondtam. Belementem a játékba és egy erőteljes mozdulattal magam mellé toltam. Lábamat átlendítettem a csípője felett és könyökömre támaszkodtam, másik kezemmel pedig végigsimítottam dudorodó férfiasságán, majd, megmarkoltam. Egy hangos sóhaj csúszott ki a száján. Közvetlenül a boxere felett kezdtem puszilgatni a hasát, amivel egészen az őrületbe kergettem. Mordult egyet, majd egy egyszerű mozdulattal maga alá helyezett. Sietősen lerángatta magáról a boxert, majd rólam a bugyimat. Kezébe vette a szerszámot, egyszer-kétszer végighúzta rajta a kezét, majd csiklómat kezdte dörzsölni a makkjával.
- Harry! Ne szórakozz már! Akarlak!- nyöszörögtem. Nyomott egy puszit az ajkaimra, majd lassan belém tolta magát. Ekkora mérettel még sohasem találkoztam és egy kicsit fájt is így elsőre. Hagyott egy pici időt, majd lassan kezdett mozogni. Ahogy gyorsított, úgy szaporodtak a nyögéseink. Melleim kemény mellkasának nyomódtak, ahogy magamhoz húztam. Lábaimat a dereka köré fontam, így még beljebb éreztem. Az intenzív érzés teljesen a hatalmába kerített. Fejemet hátravetettem, miközben hátát karmolásztam. Egészen lelassított, de egyre mélyebben tolt. Körülbelül úgy visíthattam, mint egy kurva. Feszítő érzésre figyeltem fel az alhasamban, amiből tudtam, hogy hamarosan végem van. Nyakába haraptam, hogy elnyomjam a sikolyomat, miközben elélvezek. Kihúzódott belőlem, én pedig bekaptam farkát és keményen szopni kezdtem, közben heréit simogattam. Hamarosan a számba élvezett, én pedig kicsit fintorogva, de lenyeltem. Fáradtan feküdt mellém és magához húzott.
- Tudod, senki sem szopott még le úgy, hogy előtte megdugtam.- mosolyodott el.
- Nekem is kicsit furcsa volt.- húztam el undorodva a számat.- De érted bármit!- mosolyodtam el.
- Bármit?- kérdezett vissza, én pedig bólintottam.- Akkor, megtennéd azt is, hogy leszel a barátnőm?- nézett rám reménykedve. Azonnal igent mondtam és megcsókoltam. Hamarosan újdonsült barátom karjai közt nyomott el az álom.

- Orsa

7 megjegyzés:

  1. Orsa ez ez ez ez ez ez ez ez ez ahwwwww *_* fhgquehriguhiu

    VálaszTörlés
  2. Szia! :):) Nézz be hozzám! Vár egy díj nálam!
    coffeeandmydream.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon....asfgak...+.+ hamar hozzátok a sztorikat...^.^

    VálaszTörlés
  4. ez kibaszottul asdfghjkl lett*----* :) szerintem az egyik legjobb sztorid!!;) :$

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó lett !!! létszi csinálsz nekem egy Niallesett????? nagyon megköszönémmm!!!!!!!!!!!!! létszi!!

    VálaszTörlés
  6. Aki ezt a bizonyságot ma olvassa, meg kell ünnepelnie velem és családommal, mert mindenki viccként kezdett el néhány embernek, és mások azt mondták, hogy lehetetlen. A nevem jamie yannick és én vagyok az Amszterdamból, de a feleségemmel Chicago USA-ba költözöm. Boldogan házas vagyok két gyermekkel és egy gyönyörű feleséggel. Valami szörnyű történt a családomkal, elvesztettem a munkámat, és a feleségem elhagyta a házamat, mert nem tudtam jól vigyázni magamra és a családra. őt és gyermekeimet abban az időben. Kilenc évig nem sikerült feleségem támogatni, hogy gondoskodjak a gyerekekről. Megpróbálok egy tesztüzenetet küldeni a feleségemnek, de ő megállítja, hogy beszéljek vele. Megpróbálok beszélni barátjával és családjával, de még mindig tudom, hogy valaki segíthet nekem, és később elküldtem a kérést annyi cégnek, de még mindig ne hívj, amíg egy hűséges nap meg nem érkezik, hogy soha nem fogom elfelejteni az életemben . Amikor találkoztam egy régi barátommal, akivel minden nehézséget megmagyaráztam, és egy nagyszerű emberről beszélt, aki segített neki, hogy jó munkát vállaljon a Coca cola cégnél, és azt mondta, hogy ez egy bűbáj, de én vagyok olyan személy, aki soha nem hisz a varázslatban, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és Drosagiede utasított engem, és megmutatta nekem, mit tegyek az ebéd három napján a varázslat. Kövesem az utasításokat, és megteszem, amit kért, hogy jól tegyek. Drosagiede győződjön meg róla, hogy minden jól ment, és a feleségem újra látni fog a Drosagiede csodálatos munkája után. A feleségem ismeretlen számmal hív engem, és bocsánatot kért, és elmondta, hogy tényleg hiányzik nekem, és a gyerekeink és a feleségem hazajön. Két nap elteltével egy olyan céget küldtem, amelyet megkértem, most már az Egyesült Államokban a példamutató cégvezető vagyok. Azt tanácsolom, hogy ha bármilyen problémája van, küldjön egy üzenetet erre az e-mailre: doctorosagiede75@gmail.com vagy whatsapp +2349014523836 és megkapja a legjobb eredményt. Fogadd el magadnak a dolgokat, és elveszik tőled. a legjobbakat

    VálaszTörlés