Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. november 20., szerda

Minden egyben!

Sziasztok Lányok!

Annyi mondani valóm van és fogalmam sincs hol kezdjem.


  • Az első dolog, amit szeretnék mondani, hogy ismét bővült a csapatunk egy taggal - igaz már kiírta Szikraa is de én is leírom. Remélem tetszeni fognak nektek a sztorijai, ügyes lány nagyon! :) Szóval köszöntsétek nagy szeretettel Patrícia F.-et. 
  • Hogy maradjak az íróknál. Kavarodások voltak de most megvan a teljes csapatunk, név szerint: Szikraa, Fanni - aki a háttérből figyeli az eseményeket -, Orsa, Zsuu, Patrícia F., Boci Poci és jómagam Jenni. Tehát jelenleg hatan ontjuk magunkból a sztorikat.
  • A sztorik. Mint láthatjátok ma már felkerült két történet és még tervben van jó pár szóval most várhattok tőlünk jó pár történetet. Most ismét beindultunk szóval reményeim/ink szerint hamarosan megírjuk a jobb oldalon található tízes listát aztán kikerül a következő. 
  • Apropó kérések! Mostantól nem fogadunk el olyan kéréseket, amiben kettőnél több fiú szerepel. Mocskos a fantáziánk, de mindennek van határa! Tehát, aki olyat kér amiben kettőnél több fiú van, nem teljesítjük! Köszönjük a megértést! 
  • Túl vagyunk a 600.00 megtekintésen, 150 feliratkozón és több mint 100-an vagyunk már az olvasói csoportban, ahová még mindig lehet csatlakozni. Katt ide!  Illetve pont ma van egy hónapja, hogy a blog hivatalosan is egy éves lett. Pont ezekért az adatokért - is - jön létre vagyis szeretnénk, ha sikerülne a...
  • ....Közönségtalálkozó. Tudom, hogy Szikraa őszi szünetben szervezett egyet, de annak nem volt akkora "sikere". De most, hogy már szinte egy hónappal előre meghirdetjük talán nagyobb sikerünk lesz. Szikra és én mindenképpen ott lennénk, Zsuura pedig számítunk. A többiek sajnos a távolság miatt nem tudnak/tudnának eljönni de skype-on kapcsolnánk őket. :)
    Pontos időt és helyszínt még nem tudunk. De december 26-30 között gondoljuk, mert akkor leszek én is a városban. A program is ugyanúgy bizonytalan de beszélgetések, nevetések, hülyülések és fotó készítések minden mennyiségben!
    Tehát, ha valakit érdekelne a közönségtalálkozó, avagy mini Directioner találkozó az jelezzen! Bal oldalon lesz egy szavazó panel is, ahol eldönthetitek, hogy szeretnétek-e vagy sem. 
Azt hiszem ennyi lett volna egyenlőre! 
Remélem kapunk pár visszajelzést! 
A sztorik íródnak! Még mindig imádunk titeket! 

Jennii. :)

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!:)
    Hát szerintem én szívesen mennék erre a találkozòra:)
    Rose X

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Nagyon tetszenek a történetek. Nagyon jól írtok. A találkozó engem érdekelne, de még nem tudom a programomat.
    A lényeg az, hogy nagyon jó a blog és csak így tovább!! Ja és ahhoz, hogy egy éves a blog, csak ennyit: 'Boldog Szülinapot!!!:))'
    Ruci99

    VálaszTörlés
  3. A talakozo jo otlet, csak sokan legyunk:)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy néhányotok írt! :) Reméljük pár embert össze tudunk csődíteni! :)
    Ruci99 neked pedig köszönjük a "köszöntést"! :)

    VálaszTörlés