Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. november 20., szerda

Te CB. - Adok szállást, kérem a tested! /Louis/ 18+




A haverokkal egy fesztiválra mentünk. A vonatút, na meg az azt követő séta is hatalmas röhögésekből állt ki. A srácok úgy tervezték, hogy ők majd szépen rekorddugást csinálnak és megmozgatják a fesztiválozó lánykákat, ami -valljuk be őszintén- nem esne nehezükre, hiszen mind elképesztően jó pasik. Mi a legjobb barátnőimmel úgy terveztük, hogy hárman elalszunk majd egy sátorban. Ez sajna meghiúsult. Ugyanis már az első este az egyik srác elképesztően berúgott és mikor támolygott vissza, nem vette észre az igen méretes, három személyes sátrunkat, és nemes egyszerűséggel ráesett, a sátor összedőlt, a tartó rúdjai eltörtek. Ő viszont nem zavartatta magát, azon aludt. Mi viszont roppant idegesek voltunk, mikor kicsivel később megláttuk a kialakult káoszt. Egyik barátnőm fogta magát és befeküdt a pasija sátrába, másik barátnőm az egyik ismerősét kapta el bulizás közben és bekunyizta magát, én meg ott maradtam egyedül, sátor és alvóhely nélkül. Éppen a sátraink felé közeledett a társaságunk egyik tagja, Louis. Nem mondanám, hogy kifejezetten jóban vagyunk, inkább csak elvagyunk, néha elröhögünk együtt, de nincs különösebb kontakt. Kihasználtam az alkalmat és odaszaladtam hozzá.
- Louis!- álltam meg előtte vigyorogva.
- Tessék?- nézett le rám. 
- Van hely a sátradban?- kínosan mosolyogtam. 
- Persze, egyedül vagyok a 3 személyesemben.- felelte.
- Na és van hely nekem is?- pislogtam rá ártatlanul.
- Hagy gondolkozzak. Sajnos nincs.- húzta el a száját.
- De, hát...-kezdtem, mire elhallgattatott.
- Bolond lány! Persze, hogy van helyem neked is!- nevetett fel, majd átkarolta a vállam és a sötétben elvezetett a sátráig. Mikor bemásztunk, eszembe jutott, hogy a cuccomat nem hoztam. 
- Hidd el, úgy sem tudnád kirángatni az alól az állat alól.- nevetett, majd hozzátette, hogy ha más nem, hozzábújhatok. Hát persze, hogyne. Az minden vágyam. A sátorban ülve beszélgettünk, illetve már készülődtünk lefeküdni, mikor lerántották a sátor cipzárját. Legjobb barátnőm dugta be a fejét.
- Hé, gyertek bulizni! Az egyik színpadnál táncverseny van! Haláli, a fél mezőny részeg!- röhögött. 
- Máskor ki nem hagynám, de most maradok. Álmos vagyok!- dünnyögtem. 
- Én is kihagyom!- felelte rögtön Louis, mire barátnőm megvonta a vállát, jó éjt kívánt, majd visszahúzta a sátor cipzárját és lelépett. Kezdtem kicsit fázni, szóval tényleg odabújtam Louis mellkasához.
- Tök rendes vagy, hogy csak úgy befogadtál!- mosolyogva néztem fel rá.
- Az igazat megvallva, nem teljesen ingyen van a dolog...-kezdte.
- Mi?- kerekedtek el a szemeim. Lakbért akar szedni, vagy mit?
- Azt mondom, az egész fesztivál alatt nálam aludhatsz, cserébe egy csókért!- szégyenlősen elmosolyodott. Egy csók? Ez minden? Ez semmi egy egész heti alvóhelyért! Átlendítettem lábam a csípője felett, csak azért, hogy élvezetesebb legyen, majd ajkaimat az övéihez érintettem. Furcsa módon sehogy sem tudtam leállni.Mire észbe kaptam, ujjaim már a hajába fűzve, az ő kezei pedig a felsőm alatt vándoroltak. Mikor levegő híján elváltak ajkaink, szórakozottan kuncogott.
- Egy csókról volt szó.- éppen hogy kimondta, újra megcsókoltam. 
- Talán ellenedre van? Mert abbahagyhatom, ha szeretnéd.- vontam fel fél szemöldökömet.
- Meg sem szólaltam! Folytasd csak!- mentegetőzött. Ezzel lerántottam róla a pólóját. Ajkairól nyakára, majd mellkasára tértem. Egyik mellbimbóját megnyaltam, majd játékosan megszívtam, mire mordult egyet. Puha csókjaimmal teljesen a kivillanó boxere széléig haladtam. Megfogta a csípőmet és egy könnyű mozdulattal fordított a pozíciónkon. Rögtön megszabadított a felsőmtől és a nadrágomtól is. Nyakamba temette arcát és csak arra lettem figyelmes, hogy pár perc múlva a fülembe súgta: Megjelöltelek, hogy mindenki tudja, az enyém vagy!
Nyakamtól tett egy rövid utat a kulcscsontomig, majd a hátamhoz ért és már ki is kapcsolta a melltartómat. Csókjaival egyre lassabban ugyan, de fokozatosan haladt lefelé. Melleimmel időzött egy ideig, amit halk sóhajokkal dicsértem. Haladt tovább, de nem állt meg a hasam aljánál, hanem alulról felfelé kezdte csókolgatni a combom belsejét. Szinte éreztem, hogy minden csókjától nedvesebb és nedvesebb vagyok. Mikor combtövemet kínozta ajkaival, akaratosan felnyögtem. Felnézett és a sötétben csak szikrázó kék szemeit láttam, na meg persze az ajkán megjelenő perverz mosolyt. Kínzó lassúsággal húzta le a bugyimat, majd ajkai közé vette a csiklómat és keményen szívni kezdte. Meglepettségemben felvisítottam. Ilyen élményben még sosem volt részem. Hamarosan csatlakozott két ujja is és tempósan pumpálni kezdett, én pedig egyre közelebb kerültem a gyönyörhöz, mikor is abbahagyott minden fajta kényeztetést. Először fel akartam háborodni, de mikor hátra vetette magát, meggondoltam magam.Végigkarmoltam kidolgozott felsőtestét, majd kicsatoltam övét és megszabadítottam a farmerjától. Csak hogy kínozhassam kicsit, boxeren keresztül simogattam már így is kőkemény férfiasságát. Alsó ajkába harapva próbálta visszafogni mély sóhajait. Gonosz mosolyra húztam a számat, lassan a raboskodó szerszámához hajoltam és szintén anyagon keresztül kezdtem puszilgatni. Louis felordított és egy igen választékos káromkodás után megkért szépen, hogy szaggassam le róla a boxerét. Én inkább csak levettem róla, de kárpótlásul végignyaltam teljes hosszát. Amennyit csak tudtam, bekaptam és keményen szopni kezdtem. Hangos zihálással reagálta le tevékenységeimet. Szorosan markolta a hajam és magának kezdte diktálni a tempót, majd mikor úgy gondolta, magam is tudom tartani a tempót, elengedte a hajam és megfogta a szabad kezem. Nyögései egyre csak szaporodtak és hangosodtak. Hirtelen hajamba temette a kezét és elhúzta lüktető farkától a fejemet.
- Nem gondolhatod komolyan, hogy így fogok elmenni!- mondta, majd felhúzott magához és megcsókolt. Nyelveink véget nem érő vad táncba kezdtek. Miközben nyelvével kutakodott, kezeivel felfedezte testem minden egyes pontját. Egyszer csak elváltak ajkaink és a hátamra gördített. 
- Most pedig úgy megduglak, hogy az összes fesztiválozó hallani fogja, ahogy körém élvezel!- suttogta. Már a gondolattól egy hatalmas nyögés kívánkozott ki a torkomon. Kezelésbe vette magát és néhányszor fel-le húzta kezét ágaskodó büszkeségén, majd lábaim közé pozicionálta magát és lassan belém csúszott. Lassú, erotikus lökésekkel kezdett, majd egyre gyorsult. Lökéseivel együtt a nyögéseim is szaporodtak. Egyik lábamat feltettem a derekára, így valamivel mélyebben érezhettem magamban. Körmeimet izmos vállaiba véstem, míg ő lefogta a csípőmet és keményen döfködött. Más esetben már folytak volna a könnyeim, de most valahogy élveztem ezt a kemény bánásmódot. Sikolyaimtól, és hangos, mély férfias nyögéseitől zengett a sátor, vagy ha nem túlzok, talán az egész környék. Egyik kezét elvette a csípőmről és mellemet kezdte masszírozni.
- Ahhh Louis!- nyögtem fel. Izzadtságtól csillogó homlokát a nyakamba dugta és finoman szívogatni kezdte a bőrömet. Éreztem, hogy fárad, ezért határozottan megmarkoltam a vállát és a hátára löktem. Elhelyezkedtem lovagló ülésben és rögtön gyors tempóban mozgattam a csípőmet. Körmei apró piros félhold alakú csíkokat hagytak a bőrömön, ahogy ujjait a csípőmbe vájta. Nyögéseiből arra következtettem, hogy már nagyon közel volt, ezért lassítottam. Apró köröket írtam le a csípőmmel, majd nyolcasokat. Ez meghozta a kívánt hatást, Egymás nevét ordítva élveztünk el, majd ráborultam a mellkasára.
-Ez csodás volt!- nyomott egy lágy puszit az ajkaimra.
- Szerintem is. Benne lennék egy ismétlésben!- feleltem, egy nedves hajtincsével játszva. 
- Csak egyben?- tetette a szomorút. Felnevettem, majd megcsókoltam. Hangokat hallottunk kintről, úgyhogy gyorsan felöltöztünk és kinéztünk, kik lehetnek kint. Természetesen a mi társaságunk volt. Legjobb barátnőm kajánul vigyorgott, mikor meglátta Louis kezét a fenekemen.
- A hangok alapján el tudom képzelni, mennyire álmosak lehettetek.- röhögött ki. Ezek szerint hallottak minket. Szégyenlősen Louis nyakába temettem az arcom, ő pedig lazán, mosolyogva tűrte, ahogy utánozták az általunk kiadott hangokat. Mondanom sem kell, a fesztivál végére már nem volt ekkora szám, ha hangokat hallottak a sátrunk felől.

- Orsa

1 megjegyzés: