Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. július 5., péntek

E-mailes: Meglepi Harrynek 18+



Már 2 éve együtt vagyunk a barátommal Harry-vel, és mostanában elég sokat dolgozik, ezért nem nagyon van időnk egymásra. Gondoltam meglepem. Valami szexi jelmezt akartam keríteni magamnak, mire eszembe jutott egy jó ötlet. A szexi rendőrnő már elég elcsépelt dolog, így úgy döntöttem, én inkább vadító ügyvédnő leszek. Felvettem egy fekete mini szoknyát, és egy feszes fehér rövid ujjú inget, amit hosszan kigomboltam. A hajam kiengedtem, sminket nem raktam fel. Miután teljesen elkészültem, behúztam a sötétítőket, majd elhelyeztem pár illatgyertyát az ágy mellett. Pont kész lettem, mikor hallottam ahogy a kulcs fordul a zárban. Megjött. Gyorsan bebújtam az ajtó mögé, és reméltem hogy sikerül a dolog ahogy elterveztem. Hallottam lentről Harry hangját.
- (T/N) megjöttem!- teljesen mozdulatlan voltam, nehogy véletlenül leverjek valamit, és meghallja hol vagyok. - Hol vagy cicám?- hallottam ahogy gyors léptekkel siet fel a lépcsőn, és a hálószobánk felé tart. Belépett az ajtón, pont úgy ahogy elterveztem. Berúgtam az ajtót, mire Harry hátrafordult. Vigyorogva végigmért, majd közelebb húzott magához.
- Ilyenkor kell hazajönni?-kérdeztem "mérgesen", és lelöktem az ágyra, majd ráültem a csípőjére. Egy egyszerű mozdulattal lehúztam a pólóját. Végig pusziltam az összes tetoválásán, míg el nem jutottam a nadrágjáig. Sokat bíbelődtem az övvel, ügyelve arra hogy minél többször érintsem férfiasságát, mire halk sóhajokat kaptam válaszul. Lerántottam a farmerét, majd hagytam egy forró csíkot nyelvemmel a hasa alján.
- Ne kínozz!- könyörgött Harry, mire beleharaptam az alsó ajkamba. Lassan eltávolítottam a zavaró textildarabot, mire Harry megkönnyebbülten felnyögött. Végignyaltam teljes hosszán, majd bekaptam, és tempósan szopni kezdtem. Nyögései felerősödtek, így abbahagytam. Nem akartam hogy még elmenjen. Hirtelen felhúzott magához, majd a hátamra lökött. 
- Irtó szexi ez a felső...de sajnos mennie kell!- mondta, s elkezdte kigombolni az ingem, majd a földre dobta. A nyakamon nedves puszikat hagyott, és onnan haladt egyre lejjebb. Kicsatolta a melltartómat, majd a melleimet kezdte kényeztetni. Míg az egyiket nyalogatta, a másikat simogatta és markolászta. Végigpuszilta a hasamat, majd lehúzta rövid szoknyám cipzárját. Ennek a darabnak is ugyanaz a sors jutott mint az előzőnek. Bugyin keresztül kezdett el kényeztetni. Halk sóhajokkal tűrtem, majd mikor feldugta két ujját hirtelen felnyögtem. Egyre gyorsabban kezdte el mozgatni, majd nyelve is társult ujjaihoz. Itt betelt a pohár, és egy kisebb sikoly mellett elmentem. Harry felmászott hozzám, majd egy szenvedélyes csókban forrtunk össze. Harry bepozicionálta magát, majd engedélyt kérően rám nézett, mire válaszul bólintottam. Nyakamat szívogatta, és harapdálta miközben lassan belém csúszott. Hatalmas méretétől visítani tudtam volna, így a feszültség levezetése képen körmeimet Harry izmos hátába mélyesztettem, mire egy aprót nyögött. Lassan és érzékien mozgott, majd egyre gyorsabban csinálta. Nyögéseink felerősödtek, és egyre közelebb kerültem a csúcshoz. Harry egyszer csak abbahagyta a mozgást, kihúzódott belőlem, felült, majd intett hogy üljek rá. Harry vállába kapaszkodva, kínzó lassúsággal ráereszkedtem ágaskodó férfiasságára, majd lassan fel-le kezdtem mozogni. Néha megszívtam egy kicsit a nyakát, ami Harryből azt váltotta ki, hogy feldöfött egyet a csípőjével. Kezei a combomon, és a fenekemen kalandoztak. Egyre gyorsabban mozogtam, majd éreztem hogy az alhasam feszít, a hátam ívbe feszül.
- Én.. mindjárt..- nyögtem, majd Harry vállára hajtottam a fejem, mire ő ezt suttogta a fülembe:
- Sikítsd a nevem ha elélvezel..- nem kellett sok, hatalmába kerített az ismerős érzés.
- HARRY!!!- egy hangos sikítás mellett elélveztem, majd nem sokkal utánam Harry is egy férfias nyögés kíséretében. Fáradtan Harry mellkasára rogytam. Harry végigsimított a hátamon, kihúzódott belőlem, majd ránk húzta a takarót.
- Imádlak (T/N)!- mondta, majd belepuszilt a hajamba.
- Én is téged!- válaszoltam, majd nemsokára mindkettőnket elnyomott az álom.

Zsaka

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó!
    Kérlek titeket, tudnátok hozni Josh Devine-osat?? :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben megfordult már a fejemben de akkor, ha van rá igény írni fogunk! :)
      Jennii.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ziall-osat is csináltok?:3 *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon vállalunk gruppeneket...de már régóta tervben van egy Ziall-es. Szóval a közel jövőben megpróbáljuk.:)
      Jennii

      Törlés
    2. oké:) egyébként imádom a blogotokat,mert nagyon jól írtok és jókat! *-* egy csomó történet van és mindegyik más. <3

      Törlés