Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. július 25., csütörtök

Nyaralás helyett... (Harry) 18+

Ezt a sztorit egy nagyon nagyon kedves barátnőmnek szánom, köszönöm, hogy mindig mellettem vagy! <3 (:

A szüleim mentek nyaralni valahová, de oda csak 18 éven felüli mehetett. Sajnos én még csak 17 vagyok, ezért nem mehettem. Viszont a 19 éves nővérem igen. A szüleim nem mertek egyedül hagyni a "piszok értékes" házunkban. A nagyokosok végül kitalálták, hogy ameddig ők nyaralnak, addig én nővéremnél leszek a lakótársával, Harryvel. Egy egész hét kettesben vele? Sima ügy lesz, tekintve, hogy eszméletlenül aranyos srác. Eljött a nagy nap, anyuék a háznál kicseréltek a nővéremre, majd egy "Egy hét múlva jövünk, szia!" köszönéssel el is húztak, én pedig maradtam. Egész jól elvoltunk Hazzaval. Egyre szimpatikusabb a srác. Kíváncsi vagyok, a nővérem tesztelte-e, hogy megy neki az ágygimnasztika. Amikor egész késő volt, engedtem magamnak egy nagy kád vizet, telis tele habbal. Beleültem és nyaktól combközépig ellepte a testemet a hab. Fogalmam sincs, meddig feküdtem mozdulatlanul, csak egyszer ajtónyílásra lettem figyelmes.  Kikukucskáltam a zuhanyfüggönyön. Harry pontosan előttem dobta le a pólóját, felfedve napbarnított, kidolgozott felsőtestét. Megköszörültem a torkomat, mire rémülten kapta rám lélegzetelállító zöld tekintetét.
- Ne haragudj, (T/N)! Nem tudtam, hogy bent vagy.- húzta el kínosan a száját.
- Nem, semmi baj.- nyugtattam. Szemmel láthatóan megnyugodott egy kicsit.
- Átöltözöm és megyek is.- ígérte.
- Maradhatsz is, ha szeretnél.- csúszott ki a számon. Kezemet rögtön a szám elé kaptam.
- Szóval azt mondod, hogy nézzem végig, hogy fürdessz?- vette elő azt az imádni való kaján mosolyát. Azt hiszem a szám önálló életet kezdett élni.
- Segíthetsz is, ha akarsz. - néztem rá a lehető legkacérabban. Lehajolt hozzám és megcsókolt. Egyre hevesebben téptük egymás ajkát, amit igazán élveztem. Ennyire vád csókom még senkivel sem volt. Mikor kicsit lenyugodtunk és ajkaink elváltak egymástól, zavartan nézett rám.
- Lehetne róla szó, hogy erről az estéről nem szólunk a nővérednek?- kínjában mosolygott.
- Nem is tudom...-húztam az agyát. - Na jó, egy feltétellel.- vigyorogtam. Kérdőn nézett, szóval folytattam.- Ha teljesen átöltözöl előttem.- haraptam az ajkamba.
- Ez beindított, kiscsaj?- vigyorgott önelégülten.
- Hidd el, egy mozdulattal elérem, hogy felizgulj.- kuncogtam. Amolyan "hagy lássuk" arcot vágott, szóval elhúztam a zuhanyfüggönyt. A testemet még éppen takarta a hab. Egyik kezemet a térdemre raktam. Lassan, érzékien húztam fel a kezemet a belső combomon, majd egy picit belemarkoltam. Harry száját halk szidkozódás hagyta el, amiből tudtam, hogy igazam lett. Kinyúltam a törölközőmért, elhúztam a zuhanyfüggönyt és körbetekertem a testemet. Kiléptem a kádból és megálltam Harry előtt. Lehajolt hozzám és megcsókolt. Ujjaimat puha tincsei közé dugtam. Felemelt, én pedig lábaimat dereka köré fontam. Még mindig csókolt, miközben bevitt a szobájába és letett az ágyára. Mutatóujjamat végighúztam a mellkasán, majd beleakasztottam az ujjamat a boxere szélébe.
- Vedd le!- kértem suttogva. Nyomott egy lágy csókot az ajkaimra. A következő pillanatban az alsónadrágja a bokájánál landolt. A látvány hatására megnyaltam ajkaimat, ezt ő is észrevette. Ezt a büszke vigyorából ítéltem meg. Lehámozta rólam is a törölközőt, így mindketten meztelenül voltunk. Belemerültünk a látványba. Fürkésztem a testét. Olyan tökéletes látványt nyújtott. Végül kezébe vette a férfiasságát és kényeztetni kezdte magát. Ajkamba haraptam, hogy elnyomjam az előtörni vágyó nyöszörgéseimet. Karjában megfeszültek az izmok, miközben segített magán. Arcát a nyakam hajlatába dugta és finoman szívogatta a bőrt. Óvatosan elvettem a kezét a büszkesége közeléből és átvettem én.  Lassan mozgattam rajta a kezemet. Valahogy iszonyat kényelmetlenül voltunk, szóval egy kis helyezkedés után folytattam. Szabad kezemet elvettem a combjáról és heréit kezdtem markolászni. A hirtelen akciókra kikerekedett a szeme, majd az élvezettől lehúnyta szemeit és hátravetette a fejét. Kihasználtam, hogy nem figyel rám és lehajoltam, majd bekaptam a szerszáma végét és lágyan szopogatni kezdtem. Hajamba markolt és ösztönzött, hogy többet vegyek a számba. Egyre keményebben kezdtem szopni, az ő sóhajai pedig hangosodtak és a hajamba is erősebben kapaszkodott. Mikor már erősen szorította, kivettem a számból és kézzel folytattam. Hamarosan egy férfias nyögést követően elélvezett és hátradőlt az ágyon. Férfiasságából kilövellő örömnedve végigfolyt a melleim között. Lehajtott fejjel néztem, majd észrevettem, hogy az ujjára vesz egy kicsit és a szám elé tartotta. Igazából még sohasem kóstoltam, de álítólag gusztustalan íze van. Szorosan összezártam a számat, de nem adta fel. Ajkaimra kente az ujján lévő ragacsos folyadékot, de kicsit elnyíltak ajkaim és végülis a számba került, így kénytelen voltam megízlelni, de őszintén tetszett az íze. Végignyaltam az ajkaimat, majd felálltam és Harry-t az ágyra löktem. Lovaglóülésben a csípőjére ültem. Egy kicsit az ujjamra vettem a mellkasomra fröccsent cuccból, az ajkamra kentem és Harry fölé hajoltam.
- Osztozzunk!- amint ezt kimondtam, megcsókoltam. Mikor elváltak ajkaink, megnyalta a sajátjait. Szorosan magához ölelt és csókcsatába kezdett. Elég vadra sikerült. Ha éppen nem egymás ajkát haraptuk, akkor vagy én karmolásztam a mellkasát, vagy ő szorította a csípőmet. Fülemhez hajolt és lágyan suttogni kezdett.
- Ezeket azonnal magadban érezheted.- húzta végig az ujjait a gerincemen. Homlokomat az övének támasztottam.
- Nem akarom a kibaszott ujjaidat! A farkadat akarom magamban tudni minél mélyebben!- mondtam, és az említett szinte azonnal megkeményedett.
- Azonnal, hercegnőm!- felelte, majd rutinos mozdulattal a fiókba nyúlt és elővett egy kis csomagot. Elvettem tőle és kibontottam, majd felgörgettem ágaskodó büszkeségére az óvszert.
- Maradjunk így!- kérte, arra utalva, hogy szeretné, ha meglovagolnám. Közel hajoltam hozzá és megcsókoltam. Lassan ereszkedtem rá, majd amikor tövig bennem volt, hátravetettem a fejemet.
- Oh, basszameg, Harry!- nyögtem hangosan. Büszke vigyora szétterült az arcán. Mozogni kezdtem, eleinte lassan, majd egyre gyorsabban. Ő csak sóhajtozott, vagy nagyon ritkán felnyögött, én viszont hangot adtam az érzéseimnek. Akármennyire is próbáltam visszafogni magam, elég hangosakat nyögtem, néha még a neve is kicsúszott a számon. Fáradtan dőltem a mellkasára, amikor az eszeveszett tempót nem bírtam tovább. Gyorsan fordított a helyzeten és így felém került. Ugyan olyan hatalmas tempót diktált, mint én az előbb. Közben melleimet markolászta, ami közelebb vitt a csúcshoz. Mikor elértem az orgazmusig, ívbe feszült a hátam.
- Ahw Harry!- sikítottam. Lökött még párat rajtam, majd egy kis szitokáradat kíséretében ő is elérte a gyönyört. Kifulladva, a homlokához tapadt tincsekkel dőlt le mellém, miután kidobta a használt gumit.
- Nem gondoltam volna, hogy te ilyen káromkodós, névkiabálós csaj vagy.- mosolygott lustán. Hozzábújva magunkra rángattam egy plédet és elmosolyodtam.
- Szerintem első alkalom volt.- pirultam el egy kicsit. A mellkasára húzott és homlokon puszilt. Ez volt az utolsó amire emlékszem, mielőtt bealudtam. Reggel, mikor mentem le a pékségbe, összefutottam a szomszéddal, aki egy 38 éves agglegény. Ahogy meglátott, villantott egy perverz mosolyt. Basszus kulcs, biztos hallott engem tegnap éjjel. Csodás. Én meg inkább visszafordultam a lift előtt és visszamentem a házba, Harry-hez.

- Orsa

2 megjegyzés:

  1. az alap hogy melletted vagyok ! :) <3 de ez a *KE sztori basszus mindent visz ! annyira ahhhhwww ha épp perverz kedvembe vagyok akkor ezt fogom olvasgatni :$ huha :D imádlak és nagyon köszönöm ! <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon de nagyon jo lett!

    VálaszTörlés