Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. május 9., csütörtök

So Sorry!

Elég kellemetlen nekünk ez a dolog, mert pár ember miatt büntetünk mindenkit, de abban reménykedünk hátha ebből MINDENKI tanulni fog.
Csak ezen a héten két olyan 1D-s oldallal találkoztunk Facebook-on, ahol fent vannak sztorijaink. Természetesen forrás nélkül úgy, mintha az a sajátjuk lenne. Tegnap előtt találtuk az egyik oldalt, ahová ketten is kommenteltünk írók közül, mire az kitörölte a kommentjeinket és letiltott minket, hogy még egyszer ne írhassunk. Hatalmas emberség. Azután írtam ki, ide blogra, hogy ha még egyszer egy ilyet meglátunk jelenteni fogjuk az oldalt. Erre ma ismét találtunk egy oldalt, ahol csak egy sztorink volt kitéve, de attól is betelt a pohár. Jelentettük, végül mi voltunk a rosszak (vagyis inkább csak én-Jennii).
A lényeg az, hogy arra jutottunk, hogy egy időre szüneteltetjük a blogot. Nem fog felkerülni új sztori egy jó darabig. Tudjuk, hogy ezzel azokat is büntetjük, akik semmit nem csináltak, de azt reméljük ebből kicsit tanul mindenki és felnyílik a szeme.
Nem azzal van problémánk, hogy ki teszik, mert tegyék, nekünk csak büszkeség. De nehogy már azzal a sztorival villogjon más és zsebelje be a dicséretet, amivel mi megdolgozunk. Neki csak egy copy-paste, nekünk meg több órás munka, mert igen. Nem tíz perc alatt írunk meg egy sztori.
És lehet felőlem vádaskodni, hogy nem hiszik el, hogy én szerkesztem a blogot de tessék itt a facebook-om azoknak, akik nem hinnék el.: https://www.facebook.com/olcshii.canibaal?ref=tn_tnmn
Ennyi lett volna az egész. Nem tudjuk még mi lesz. Bezárni nem szeretnénk, mert mindannyian szeretjük a blogot és az olvasóinkat és ennyire azért nem szúrnánk ki velük. Majd jelentkezünk.
Ezt lehet köszönni azoknak az oldalaknak és adminoknak, akik loptak.

Fannii, S, Szikraa, Orsa, Boci és Jenníí.

16 megjegyzés:

  1. Óó ez nem ér!Amúgy meg minek nem lehet odaírni hogy mi a forrás?Ne legyen olyan hosszú a szünet lécci!:)nagyon szeretem ezt a blogot!

    VálaszTörlés
  2. Ez kurvara igassagtalansag!! Mi olvasok varjuk azt a kibaszot uj reszeket...es nem lesznek?! Legyenek azok a lopos adminok buszkek-.- le kell szarni!+18-as blog is "bezar" egy idejig._. Es velunk me lesz?! O.o alig varom az uj reszeket...mert ugye nagyon jok...es nem lesznek.a masik +18-as is szunetet tart...megis mi a szart olvassak?! A masik meg szinten bezar. Ez nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szemetseg.!!!! (Elnezest a csunya szaak ert,de ez turhetetlen!-.-" elhiszem h rossz amikor nem irnak forrast,de ez nekunk rosszab!:(

    VálaszTörlés
  3. Ez nem ér!!!! Amúgy Mónii Bocz melyik blogokat olvasod??

    VálaszTörlés
  4. az egyik bezart:'( a masik meg szunetet tart.ez----->One Direction sexual fictions +18 a neve.de elvileg majus 15kor vege a szunetnek!:)

    VálaszTörlés
  5. Komolyan mértnem lehet odaírni azt a kib@szott forrást?????? Nem hiszem el azok a hülye f@szok miatt kell szüneteltetni egy tök jó blogot. Remélem olyan sokáig nem szünetel a blog.

    VálaszTörlés
  6. Higgyétek el, nagyon sajnáljuk! Ez nálatok csak nekünk nehezebb (közülünk főleg Jenninek) Reméljük mi is, hogy csak néhány napról van szó. Kitartás lányok! Szeretünk titeket ! <3
    ~ Orsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szeretnetek mindket nem buntetnetek ilyen sulyosan! Es igen,nekem is ugy indul a reggel h nezem a blogot! Es az eleg jo lenne ha csak par naprol lenne szo.de ha par nap akkor a "loposok" nem tanuljak meg..par nap...es?! Ha lesz uj resz azt lopjak.ezert kell le szarni!

      Törlés
  7. Én nagyon sajnálom hogy egy időre szünetet tartatok(persz teljesen megértem)nekem minden reggel az a dolgom hogy bekapcsolom a telóm és megnèzem van-e új sztory. Kár hogy ennek vége lesz egy darabig.:'(

    VálaszTörlés
  8. Baromira ne kérdőjelezze meg senki a szeretetünket az olvasók iránt.
    Ne haragudj Mónii, de nem tudjuk leszarni, hogy azzal villog más amivel mi dolgozunk meg. Szerintem neked sem tetszene. És miután szóvá teszed téged tiltanak le, te vagy a szar.
    Pár napról van csak szó míg kitalálunk valamit, hogy mit tudunk csinálni, hogy ne tudják lopni a sztorikat.
    És, mint Orsa is írta nekünk fáj a legjobban ez az egész, hogy az olvasókat kell büntetnünk, én majdnem elbőgtem magam mikor ezt kiraktam. Nehogy azt higgye bárki is, hogy ez nekünk milyen nagy öröm.
    Jennii.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. en csak probalok valamit csinalni h ne legyen szunet!es igen en is tudom milyen amikor lopjak a dolgaid.es telleg szar.de azok ugy is elfogjak lopni ha lesz uj resz...

      Törlés
  9. Nem igaz,hogy azok az adminok nem tudnak forrást írni:/ Van vagy 10 másodperc oda írni a blog linkjét forrásnak:( Nektek meg órába telik megírni:( És azok miatt most nem olvashatjuk a blogot :'( És még ôk tiltanak le titeket :( Hogy lehetnek már ilyen szemetek egyesek,hogy leszarják,hogy a másik mennyit killódik vele és ôk csak ,,bemásolják" a sztorikat. Hiányozni fog a blogotok ezalatt a pár nap alatt :( Most köszönhetjük azoknak az oldalaknak :( Én megértelek titeket,de nem tudnátok valami olyat kitalálni,amivel nem minket büntettek?:)

    VálaszTörlés
  10. Meg szerintem ebbôl nem tanúlnak semmit.Csak ha letelik a ,,büntetés" ugyanúgy csinálják.Mert ôk leszarják,ha mi nem olvashatunk:( Szemét oldalak!:/

    VálaszTörlés
  11. Pár nap az egész míg kitalálunk valamit, már írtam. Pluszban most lehet sikerül valamit tennünk a lopások ellen...
    Valamikor nekem egy egész délután megírni a sztorit, Ő meg 3 másodperc alatt kirakja és büszkélkedik...embertelenség.:)
    J.

    VálaszTörlés
  12. Na vegre egy normalis oldal,aki ir forrast https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=527692317289042&id=472576706133937

    VálaszTörlés