Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. május 19., vasárnap

E-mailes.: P.Orsolyának és F.Stellának.: Reggeli (Liam) 18+


A nap sugarai erőteljesen sütöttek be az ablakon át a hálószobába. Hosszas alvás után kezdtünk ébredezni. Kis kifli-nagy kifli pózban aludtuk át az éjszakát, mikor gyengéd érintésekre ébredtem fel. Liam átkarolta a derekamat és adott egy puszit a nyakamra. Megfordultam és egy csókkal viszonoztam a reggeli köszöntést.
-Jó reggelt édesem - mosolygott rám Liam.
-Jó reggelt! - mondtam kissé álmosan, és kikászálódtam az ágyunkból.
-Hova mész? 
-Hozok 2 bögre kávét, te maradj itt nyugodtan - felhúztam egy pólót és kimentem a konyhába. Beindítottam a kávéfőzőt és levettem két bögrét a polcról, mikor két kéz csúszott a derekamra. Kitöltöttem a kávét és Liam hirtelen megfordított, a konyhapultnak támasztott és a szemembe nézett. Közel hajolt és azt suttogta -Szeretlek. Gyengéden megcsókoltam és a nyaka köré fontam karjaimat. Egyszerre felemelt majd felültetett a pultra. Lenéztem rá, ő pedig vadul elkezdett csókolni, mintha az élete múlna rajta. Szorosan átöleltem a nyakát, lábaimat pedig összekulcsoltam a csípőjén, így Liam fel tudott emelni. Elindult velem a háló felé, de rászóltam:
-Hé, a kávé itt maradt! - kuncogtam. Kettőt fordultunk, megfogtuk a bögréinket és irányba vettük a szobát. 
Mikor beértünk, letettük a bögréket az éjjeliszekrényre. Liam lassan lefektetett az ágyra és heves csókcsatába kezdtünk. Nem volt sok vetkőztetni való, úgyhogy csak a pólóm és Liam nadrágja került a földre. Egyszer csak felkelt és a csípőmnél fogva az ágy széléhez húzott. Letérdelt, és miközben apró csókokkal hintette be combomat, kezei a derekamon felváltva pihentek, vagy simogattak. Apró mozdulatait követően lehúzta az alsóneműmet és a földre dobta a többi ruha közé. Lassan kezdett el nyalni, ami belőlem kisebb sóhajokat váltott ki. Egyre gyorsabban és alaposabban vándorolt a nyelve, amit én akarva akaratlanul, csukott szemmel élveztem. Hirtelen feldugta egy ujját, amire felnyögtem, neki pedig mosolyra húzódott a szája. Majdnem elélveztem, úgyhogy megállítottam.
-Liam. Akarlak. Itt és most. - Liam megcsókolt és magához ölelve feljebb vitt az ágyon. Levette boxerét, és ágaskodó szerszáma már készenlétben várta feladatát. Egy engedélyt kérő pillantást vetett rám, és miután jóváhagytam, lassan belém tolta a farkát. A fájdalom, amit akkor éreztem, olyan fajta fájdalom volt, amit csak Liam volt képes kiváltani belőlem. Gyengéden kezdett el tolni majd ütemesen gyorsított a tempóján. A fájdalom amit éreztem, fokozatosan enyhült és kezdett átalakulni élvezetté. Ujjai belevésődtek a csípőmbe, én pedig karjába kapaszkodtam. Minél nagyobbakat lökött rajtam, annál többször érintette a G-pontomat és annál közelebb vitte mindkettőnket a csúcshoz. Láttam, hogy Liam kezd fáradni, úgyhogy leállítottam és pozíciót váltottunk. Így én voltam felül, ami nagyon tetszett. Lassan kezdtem el mozogni, aztán gyorsítottam és gyorsítottam, míg újból közel kerültünk a csúcshoz, de hirtelen lelassultam, és körkörös, lassú mozgással értük el az édes célt. Az euforikus hatás elmúlta után leszálltam Liamről és mellé feküdtem. Ő viszont felkelt és felém hajolt. Végigsimított az arcomon majd megcsókolt.
-Mindennél jobban szeretlek! - mondtam.

2 megjegyzés: