Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. május 8., szerda

Segítőkész szomszéd (Louis) 18+

- Elegem van belőled! Mindig, minden a te döntéseid alapján történik! Nem gondolod, hogy van beleszólásom?- üvöltöttem a barátommal.
- Nem, neked itt semmibe sincs beleszólásod! Az van, amit én mondok!- rángatta a karom. Leheletéből éreztem, hogy ivott is. Szuper, esélytelen, hogy kipakoljam innen ezt a seggfejt! A bőröndjét még este összepakoltam, most pedig kivittem a ház elé. Amennyi erőm még volt, megragadtam a csuklóját és elkezdtem az ajtó felé cibálni. Nagy nehezen kilöktem őt a házból, de rám förmedt.
- Mit művelsz, te kurva?- ordított úgy, hogy a szomszéd srác, Louis meg is hallotta és odajött.
- Valami probléma van?- nézett felváltva rám, majd a velem szemben álló, dühöngő állatra.
- Igazából...-kezdtem.
- Kuss!- szólt rám a barátom, majd Louis felé fordult.- Told szépen haza a picsád, amíg szépen mondom, kisfiú, vagy neked lesznek problémáid azzal, hogy önállóan lélegezz!- fenyegette Louis-t, aki nem úgy tűnt, mintha megijedt volna.
- (T/N), menj csak be, én ezt elintézem...-suttogta rám nézve, sejtelmesen. Követtem az utasításait, de a konyhába mentem, ahonnan láttam minden mozdulatot. Louis beszél, a barátom üvölt vele, Louis is üvölt, a pasim keze lendül, Louis kivédi és orrba vágja, majd elzavarja a vérző orrú gyereket. Amint az ajtó nyílt, odafordultam.
- Megoldottam.- mosolygott rám. Iszonyat szép mosolya van.
- Hálás köszönetem! Tehetek érted valamit?- kérdeztem, amolyan "valamit valamiért" módszerrel. Közelebb lépkedett hozzám, kezei a derekamra csúsztak és mélyen a szemembe nézett.
- Hát, talán lenne itt valami.- harapott tökéletes ívű ajkába. Tetszett a közelsége. Olyan megnyugtató, ahogy teste hozzásimul az enyémhez.
- Na, és mi lenne az?- érdeklődtem kacér mosollyal az arcomon.
- Egy csók!- mondta, elvörösödve. Nem tétováztam, megtettem amit kért. Az egyetlen, ártatlan csókból hirtelen csókolózás kerekedett. Puha ajkai egy idő után áttértek a nyakamra, majd a felsőm egész kivágását bejárták. Kezdett kényelmetlenné válni a konyhapult.
- Louis! Menjünk be a szobámba!- könyörögtem neki. Egy egyszerű mozdulattal leemelt a pultról és felvitt az emeletre. Az ágyra rakott és fölém hajolva újra csókolni kezdett. Kezeim becsúsztak pólója alá és izmos felsőtestén vándoroltak. Ledobta a pólóját és fordítottunk a helyzeten, ezúttal én voltam felül. Mindkét kezem felcsúsztattam a mellkasára, majd lefelé használtam a körmeimet is. Lehajoltam hozzá és nyakát kezdtem harapdálni.
- Karmolászás, harapdálás. Úgy érzem, régen jutott ki neked a jóból!- húzgálta a szemöldökét célozgatva.
- De még mennyire!- nyomtam egy puszit a füle mögötti területre, mire egy sóhaj csúszott ki a száján. Topomat eltávolította, majd a farmersortom gombjával bíbelődött kicsit és azt is eldobta valahová a szobába. Lovaglóülésben ültem rajta egy szál fehérneműben, ő pedig még enyhén túlöltözötten alattam. Ezen sürgősen változtattam. Sötét, az izgalmi állapottól feszülő boxerén kívül semmi más ruha nem maradt rajta. Állvonalától kezdve végigpuszilgattam egészen az alsónadrág széléig. Simogatni kezdtem anyagon keresztül, amit ő egyre hangosodó sóhajokkal tűrt egy ideig, majd mordult egyet.
- Többet akarok, baby!- motyogta. Mosolyra húzódott a szám és kínzó lassúságban fejtegettem le róla utolsó ruhadarabját. Büszkesége már rendesen készen állt. Kezembe vettem és lassan, ütemesen kezdtem verni. Egyszer- kétszer végignyaltam makkját, amit hangos sóhajokkal dicsért. Ráuntam a játékra és amennyit tudtam bekaptam méretes játékszeréből. Gyorsan szoptam, majd mikor már sóhajai és nyögései egyre többször törtek elő szájából, arra következtettem, hogy közel van, ezért abba hagytam. Valószínűleg sejthette, miért voltam ilyen kegyetlen vele. Egy gyors mozdulattal maga alá rakott, így fordítva helyzetünkön. Melltartómtól nem annyira könnyesen, de azért búcsút vett és melleimet részesítette 100%-os figyelemben. Mikor megunta, haladt tovább és kínzott kicsit. Simogatni kezdett a teljesen átázott bugyimon keresztül. Nyüszítettem, hogy kezdjen már velem valamit, így elvigyorodott és ujjait fehérneműm szélébe akasztva lerángatta rólam. Combjaimat kezdte simogatni, majd közéjük nyúlt és széthúzta őket. Belső combomat halmozta el puszikkal, majd elért a combtövemig, aminél már szinte fohászkodtam az Istenhez, hogy legalább érjen hozzám. Legnagyobb meglepetésemre nem ujjal kezdett kényeztetni, hanem nyelvvel. Lassan csatlakozott két ujja is a játékba. Testem vonaglott minden egyes érintése nyomán. Egy idő után kihúzta ujjait és ajkaim elé tartotta, hogy "letakarítsam" őket. Hanyatt feküdt és nyújtotta a kezét. Miután összeszedtem a maradék erőmet, lassan ráereszkedtem farkára. Kezei csípőmre vándoroltak én pedig lassan kezdtem mozogni, majd egyre fokoztam a tempót. Nyögéseink zavarták meg a csendes helyiség nyugodt hangulatát. Fáradtan omlottam a mellkasára, mikor kifáradtam teljesen. Helyet cseréltünk, de közben sem csúszott ki belőlem. Eszeveszett tempóban kezdett lökni. Egy plusz élményt nyújtott maga a látvány is, ahogyan maga a Mr. Tökéletesség csípőmbe mélyeszti ujjait és úgy dönget. Kidolgozott felsőteste csillog az izzadtságtól. Feszíteni kezdett az alhasam, én pedig összeszorított fogakkal próbáltam késleltetni magamat. Nyakamba harapott és ott végem volt, a gyönyör hatalmába kerített, én pedig sikítva elélveztem. Néhány lökés után hatalmas szerszáma rángatózni kezdett és belém élvezett egy hangos, férfias nyögés kíséretében. Fáradtan dőlt le mellém és húzott az ölelésébe.
- Louis, nem akarlak elveszíteni!- böktem ki, mire homlokon puszilt.
- Megtalálod a házamat, bármikor beugorhatsz, ha kedved tartja.- nevetett, majd megcsókolt. Ezután nem volt kétség, hogy most már egy párt alkotunk.

~ Orsa

2 megjegyzés: