Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. május 27., hétfő

Ismerkedés, másképp (Harry) 18+


Éppen készülődtem a ma esti koncertre, amikor anyám közölte, hogy nekik azonnal el kell utazniuk, de mivel az öcsémhez jön a legjobb barátja, muszáj valakinek itthon lenni. Ez a valaki én voltam. Hihetetlenül dühös voltam, kiabáltam vele, hogy miért nem ők maradnak itthon, mire leoltott, hogy ezért van nővére. Hát persze, 15 éves, barátnője van, mit pesztráljam ? Igazából még sohasem láttam ezt a haverját, vagy a szobámban gubbasztottam, vagy itthon sem voltam, amikor nálunk volt. Mesélte a tesóm, hogy idősebb nálam néhány hónappal. Hát jó, úgy voltam vele, hogy biztos valami gyík. De hogy én mekkorát tévedtem? Az öcsikém elszaladt a barátnőjéhez, mert utazik el holnap és szeretett volna még vele lenni, szóval valószínű, hogy a srác akkor jön, amikor egyedül leszek. Szuper, lebonyolíthatok vele egy roppant izgalmas beszélgetést a számítógépes játékokról. Már alig várom! Miután lelépett mindenki, végighevertem a kanapén és unottan kapcsolgattam a tévécsatornák közt, még meg nem találtam egy adót, ahol Asking Alexandria klip ment. Amennyire csak tudtam, felvettem a hangerőt és idiótán táncolni kezdtem a tévé előtt. Az önfeledt szórakozásomat a csengő törte meg.  Lejjebb vettem a zenét és kimentem, hogy kinyissam az ajtót. Azt hiszem, egy pillanatra elállt a lélegzetem. Egy magas, sötét göndör hajú, zöld szemű csoda állt előttem a világ legszebb mosolyát viselve az arcán.
- Te (T/N) vagy, ugye?- kérdezte.
- Igen, én vagyok.- birizgáltam zavartan egy hajtincsemet.- Te pedig...?- vettem kérdőre a hangsúlyomat.
- Harry, a nevem Harry Styles.- nyújtotta felém a kezét, mire bénán megráztam. Beinvitáltam, és mondtam neki, hogy az öcsém kb. egy óra múlva érkezik meg. A kanapén ülve kezdtünk beszélgetni, majd mire észbe kaptam, már smároltunk. Óvatosan elhúztam a fejem, ő pedig bűnbánóan nézett rám.
- Sajnálom, én csak...-kezdett szabadkozni, de leállítottam.
- Csak azt akartam kérni, hogy menjünk fel a szobámba.- nyugtattam meg. Az ölébe kapott és felcipelt az emeletre. A szobámban rárakott az ágyra és nedves puszikat hagyott a nyakamon, majd mikor ösztönzőleg a fenekébe markoltam, harapdálni és szívni kezdte a bőrömet, ami kifejezetten tetszett. Megszabadított a felsőmtől, ami alatt a késői időpontra tekintettel nem volt már semmi. Melleimnek támadt, még egyiket szívta, nyalogatta és puszilgatta, addig másikat markolászta és pöckölte, hogy a bimbóm megkeményedjen. Lerángattam róla a hófehér pólóját, amivel felfedtem kidolgozott felsőtestét. A hátára löktem és kockáit puszilgattam, majd a boxerétől egészen a nyakáig húztam egy vonalat a nyelvemmel. Nyakára tapadtak ajkaim, és liláspiros foltot hagyva kiszívtam. Lerántotta sortomat és anyagon keresztül simogatni kezdett.
- Hm, valaki nagyon nedves lett.- suttogta kéjesen a fülembe. Az éjjeli szekrényen lévő órára pillantottam és tudatosult bennem, hogy megcsappant a rendelkezésünkre álló idő. Kicsatoltam az övét, kigomboltam a farmerját, lehúztam a sliccet és lecibáltam róla a nadrágot. A fekete Calvin Klein boxer enyhén szűknek bizonyult. Megszabadítottam a börtön szerűen ható ruhadarabról, ő pedig kezébe vette férfiasságát és egyszer-kétszer végighúzta rajta a kezét, amíg le nem állítottam.
- Hagy csináljam én.- kértem. Felült és nyomott a homlokomra egy puszit, majd átengedte a terepet. Végignyaltam teljes hosszát, majd csak a makkját, közben heréit simogattam és markolásztam, ami nagyon úgy tűnt, hogy elnyerte a tetszését, mert hangosan felsóhajtott. Amennyit csak tudtam, bekaptam és tempósan szopni kezdtem. Nyögései egyre hangosodtak, majd abbahagytam. Nem akartam még, hogy elmenjen, amit valószínűleg ő is sejtett. Hátamra fektetett és közösen könnyes búcsút vettünk az utolsó, testemet takaró textildarabtól. Hüvelykujjával körkörösen dörzsölni kezdte a csiklómat, majd hirtelen becsúsztatta két ujját és gyorsan pumpálni kezdett. Hüvelykujját a nyelve váltotta fel, én pedig úgy éreztem, hogy abban a pillanatban végem van. Csípőmet akaratosan emeltem meg, és vonaglottam minden érintésének hatására.
- H, Harry, nincs...elég... IDŐNK!- nyögtem ki nagy nehezen. Ujjait kihúzta és lenyalta a rájuk került folyadékot, majd az azok után maradt ürességet méretes játékszerével pótolta. Testével védelmezően borult rám és iszonyat tempóban kezdett tolni. Tökéletes csípőmozgásának hála, hamar a mennyország kapuiban éreztem magam. Hogy tompítsam az előtörni vágyó sikolyomat, a nyakába haraptam, mire felmordult és mélyebben kezdett lökni.
- Sikíts csak, hagy halljam mennyire élvezed!- lehelte a nyakamba. Teljesítettem a kérését, és elengedtem egy óriási sikolyt, miközben elért az orgazmus. Ő még nem végzett, így pozícióváltásra ösztönöztem és lovaglóülésbe helyezkedtem. Gyorsan mozgattam a csípőmet, majd néhány kört és nyolcast leírtam, ő pedig egy férfias, mély sóhajjal elélvezett. Lassan lemásztam róla és mellé feküdtem.
- Ez valami elképesztő volt!- mondta rekedtes hangon. Kiélveztem a közelségét, majd mindketten öltözni kezdtünk. A nappaliban az öcsém ült, vigyorogva. Mi kéz a kézben mentünk le hozzá.
- Mi van? Ez is az ismerkedés egy formája, ugye, Harry?- néztem fel rá mosolyogva.
- De még mennyire!- felelte, majd megcsókolt.
- Zsír, legalább most már van okod, hogy többször gyere le hozzánk.- röhögött a tesóm.


- Orsa

1 megjegyzés: