Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. május 25., szombat

H. Pálmának és H.Csengének: Ennyire kívánlak. (Zayn) 18+



Egy szűk topban és egy bugyiban állok az egész alakos tükör előtt a szobában és méregetem magam. Büszkén nyugtázom, hogy az utóbbi időben sikerült leadnom néhány plusz kilót.
Hallom, ahogy nyílik a fürdőszoba ajtaja és a tükörből látom, ahogy szerelmem enyhén vizes hajjal egy boxerben közelít felém.
-Nagyon csinos vagy. - puszilja meg a nyakam, miközben karjaival erősen magához szorít.
Halkan kuncogni kezdek és kicsit oldalra biccentem fejem, hogy jobban nyakamhoz férjen. Kezei vándorútra  indulnak testemen. A hideg ráz, ahogy puha, hosszú ujjai végig simítanak oldalamon, hasamon majd végül a mellem vonalán. Ajkai nyakamról áttérnek vállamra, amit sűrű puszikkal halmoz el. Mintha kissé felbátorodott volna, kezeit felvezeti melleimre és megmarkolja azokat. Apró tenyereimet mellemet kényeztető    kezeire teszem és így élvezem azt, amit csinál. Fogai vállamat súrolják, majd ismét egy gyors puszi özön következik felhevült bőrömre. Kezeit áthelyezi csípőmre és ágyékának nyomva azt, így fenekemen érzem kemény erekcióját.
-Ennyire kívánlak. - duruzsolja fülembe majd gyengéden fogai közé veszi a fülcimpám és meghúzza azt. Egy kisebb nyöszörgés hagyja el a számat.
Megfordulok, hogy vele szembe lehessek és egyből ajkainak esem. Annyira imádom Őt és minden egyes porcikáját. Édes nyelve a számba csusszan és táncra hívja az enyémet. Tenyerét fenekemre teszi és megmarkolja azt, míg én ujjaimat még nyirkos tincsei közé csúsztatom és meghúzom azokat.
Mikor ajkaink elválnak egymástól nem lehet hallani mást csak hangos lélegzet vételünket. Kezével balra dönti fejemet és ajkai ismét nyakamon. Harap, csókol, nyal és szív ami bennem ami egyre csak fokozza a vágyat. Szabad kezével hasamra ír le kis körömet majd lecsúszik combomra, onnan ismét vissza a hasamra majd végül combom között a állapodik meg. Gyengéden dörzsölni kezd, én pedig akaratomon kívül is mozgatni kezdem a csípőm. Azon kapom magam, hogy egyre hangosabban veszem a levegőt. Örömet akarok neki okozni. Ez az egy gondolat futkározik fejemben. Elhúzódom tőle és kezét is elveszem lábam közül.
Én kezdem elhalmozni csókokkal. Hasára húzok egy meleg csíkot nyelvemmel és hallom, ahogy a levegő távozik száján keresztül.
Fehér boxere feszül duzzadó férfiasságától így megfosztom a kínzó darabtól. Erekciója láttán csak még jobban felizgulok. Nem szórakozom sokat, körözni kezdek hegyén a nyelvemmel, majd amennyit csak tudok  bekapok; közben pedig golyóit simogatom. Egy férfias morgás hagyja el a száját, belső istennőm pedig büszkén emeli fel fejét. Kiveszem számból, Zayn pedig egyet előrelép mire én kénytelen vagyok hátrálni. Hátam a kis fiúkos szekrénynek ütközik így nem tudok tovább menni. Kezeit tarkóm mögé csúsztatja és Ő tolja magát számba, majd előre hátra kezdi mozgatni csípőjét. Egyik kezemmel magamat kényeztetem, másikkal pedig Zayn golyóit kezdtem ismét simogatni. Hirtelen abba hagyja az előre-hátra mozgást és felhúz, hogy vele egy szintbe legyek. Fogai közé veszi alsó ajkamat és meghúzza. Térdhajlatomba nyúl majd feltesz felültet a kis szekrény tetejére. Mutatóujjait bugyim szélébe akasztja majd kissé meghúzza. Kezeimre támaszkodom és megemelem csípőmet, hogy minden nehézség nélkül el tudja távolítani a textil darabot. Leguggol így arca egy szintben van középpontommal. Apró puszikat lehet belső combomra majd eléri a lényeget és kíméletet nem ismerve kezd el nyalni. Nem bírok magammal. Haját húzom és csípőmet ritmusosan emelgetem. Szinte önkívületi állapotban vagyok, ahogy rátalál csiklómra és szívni kezdi.
-Zayn. - nyögöm. - Kérlek.
Könyörgöm neki bár magam sem tudom miért. Rám kapja gyönyörű barna szemeit, elmosolyodik majd ismét számat habzsolja. Szétfeszít térdeimet, hogy közéjük tudjon állni. Ujjai kínozzák bejáratomat, néhányszor becsúsztatja majd ujja helyét felváltja méretes pénisze.
Belőlem egy szaggatott nyögés jön ki, Zayn pedig hangosan szívja be a levegőt fogai közt. Lassan kezd tolni; lassan de intenzíven. Élvezem minden egyes percét annak, ahogyan kitölt. Fenekem mellett támaszkodik a szekrényen én pedig formás hátsóját markolászom; tudom, hogy imádja. Folyton csak hangosodó nyögéseink töltik be az amúgy csöndes szobát.
Egyszer csak hirtelen kihúzódik belőlem én pedig az üresség miatt szinte nyüszítek. Lehúz a szekrényről, háttal fordít magának.
-Told hátra szépen azt a formás segged. - mondja én pedig meg is teszem.
Megragadja csípőm, péniszével néhányszor rácsap a fenekemre, majd ismét belém tolja magát. Egyik kezemmel tudok csak támaszkodni, mert Zayn a másikat a hátam mögött lefogja. A fejemben lévő gondolatok összefolynak és csak arra tudok koncentrálni, hogy az enyém a világ legtökéletesebb pasija, akivel imádok szeretkezni. Az intenzív érzéstől úgy érzem lábaim végtelenül gyengék és mindjárt összecsuklom.
-Zayn. - nyögöm, mire lassít. - Ágy. - beszélni is alig bírok.
Ismét kihúzódik belőlem, elengedi karomat és helyette ujjait az enyémre kulcsolja így vezet el az ágyhoz. Hanyatt fekszik és vár jelezve, hogy nekem kell felül lennem. Szeretek felül lenni, így sokkal mélyebben érzem Őt magamban.
Átvetem lábaim csípőjén és mielőtt ráereszkednék lehajolok hozzá egy csókért. Az egy perces csókcsata után lassan ráülök és ütemesen kezdek fel-le mozogni. Ujjai csípőmbe mélyednek míg én mellkasát vagy hasát simogatom és karmolom felváltva. Néha változtatom a fel-le és az előre-hátra mozgást, aminek következménye képpen mindketten hangosan nyögünk és zihálunk. Kezdek fáradni és ahogy érzem, hogy az alhasam kezd feszíteni egyre nehezebb mozgok.
-Gyerünk bébi. - morog fel Zayn, majd megragadja csípőm és Ő kezd el felfelé döfni.
-Áááh! - szakad ki belőlem ahogy egyre közelebb és közelebb kerülök az oly ismerős érzéshez.
Hirtelen, szinte robbanás szerűen kap el az orgazmus. Miközben - szinte remegve - élem át az orgazmus utóhatásait érzem, ahogy Zayn belém élvez. Fáradt omlok mellkasára.
Kissé megemel és kihúzódik belőlem mire én halkan felszisszenek. A vékony takarót ránk húzza, megpuszilja a fejem tetejét, majd lassacskán az álmok világába kerülünk át mindketten.

Remélem tetszett. x
~Jennii.

3 megjegyzés: