Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. május 7., kedd

ELÉG!!!

Már másodjára találkoztunk olyan oldallal a facebook-on, ahol ki vannak rakva a sztorijaink de úgy, mintha az a bizonyos valaki írta volna, aki kitette. ELÉG VOLT EBBŐL!
Korábban kiírtuk, hogy semmi probléma nincs azzal, ha kiteszitek a sztorijainkat az oldalatokra DE! tegyek ti FORRÁST! vagy ÍRJÁTOK MEG KOMIBAN!, hogy viszitek. A legfelháborítóbb pedig az, hogy írunk az oldalnak kommentben, mert üzenetet nem lehet és ki van törölve a kommentünk pluszban le vagyunk tiltva, hogy még egyszer ne írhassunk. 
Elegünk lett abból, hogy más villog azzal a sztorival, amivel mi dolgozunk.
Most írjuk le először és utoljára! A sztorik sajátok, senkinek semmi joga nincs ahhoz, hogy sajátjaként tüntesse fel azt. Ha még egy oldalon meglátjuk a sztorinkat forrás nélkül vagy úgy, hogy legalább egy kommentet nem hagy itt jelenteni fogjuk az oldalt és egyikünket sem fogja érdekelni, hogy hány száz vagy ezer like van az oldalon. Ha lop, viselje a következményeit. Lehet durvának tűnünk ezzel, de unjuk, hogy azzal amivel mi dolgozunk más villog. Gusztustalan dolog. 

Írók. 

7 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Még eddig ez volt a második alkalom. A harmadiknál jelentés lesz és felőlem jöhet a fő admin is, hogy miért.

      Törlés
  2. Teljesen igazatok van!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez nagy szemétség miért olyan nehéz kiírni hogy honnan van a sztori

    VálaszTörlés
  4. A lényeg az, hogy egy oldal szemében most én vagyok a szar, mert jelentettem. Nem igazán érint, ennek meg lesz a következménye itt a blogon is.

    VálaszTörlés
  5. Szia!=) Vittem 4 sztorit, de mindegyikhez odaírtam a forrást. És nagyon jók, így tovább! :*

    VálaszTörlés
  6. Nézzétek a pozitív oldalát: Sokan szeretik a történeteiteket, nyilván ezért kopizzák.

    VálaszTörlés