Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. április 25., péntek

Sissy- Premier (Harry) 18+

Szóval, a helyzet a következő: Őszintén nem nagyon értettem a kérésedet az alapsztorit illetően, de a lehető legtöbbet belefogalmaztam az én elképzelésembe. Remélem azért így sem lett olyan rossz. xx

Egész nyáron keményen melóztam, mind a munkahelyemen, mind otthon. Mindezt csak azért, hogy megmutassam a szüleimnek mennyire el akarok menni a This Is Us londoni premierjére. Mivel megkerestem a jegy borsos árát, elkötelezett voltam és nem mellesleg néhány nap híján nagykorú, a szüleim nem tudtak, vagy nem akartak belém kötni. Egyedül kellett mennem, mert a legjobb barátnőm galád módon magamra hagyott. A rengeteg rajongó közt nem éreztem magam feszélyezve. Egy voltam közülük, nem tűntem ki. Legalábbis ezt hittem, egészen addig, amíg a fiúk meg nem jelentek a vörös szőnyegen. Ugyanis Harry ahogy kémlelte a sorokat, megpillantott. Tudom, hülyén hangzik, hogy pont engem nézett volna, de akkor és ott úgy éreztem. Megnedvesítette nyelvével pink ajkait, kacér mosolyt villantott és észrevehetetlenül rám kacsintott. Ahelyett, hogy eszeveszett sikításba kezdtem volna, inkább próbáltam lenyugtatni túlpörgött szívverésemet.
A moziteremben elfoglaltam az engem megillető helyet. A lehető legjobb pozíció, leghátul középen, így nem áll ki a nyakam. A vetítés előtt mondott néhány szót a rendező, majd a srácokkal együtt bevonult egy ajtón. Gondolom ők elkülönülve csodálják a munkájuk eredményét. A fények kihunytak. Kezdődik! Nincs olyan akciófilm, amin valaha ennyire izgultam volna. Bár kissé zavart, hogy néhol alig hallottam a sikítástól. Moziban vagy, ember, nem koncerten! Én inkább csendben ültem a kukoricámmal és az üdítőmmel, miközben megosztva a figyelmemet, koncentráltam a képkockákra és az agyamban dúló gondolatokra. Harry és a vörös szőnyeg. A vörös igazán érzéki szín. Ahogy megnyalta ajkait, több volt, mint érzéki. Mázlista ajkak, én is szeretném, ha egy ilyen pasi nyelve nyalogatna. Na jó, (T/N), állj le! Milyen jó lehet vele egy vörös lepedő alatt kefélni! Nem értesz a szép szóból, ugye? Picsába a lepedővel, még azon a rohadt szőnyegen is szívesen szexelnék vele! Elég lesz, perverz agy! Hallgass!
A magammal folytatott vitáim lezárása után nagy nehezen a képernyőre koncentráltam. Eléggé elhaladt a film. Mire észbe kaptam, már vége is volt. Komótosan felálltam és összeszedtem a cuccaimat. Már a legtöbben kimentek, mikor én még csak elindultam lefelé. Utoljára maradtam, egy alkalmazott az ajtóban visszaterelt, majd becsukta az ajtót. Kiabálni kezdtem volna, mikor levette a sapkáját, amivel eddig takarózott. Szent Istenem! Ez Harry!
- Figyelj, ne haragudj, hogy így betuszkoltalak ide, de muszáj voltam beszélni veled.- nézett mélyen a szemeimbe. Azok a tiszta, zöld íriszek!
- Hát, akkor beszélgessünk!- rántottam vállat félénken. Elmosolyodott, majd felém nyújtotta a kezét és leültünk a hátsó sorba. Felpattant, bezárta az ajtót, majd visszajött.
- Csak, hogy ne zavarjanak!- magyarázta.
- És miért pont én?- kérdeztem szórakozottan.
- Már a vörös szőnyegen megpillantottalak. Aztán valami elképesztően megfogott benned, mikor felfogtam, hogy nem az átlag sikoltozó rajongó vagy. A srácokat tökre felidegesítettem, hogy folyton rólad beszéltem a film közben, löktek rajtam egyet, mondva, hogy cselekedjek. Így kölcsönvettem ezt, -mutatott a mozis egyenruhára- és most itt vagyunk!- tárta szét a karjait. Hát igen, most itt. Mielőtt bármit reagálhattam volna, közel hajolt hozzám és megcsókolt. Életem legmélyebb, legszenvedélyesebb csókja volt, az biztos! Kezem mellkasára simítottam és elkezdtem kigombolni az egyenruhát. Alatta volt az inge, azt is ki kellett gombolnom. Ajkamba harapva simítottam végig felsőtestét, majd kicsatoltam övét és kipattintottam a gombot. Ölébe rántott és nyakamat kezdte csókolni.
- Kibaszottul kívánlak, itt és most!- morogta. Ujjaim göndör tincsei közé temettem és hosszan csókoltam. Kezei közben kíváncsian barangoltak testemen. A ruhámat felgyűrte a derekamra. Sóhajtva rántottam meg haját, mikor megéreztem ujjait a bugyim alatt. Végigsimított nagyajkaim között.
- Nedves vagy és ez nagyon tetszik!- nyalt bele a fülembe. Felnyögtem, kifejezve a könyörgésemet. Erre Ő kihúzta kezét a bugyimból. Már fel akartam háborodni, mikor egyik karjával átölelte a derekamat és megemelt. Kettőnk közé nyúlva lehúzta sliccét és elővette hatalmas, merev szerszámát. Mutatóujjam végigsimítottam a kitüremkedő vénákon. Harry folytott nyögést hallatott. Szemeiben türelmetlenség tükröződött. Két kezével megragadta a fehérneműmet és kettétépte rajtam. Egy pillanatra meghökkenve, majd teljesen beindulva pislogtam rá. Égő ágyékom már szinte fájt.
- Gyerünk, dugj meg!- könyörögtem, elvesztve a kontrollomat.Ruhám mellrészét lehúzta, így kiszabadítva melleimet. Bekapta az egyik mellbimbómat és párszor megszívta.
- Nincs túl sok időnk, de igyekszem finom lenni!- motyogta a melleim közé, majd megemelt és belém hatolt. Halkan felsikítottam. Derekamat markolva kezdett mozgatni. Karjaimat a nyaka köré fontam. Homlokom az övének támasztottam. Körmei apró, piros félkör alakú nyomokat hagytak a csípőmön. Az érzés, hogy bennem van, teljesen kitölt, hallom halk sóhajait és férfias nyögéseit, egy másik világba repítenek. Hirtelen felemelt és a széksorok mögötti padlóra fektetett. Gyors tempóra kapcsolva lökött, miközben élvezettel nézte szenvedésemet, hogy visszafojtsam sikolyaimat. Földön túli érzés vele kefélni. Finoman rágcsáltam az állát, majd végignyaltam állkapcsán. Nyelvem meg sem állt a füle mögötti érzékeny pontig. Ott szívni kezdtem, mire keményen döfködni kezdett.
- Harry!- lihegtem a fülébe. Így túl intenzív volt az érzés. Mozgatni próbáltam a csípőm, de tenyereit medencecsontomra simítva visszanyomott a földre. Egyáltalán nem finomkodott és ez valamiért tetszett. Hajába túrtam és ujjaim köré csavargattam a tincseit, miközben másik kezemmel fenekébe markoltam. A fülembe morgott, majd megharapta a fülcimpámat. Hirtelen felül találtam magam
- Szia!- vigyorgott rám. Egy hosszú, mély csókkal hallgattattam el, közben csípőmet mozgatni kezdtem. Hangosabban kezdett lélegezni, az állkapcsa megfeszült- közel járhatott és késleltetni próbálta magát.
- Engedd, Harry!- néztem mélyen a szemébe. Nem kellett kétszer kérnem. Abban a pillanatban, ahogy elélvezett, nem egy világhírű férfit láttam magam előtt, csupán egy 20 éves srácot. Hirtelen, mintha mindent tudtam volna róla. A következő pillanatban pedig én is követtem őt, át a gyönyör kapuján.
- Egy moziteremben fekszünk, majdnem meztelenül egy észveszejtően jó szex után és szinte nem tudunk egymásról semmit.- böktem ki.
- Akkor azt hiszem meg kellene ismerkednünk. Esetleg egy kis beszélgetés nálam?- ajánlotta.
- Azok után, hogy elszakítottad az egyik kedvenc bugyimat, ez a minimum!- vigyorogtam rá. Nevetve magához húzott és megcsókolt, majd miután összeszedtük magunkat, elindultunk hozzá. A taxiban ülve a kezem a szám elé kaptam.
- Mi történt?- aggodalmasan pillantott rám.
- A bugyimat, akarom mondani a bugyim darabjait ott hagytuk a teremben!- suttogtam a kíváncsi taxis miatt.
- Sebaj! Szerintem sejtették, hogy nem csak beszélgettünk.- eresztett meg egy bugyiszaggató mosolyt, majd megcsókolt. Megérte gürizni azért a jegyért!

~Orsa

4 megjegyzés:

  1. Folytaaaaaaaaasd!!!! Nagyon jo!:'))

    VálaszTörlés
  2. Ez kibebaszott jó lett (elnézést a kifejezésért) remélem lesz folytatása. Ha lesz, ne csak 1 rész.;)
    És kérhetek Niallel egy 18+ -os sztorit? (már ha lehet :))

    VálaszTörlés
  3. Lecci folytaasd! :) :D nagyon jo

    VálaszTörlés