Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. április 10., csütörtök

K. Dóra- Különleges szülinap (Harry) 18+


Mostanában elég sokat veszekszünk a barátommal, néhányszor közöltem vele, hogy el fogom hagyni, de akkor mindig tett valamit, amiért nem volt szívem beteljesíteni az ígéretemet. Viszont teljesen kész vagyok idegileg, mindig az jár a fejemben, hogy mit művelhet vajon. Az én drága barátnőim kitaláltak valami meglepetést a 20. szülinapomra. Kicsit túlzásnak éreztem, hogy a taxiban ülve bekötötték a szememet, de mikor odaértünk és levették rólam a kendőt, hisztérikusan felnevettem.
- Komolyan? Egy sztriptízbár?- kacagtam.
- Jaj, drága! Itt olyan pasik lesik minden kívánságod, hogy csak na!- veregetett hátba egyikük. Besétáltunk, majd eligazítottak minket. Pontosabban engem. Értetlenül néztem a csajokra, akik csak csápoltak, hogy menjek már. Egy kis vörös szobába ültem be. Egy kanapé volt és egy kicsi színpad szerűség, na meg egy pici asztal, eperrel, csokival és ha jól láttam borral. Volt még bent egy kis komód szerűség, ami ki tudja mit rejtett. A szegényes fények teljesen kihunytak, már csak a színpadot világította valamennyi fény. Egy eszméletlen jó pasi sétált fel. A műsor valami eszméletlen volt. Magamban áldottam az eget, amiért nem tanga volt rajta, hanem bokszer. A két oldalam mellé térdelt és egy csokiba mártott epret dugott a számba. Kezem végigszaladt izmos hasán, miközben beleharaptam a gyümölcsbe. Lassan felém hajolt és lecsókolta az ajkamról az oda kenődött csokit. 
- Tudod, én most tilosban járok! Nem csókolhatnálak meg!- suttogta. Észvesztően szexi hangja volt. Kiegészítette tökéletes kidolgozott izmait, napbarnított bőrét és finom, puha göndör fürtjeit. Élénkzöld szeméről már ne is beszéljünk. Kezeim hátára futottak és végigsimítottam rajta.
- Meddig terjed a munkaköröd...- kérdeztem volna.
- A nevem Harry. És addig, ameddig kívánod, szépségem!- motyogta a nyakamba. Kiváló! Ez kell most nekem, egy eszeveszett jó szex egy chippendale pasival! 
- Nagyon reméltem, hogy ezt válaszolod, Harry!- mosolyodtam el, majd hosszan megcsókoltam. Közben keze a hátamra szaladt és lehúzta a ruhám cipzárját. Miután levette rólam, a kanapé mellé ejtette a textilt és végigfektetett a kanapén. Teste az enyémnek feszült, ahogy a nyakam csókolgatta.
- Mondd el, mit szeretnél!- dörmögte a nyakamba.- Hallani akarom!- pillantott rám. Beletúrtam sűrű hajába és kicsit hátrahúztam a fejét.
- Nem vágyom többre, csak egy könyörtelenül kemény szexre!- haraptam ajkamba. Meglepetten vonta fel a szemöldökét.
- Hm, mikor megláttalak, azt hittem, hogy végig irulni-pirulni fogsz, de megleptél és ez tetszik!- szorította csípőjét az enyémnek. Egy halk sóhaj csúszott ki a számon.
- Akkor gyerünk, kezdj már velem valamit, a kurva életbe!- hördültem fel. Egy icipicit mintha beindultam volna. Harry kimászott a lábaim közül, majd a kanapéra ült. A bokámnál fogva közel húzott magához. Sejtettem mi következik, mikor nemes egyszerűséggel kettészakította a bugyimat. Elkezdte combjaimat markolászni, majd piciket csapott rájuk, egyre feljebb és feljebb haladva. Keze végül a fenekemen csattant. Felszisszentem, de igazából élvezetes is volt, főleg mikor keze elért a nemi szervemig, így azt is megütve kicsit.
- Ó, Harry!, nyögtem fel, mikor egy igazán nagyot ütött. Ez volt a legélvezetesebb és egyben az utolsó ütés is.
- Maradj így, csak húzd fel a térdeid!- kérte, miközben bizsergő alfelemet simogatta. Megtettem, majd meglepetten nyögtem fel, mikor megéreztem forró, cikázó nyelvét a csiklómon. Körmeimet a kanapé párnáiba vájtam, miközben nyögdécseltem. Ajkai duzzadt csiklómra tapadtak és keményen megszívta. Még egy ilyen és elélveztem volna. Ehelyett abbahagyta a kényeztetést. Hallottam nyílni a komódot, majd fémes csörgésre lettem figyelmes. Odakaptam a tekintetem és egy kéjes nyögés szökött ki a torkomból a bilincs látványára, a puszta látványára! A hátamra feküdtem, Harry óvatosan megfogta a csuklóimat és megbéklyózott. Nem tudtam túl messzire elhúzni a karjaimat a kanapé karfájától. Odahajolt és finom csókot nyomott a bőrömre, ahol már kicsit kipirosodott a bilincs súrolásától.
- Ennyi volt a finomkodás, remélem nem bánod!- suttogta. Lábaimmal átöleltem a derekát. Óvatosan lefejtette magáról, majd megszabadult utolsó ruhadarabjától, olyan érzékien, ahogy csak egy chippendale srác tud. Felgörgetett magának egy óvszert. Lassan nehezedett rám, egyik karjával megtámaszkodott a másik kezével csípőmbe markolt és egy erős lökéssel belém hatolt. Fájdalmasan nyögtem, miközben gyors, mély lökésekkel dolgozott. Egyre inkább élveztem ezt az igazán állatias szexet. Felemeltem a lábaimat és a dereka köré fontam, így még beljebb hatolt. Fogaim nyakába vájtam, hogy elfojtsam kitörni vágyó sikolyomat, amiket a szexisteneket megszégyenítő csípőmozgásán kívül a fülembe mormolt mocskos szavai váltottak ki. Egyre közelebb kerültem, ahogy ő is. Hatalmasat nyögve elélveztem, falaimat megfeszítve körülötte. Felhördült, majd lökött rajtam egy igazán nagyot és valami reccsenést hallottam. A bilincs kicsit húzott lefelé. Mire észhez tértem, rájöttem, hogy szabályosan kitörte a kanapé karfáját. Lassan húzódott ki belőlem, miközben én még mindig aléltan hevertem. A béklyómhoz nyúlva eloldozott. Nagy nehezen elkezdtem összeszedni magam és felöltöztem. Harry a karjaiba vont, majd lágy, szűzies csókot nyomott ajkaimra. A táskámból előhalásztam egy tollat meg egy papírt és lefirkantottam a számomat, majd egy utolsó csók kíséretében a farzsebébe dugtam.
- Ha beszélgetni lenne kedved, vagy csak tönkretenni még egy karfát.- kacsintottam rá a vállam felett, majd kisétáltam a helyiségből. Az egyik barátnőm jött velem szemben eléggé illuminált állapotban. Megmondtam neki, hogy lelépek és köszönök mindent. Remélem felfogta. Kint fogtam egy taxit, majd hazakocsikáztam. A lakáshoz érve a pasim épp zuhanyzott, tökéletes alkalom. Előszedtem a bőröndjét és kiraktam az ágyra. Minden cuccát szépen belerakosgattam. Törölközővel a csípőjén jött ki. Először észre sem vette a bőröndöt.
- Hol jártál? Éjfél elmúlt!- korholt.
- Nos, szülinapom alkalmából, amit te ugye szokás szerint elfelejtettél, dugtam egy hatalmasat egy chippendale sráccal. Annyira jó volt, hogy azt hiszem meg fogjuk ismételni. Téged viszont ma reggel keresett telefonon a csaj, akivel megcsalsz, úgyhogy gyanítom örülne neki, ha meglepnéd azzal, hogy hozzá költözöl!- ütögettem meg a bőrönd tetejét vigyorogva. Végig tudtam minden saráról, csak a megfelelő pillanatban akartam a nyakába zúdítani. Hitetlenül csóválta a fejét, majd nyomatékosítva az előző mondandómon az ajtó felé biccentettem a fejemmel. Hagytam neki kemény öt percet a felöltözésre, majd végignéztem, ahogy lelép. Még be sem csukódott az ajtó, mikor újra nyitva állt. Harry dugta be a fejét.
- Láttam egy csávót elkullogni. Biztonságos a terep?-vigyorgott rám. Kiszaladtam, nyakát átölelve ugrottam rá, ő pedig megtartott, miközben hosszan megcsókoltam. Az az egy vad szex sokkal több érzelmet ébresztett bennem, mint bármi, amit a volt barátomtól kaptam a két éves kapcsolatunk alatt. Határtalanul boldogan vonszoltam be Harry-t a lakásba, majd azzal a lendülettel be is zártam az ajtót, hogy senki az ég világon ne zavarhasson!

~Orsa

2 megjegyzés: