Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. december 23., hétfő

FIGYELEM, EZ NAGYON FONTOS!!!

Sziasztooook!

Egy örömteli hírrel jelentkeznénk nektek.
Mivel Jennii írónk fent tanyázik Pesten az elkövetkezendő néhány hétben, arra gondoltunk, hogy rendezünk egy olyan közönségtalálkozót, amelyen két író, azaz én (xxSzikraa.♥*) és Jennii lennénk jelen.
Néhány fontos adat azoknak az olvasóknak, akik szeretnének megjelenni:
  • Hely: Westend City Center, Starbucks
  • Dátum: 2013. 12. 28.
  • Időpont: 14:00
  • Programok:  Dedikálás, beszélgetés, kérdezz-felelek, és még sok más egyéb program. 
Aki nem tudná, annak egy kis segítség: A Starbucks  kávézó a Nyugati Pályaudvar felőli bejárattól néhány méterre BAL kéz felől esik. A hatalmas Starbucks felirat szerintem fel fogja hívni a figyelmeteket.

Előre köszönjük azoknak, akik megjelennek!
Boldogságos és békés karácsonyi ünnepeket kívánunk: xxSzikraa.♥* & Jennii.

9 megjegyzés:

  1. Kuva jo hogy ilyen hulye talalkozokat szerveztek ahova jo ha egy ket ember elmegy de azert a sztorikat nem irnatok mert nem tudjatok hanyan varnak honapok ota, hogy kerjenek egy rohadt sztierit es igazabol ez lenne a blog ertelme hogy eg kurva sztorit kirakjatok /egaabb hetente de nem ti inkabb ilyen hulye talalkoulzokat szerveztek -.- 2 honapja legalabb varok, hogy vegre a 10 keres kozul legalabb egy szabaduljon fel mert nalatok mar az is haladas de azert nem hoznatok sztorikat veletlrnul se -.-
    Egy szoa blogotokrol:Szar es meg irni se tudtok rendesen.Szerintem minel elobb hagyjatok del ezzel a hobbival mert mind szarok vagytok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem azt, hogy ki tud rendesen írni meg ki nem tud rendesen írni azt nehogy már te döntsd el!..Igen minden bizonnyal azért van 161 feliratkózójuk mert nem tudnak írni.Minden bizonnyal azért szeretik olvasni a sztorijaikat mert olyannyira szar a blog.És ha már valakit oltogatni szeretnél,először nyálazd át a helyesírási szótárt. mert olyan, hogy "egaab" meg "talalkoulzokat" olyan nincs.És először nézz magadba utána oltsál másokat. És ha annyira szar a blog...akkor miért is vársz 2 hónapja, hogy felszabaduljon legalább 1 hely?! :O :D ....

      Törlés
    2. Kedves Olivia Flowerburg!

      Köszönjük szépen az értelmes és helyesírási hibáktól mentes véleményedet. (remélem érzed az iróniát)
      Először is nagyon nem tudom tolerálni, amikor valaki káromkodik itt neked kommentben és becsmérli a munkánkat.
      Drága, szar, amit írunk? Azért van 161 feliratkozónk. Azért vársz két hónapja egy sztorira mert szarul írunk és szar a blogunk?
      Az szövegértéseddel azt hiszem van némi baj. Akkor lehet ismét kérni, ha mind a tíz sztorit megírtuk, nem pedig egy felszabadul, de se baj!
      Szeretjük az olvasóinkat, ezért találkozni szeretnénk velük és úristen...nehogy már te mondd meg nekem/nekünk, hogy mit csináljak/csináljunk.
      Tanulj meg helyesen és kulturáltan írni és akkor majd talán adok is a véleményedre.
      Szarok vagyunk? Akkor takarodj arrébb. Nem kötelező minket olvasni....nem fog egyikünk sem sírni utánad..még itt vannak több százan. Nem pont egy ilyen primitív embert fogunk hiányolni, hidd el. :)
      Jennii.

      Törlés
    3. Olivia Flowerburg!
      Ez egy igen szépen megfogalmazott kulturált és jól nevelt vélemény volt. Tudod a sztorik sok okból nem íródnak.
      1. Egyszerre mindenki vagy 5-öt ír.
      2. Mindegyikünk vagy érettségire, vagy felvételire készül.
      3. MINDEGYIKÜNKNEK VAN ÉLETÜNK!

      Tudod, nem ülünk 0-24-ben a gép előtt, hogy minden nap 10 sztorit írjunk és nálunk sokkal alaposabb munka egy sztori megírása.
      A többi infót előttem Jennii már leírta, szóval ennyi :)
      Ha lenne egyéb problémád, akkor gyere el 28-án és mondd el a bajod, bár úgy sem fogod odatolni hozzánk a pofád. :))

      xxSzikraa.♥*

      Törlés
    4. Olivia!
      Ha már olyan tehetségtelennek tartasz minket, akkor miért vársz hónapokat, hogy kapj egy sztorit egy állításod szerint szar írótól? És az, hogy írni nem tudunk, ezen akadtam fent a legjobban. Ha megkérsz minket, mind én, mind Szikraa, de szerintem még Jennii is nagy örömmel linkeli el a blogját. Beismerem, nem sok mindenhez értek, de az írás talán azon kevés elfoglaltságom közé tartozik, amit szeretek és jól is megy. Szóval, ne haragudj meg, de ezzel a roppant értelmes kommentel nem érted el, hogy eret vágjunk!
      ~Orsa

      Törlés
  2. ilyenkor kár az higy Nyiregyi vagyok.... ugy elmennnék ..nagyon tetszenek a sztoriaitok...és igaz én is hetek ota várok a részre de megéri...sajnos nem tudok elmenni a találkozóra pedig ott lennék
    :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szabolcsi vagyok, Brooklyn. :)
      Szóval, ha lenne rá igény Nyíregyen is tarthatunk egyet. Igaz ott szerintem csak én lennék írók közül (Jenni) és talán Fanni. :)

      Törlés
  3. Sziasztok! Facebookon láttam egy oldalt ahol lopják a sztorikat! Ez az az oldal: https://www.facebook.com/pages/One-Direction-KE-sztorik/102468289909430

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, hogy szóltál, már írtam is az oldalnak ;) xxSzikraa.♥*

      Törlés