Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. december 1., vasárnap

Menedékhely. (Liam) 18+

Tegnap este nagyon összevesztem  anyámmal. Olyannyira, hogy összeszedtem a cuccaimat és leléptem.
Nem volt jobb ötletem, mint a szomszéd sráchoz, Liamhez (aki egyébként vagy 5 házra lakik tőlünk) menni.
Reggel kótyagosan és kimerülten vánszorogtam ki a vendégszobából, ahol helyet kaptam.
-Jó reggelt - köszöntem álmosan és leültem az ebédlőasztalhoz.
-Neked is. Ott a kávéd a lila bögrében - biccentett egy édes lila bögre felé.
-Ohh, de aranyos vagy, köszönöm! - és beleittam a bögrébe.
-Amúgy tegnap este nem nagyon értettem, min is vesztél össze anyukáddal... Elmagyaráznád még egyszer, ha szépen megkérlek? - kérdezte leülve mellém, én pedig csak ekkor vettem észre, hogy nincs rajta póló, csak egy boxer alsó.
Az állam hangosan koppant a földön a látványtól, és nem bírtam ki, hogy miközben hasát a lehető legfeltűnőbben bámultam ne harapjak az ajkamba és nyögjek egy halkat.
-Én jobb programot is tudnék annál, hogy arról a boszorkányról beszéljünk - csúszott ki a számon.
Erre Liam elmosolyodott és fel állt.
-Éspedig, milyen programra gondoltál? - kérdezte perverz hangon. - Szavakba öntenéd nekem?
-Inkább tettekbe - kacsintottam és én is felálltam, majd megcsókoltam.
Nagy kezei a derekamra csúsztak, miközben hevesen viszonozta a csókomat.
Egyre vadabb lett a helyzet és lassan eljutottunk a kanapéig, ami kiváló helyet nyújtott annak, ami most fog következni.
Liam lejjebb haladt és a nyakamat kezdte csókokkal behinteni és gyengén harapdálni.
Mikor hajába fúrtam az ujjaimat és kicsit meghúztam a barna fürtöket, felmordult és erősebben mélyesztette fogait a nyakamon húzódó vékony és érzékeny bőrbe. Közben megszabadított a bő pólótól, amit még ő adott este, hogy aludjak benne. ez alatt viszont egy bugyin kívül semmi nem volt.
-Mhmm... Liam! - nyögtem fel és felhúztam magamhoz egy csókra.
Egy hirtelen mozdulattal magam alá löktem, így én kerültem felülre. Pár perig a nyakával voltam elfoglalva, de elvonta a figyelmemet, egyre csak keményedő férfiassága. Hasát végig hintve könnyed puszikkal, haladtam lejjebb, egészen míg el nem értem addig az egyetlen anyagig, ami már majd' szétszakadt a benne egyre türelmetlenebbül keményedő szerszámtól.
Ismételten az ajkamba haraptam és egyetlen könnyed mozdulattal lehúztam azt az anyagot.
Liam sziszegve szívta be a levegőt a tüdejébe. Meglepődtem a méretén. Egész konkrétan egy pillanatra még a lélegzetem is kihagyott.
Ámultságom elmúltával megfogtam hosszú péniszét és kézzel kezdtem kielégíteni. Liam egyre feszültebb volt és egyre hangosabban zihált és nyögött.
Úgy döntöttem, nem kínzom tovább, így bekaptam a méretéből annyit, amennyit csak tudtam.
Liam lélegzete egy pillanatra elakadt, majd egy jól hallható szaggatott nyögés hagyta el a torkát.
Felnéztem rá, és annyit láttam, hogy csukott szemmel élvezi a tevékenységemet, miközben hosszú ujjai olyan erősen markolják az egyik díszpárnát, hogy az azt borító anyag kis híján kiszakadt, és a Liam kezén húzódó izületek elfehéredtek.
-Azt a rohadt...- nyögött az élvezettől szinte fulladozva.
Kezei, amik eddig a párnát markolták most hajamba csúsztak, és erősen tartva fejemet, mélyebbre tolta szerszámát a torkomban.
Remegés futott végig a testemen én öklendezni kezdtem a torkomat súroló faroktól.
Liam hirtelen elhúzta magától a fejemet és bocsánatkérően nézett rám.
-Kérlek ne haragudj! Néha nem tudom irányítani az erőmet - zihált hangosan.
-Semmi baj - ráztam a fejemet és újra visszatértem eddigi pozíciómba.
Nyelvemmel makkját kezdtem el kényeztetni, ami kiváltotta belőle az eddig elhangzott nyögések sokkal hangosabb változatát.
Nem is kellett már sok neki, szerszáma rángatózni kezdett és örömnedve végig folyt teljes hosszán. Elmosolyodtam és lenyaltam egy picit, nyelvemmel végigkentem a számon, majd ajkaimat beszívva lassan ízleltem meg a ragacsos anyagot.
-Hmm...-pislogtam kábultan, mire Liam felmordult és leborított az ő eddigi helyére és most ő került fejjel a lábaim közé.
Nem szólt semmit, csak meleg nyelvét éreztem hirtelen a csiklómon, kis híján felsikoltottam, annyi feszültség keletkezett a testemben.
Liam nyelve egyre gyorsabban járt bennem, majd két ujja is csatlakozott a kényeztetésemhez.
-Jézusom! - nyögtem hangosan és Liam barna tincsei közé fúrtam ujjaimat.- Abba ne hagyd! - figyelmeztettem előre is és egyre erősebben szorongattam a haját.
Mellkasom gyorsan és egyenletlenül emelkedett fel és süllyedett le, szívem eszeveszett tempóval mert, én pedig levegő után kapkodtam és igyekeztem nem túl nagy hangerővel nyögni.
-Liam.... Úristen!!! - visítottam, ahogy alhasamat olyan orgazmus érzés kezdte uralni, mint még szinte sosem.
Fél percen belül egy hangos nyögéssel elmentem, Liam pedig felkapaszkodott hozzám és megcsókolt.
-Gyerünk! - súgta és a hátára fordult és magára húzott, így lovaglóülésben voltam rajta.
Magamba helyeztem hatalmas férfiasságát és egy kis idő után, mikor ár megszoktam nem hétköznapi méretét, elkezdtem csípőmet lassan mozgatni.
Először csak nagyon lassan, szinte kínozva mozogtam rajta, majd ütemesen gyorsítottam csípőm mozgásán. Olyan gyorsan lovagoltam rajta, hogy egy idő után teljesen kimerültem és Liam mellkasán, bizonytalanul tartottam magamat.
Liam gyorsan pozíciót váltott, így ő volt felül.
Egyből eszeveszett tempóval kezdett tolni, ami belőlem azt váltotta ki, hogy egyik kezemmel a bicepszét karoltam át és szorítottam, másikkal pedig éppen készültem a hátába karmolni.
-Édes Istenem! Liam!! - sikítottam, mert a hirtelen jött orgazmus érzése olyan hévvel söpört végig apró testemen, mint ahogy a villám lecsap az erdő közepén álló gyanútlan fába.
Liam homlokát a nyakamba fúrta, fogai pedig a vállamba mélyedtek és orgazmusomra rátett egy lapáttal, hogy éreztem, ahogy Liam nedve szép lassan szétterjed bennem.
-Soha többet nem engedlek haza - lihegett Liam mikor már egymás mellett feküdtünk.
-Akkor jó, mert soha többet nem is akartam hazamenni - kuncogtam és még néhány csókot váltottunk Liammel, majd felöltöztünk és egész nap együtt voltunk.
Remélem tetszett!
xxSzikraa.<3 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése