Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. szeptember 24., kedd

M. Dóra: A zuhany alatt történt...(Louis) 18+

Alig, hogy csak felkeltem, elkezdődött a lázas készülődés, ugyanis ma érkezik haza a barátcsaládunk, vagy hogyan is szokás mondani. Ma este nálunk alszanak, mert a házukat felújítják és csak holnap délután környékén lesz kész. Ez a barátcsalád dolog annyiból áll, hogy én nagyon jóban vagyok a sráccal, Louis-al, az anyám az ő anyjával, apám az ő apjával és az öcsém a húgaival. Nagyjából egy hónapja nem találkoztunk, mert nyaralni voltak. Igazából már alig vártam, hogy viszont láthassam őket, főleg Louis-t. Nagyon helyes srác, csak sajnos van barátnője, aki egy igazi hárpia. Egyszer Louis feltett egy képet, amin arcon puszilom. A csaj kommentelt alá annyit, hogy: khm. Negyed óra múlva eltűnt a kép Louis albumából. Egyébként is utáljuk egymást azzal a csajjal. Na, mindegy. A tükröm előtt ácsorogtam és válogattam a ruháim közt, hogy mi lenne megfelelő az alkalomra. Végül a választásom egy pánt nélküli fehér felsőre és egy fekete sortra esett. A hajam természetes hullámokban omlott a vállamra, ahogy általában. Mikor anyu szólt, hogy megérkeztek, menet közben ugrottam bele a kedvenc balerina cipőmbe. Szaladtam ki az ajtón, megölelgettem a szüleit, a húgait, majd szó szerint a nyakába ugrottam.
- Hiányoztál, Tommo!- suttogtam, karjaimmal átölelve a nyakát. Mielőtt bármit mondhatott volna, megláttam a kocsiban ücsörgő barátnőjét. Ez enyhén letörte a szarvaimat. Elengedtem és egy lépést hátráltam is, mielőtt még Szörnyella kiugrik a kocsiból és kitépi a hajam. 
- Eljössz velem? Hazadobom az asszonyt.- nevetett. Keserűen mosolyogtam és bólintottam. Kinyitottam a hátsó ajtót és beszálltam.
- Hogy te mennyire nem hiányoztál.- vigyorgott rám gúnyosan az anyósülésről. 
- Az érzés kölcsönös.- dünnyögtem.
- Lányok, elég legyen!- rivallt ránk Louis. Elhiszem, hogy idegesítőek vagyunk amikor ennyire szimpatizálunk egymással. Megálltunk a csaj háza előtt, Louis kiszállt vele, de a lehúzott ablakon át hallottam a beszélgetést. Azt akarta, hogy Louis vele töltse az éjszakát. De ő visszautasította és otthagyta a csajt az ajtóban. Visszasétált a kocsihoz, én pedig előre másztam az anyósülésre. Mintha Louis vetett volna egy röpke pillantást a fenekemre, miközben másztam. De lehet, csak képzelődtem. Az út szokatlanul szótlanul telt. Általában be nem áll a szánk, mikor együtt vagyunk. Most még is mindketten hallgattunk.
- És, milyen volt a nyaralás?- tettem fel egy sablonkérdést.
- Elment egynek, de hiányoztál nagyon.- mosolygott rám, miközben leállította a motort. Ez eléggé megmelengette a szívemet. Befelé menet átkarolta a vállamat. Leültünk az asztalhoz és vacsi után beszélgettünk kicsit, majd elvonultam a szobámba. Nem sokkal később valaki kopogtatott az ajtón. Louis dugta be a fejét. 
- Bejöhetek?- érdeklődött. 
- Persze, gyere nyugodtan.- mosolyogtam rá. Elterült az ágyamon, majd kis hezitálással fejét a hasamra tette. Hajával kezdtem játszani, miközben halkan beszélgettünk. Lágy hangja zene volt füleimnek. Feltérdelt és lábaim közé helyezkedett. Fölém hajolt és ajkába harapva nézte a számat. Úristen, most meg fog csókolni? Akarom ezt a csókot, de van barátnője. A gondolatmenetem abbamaradt, mikor puha ajkai az enyémekhez értek.  Elvesztettem az önkontrollomat és visszacsókoltam. Vadul téptük egymás ajkait. 
- Louis, ez nem helyes...- nyögtem ki nehezen. 
- Kit érdekel?- nézett rám egy pillanatra mosolyogva. Ha őt nem, akkor engem sem. Pillanatokon belül a pólója a földön landolt. Kidolgozott felsőtestét bámulva beharaptam az ajkamat. Miért kell ennyire rohadt szexinek lennie? Ajkait nyakamra tapasztotta és finoman szívni kezdte. Éreztem, hogy már ettől nedvesedek. Egyik kezével támaszkodott, másikkal pedig a combomat simogatta. Néhány kéjes sóhaj csúszott ki a számon, amikor kicsit meghúzta a bőrt. Ebben a pillanatban belépett az öcsém. A vér is megfagyott bennünk és ilyen hirtelen helyzetet sem tudtunk változtatni. 
- Na ezt magyarázzátok meg, de gyorsan!- mondta, majd becsukta az ajtót. Igazából én sem tudom a magyarázatot. 
- Figyelj, 14 éves vagy, tudod, milyen ha két ember szereti egymást...- kezdte Louis, mire kikerekedett a szemem. Ezt ő is észrevehette.
- Persze, hogy tudom. Nyugi, nem mondom el senkinek.- mosolygott.- Amúgy összeilletek.- ezzel kiment az ajtón és becsukta maga mögött. Louis visszacsúsztatta a kezét a combomra.
- Hol is tartottunk?- kérdezte egy perverz vigyor keretében. Lassan kezdtem puszilgatni a nyakát.
- Mi, Az, Előbb, Ott, Tartottunk, Hogy, megyek fürdeni.- nevettem el magam és kibújtam alóla. Elkapta a kezem és visszarántott.
- Nem-nem kicsim. Ott tartottunk, hogy MI megyünk fürdeni.- javított ki. A felhevült állapotomnak, na meg a Louis iránti érzelmeimnek köszönhetően nem volt kedvem tiltakozni. Besétáltunk a fürdőmbe, majd magunkra zártuk az ajtót. Ahogy megfordultam, a hátam az ajtónak csapódott, Louis ujjai a hajamba fűzve, nyelve pedig az én számba került. Vad csókcsatába kezdtünk, a ruháink folyamatosan kerültek le rólunk, közben igyekeztünk felfedezni minden újonnan felszabadult területet egymás testén. Ajkaimat nyakára tapasztottam és jól látható helyen erősen szívni kezdtem. Keze a derekamról lejjebb vándorolt és mutatóujjait a bugyim szélébe akasztotta. Körmeim végigszaladtak fedetlen mellkasán, mire egy férfias morgás csúszott ki a száján.
- Nem akarok várni tovább, csináljuk itt!- parancsolta.
- Itt? Az ajtónál?- értetlenkedtem.
- Nem, mondjuk a zuhanyzóban.- vetette fel. Az ötlet igazán tetszett. Csak volt még egy-egy ruhadarab, ami feleslegesnek bizonyult. Azoktól hamar megszabadultunk és beálltunk a zuhanykabinba. A kellemes hőmérsékletű víz végigfolyt a testünkön, miközben csókokkal borítottuk be egymás testét. Vizes hajába túrtam, mikor melleimnek szentelte figyelmét. Megmarkoltam azt a pár tincset, ami az ujjaim között volt, mikor ajkai közé vette egyik mellbimbómat. Felnyögtem, amikor forró nyelve is beszállt a játékba. Éreztem nedvemet lefolyni a combomon a vízzel keveredve. Az intenzív élvezettől remegő kezeimmel megfogtam kemény férfiasságát és lassan kezdtem mozgatni rajta a kezem. Meglepődöttségében szitkozódott. Állítása szerint régen kényeztették ilyen módon. Gyorsuló légvételévvel együtt én is gyorsítottam a tempón. Arcát nyakam hajlatába temette és már-már fájdalmasan harapdálta a puha bőrömet. Hirtelen megfogta a csuklómat és elhúzta lüktető farka közeléből.
- Fordulj meg, tenyereket az üvegre!- suttogta erélyesen a fülembe. Tettem ami kért. Sejtettem, mit szeretne, így kicsit megemeltem a csípőmet. Belém vezette magát hátulról és lassan mozogni kezdett. Halk hangok csúsztak ki a számból, miközben végezte a dolgát. Kezeit melleimre csúsztatta és finoman csipkedte a mellbimbóimat, ezzel fokozva az élvezetet. Tenyerem csúszott lejjebb és lejjebb az üvegen. Éreztem, hogy egyre közelebb vagyok, a nyögéseim is hangosodtak, ezért Louis egyik kezével befogta a számat, nehogy valaki meghallja. Louis is sóhajtozott, nem is annyira halkan, egy-egy szitkozódás is elhagyta tökéletes ajkait. És akkor, ott végem volt. Egy hangos nyögéssel elélveztem. Valószínűleg Louis is közel járt, mert mikor éppen csak megéreztem rángatózni a műszert magamban, kicsúszott belőlem. Kétszer-háromszor végighúzta a kezét magán, majd egy morgás-szerű hang kíséretében elment. Szembefordultam vele és megcsókoltam. Befejeztük a zuhanyt, majd megszárítkoztunk, felöltöztünk és visszamentünk a szobámba. Az ágyon összebújva feküdtünk, néha elcsattant egy-egy csók.
- Ugye itt maradsz éjszakára nálam?- érdeklődtem.
- Persze, hogy itt maradok. Egy ilyen eset után nem akarok a vendégszobátokban aludni- mosolygott, majd nyomott egy puszit a homlokomra. Nemsokkal később el is aludtunk mindketten. Reggel mikor felébredtem, Louis már ébren volt, de megvárta, még felkelek.
- Jó reggelt!- mosolyogtam rá kómásan. Válaszul csak nyomott egy csókot az ajkamra. Elindultunk a konyhába reggelizni. Lent ült már mindenki. A társaság nagy része meglepetten bámult minket, egyetlen személy kivéve. Az öcsém csak vigyorgott. Ő tudja a történet nagy részét. Nem értettem mire volt a többiek nagy csodálkozása. Jó, Louis átkarolt, oké, de ez mindig így van, az esetek 90%-ában. De akkor leesett. Biztos a kiszívott nyakunkat nézték.
- Louis, öhm. A nyakad...- dadogott kínosan mutogatva fia nyakára Johannah. Sehogy sem tudta kibökni, amit akart.- Tudod mit? Inkább magyarázd el.- adta meg magát.
- Szerelmes vagyok.- jelentette be.
- Igen, ezt tudtuk eddig is, hisz ismerjük a barátnődet. De nála voltál éjszaka, vagy...?- folytatta a kihallgatósdit anyu.
- Nem, én (T/N)-t szeretem!- jelentette be, majd megcsókolt. A meglepődöttségtől Johannah kezéből kiesett a pohár.
- Na végre!- mondta vidáman, majd odalépett hozzám és megölelt.- Üdv a családban, drágám!- mosolygott rám. Reggeli után Louis kidobta a barátnőjét és hivatalosan is összejöttünk. Úgy látszik, az álmok tényleg teljesülhetnek.

Remélem tetszett!:) Orsa xx
Ja és bocsi, ha lapos lett, csak a lényeget már betegen írtam meg és amiatt lehet, hogy nem olyan, amilyennek lennie kéne!:)

2 megjegyzés: