Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. szeptember 28., szombat

Figyelem!

Kedves olvasóink!
Ezennel megadjuk nektek a lehetőséget, miszerint ti is bekerülhettek közénk írónak.
Mivel gondolom nektek is feltűnt, hogy nem igazán vannak új sztorik a blogon (mindezt amiatt, mert nincs túl sok időnk), ezért mi írók kitaláltuk, hogy rendezünk egy "állásinterjút", ami után egy szerencsés olvasónk változtathat azon, hogy csak olvasó és tiszteletteljes íróvá avatjuk.
Ehhez nem kell más, mit a következők:

 • Lehetőleg legyen tapasztalatod írás körében.
 • Írd kommentbe, hogy "Jelentkezem"!
 • Jelölj be engem [xxSzikraa.♥*] és Jenni-t facebookon! (a linkeket/neveket a szöveg végén megtaláljátok)
 • Ha van saját blogod, akkor linkeld be nekünk, mi pedig belenézünk.
 • Küldd el chat-en (lehetőleg mindkettőnknek), hogy mi a blogger felhasználó neved és miután ellenőrizzük, hogy írtál-e kommentet küldj el egy sztorit, amit mi alaposan kielemezve elolvasunk. 
 • Saját magad válaszd ki, hogy sima *ke*, vagy 18+os, és mielőtt a sztorit küldöd írd le, hogy milyen sztorival készültél!
 • Reménykedj, hogy a szerencse a te oldaladra áll!
A facebook linkek pedig, mint ígértem itt találhatóak. Jennii: https://www.facebook.com/olcshii.canibaal?fref=ts  (Jenníí Oláh)
xxSzikraa.♥* : https://www.facebook.com/szikraa.enii  (Studt Enii Enikő)
Reméljük fogtok páran jelentkezni! :D
Nos, akkor most indul a jelentkezés és addig tart, míg ki nem írjuk, hogy lezárva.
Szeretettel a fő írók; Jennii és xxSzikraa.♥*

20 megjegyzés:

 1. Drága szerkesztőség!
  Meg kell hogy mondjam, már régen vártam, mikor hirdettek szerkesztőfelvételt, hisz' nagyon imádom a blogot, és hát... a fantáziám is eléggé piszkos! Azonnal megyek, és teljesítem a teendőket, de előtte még annyit: Jelentkeznék!!

  Remélem szerencsével járok!
  Ölel Titeket,
  Patricia Freelove

  VálaszTörlés
 2. Jelentkezem de csak holnap este tudok ke sztorit irni mert akk leszek gep kozelbe :)
  Aly:*

  VálaszTörlés
 3. Jelentkezem! :3 http://my-life-is-so-shit.blogspot.hu/?m=1 :) a többit e-mailben elkuldom. :)) nev: One Direction

  VálaszTörlés
 4. Jelentkezem! http://directionervagyokvoltamleszek.blogspot.sk/ :)
  név: Tom Tori :) e-mailben kuldom a sztorit :D

  VálaszTörlés
 5. Jelentkezem!
  http://tevagyazapa.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 6. Én is szeretnék jelentkezni! :$ :) (Nincs blogom, azért nem tüntettem fel.) 18+os sztori, természetesen ;) :D :P De az az igazság, hogy még készülőben, dolgozom rajta... :$ már csak a vége, a finish :3 hiányzik, szóval legkésőbb 2 nap és küldöm. Remélem nem gond. :$ :) E-mailben én is.

  VálaszTörlés
 7. Jelentkezem!
  whataboutlove-nouis.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 8. Jelentkezem és itt van a blogom: http://1d18ke.blogspot.hu :)

  VálaszTörlés
 9. Én is szeretnék jelentkezni. Itt a blogom: http://inyourshadow.blog.neon.hu/ , sajnos facebook fiókom nincs, és nem is nagyon szeretnék készíteni, a történetet a hét végére tudom küldeni, illetve ha belefér nektek néha-néha fordítanék is egyet. :) Név: Szofia

  VálaszTörlés
 10. Mint az eddigi kommentelők, én is a jelentkezés szándékával írok most nektek, egy szóval: Jelentkezem! Mint az itt látszik, Höri^^ a blogger felhasználóm, és +18as sztorikat írnék szívesen. :) máris jelöllek titeket :)
  egyik blogom: http://totaleclipsein1d.blogspot.hu/
  puszipáá^^

  VálaszTörlés
 11. Sziasztok! Szeretnék jelentkezni! Több blogom is van, de ezt ajánlom inkább: http://sayordoshy.blogspot.hu/ (még nincs sok bejegyzés rajta, de ha érdekel, elküldhetem a többit is, egyik sem rendelkezik valami nagy olvasó táborral, de majd meglátjátok, hogy milyen)

  VálaszTörlés
 12. Sziasztok! :)
  Szeretnék jelentkezni!
  Blogjaim: http://millawillchange-withharrystyles1d.blogspot.hu/ ezen még csak a prológus van fent! a másik blogom: http://youbestrongandloveme.blogspot.hu/ (ha itt a 14.részt elolvassátok rögtön egy +18-as cuccosba csöppentek :))
  Amint ezt elküldöm bejelöllek titeket facebookon!
  A Blogger felhasználóm : Renataa Reni

  VálaszTörlés
 13. Sziasztok Én nem jelentkezni szeretnék hanem megkérdezni hogy amit versenyt még hónapokkal ez előtt szerveztetek annak ugyan még is mikor lesz meg az eredménye?? Többször néztem az oldalt és semmi nem történt május óta. Csak azért érdeklődök mert én is küldtem be sztorit és érdekel kik nyerték. Kérlek titeket hamar hozzátok meg a végső döntést :)

  VálaszTörlés
 14. Jelentkezem! :) Név: Christy Horan http://christywith1d.blogspot.hu/
  K.xx

  VálaszTörlés
 15. Sziasztook! :)
  Jelentkezem!
  És igazából mindkét lehetőség érdekelne, egyaránt mindkettő "témában" jártas vagyok. Több oldalam is van, ebből 2 szeretnék kiemelni. Mindkettő fanfiction, de nem 1D. Eddig csak rövidebb novellát írtam 1D-el, azt is egy versenyre. Na de a linkek:
  http://nevergiveup-yourdream.blogspot.hu/ => ez az oldalam most lesz 1 éves, TH-es.
  http://lp-thisislove.blogspot.hu/ ez pedig a másik, amit leginkább a nyári szünetekben szoktam folytatni. Ezt azért linkelem, mert az 1. részében "betekintést" nyerhettek a +18-as tudásomra. :)
  Blogger nevem Alicia. FB-on már be is jelöltelek titeket, most pedig megyek és küldöm a történetet/ket.
  Ui: próbáltam úgy írni, mintha egy interjún lennék. Elvégre is ott nem árt, ha fényezik az emberek a korábbi munkáikat ^^.

  VálaszTörlés
 16. Sziasztok! Szeretnék jelentkezni! Blogom: http://mydreammystoryandonedirection.blogspot.hu/?m=1 Még csak prológus van fent mert most kezdtem! Ès a sztorit meg emailben! :)))

  VálaszTörlés
 17. Hello! Szeretnék jelentkezni:) 3 blogom volt ( egyik sem 1D, de nagy directioner vagyok), a jelenleg is van: yolo4ever.blogger.hu

  VálaszTörlés
 18. Hello :) ha még lehet akkor én is jelentkeznék!

  VálaszTörlés