Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. július 27., szombat

E-mailes: A legjobb barátom (Niall) 18+



Niall-el már szinte születésünk óta legjobb barátok vagyunk. Szó szerint,mert az anyukáink jóban vannak és ugyanazon a napon születtünk,ugyanabban a kórházban. Együtt jártunk óvodába,általános iskolába és most a középiskolás éveink végén járunk. A suliba sokat hülyülünk és már sokan mondták,hogy összeillünk,egy párt kéne alkotnunk. Egyszer megpróbálkoztunk ezzel a járás dologgal,de aztán úgy döntöttünk,hogy nem éri meg,mert a barátságunk lenne a tét és túl jóban vagyunk ahhoz,hogy vége legyen.
A mai nap is ugyanolyannak indult,mint a többi: felkeltem,reggeliztem,elkészültem,suliba mentem,onnan pedig haza.
Éppen otthon tanultam,egyedül,amikor kopogtattak az ajtón. Felpattantam a székről és rohantam ajtót nyitni,hátha az újságom érkezett meg. Nem a magazinom várt,hanem Niall méghozzá ahogy elnéztem őt szomorú volt.
-Szia,minden rendben?-kérdeztem meg tőle aggódva.
-Szia. Bejöhetek?-sóhajtott egyet. Bólintottam,majd a szobám felé vettük az irányt. Leültünk az ágyra. Nem akartam faggatózni,tudtam,hogy mindjárt el mondja mi a baj. Pár perc néma csend után bekövetkezett amit mondtam.
-Nem is tudom hogy mondjam el...-szólalt meg férfias hangján. Kezdtem kicsit én is megijedni,most már nagyon kíváncsi voltam rá,mi történt.
-Szóval anyum 2 hete bejelentette,hogy elköltözünk Londonból...-szavai hallatán lefagytam. Ezt nem hiszem el. A legjobb barátom 2 hete tudja,hogy el fogunk válni egymástól és nem mondta el?! Hát szép. Most nagyon pipa vagyok rá...
-MI?! És ezt miért nem mondtad el nekem?-emeltem fel a hangom,mire a combomra tette a kezét és a szemembe nézett. Azonnal elvesztem gyönyörű tengerkék szemeiben.
-Sajnálom,de nem tudtam,hogy közöljem veled ezt a hírt.-ölelt meg. A karjai között biztonságban éreztem magam,hiszen ölelése kellemes volt. Volt egy idő,amikor szerelmes voltam Niall-be és ez még ma is így van. A mostani helyzetünkbe pedig,olyan volt,mintha a mennyben járnék. Ő volt az egyetlen,aki el tudta feledtetni velem a külvilágot,mert amikor ketten vagyunk,mindig úgy érzem mintha,csak mi lennénk a világon és senki más. A pillanatnyi dühöm is hamar elmúlt ettől.
-Haragszom rád.-játszottam a hisztis lányt. A válasza,csak egy szívdöglesztő mosoly volt és egy szenvedélyes csók. Meglepődtem ezen a csókon és mire észbe kaptam már csókcsata folyt köztünk. Időközben rólam lekerült a póló és a nadrág. Lassan a bugyimat kezdte lehúzni,de én megállítottam.
-Szerintem te túl vagy öltözve.-mértem végig,miközben kacéran játszottam a hajával. Az ölébe húzott,így lovaglóülésben voltam rajta. A pólóját hamar lesegítettem róla. Ő elfeküdt az ágyon én pedig kidolgozott felsőtestét hintettem be apró nedves puszikkal. Felmordult egy idő után. Értettem a célzást,többet akar. A csípőmet lassan mozgatni kezdtem,hogy kínozzam vele,amit egy halk nyögéssel díjazott. Kis idő múlva meguntam ezt a tevékenységet. Leszálltam róla és lehúztam a nadrágját. Tehát mindketten csak fehérneműben voltunk. A boxerét is eltávolítottam. Ahogy megpillantottam hatalmas férfiasságát,kicsit megtorpantam. Lehet,hogy még szűz vagyok,de amióta beleszerettem Nialler-be azóta várok erre,szóval most nem léphetek vissza.
Megfogtam méretes szerszámát és először kézzel,majd nyelvvel kezdtem kényeztetni. Nemsokára amennyit tudtam bekaptam és tempósan szopni kezdtem. A nyögése egyre hangosabbak lettek és egyre jobban markolászta a takarót. Innen tudtam hogy el fog menni,ezért abba hagytam. Értetlenül nézett rám a szép kék szemeivel.
-Nem szeretném,ha így élveznél el.-kuncogtam halkan. Több sem kellett neki,egy szempillantás alatt maga alá varázsolt és megcsókolt. Egyre lejjebb haladt egészen a nyakamig. Itt megállt. Kikapcsolta a melltartómat,aztán folytatta a nyakamtól,onnan a hasamra tért és végül elérkezett a bugyimhoz. Lassan lehúzta a zavaró anyagot,majd nyelvvel kezdett izgatni. Kimondhatatlanul élveztem,viszont ő még rátett egy lapáttal,feldugta nekem egy ujját. Pillanatokon belül még egyet,ami kicsit fájt,de tűrhető volt. Sűrűbben és hangosabban nyögtem,ezért abbahagyta a kényeztetésemet.
-Biztos hogy velem akarod (T/N)?-nézett rám kérdő pillantással.
-100%.-válaszoltam magabiztosan. Bepozicionálta magát és egy utolsó engedélyt kérő nézéssel rám nézett. Bólintottam. Lassan belém vezette magát,ami iszonyatosan fájt,de kicsit megnyugtatott,hogy közben végig a szemembe nézett és ezt a szemkontaktust,mindössze egy-egy csók szakította félbe. Hamarosan elmúlt a fájdalom,csak egy apró zsibbasztó érzés keringett bennem. Megszorítottam a vállát és ő mozogni kezdett. Egyre gyorsabban és mélyebben tolt.
-Kiabáld a nevem ha elmész,drága.-zihálta a fülembe. Percekkel ezután éreztem,hogy a farka rángatózik bennem és egy férfias nyögés kíséretében belémlvez. Ennek hatására én is mentem utána.
-NIAAAALL!!-engedtem ki. Levezetés céljából,még tolt rajtam párat,utána kihúzta magát belőlem. Felvette a boxerét én meg a melltartóm és a bugyim,majd pihegve egymás mellé feküdtünk.
-El sem tudod képzelni,milyen régóta vártam már erre.-mosolygott kajánul. Egymásra néztünk és nem sokára hangos nevetésben törtünk ki mindketten.
-Akkor most barátok vagyunk,vagy több?-kérdeztem elgondolkodva.
-Barátok.-válaszolta. Nem ezt vártam volna,de mivel elköltözik,több úgysem lenne köztünk...

6 megjegyzés:

  1. nagyon jó :))
    ennek lesz második része ?? *____*

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó! És szerintemis legyen egy 2. Rész!

    VálaszTörlés
  3. Nagyoon dee nagyooon joooooo! Legyen 2. Rész!!!!!!!!!!!!!! Látod mindenki ezt akarja!

    VálaszTörlés