Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. július 12., péntek

+18 Zayn.: Akár az életemet is...



2013. Júlis 5.-Zaynnel ma lennénk 1 évesek. Csak lennénk sajnos, ugyanis pár héttel ezelőtt szakított velem, azzal az indokkal, hogy ő még 20 éves élnie kell, és nem szeretné lekötni magát egy 17 évessel. 3 év van közöttünk, de ez soha nem látszódott meg a kapcsolatunkon. Igaz, nem feküdtünk le egymással, hiszen szerettem volan várni addig ameddig nem töltöm be a 18-at. Nálunk ez ilyen családi "hagyomány" féle. De ő mégis itt hagyott engem. Azóta nem eszek, nem alszok, nem járok el a barátaimmal sehova.Teljesen elzárkóztam a külvilágtól. Rendszeresen berugok egyedül, a cigit sem vetem meg, és a pengéket sem. A szobám televan üres piás üvegekkel, üres cigis dobozokkal...és véres lepedővel.
2013. Júlis 10.-A helyzet a mai napig nem javult. Reménykedtem benne, hogy legalább ír egy üzenetet, hogy: "hé ma lennénk 1 évesek." De nem...semmi. Ez mégjobban rátett egy lapáttal az állapotomra. Nem szabadna ezt az önsajnáltatást csinálnom, de jobbat nem tudok. Ő volt nekem az életem, a mindenem. A nagy Ő. Itt hagyott. A szüleim, akik mit sem sejtenek erről az egész dologról, 1 hétre magamra hagytak. Talán ez egy jó pont. Így legalább kimerészkedhetek a szobámból. Az eddigi szép arcom, és hibátlan külsőmet, felváltotta a kócos rendezetlen haj, és a hegek, amiket a pengék okoztak. Épp, hogy kiléptem a szobámból, megszólalt a csengő. Az ablakon kikukucskáltam, hogy ki lehet az. Igen...Amy a legjobb barátnőm. Egyedül ő az egyetlen aki megért engem, és segít a lehetetlenben.
-Amy.-nyitottam ajtót
-Jézus (T/N)!-kiáltott fel.-Te mégis hogy nézel ki? Pár nappal ezelőtt még nem volt ennyi heg a karodon. Na jó, én ezt nem nézem tovább. Neked segítségre van szükséged!-ölelt meg
-Csak Zayn segíthet.-tört ki belőlem a sírás.-De ő nincs itt.-szipogtam
-(T/N)...épp ezért jöttem.
-Amy?! Miről beszélsz?-felcsillantak a szemeim
-Gyere üljünk le, csinálok neked egy teát.-mutatott a konyha felé Amy
-Nincs véletlen egy szál cigid?-kérdeztem
-(T/N)!-csattant fel.-Az isten szerelmére, fejezd már be ! Nem birom már ezt nézni. Nem fogsz inni, se cigizni, a pengéket viszont egy életre felejtsd el. Te voltál a város legszebb lánya.
-Csak voltak...-suttogtam
-És ma ezen változtatunk.-mosolygott
-Tessék?
-(T/N)...össze kell szedned magad, mert ma van a bátyám partija, és ugye Zaynnel nagy spanok, ezért ma ő is ott lesz nálunk. Ez egy tökéletes alkalom, hogy megmutasd mit is veszített az a seggfej. Fúj de utálom azt a parasztot.-akadt ki Amy
-Amy nézz már rám. Ki fog röhögni...
-Azért jöttem, hogy segítsek neked.-fogta meg a kezemet.-Most pedig eszünk, utána pedig újra a régi leszel bébi. Én itt vagyok neked.-ölelt meg Amy
-Köszönöm.-szipogtam
Az egész délután azzal telt, hogy a kádban áztattam magamat, majd megmostam a hajamat, és próbáltam emberi alakot ölteni magamra. A hegeket elég nehéz volt eltűntetni, de egy jó alapozó bármire képes. Amy kisminkelt, és a hajamat is megcsinálta. Az egyik legszebb, és legdögösebb ruhámat vettem fel, és a hozzáillő 13 centis magassarkúmat. Belenéztem tükörbe...és igen az a lány pislogott vissza rám, aki pár hónappal ezelőtt is. Már csak a belső békémet kell megtalálnom...Zayn személyében.
-Amy...én...-nagyokat pislogtam
-Mi a baj? Nem akarsz jönni?-nézett rám aggodalmas fejjel
-Nem erről van szó...hanem félek. Ha meglátom Zaynt, akkor ismét depresszióba fogok zuhanni, ott helyben, és kitudja, abban a pillanatban mi fog a fejemben megfordulni...Zaynért bármit...ezt te is nagyon jól tudod.
-(T/N)! Most figyelj elmondom a tervet. Most hazamegyünk mert lassan 10 óra és elkezdődik a parti. Lepakoljuk a szobámba a táskánkat, és kimegyünk a kertbe ugyanis ott lesz mindenki főleg a medencénk körül.-nevetett.-Tehát, csak szimplán köszönsz Zaynnek, és leszarod a fejét, és boldognak fogod magad tetettni. Még ha nehéz is lesz...a cél érdekében bármit!-ismét elnevette magát
Beszálltunk Amy kocsijába, majd elindultunk a házuk fel.
*A házban
Rengetegen embert pillantottam meg amikor beléptem a házban, és még a kertben nem is jártam.
-(T/N) ne haragudj a bátyámnak segítek, találd fel magad! Szeretlek.-hadarta a barátnőmet, és egy szempillantás alatt, szinte köddé vált a nagy tömegben.
Letettem a táskámat, a kezembe kaptam egy vodkanarancsos poharat, és kitipegtem a kertbe. Szinte mindenki a medencében nyalakodtak, amin kicsit elfintorodtam. A szememmel Zayn kerestem de sehol nem találtam meg.
-Francba a piával.-motyogtam magamban, majd teletöltöttem újra a poharamat piával, és rágyújtottam.
Már a negyedik vodkámnál jártam, amikor úgyéreztem, hogy elég többet nem iszok. Zaynt nem találtam sehol...pedig már egy jó ideje a partiban voltam.
-Nem birok élni nélküle.-tört ki belőlem a zokogás
-Én se nélküled.-karolt át hátulról valaki, valaki akit nagyon szeretek
-Zayn?!-fordultam meg, hogy a szemeibe tudjak nézni.-Te...te...hogyan?
-(T/N).-nevette el magát.-Csak miattad jöttem el. Amy elmesélt mindent...MINDENT.-kiabálta el magát
-Zayn kérlek.-a földet kezdtem el nézni
-Normális vagy? Én szakítottam, és te szenvedtél miattam...miattam aki olyan rosszul bánt veled.
-Zayn...én...nem akartam.
-Én se akartalak ilyen helyzetbe hozni. Megtudsz bocsájtani nekem?-nézett rám bűnbánóan
-Nem...Zayn. Nem.-ráztam meg a fejemet.
-Tessék?-kerekedtek ki a szemei
-Muszáj ezt itt megbeszélnünk?
-Gyere menjünk fel a vendégszobába.-megfogta a kezemet, és maga után kezdett húzni.
-Na itt már jobb.-fújtam ki a levegőt amikor beértünk a vendégszobába
-Hallgatlak (T/N). Miért?
-Még te kérdezed Zayn, hogy miért? Még te? Ne röhögtess már. Akár az életemet is odaadtam volna érted...sőt még most is odaadnám.-kezdtem el könnyezni
-Ne sírj kérlek.-leült mellém, és átkarolt. A karjaiban újra otthon éreztem magamat.
-Ezt te tetted velem Zayn. Mert elhagytál. Na ezt soha nem fogom neked megbocsájtani. Pedig még...-csuklott el a hangom
-Még mi (T/N)?-aggodalommal teli szemekkel nézett rám
-Nem csak az életemet...hanem a testemet is neked adtam volna érted?-tört ki belőlem újra a zokogás
-Én..nagyon megbántam. Megakartalak már a szakításunk utáni nap is keresni, hogy hülye voltam, és megbántam, de túl félénk voltam. Gyönyörű vagy (T/N)...és én úgy gondoltam, hogy túl leszel hamar rajtam...és...a kurva életbe is.-felállt mellőlem, és beletúrt a hajába.-Hogy lehetek ekkora balfasz?
-Igen Zayn. Balfasz vagy.-nevettem el magam
-Ha ez kell ahhoz, hogy nevetni lássalak, akkor balfasz vagyok, balfasz vagyok, balfasz vagyok, balfasz vagyok.-mondogatta egymást után
-Elég lesz Zayn. Egyszer is megértettem, hogy balfasz vagy.-nevettem újra
-Istenem (T/N).-felkapott az ágyról, és szorosan magához ölelt.-Fel se tudod fogni, hogy mennyire hiányoztál nekem. Mennyire hiányzott az ölelésed.-a fejét belefúrta a nyakamba.-Meg az illatod.
-Zayn kérlek.-ziháltam
-Nagyon szeretlek (T/N), és ha nem késő, akkor kérlek...legyél újra a barátnőm, és ígérem ezúttal nem fogok csalódást okozni neked.-két keze közé fogta a kezem, és éreztem a leheletét az ajkaimon
-Nem tudom Zayn...-próbáltam elhúzni a fejemet, de a kezei olyan erősen tartották a fejemet, hogy nem sikerült.
-Akkor csak engedd, hogy bebizonyítsam neked.
-Zayn, te könnyezel?
-(T/N)...ezt váltod ki belőlem...ezt váltotta ki belőlem a hiányod.-Zayn szónélkül, egy apró puszit adott az ajkamra.
-Hm, csak ennyire hiányoztam neked?
-Ó bébi, visszatértél.-felhúzta a szemöldökét, és ismét célba vette az ajkaimat. Ezúttal már sokkal szenvedélyesebben csókolt, mintha ezen múlna az élete. A lábaimat a dereka köré fontam, és így folytattuk az ajkaink kényeztetését.
-Zayn...kérlek ne álljunk meg a csóknál.
-Azt akarod, hogy lefeküdjek veled?-kerekedtek ki a szemei
-Mindennél jobban.-mondtam, és újra megcsókoltam.
Zayn óvatosan lefektett az ágyra, és így folytattuk a csók csatát, ami végül döntetlen lett. Az ajkaimról áttért a nyakamra, közben a kezeim elkalandoztak a tökéletes hajába. Bizsergető érzés jelent meg a hasamban, amikor hatalmas kezeimet éreztem a hátamon, ahol a ruhám cipzárját húzta le, és dobta le a földre miután levette rólam.
-Gyönyörű vagy (T/N).-nézett végig rajtam.-Kibaszott nagy mázlista vagyok.-féloldalas mosolyra húzódott a szája
-Igen...mázlista vagy.-nevettem el magam
-Sok a beszéd bébi.-mondta, és megtámadta a hasamat. Végig nyalta, csókolta az egész hasamat, és annak ellenére hogy szűz vagyok, ismerős érzés jelent meg ott lent. Éreztem, hogy a bugyim teljesen elázott. Amikor az egész hasamat körbejárta, kiszabadította a melleimet, a melltartóból. A fejemet, és az egész testemet elöntötte a melegség, amikor a nyelve, és a keze megtámadta a mellemet.
-Hm ők lettek a kedvenc játékaim.-kajánul vigyorgott rám
-Pofa Zayn, folytasd.-ziháltam, és az élvezettől a lepedőbe markoltam. Szófogadó volt Zayn, ezért befogta, és folytatta a kényeztetésemet. Majd szép lassan lejebb haladt, és a bugyimnál megállt.
-Fel vagy készülve bébi.-vigyorgott
-Zayn hányszor ismételjem még be, hogy fogd be, és csináld már a kurva életbe.-nem tudom miért mondtam ezeket...talán azért mert már annyira önkíületleni állapotban voltam Zayn miatt.
Kínzó lassúsággal húzta le rólam az apró bugyit.
-Bébi ezt már csináltuk, úgyhogy élvezz el nekem.-mondta, és azonnal belém tolta 2 újját, és elkezdte ki-be húzogatni. Ez az érzés, semmihez sem hasonlítható. Legjobb. Gyorsabban kezdte mozgatni az újjait, közbe egyszer kétszer megcsókolt, de a nyögéseim miatt, mindig megszakítottam a csókunkat. Éreztem, hogy egyre közelebb jutok ahhoz, hogy elélvezzek, de nem szerettem volna.
-Elég.
-Mi a baj (T/N)?
-Én következek Zayn.-kacsintottam, és felültem az ágyon, és most én kerültem felülre.-Valaki nagyon felizgultam.-mosolyogtam, amikor megláttam, hogy a fekete nadrága hamarosan kiszakad a hatalmas dudora miatt.
-Ezt te tetted velem.-nevetett
Ellentétbe Zaynnel, én nem kínoztam őt. Sőt, minél gyorssabban szabadultam meg a nadrágjától, és az boxerétől.
-Hiányoztál már neki.-szólalt meg ismét Zayn
-Nekem is hiányzott már.-mondtam, és azonnal bekaptam a hatalmas férfiasságát. Nem kislányoskodtam, olyan gyorsan mozgattam a számat, és a nyelvemet körülötte ameddig csak lehetett, néha a kezeimmel is rásegítettem.
-Na jó, én ezt nem bírom tovább.-mondta Zayn, majd egy hírtelen mozdulattal fordított a helyzetünkön, és ismét én kerültem alulra.
-Bébi...ez most egy kicsit fájni fog, de kis idő múlva sokkal, de sokkal jobb lesz.-mondta bíztatóan Zayn, majd mielőtt bepozícionálta volna magát, megcsókolt.
-Óvastosan Zayn.-szoríttam meg a bicepszét
-Szeretlek (T/N).-mondta, majd szép lassan betolta magát. Az egész testem megfeszült. Könnyek gyűltek a szememben, annyira fájt.
-Ne sírj kérlek.-törölte le a könnyeimet.-Abba hagyhatom.
-Meg ne próbált.-nyögtem, és a körmeit bevéstem a hátába.
Amikor éreztem, hogy enyhült a fájdalom, bólintottam, jelezve, hogy elkezdhet mozogni. Először még lassan mozgott, hogy megszokjam a hatalmas méretét, majd egyre gyorsabban, kezdett mozogni.
-Ó basszameg.-karmoltam végig a hátát
-Istenem, de imádlak.-nyögte a nyakamba
-Elfogok menni.-nyögtem ismét
-Egyszerre kérlek.
Pár erős tolás után, mindketten szinte másodpercnyi pontosággal mentünk el.

2015. Augusztus 9.
-Zayn Jawadd Malik. Szeretné feleségül az önnel szemben álló (T/N)-t?
-Igen.
-Én ön, (T/N). Szeretné férjül, az önnel szemben álló Zayn Jawadd Malikot?
-Igen.
-Nos, Mrs, és Mr. Malik önök a mai naptól fogva házastársnak számítanak. Csókolják meg egymást.

Remélem tetszett !:)
~S.



9 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett.Sies a kövivel. :P

    VálaszTörlés
  2. csúcs lett:) lehet küldeni nektek sztorit, amit én írtam? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Küldök neked,igaz,hogy az egyiket egy blogról szettem,de a folytatás én írtam! ;)

      Törlés
  3. Ez annyira jó lett!! Remélem a kövi is ilyen lesz!! Azért siess vele!! C:

    VálaszTörlés
  4. Imádom nagyon király lett a rész. És a végén össze is házasodtak nagyon cuki.

    VálaszTörlés