Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. január 17., péntek

K Raminak: Lakosztály (Larry) 18+

Első sorban szeretnék elnézést kérni. Ez a sztori életem fő műve (remélem az irónia átjön) ráadásul abszolút tapasztalatlan vagyok, sosem írtam még gruppen-t. És azért is 1000 bocsi, hogy ilyen rövid lett, de mint mondtam, tapasztalatlanságom miatt ennyit tudtam kihozni magamból. Azért remélem elviselhető lett.

A suli beajánlotta a 11. évfolyamot nyári munkára, akarom mondani a leendő 12.-et. Sok helyen kaptunk melót. Én és két legjobb barátom, Harry és Louis a város egyik legnagyobb hoteljében melózhattunk egy hónapot. Egyik nap az utolsó feladatunk egy nászutas lakosztály berendezése volt. Rózsaszirmok az ágyon, pezsgő bekészítve a jakuzzi mellé, a vacsoraasztal megterítése és egyebek. Éppen az utolsó mozzanatokat végeztük, mikor a szolgálati mobilon felcsörögtek, hogy szedjük le a nászutas díszt, mert nincs rá szükség, ugyanis az ara lelépett a vőlegény öccsével. Morogtam egy sort, majd el akartam kezdeni leszedni a díszpárnákat, mikor Harry elkapta a csuklómat.
- Mit művelsz?- kérdezte tök természetesen.
- Azt, amit kértek. Leszedem ezt a sok szutykot!- dühöngtem. 
- Felesleges. Ha egyszer úgysem kell senkinek, miért hagynánk kárba veszni?- villantott egy perverz mosolyt Louis. Jézusom, mit akarnak ezek tőlem? Tiltakozni akartam, mikor Harry mellkasát éreztem a hátamnak nyomódni, puha ajkai pedig a nyakamra tapadtak. Louis elölről támadt és ajkait az enyémekhez nyomta majd lágyan megcsókolt. Mindent elfelejtettem hirtelen. Azt, hogy helytelen, amit teszünk, azt, hogy Louis-nak és nekem is van egy hosszabb távú kapcsolatunk, amit tökéletesen felrúgunk azzal, ha nyomunk egy gruppent a szállodában.
- Várjatok srácok!- nyöszörögtem.- Bezárom az ajtót!- vigyorogtam. Louis szorosan magához rántott és megcsókolt, majd hagyta, hogy kizárjam a külvilágot. Visszaléptem a srácokhoz, akik újra különösen összehangolt munkába kezdtek. Harry kezei felszaladtak a combomon a szoknyám cipzárjához, miközben Louis a felsőmet gombolta ki. Így pillanatokon belül egy szál fehérneműben találtam magam előttük. Elkezdtem őket vetkőztetni, majd rajtuk is csak egy-egy bokszert hagytam. Harry az ágy szélére ült, engem oldalasan az ölébe ültetett és maga felé fordította a fejem, majd lágyan megcsókolt. Louis Haz mellé ült és nyakamat, majd melleimet borította be csókjaival. Harry felvett, így Louis kénytelen volt elhúzódni tőlem. Óvatosan a párnák közé fektetett, majd lassan húzódtak oda hozzám. Olyan érzéki volt ez az egész. Louis csókolt, Harry pedig éppen köldökömbe nyalt bele. A hirtelen akciójára Louis ajkába haraptam, aki egy morgással lerendezett. Hátamhoz nyúlva kipattintotta a melltartómat és levette rólam. Ezzel egy időben Harry lehúzta  a bugyimat és az ágy mellé dobta. Felkúszott hozzám egy csókért, közben térdig lehúztam a bokszerét. Oldalra fordulva Haz teste alatt Louis-ról is lerángattam az utolsó darabot. Még szerencse, hogy bezártuk az ajtót. Nem biztos, hogy jó fényt vetne a sulira, ha a hotel egyik állandó alkalmazottja három tinédzsert találna az egyik legnagyobb lakosztályban, anyaszült meztelenül. Kezem Louis kőkemény férfiasságára csúszott és tempósan verni kezdtem, közben Harry tövig belém hatolt. Szabad kezem a csípőjére raktam, megakadályozva, hogy mozogjon. 
- Mindjárt jobb lesz, ne aggódj!- vette el kezem a csípőjéről és inkább megfogta. Míg várakoztunk, ugyan lassítottam a kezem tempóján, de nem hagytam abba Louis kényeztetését. Harry egy aprót mozdult bennem, én pedig rögtön akaratosan dereka köré fontam a lábamat. Miközben Haz erőteljesen döfködött, oldalra fordítottam a fejem és kicsit élvezetesebbé tettem Louis számára is az együttlétünket. Amennyit tudtam, számba vettem játékszeréből is keményen szopni kezdtem, a maradékot pedig továbbra is kezemmel kényeztettem. Hangos nyögéseinktől zengett az egész lakosztály. 
- Uh, (T/N)!- nyögte Harry, miközben csípője eszeveszett gyorsan mozgott. 
- Ha tudom, hogy ennyire jó vagy...- vetette hátra Louis a fejét. Eléggé önbizalom-gerjesztő mikor két ilyen jó pasi nyög "felettem" Harry erősen megszorította a csípőmet és egy erős döfés közben egy hangos nyögést eleresztve belém élvezett. Ennek hatására Louis is elment. Számba került örömnedvének nagy részét lenyeltem, majd a maradékot ajkaimra kentem a nyelvemmel. Egyik ajkamról Louis, másikról Harry csókolta le. Louis felvett az ágyról és bevitt a fürdőbe, ahol halkan bugyogott a jakuzzi. Belemásztunk egymás után mindhárman. A két srác közt ültem. Kezeim az ölüket simogatták. Harry ajkaimat falta, Louis pedig a melleimet kényeztette. Olyan jól csinálta, hogy többször is Harry szájába nyögtem. Közben azért persze tovább izgattam őket, így már mindketten elég kemények voltak. Louis az ölébe húzott és szinte rögtön belém csúszott. Fejem hátra döntöttem a vállának, miközben ő megemelve a csípőmet mozgott bennem. Harry egyik kezével megfogta az arcom és közelebb húzta magához. Ajkait az enyémeknek préselte, közben keze serényen járt saját férfiasságán. Elhúztam tőle a fejem, mire meglepetten bámult rám.
- Nézni akarlak.- böktem ki egy lágy pírral az arcomon. Önelégült vigyora most mást váltott ki belőlem, mint eddigi barátságunkban bármikor. Valahogy felvillanyozott. Nekem Harry mindig is a bolond haverom volt. Most pedig itt ülök vele és Louis-al, full pucéran egy jakuzziban, Harry karjaiban feszülnek az izmok, ahogy magán segít, Louis pedig éppen engem dönget. Annyira abszurd volt az egész, de mégis élveztem. Louis gyorsított a tempón, Harry pedig egyre gyakrabban nyögött fel, én meg hát ennek a kombinációjától szinte folyamatosan visítottam, mint egy prosti. Louis a nyakamat rágcsálta, én pedig közel húztam Harry-t, hogy megcsókolhassam. Lou fogait a nyakamba mélyesztette, én pedig itt elélveztem. Néhány tolás után követett, majd Harry a saját kezébe ment el. Lecsúsztam Louis öléből, így újra a két srác közt ültem. 
- Erről nem mesélünk senkinek!- mondta lihegve Louis. 
- Támogatom az ötletet!- feleltem Harry-hez bújva. Az említett vigyorogva lepillantott rám, majd ajkait az enyémekhez nyomta. Louis felállt, majd egy törölközővel kivonult. Hallottuk, ahogy motoszkál, majd a lakosztály ajtaja csapódott, ergo felöltözött és lelépett.
- Na és akkor most mi lesz?- kérdezte Harry.
- A barátommal szakítok, ez holdbiztos.- feleltem.
- És akkor lenne nálad esélyem?- faggatott tovább.
- Harry, itt ülök veled egy lakosztályban, amit nem fizettünk ki, meztelenül egy jakuzziban, ha úgy nézzük két menet után. Szerintem ezen nem kellene agyalnod.- kuncogtam halkan. 
- Harmadik menet?- hajolt közelebb, ajkai csókra éheztek. 
- Sohasem fekszem le az első randin.- húztam az agyát.
- Iszunk egy pohár pezsgőt, felöltözünk és rendbe rázzuk a szobát, majd elviszlek magamhoz és főzök neked. Az már 3 randi.- ajánlotta.
- Benne vagyok! A harmadik randin már a barátnődnek könyvelhetsz el!- nyomtam még egy csókot az ajkaira, majd nekiálltunk az eltervezetteknek. Megérte ma bejönni dolgozni!

~Orsa

5 megjegyzés:

  1. Azt mondtad, hogy nem lesz olyan jó... szerintem király volt! Úgy kezdtem az olvasásba, hogy lesz 10 mondat, meg tök sablonos lesz, aztán meglepődtem! Nagyon tetszett, még sok ilyet!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik! :) Az a helyzet, hogy elég erős önkritikám van, így én ezt szörnyűnek értékeltem magamban :D
      ~ Orsa

      Törlés
    2. Szerintem erre legyél nagyon büszke! Ha ilyen jóra megírtad az elsőt, akkor gondolj bele, hogy mi lesz a tizediknél... és azután :) Nekem ez is elnyerte a tetszésemet. ♥

      Törlés
  2. Szia(sztok) ! :) Nagyon tetszik a bolgotok :3 Egyszerüen fantasztikus, nem rég kezdtem el de màr be is felyezten !! Magával ragadnak a sorok és nem tudom abba hagyni. Komolyan néha beleélem magam "perveznek lenni jó" :D Egyszóval megfogalmazva: TÖKÉLETES!!! *-----* :3
    És megérdezem h én is kaphatok-e Zaynnel ?Nagyon megköszönöm :D
    BY:DORXY*-*

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!!Lenne egy nagy kérésem számotokra!Már régen szerettem volna én is egy ilyen 1D-s perverz oldalt mert ti inspiráltatok és most végre teljesült az àlmom!Már csak az a problémám hogy nincsenek megjegyzéseim pedig nagyon örülnék egy pàr biztató szónak a 220 oldalmegtekintés mellé!Szóval most az egyszer nem lehetne egy kis reklámot csinálni az egyik legnagyobb rajongótoknak?!Ha esetleg meggondolnátok:www.perverzio1dmodra.blogspot.com

    VálaszTörlés