Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. október 5., szombat

Lázadásom jeléül...(Louis) 18+


Elég boldogtalan vagyok mostanában. A szüleim, akarom mondani az apám hozzá akar kényszeríteni egy sráchoz, akit utálok, csak azért, mert jó módú családból való ő is, mint mi és mert a srác apja az egyik ügyfele. Anyu próbál védeni ilyen helyzetekbe, de csak ő is kap egy oltást, mint én és kész. Most is a társalgóban beszélgetnek, kíváncsi vagyok, miről. Odaosonok hát, hogy hallgatózhassak egy kicsit. A tervem tökéletes: Úgy teszek, mintha keresnék valamit abban a helyiségben, így hallhatom, amiről beszélnek. A polcon kutakodom, amikor apám megszólít.
- Kicsim, pont jó, hogy itt vagy. Arról beszélgettünk, hogy olyan rég óta együtt vagytok a barátoddal. Megfontolhatnátok az esküvőt.- és kész. Itt betelt a pohár. Vettem egy mély lélegzetet, majd kifújtam azt.
- Nem, nem nem és még egyszer: NEM!- fordultam meg.
- Hogy mi?- képedt el. Anyu féltő tekintettel nézett rám, ahogy apu indulatosan állt fel a foteljéből.
- Jól hallottad! Nem kényszeríthetsz hozzá senkihez sem!- ezzel kirohantam a szobából, futás közben felrángattam a cipőmet, kocsiba pattantam és meg sem álltam addig a bizonyos házig. Louis háza. Ő az igazi barátom, akiről csak anyu tud. Ő nagyon kedveli és így támogat minket. Sorozatlövés szerűen kopogtattam az ajtaján, mire kiszaladt egy szál boxerben, össze-vissza álló tincsekkel és az ásítástól könnyes, mégis gyönyörű szemeivel. Meglepődött, mikor kezem a derekára csúsztattam és befelé toltam, miközben megcsókoltam.
- Gyorsan öltözz fel!- kértem.- A tervem része vagy.- mosolyodtam el és megcsókoltam újra. Izgatott volt, mikor elmeséltem, mire készülök.
- Ez több módon elsülhet, de a célodat mindenképp elérjük.- közölte, miközben beszálltunk a kocsiba. Igen, ezzel tisztában voltam, hogy lehet, nagyon rosszul járunk majd, de a tudat, hogy fellázadtam apám ellen, csodás lesz. A házunk előtt leparkoltunk és bementünk a házba. Megkerestük anyut, aki a konyhában volt éppen és majdnem belefagyott a vér, amikor meglátta Louis-t. Őt is beavattuk a tervbe s megkértük, rejtse el a pótkulcsokat az emeletemhez. Miután beleegyezett, felsétáltunk és bementünk a szobámba. Bezártuk az ajtómat és egymásnak estünk. Vadul téptük egymás ajkát. Nehezen, de eljutottunk az ágyamig, amire lefektetett. Keze a felsőm alá vándorolt, már ez nyögésre késztetett. Fél kézzel, ügyesen kigombolta a nadrágomat és megszabadított tőle. Itt már elkezdtem nyöszörögni. Oldalra húzta a bugyimat, feldugta két ujját és ütemesen kezdett el pumpálni velük. Felsikítottam az intenzív érzésre. Ez már biztosan hallható volt. Közben fokozatosan fogytak a ruháink és fokozódott az orgazmus-közeli érzés is bennem. Hangosakat nyögtem, amennyire csak tudtam. Ezzel Louis is tisztában volt, így hirtelen abbahagyta az ujjazást és mellém feküdt az ágyra. Csípőjére ültem, kezei felcsúsztak csupasz derekamon, melleimet kezdték simogatni és masszírozni. Közben ahogy kell, rendesen hozzádörgölőztem félkemény műszeréhez. Kezeit visszacsúsztattam a derekamra, majd nyakához hajoltam és elkezdtem csókolgatni. Haladtam lejjebb, egészen a alsónadrágja széléig. Büszkesége már teljesen kemény volt, ezért nem is szórakoztam tovább, lerángattam róla az gatyát. Ujjaimat köré fontam és lassan, érzékien kezdtem mozgatni a kezem rajta, közben végig a meseszép kék íriszt bámultam. Eleinte mélyen sóhajtozott, majd hangos nyögések csúsztak ki a száján. Mordult egyet és már az ágyon találtam magam, alatta. Bepozicionálta magát a lábam közé és mélyen a szemembe nézett.
- Tele torokból, Baby!-"parancsolta" Bólintottam egyet és megcsókoltam. Azzal rögtön behatolt és lassan, mélyen lökni kezdett. Nem kellett nagyon megerőltetnem magam, ösztönösen szinte visítottam az élvezettől. Végigkarmoltam a hátát, gyorsabb tempóra ösztönözve. Csípője gyorsabban mozgott, én pedig közelebb kerültem a gyönyörhöz. Derekamba kapaszkodott és a hátára fordult, magára rántva. Kezei újra a melleimet kényeztették, hangos nyögésre késztetve minden apró mozdulattal. Csípőmet lassan kezdtem mozgatni, majd hamar meguntam és gyors tempóra kapcsoltam. Hangos nyögései és apró sikolyaim töltötték meg a teret. Hirtelen lelassítottam, majd teljesen abbahagytam a mozgást és lemásztam róla. Felháborodott arckifejezése rögtön eltűnt, mikor végignyaltam büszkeségét. Amennyit tudtam, bekaptam és tempósan szopni kezdtem, közben heréit simogattam. Élvezetének hangot adott, nem is lágy, halk hangot. Hajamba markolt és magának kezdte diktálni a tempót, természetesen próbálta óvatosan, de az elfojtott vágyai nem igazán engedték meg ezt. Egy mély. torokból jövő nyögéssel élvezett a számba. Nem szívesen, de lenyeltem. Nem igazán csináltam még ilyet, de nem is olyan pocsék, mint azt gondoltam, vagy mint ahogy mesélték. Végignyaltam a szám szélét, mert éreztem, hogy egy kevés oda is került. Louis magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt. Visszavette a boxerét, én pedig a pólómat meg a bugyimat és kézen fogva lementünk a konyhába. Apu odarohant és elkezdett nekünk pampogni. Vigyorogva hallgattam, majd mikor végzett a mondandóval, megcsókoltam Louis-t.
- Nem tudod elérni, hogy azt szeressem, akit te akarsz. Ez az én döntésem.- közöltem. - Ha össze is boronálsz azzal a szerencsétlennel, csak közölném, hogy meg fogom csalni Louis-al. Minden adandó alkalommal! Lázadni fogok, amíg nem engeded, hogy azzal legyek, akit szeretek!- mondtam, anyu pedig büszkén nézett rám. Végre kiállhattam az igazamért. Apu pedig leképedt teljesen. De persze többé nem szólt bele a döntéseimbe.


- Orsa

2 megjegyzés: