Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. május 7., szerda

Ellie N.-nek.: Szerelmes rosszfiú (Zayn) 18+

- Takarodj a házamból, Carrie Evans! - kiáltotta dühös anyám az arcomba és hozzám vágta a táskámat.
- Te akartad! De ne reménykedj abban, hogy többször látni fogsz engem, ha most kidobsz! - vágtam az arcába és otthagytam. 
Könnyekkel a szememben, az idegességtől remegve kinyitottam a bejárati ajtót, kiléptem, majd hangosan bevágtam magam mögött.
Sietős léptekkel haladtam az utcánk göröngyös, homokos földútján. Hevesen törölgettem a kiszabadult könnyeket az arcomról.
Nem figyeltem a lábam elé és egyszer csak beleütköztem egy izmos, magas alakba, és fenékre vágódtam a földön. Körülöttem a Nap szárította homok a levegőbe szállt. Aggódva néztem föl a fölöttem álló fiúra. Zayn.
Zayn félmosolya eltűnt az arcáról, ahogy megpillantotta sírástól vörös szemeimet. Leguggolt mellém és a szemembe nézett.
- Minden rendben, Carrie? - kérdezte halkan, óvatosan.
- Persze, minden... rendben van - szipogtam és még jobban igyekeztem eltüntetni a sírás nyomait az arcomról.
Zayn Malik, a környékünkön élő leghelyesebb srác volt. Ijesztő volt, mindig volt valami balhéja és hírhedt nőfaló volt. Alig volt olyan lány, akit nem kapott volna még meg.
Az iskolában mindig róla beszéltek, pedig ő már két éve, hogy leérettségizett és otthagyta a sulit.
Rendszerint olyan pletykák terjengtek róla, hogy veszélyes és minden nőt kihasznált, akit csak lehetett. Állítólag, sőt megerősített forrásokból véve, egyetlen nő sem aludt még nála egész éjszaka. Az ember azt hinné, hogy valami rejtegetnivalója van, pedig abban biztos vagyok, hogy a megdugott nők előtt már abszolúte semmi rejtegetnivaló nincs. És mindemellett, szintén állítólag, nagyon kegyetlenül durván bánik a lányokkal az ágyban.
Elvileg szerette az alkoholt és a drogot sem vetette meg, majdnem minden bulin belekeveredett valamibe. Egyszer ennek szemtanúja is voltam. Majdnem agyonvert egy tőle három évvel idősebb embert.
Veszélyes volt, csábító, félelmetes és gonosz. Mindenkibe belekötött, akibe csak lehetett.
Most azonban ez a furcsa veszedelmesség eltűnt a kisugárzásából és merő aggodalommal pillantott rám.
- Nem úgy nézel ki, mint akinél minden rendben van - húzta össze szemöldökét. - Gyere, állj fel! - nyújtotta a kezét és felemelkedett a guggolásból.
Én készségesen elfogadtam és még mielőtt bármit csinálhattam volna felrántott. Egyik keze a derekamra simult és barna szemei mélyen az én zöldembe néztek. Közel húzott magához, én még mindig nem engedtem el a kezét. Elmerültünk egymás szemében. Éreztem, ahogy libidóm felébred és őrjöngeni kezd.
Arcunk közel volt egymáshoz, pusztán néhány ujjnyi választotta el az ő ajkait az enyémtől. Nehezen kezdtem venni a levegőt, szívem felgyorsult. Szabad kezem, ami eddig csak lógott testem mellett, most Zayn fekete bőrkabátja alá csúszott és tenyerem a pólóján keresztül izmos hátára tapadt.
Nem tudom, mi ütött belém.
Zayn egy halk mordulással előre hajolt, így tökéletesen metszett ajkai hozzám tapadtak. Én akaratlanul is lehunytam a szememet. A testem önállóan cselekedett, egyedül, nem figyelve arra, amit az agyam parancsol neki.
Picit megharaptam Zayn puha alsó ajkát, mire ő halkan felnevetett, majd elhúzódott.
- Hová igyekeztél az imént? - kérdezte hirtelen.
Nem értettem, mire fel ez a kérdés, de azért válaszoltam.
- Fogalmam sincs. Csak... el... - ráncoltam a homlokom.
-Akkor gyere át hozzám! Elmesélhetnéd, miért rohantál el sírva otthonról - mosolyodott el kicsit.
Nem tudtam felfogni. Igaz, nem egy nagy dolog, hogy valakit Zayn Malik elvisz magához, hiszen rengeteg lány megfordult, jobban mondva hempergett az ágyában, de mi szinte csak köszönő viszonyban vagyunk. A leghosszabb mondat, amit eddig váltottunk az egy "Hogy vagy újabban?" és egy "Milyen jól áll rajtad ez a ruha." volt. A megismerkedést leszámítva.
Valamiért az előbb elhangzott mondatra elmosolyodtam és bólintottam.
Arról fogalmam sem volt, hogy melyik házban lakik, azt viszont tudtam, hogy saját háza van.
Elindultunk és nem kellett sokat sétálni. Miután elhagytuk a mi házunkat, még nyolc házzal arrébb mentünk és egy halványkék egyszintes épület előtt Zayn megállt, hogy kinyissa a kaput.
Elcsodálkoztam; nem éppen ilyen házat képzeltem el egy olyan férfinak, mint ő.
Mire beértünk a házba, már úgy voltam vele, hogy azon sem lepődöm meg, ha egy nyúlfarmot találok bent, tele bolyhos kis nyuszikákkal, ám mikor beléptünk végül sikerült meglepődnöm.
Éppen csak becsukódott Zayn mögött az ajtó, mikor én a hátammal a falhoz szorultam, és mikor felpillantottam, megláttam Zayn igéző barna íriszeit.
Meg sem mertem mozdulni, mert nem tudtam, hogy mi lesz. A fenébe, dehogynem tudtam! Sőt, vártam.
Nem mondott semmit, csak ajkát ismét az enyémre tapasztotta, ezúttal azonban sokkal vadabb és szenvedélyesebb csókcsatába kezdtünk.
Zayn felemelt, kényszerítve, hogy lábaimat a dereka köré kulcsoljam. Én meg is tettem, karjaimmal pedig átkaroltam a nyakát, ujjaim puha fekete hajába túrtak. Apró rózsaszín miniruhám a derekamig felcsúszott.
Felmordult, mikor csípőmmel akaratlanul is, nekidörgölőztem ágyékának.
- Ne csináld, mert itt helyben duglak meg! - hördült fel.
- Ígyis, úgyis megteszed, szóval nekem már édes mindegy - sóhajtottam.
- Meglátjuk - morogta a nyakamba, és fogai az ott húzódó puha, érzékeny bőrbe martak, miközben kezei erősen, biztosan tartottak a fenekemnél.
Fogott és elhúzott a faltól, nagy léptekkel becipel egy szobába, majd ledobott az irdatlan méretű franciaágyra. Szinte rögtön fölém is hajolt, majd ismét megcsókolt. Fejem a párnára hanyatlott, testem belesüppedt a puha matracba Zayn alatt.
Nagy kezei bekúsztak rövid ruhám alá és egyetlen könnyed, már-már gyakorlatias mozdulattal áthúzta a fejemen, így elé tárult rózsaszín, csipkés melltartóm. Elhúzódott és végignézett a pusztán alsónemű által takart testemen. Megnyalta a száját, szeme szinte felparázslott testem láttán. Kezeit mindkét oldalt végighúzta a bőrömön és ajkát beharapva bukott le a hasamhoz, hogy egy puha csókot adjon rá, majd újra feljött hozzám és ajkaink szinte táncoltak egymással. Nyelve betört a számba és játszani kezdett az enyémmel. Ujjaim a hajába túrtak, még jobban összekócolva ezzel a szépen beállított formát.
Lábaimmal elkezdtem letolni róla a nadrágját. Mikor ez sikerült, kicsit elhúzódtam tőle, és lenéztem egy hófehér Adidas bokszer alsót láttam, amely szinte kiszakadt tekintélyes méretű erekciójától.
Ajkamat harapdálva pillantottam fel rá, ő pedig egy rosszfiús félmosollyal nézett engem.
- Tetszik, mi? - kuncogott fel halkan.
- Volt már olyan, akinek ez - ekkor rámarkoltam szerszámára. - ne tetszett volna? - kérdeztem merő gúnnyal az arcomon.
- Hmm... Ez elgondolkodtató kérdés - mosolygott félig beharapott szájjal, de most úgy, hogy a szívem kihagyott egy hosszú dobbanást. - Azt hiszem, nem - lélegzetelállító mosolya még jobban szélesedett és most már az a tipikus 1000 wattos mosoly lett belőle, amitől minden egyes nőről magától leszakad az átnedvesedett bugyi.
Miközben a szemébe néztem körmeim a pólón keresztül szántották végig a hátát, mire halkan felmordult. Mikor a póló szegélyéhez értem az alsója és a pólója közötti szabad bőrbe mélyesztettem a körmeimet, ami ezúttal egy fájdalmas, mégis vággyal teli nyögést váltott ki belőle. Szám félmosolyra húzódott és lassan, őrjítően lassan, elkezdtem felhúzni a fekete anyagot. Zayn kibújt belőle és rám hajolt. Éreztem a súlyát magamon.
Egyetlen gyors mozdulattal kikapcsolta pánt nélküli melltartómat, majd a szoba másik felébe hajította. Melleim az ő kemény, izmos mellkasának nyomódtak, majd Zayn ajkaival rátalált a már akkor türelmetlenül meredező bimbóimra. Fogával gyengén meghúzta, mire halkan felsikítottam.
Ujjaim a haját túrták, szüntelenül markolták a fekete tincseket. Miközben ajkai már a hasamat érintgették, feltűnt, hogy a szoba csöndjét csak a zihálásom és Zayn halk morgásai töltik meg. Elgondolkodtam, vajon egyedül lakik itt, vagy él vele valaki?
A gondolataimat az szakította meg, hogy megéreztem Zayn ujjait magamon a bugyimon keresztül. Csípőmet felé nyomtam, jelezvén, hogy minél előbb tegye a dolgát. Ő felkuncogott és forró leheletét az alhasamon éreztem.
- Türelmetlen vagy? - kérdezte halkan, és nyelvével egy kis csíkocskát húzott a bugyim fölött, ezzel végigremegtetve a testemet.
Torkomból egy igencsak türelmetlen nyögés szakadt ki.
- Igen - lihegtem, erre ő felkuncogott.
Mutatóujjait a bugyim szélébe akasztotta és lassan lehúzta a vékony, csipkés anyagot. Szinte rögtön megéreztem nyelvét a csiklómon, amitől olyan hangos visítást hallattam, hogy még magamon is meglepődtem.
Egyik kezem a lepedőt markolta, a másik a haját, úgy próbáltam közelebb húzni lüktető alfelemhez.
Nyelve egy pillanatra belém hatolt, majd ismét csiklóm körül játszott. Zihálva, hangosan vettem a levegőt, a fülemben hallottam a vérem száguldását, a szívem dübörgését.
Éreztem, hogy egyre közelebb vagyok a csúcshoz, amikor Zayn ujjai belém mélyedtek és mozogni kezdtek bennem.
Ajkamba haraptam és alhasam összerándult, jelezve, hogy igazán nem kell sok az orgazmushoz.
- Kérlek - sóhajtottam kéjesen, miközben küzdöttem az élvezettel.
- Engedd el magad, add meg nekem! - morogta a lábam közé.
Egyik keze felsiklott a mellemre, és éppen csak hozzáért a mellbimbómhoz, kiváltotta belőlem az orgazmust.
- Édes Istenkém! - kiáltottam, és ujjai köré élveztem.
- Hihetetlenül finom vagy Carrie - nyögte, miközben mohón nyalogatta le ujjairól a nedvemet.
A látvány szinte rögtön újra felizgatott.
Arca ismét az enyémmel párhuzamosan volt, így egyetlen mozdulatomba került, hogy megcsókolhassam. Éreztem a saját ízemet ajkán, ami csak egy újabb löket volt az amúgy is reszkető testemnek és kicsapongó vágyamnak.
A hátára löktem Zaynt, így most ő volt alul. Én irányítottam. Ajkamba haraptam, körmeim lassan végigszántották a hasán húzódó vékony bőrt.
Lejjebb csúsztam rajta, így ajkammal értem hasához. Mellétől a köldökéig végignyaltam kidolgozott, jól formált testét, mire ő szaggatottan kezdte venni a levegőt.
Elmosolyodtam a reakcióján, hiába tudtam, hogy ezt minden lánnyal eljátssza.
Lehúztam az Adidas bokszert, és merev férfiasságának mérete kissé lesokkolt. Merevedése a köldökéig, és egy picikét tovább ért.
Ledobtam a fehér anyagot a földre, ahol a többi ruha gyülekezett. Kezembe fogtam tekintélyes méretű szerszámát, párszor végighúztam rajta a kezemet, miközben felnéztem Zayn a vágytól és izgalomtól elsötétülő szemeibe.
Farkán megcsillant az előváladék, melyet én készségesen lenyaltam, majd amennyit csak tudtam, hirtelen a számba vettem belőle. Zayn felszisszent tettem hatására, de ennek ellenére tartott velem a szemkontaktust.
Nyelvemmel makkján köröztem, próbáltam mélyebben benyelni hosszú erekcióját. Tövig a számban volt, puha makkja súrolta a garatomat. Kezem már izmos combján pihent, azt karmoltam, szorongattam. Kihúztam a számból, markoltam a tövét és gyorsan, erősen folytattam. Keményen szoptam vastagságát, nyelvemmel masszíroztam, ahol csak tudtam. Zayn hangosan nyögött, hosszú ujjai a hajamba túrtak, ő kezdte mozgatni a fejemet. Csípője bele-belemozdult a dologba.
- A kurva... - nyögte, és éreztem, hogy mérete megremeg a számban. - A rohadt kurva életbe! Nagyon jól csinálod Carrie. Úristen, bassza meg! - hörögte és a szám megtelt sűrű nedvével. Hirtelen nem tudtam mit kezdeni sem az érzéssel, sem a szituációval. Undorodtam attól, hogy lenyeljem, de csábított, hogy ennyire a részemmé válhat Zayn.
- Ha nem akarod... - kezdte Zayn, de megfogtam a kezét, megszorítottam, és egy pillanat alatt éreztem lecsúszni a torkomon a forró, sós nedűt. Megborzongtam, majd felkúsztam Zaynhez és megcsókoltam.
Ő kezeit végighúzta az oldalamon, simogatva ezzel puha, vágytól érzékeny bőrömet. Elkezdtem simogatni Zaynt az érzékenyebb tájain, hogy minél előbb újra kemény legyen. Nem tellett sok időbe, mire elértem a célomat és Zayn férfiassága megint hosszú és kemény volt. Megnyaltam az ajkamat és megcsókoltam Zaynt, miközben félig magamba vezettem hatalmas méretét. Kijjebb húztam magamból, majd vissza, még mélyebbre, egészen, míg a lehető legmélyebben nem volt bennem. Amint teljesen bennem volt mindketten hangosan felnyögtünk. Zayn felült, így bele tudtam kapaszkodni széles vállába. Ajkaimat az övére tapasztottam és mozogni kezdtem. Először csak apró mozzanatokat tettem, mert kissé kellemetlen volt teljes mérete hüvelyemben, de miután megszoktam rendesen rákapcsoltam.
Előre, hátra, jobbra, balra mozgattam a csípőmet, miközben vállán volt a kezem, majd mikor kicsi körökbe kezdtem, Zayn egy hirtelen mozdulattal és hangos morgással maga alá fordított, miközben fogait mélyen a nyakam hajlatába vájta, de nem húzódott ki belőlem.
- Malik - nyögtem a hajába túrva, mikor csípője erősen az enyémhez koccant, szerszámának pedig minden egyes áldott miliméterét magamban éreztem.
Perceken keresztül lassan és gyorsan lökött. Egyik kezem a haját kócolta, másik pedig izmos hátát simogatta, karmolta.
Ajkai folyamatosan az enyémen voltak, kezei a hajamat, az arcomat vagy a testemet simogatták. Igazán nem kellett már sok a hőn áhított orgazmushoz, de ahogy érzékeltem, neki sem.
Aztán remegés futott végig a testemen, megrázta minden egyes porcikámat. Hüvelyem összeszorult Zayn körül, torkomat egy hangos visítás hagyta el.
- Szent ég! Zaaaayn! - sikoltva mentem el, körmeimet erősen végighúztam Zayn hátán, éreztem, ahogy bőre felhorzsolódik körmöm nyomán.
Ennyi kellett neki is, mintha ez lett volna neki a végszó, teste megfeszült rajtam, fogai az állkapcsom alatti bőrbe mélyedtek, egyik keze a csípőmet szorította magához, másik a tarkómon fogta marokra a hajamat. Erősen belém lövellte élvezete biztosítékát.
Ajkamba haraptam a pillanatnyi fájdalomtól, miután elmúlt pedig, élveztem kettőnk közös orgazmusának utórezgéseit.
Zayn lehengeredett rólam, mellém feküdt és magához húzott. Izzadt testünk összetapadt, szívünk mindkettönknek hangosan vert. Zihálva vettük a levegőt.
- Zayn, én... - kezdtem volna valamibe pár perc múlva, de azt magam is elfelejtettem, hogy mit, amint megláttam arcát. Nyugodt volt, fiatal. Aludt.
Biztos, fárasztó napja volt, így nem is ébresztettem fel.
Csodáltam a mellettem fekvő férfit. Fekete haja úgy volt összekócolva, ahogy csak egy nő kócolhatta össze. Vonzó látvány volt.
Fejemet a mellkasára hajtottam, és szapora szívverésére én is elaludtam.
***
Reggel friss kávé illatra keltem. Zayn csak mellettem ült az ágyban. Félmosollyal az arcán nézett engem.
- Hmm... Mi az? - kérdeztem kómásan, szemeimet dörzsölgetve, miközben mélyen belélegeztem a kávé illatot.
- Semmi, csak... Szép vagy. Nagyjából fél órája téged nézlek - sütötte le a szemét, majd megragadta az éjjeliszekrényen álló világoskék bögrét. - Ez a tiéd - nyújtotta oda nekem.
Elfogadtam és én is felültem, hátamat az ágytámlának döntöttem.
- Zayn, tegnap este... - sóhajtottam, nem tudtam, mit mondjak.
- Ne magyarázkodj Carrie! Megtörtént. Remélem, nem bánod - simogatta meg az arcomat.
Tekintete ellágyult, s csak ekkor esett le nekem; én itt töltöttem nála az éjszakát. Eddig ez egy lánynak sem sikerült.
- Zayn, nekem most... Most mennem kell. Ne haragudj! - felálltam, gyorsan felkapkodtam a ruhámat magamra és elrohantam. Vissza sem  néztem, de egy fordulattal elkaptam Zayn szemeinek döbbent pillantását.
Elindultam és gyorsan igyekeztem.
Vajon miért aludhattam ott? Miért nem tett ki az aktus után, mint valami kurvát?
Volt min agyalnom a barátnőmhöz, Laurához igyekezve.
Neki valószínűleg semmit sem fogok még elmondani. Félek. 

Remélem, tetszett! ;) ♥
Ennek a sztorinak gondoltam még egy vagy két részre, nem tudom pontosan. Érdekelne a ti véleményetek, hogy megérné-e folytatni. Legyetek szívesek írjátok le komiban! :)
xxSzikraa.♥*

14 megjegyzés:

 1. Úr isten, ez nagyon jóó volt..:)) szerintem legyen folytatása..:))
  with Love: Hayley H.xx

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon jó volt. Légy szí legyen folytatása :)

  VálaszTörlés
 3. Folytatást légyszi bébi!!<3

  Patricia F.

  VálaszTörlés
 4. Kérlek legyen folytatása ez volt az egyik legjobb. :))

  VálaszTörlés
 5. Legyen folytatása, legalább egy! Nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 6. Mindenkeppen legyen folytatas eszmeletlen jo *-*♥ ✔

  VálaszTörlés
 7. Újat mondok, ha azt kérem legyen folyatatása? :D Nagyon-nagyon jó lett!! <3

  VálaszTörlés
 8. Úristen ez nagyon jó lett:33 *--* Legyen folytatása!!

  VálaszTörlés
 9. Legjobb*.* legyen folytatasaa!*.*❤

  VálaszTörlés