Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2014. január 11., szombat

Szexi mostohabátyó (Harry) 18+

Hosszú-hosszú kihagyás után itt vagyok, bár gondolom nem hiányolt senki (titkon azért kicsit remélem, hogy mégis :P) Hoztam nektek egy sztorit, ami lehet, hogy kicsit kemény lett, nem tudom, döntsétek el ti! xx

Szinte hóvihar tombol odakint. Szeretem a telet, de csak decemberben. Akkor megvan a hangulata. Fehér karácsony, szilveszterkor hazamenni részegen, csúszkálva a hóban. De január közepén már a napsütésre vágyom. Így nem csoda, hogy egész hazaúton magamban káromkodtam, amiért tökre összefagytam, ráadásul egyedül jöttem, mert a barátnőim más irányba laknak. Horrorfilm nézés után nem volt jó dolog, ráadásul úgy emlékeztem, hogy otthon is egyedül leszek. Mikor a kapuhoz érve benyomkodtam a zárkódot, örömmel láttam, hogy Harry kocsija itthon van, így nagy valószínűséggel a gazdája is.
- Harry, itthon vagy?- kiáltottam be, miközben a csizmámból bújtam éppen ki.
- Szoba!- kiáltott vissza. Kitekertem a nyakamból a sálat, levettem a kabátomat és besétáltam a szobájába. Az ágyán ült és laptopozott. Lehuppantam mellé és nyomtam egy puszit az arcára.
- Apuék mikor indultak?- érdeklődtem.
- Fogalmam sincs, talán két órája.- felelte.
- Nem mondták mikor jönnek?- kérdezősködtem tovább.
- Egy hétre léptek le.- nézett fel rám a laptopjából először, amióta a szobában vagyok. Mentségére legyen, én sem voltam valami figyelmes, mert fel sem tűnt, hogy egyetlen bokszer takarja tökéletes testét. Na jó, ez így furán hangzik, tekintve, hogy a mostohabátyám, idén 5. éve. 12 voltam, mikor a facér apám randizni kezdett az anyukájával, rá egy évre bejelentették, hogy összeházasodnak, ami nekünk így jó volt, mert végre normális családunk lett. Nekem lett anyám, neki apja, de egymásra valahogy mégsem igazán testvérként tekintettünk, sokkal inkább valahol a barátság és a vonzalom között. Még sohasem történt köztünk semmi, én mégis valahogy érzem a kölcsönös vonzalmat. Mikor készülök valahová és ajkába harapva, dadogva közli, hogy csinos vagyok, az elképesztően édes. Átkarolt majd közölte, hogy jég hideg vagyok.
- Tudom, nagyon hideg van kint!- néztem bele gyönyörű szemeibe.
- Menj, vegyél egy meleg zuhanyt, attól jobb lesz!- tanácsolta, majd homlokon puszilt. Engedelmesen bólintottam, felálltam mellőle és a fürdőszoba felé igyekeztem. Bent megszabadultam a rengeteg rétegnyi ruhámtól, amik ellenére ugyanúgy fáztam, majd beálltam a zuhany alá és elkezdtem magamra engedni a meleg vizet. Az érzésre egy apró nyögés csúszott ki ajkaim közül. Miután rendesen átmelegedtem, szétkentem a testemen a tusfürdőt, majd lemostam magamról. Szárazra töröltem a testem, majd a törölközőt a testem köré csavartam. A szobámban a gardróbból kivettem egy fekete francia bugyit és egy lila csőtopot és felvettem őket. Átsétáltam Harry-hez, aki valami filmet nézett a tv-jén. Mellé feküdtem, ő pedig magához húzott.
- Mit nézünk?- kérdeztem.
- Családi Üzelmek- felelte. Néztem egy ideig, de a gondolataim elvonták a figyelmemet. Ugyan van egy srác, akivel kavarok suliban, de Harry jobban vonz.
- Mit szólnál hozzá, ha veled aludnék?- kérdeztem hirtelen. Egy sokat sejtető vigyor terült el arcán, majd megnyalta az ajkát.
- Benne vagyok!- mondta. Fejem a mellkasán pihentettem. Hirtelen jött, hogy egyik hatalmas tenyerét a fenekemen éreztem. Vörös fejjel néztem rá, ő meg csak tovább vigyorgott. A hátamra fektetett, ő pedig fölém hajolt.
- Harry...- nyöszörögtem, de nem folytathattam, mert ajkai az enyémekre tapadtak. Kezeim csupasz hátára csúsztak, majd mikor megéreztem ujjait a bugyimba, végigkarmoltam rajta, közben hangosan felnyögtem.
- Na ez már tetszik!- dörmögte a fülembe. Ujjai körkörösen mozogtak a csiklómon, miközben falta ajkaimat. Néha-néha, mikor levegőért kapkodtunk, ajkai közé nyögtem. Hirtelen megtörte a csókunkat, majd két ujját belém nyomta és pumpálni kezdett.
- Nézni akarom, ahogy vonaglasz az érintéseimtől!- mondta leszögezve pillantásával. Ez az egy mondata tökéletesen elég volt egy hatalmas nyögéshez.
- Nem helyes, amit teszünk!- nyöszörögtem.
- Abbahagyjam?- kérdezte, gyorsítva ujjai tempóján.
- NE MERÉSZELD! parancsoltam rá.
- Ez az, utasítgass csak, ez tetszik!- nyögte. Ajkamba harapva pillantottam le a bokszerén kitüremkedő dudorára. Nyögéseim hangosodtak és egyre sűrűbben jelentkeztek.
- Most már készen állsz!- állapította meg, majd ujjait kihúzta belőlem. Ajkai közé vette és lehunyt szemekkel, hümmögve szopogatta le róluk a rájuk került nedvességet. Megmosolyogtatott, ahogy hosszú szempillái megremegtek élvezetében. Hanyatt feküdt, jelezve, hogy most én jövök. Nyomtam egy gyors csókot ajkaira, majd lejjebb haladva végignyaltam nyaka ívén, egészen a füle mögötti pontig, oda nyomtam néhány puszit, majd felsőtestét leptem el puszikkal. Óvatosan megharaptam a kulcscsontját, telt ajkait pedig egy jóleső nyögés hagyta el. Hamarosan elértem a vasa aljáig. Ujjaimat végighúztam V vonalán, majd lerángattam róla a bokszerét. Mindig sejtettem, hogy tekintélyes dologgal rendelkezik, de nem gondoltam, hogy ekkora. Oldalra biccentettem a fejem és elnyílt ajkaim közt végighúztam, picit hozzáérintve a nyelvem hegyét. Makkját a számba vettem és keményem megszívtam, közben az arcát néztem. Fejét hátravetette és nyelt egy nagyot. Úgy döntöttem, nem húzom az agyát, így amennyit csak tudtam, bekaptam és tempósan szopni kezdtem. Ujjait a hajamba fonta és ritmusosan mozgatta a fejem, majd mikor felvettem az általa diktált tempót simogatni kezdte a hajam. Kezét elvettem a fejéről, majd maga mellé szorítottam, hogy én irányíthassak. Nyelvemet leszorítottam és igyekeztem nem foglalkozni a cseppet sem kellemes érzéssel, ahogy halad lefelé a torkomon. Mikor már egész szerszáma a számban volt, nyeltem egyet, majd gyorsan visszaengedtem a számba. A nyelés hatására el is élvezett, amit készségesen lenyeltem. Mozdulatlanul feküdt az ágyon, majd mikor magához tért, felült és kifejezéstelen arccal bámult rám.
- Ez elképesztő volt!- nyögte ki. Szégyenlős mosolyra húztam ajkaimat, majd felé hajolva megcsókoltam. Miután elváltak ajkaink, megrázta fejét, mintha csak kusza gondolatait akarná helyre rázni. Újra én kerültem alulra, ő pedig fejét a nyakam hajlatába hajtotta és finoman szívogatni kezdte a bőrömet.
- Mondd el, mit szeretnél!- motyogta a nyakamba.
- Magamban akarom tudni a hatalmas farkadat, érezni, ahogy minden egyes centimet kitöltöd.- nyögtem a fülébe. Már ettől éreztem, hogy combomnak feszül újonnan kemény szerszáma. Felmordult, majd lerángatta a bugyimat, kibújtatott a pólómból is, foggal letépte egy óvszer csomagolását és villámgyorsan felgörgette magának. Nem sokáig szórakozott, szinte rögtön belém hatolt. Csípője eszméletlen tempóban mozgott, én pedig sikítva élveztem minden mozdulatát. Ha éppen nem hátát karmoltam, akkor a vállát rágcsáltam. Lassított tolásain, amik fokozatosan mélyülve sokkal inkább váltak döfésekké, de még mindig élvezetesek voltak. Többért könyörögve emeltem meg a csípőmet, ő pedig tenyereit a medencecsontomra tapasztotta és úgy tolt vissza az ágyra, majd egy helyben tartott, így még intenzívebben érezhettem a mozdulatait.
- Uh, ez az!- nyögte a fülembe. Kezdett sok lenni ez az egész. A csípője, ami az enyémhez koccan, a bennem mozgó férfiassága és ezek a nyögések, plusz az a jól ismerős érzés az alhasamban.
- Harry! Nem bírom!- vinnyogtam.
- Ordítsd a nevem!- parancsolta. Én pedig örömmel teljesítettem, miközben köré élveztem. Ezzel pedig őt is eljuttatva a csúcsig. Lassan kicsusszant belőlem, majd kidobta a használt óvszert és visszabújt az ágyba. Egymás mellett feküdtünk a plafont bámulva.
- Az gáz, hogy én ezt nagyon élveztem?- kérdeztem alig artikulálva.
- Benne lennék egy ismétlésben.- hagyta figyelmen kívül a kérdésemet.
- Akkor...- kezdtem.
- Mostantól a barátnőm vagy, már ha nincs ellenedre.- fordult felém reménykedő mosollyal az arcán. Minden erőmet összeszedve közelebb kúsztam hozzá és megcsókoltam.
- A legnagyobb vágyam teljesült!- mondtam két csók közt.

~Orsa

5 megjegyzés:

  1. OMG Orsi ez ez ez ez ez ez ez ez akdkfkdkdksdkkf *-* :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyooon jóóóóóóó lett! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! Megkérdezhetem, hogy mikor lesz kész a sztorim? :)

    VálaszTörlés
  4. Nem lehetne, hogy ezt a tortenetet folytatod?*.*

    VálaszTörlés