Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. augusztus 4., vasárnap

Megcsalás, vagy nem? *Második Rész* (Louis+Jennifer) 18+

A nyaralás jól ment. Már 4 napja itt vagyunk és a kis Louissal való kalandom is folytatódott. Minden nap csináltunk valamit egymással. Volt olyan, hogy csak pettingeztünk. Az mindig olyankor volt, mikor a fürdőben, vagy máshol futottunk össze és mindenki aludt.
Az 5. nap reggelén furcsa dologra keltem. A szobámon kívülről ismerős férfi nevetés hallatszott. Nem Louisé volt. Nem is apámé.
Basszameg! Ez nem lehet! Ne, ne, ne, nee! A barátom, Jake. Mit keres ez itt?!?! - annyira meg ijedtem, hogy alig kaptam levegőt. Remegtem és a szívem gyorsan dobogott. Fölkaptam egy otthoni rövid gatyát, meg egy hasvillantós topot és kimentem.
-Szia baby - állt fel a teraszon lévő székből Jake.
-Hello - köszöntem.
Jake elém lépett és a derekamat átkarolva akart megcsókolni. Én eltoltam magamtól az arcát, mire ő zavarodottan nézett. Én az alsó ajkamat szívogattam, miközben a szemem sarkából Louisra pillantottam, aki karba tett kézzel kíváncsian nézett.
-Gyere velem! - suttogtam Jake-nek, és a csuklójánál fogva behúztam a szobámba és leültettem az ágy szélére.
-Mi a baj Jenni? - húzta össze a szemöldökét Jake.
-Jake... - mély levegő. - Én... Szeretlek. De nem úgy, mint... mint egy pasit. Mármint... már egy ideje nem úgy gondolok rád, mint a pasimra - beszéltem nehézkesen.
-Ez mit jelentsen? - fújtatott aggódva.
-Azt, hogy jobb lenne, ha nem folytatnánk tovább együtt. Szakítani szeretnék - jelentettem ki kegyetlenül.
-Mi? Mégis miért? - képedt el Jake.
-Én... é...én... lefeküdtem valakivel. Nem szeretnélek hamis ábrándokba ringatni arról, hogy szeretlek, ha nincs így. És... az a valaki, akivel együtt voltam... iránta szerintem picit többet érzek "Csak-Szex" kapcsolatnál - hajtottam le a fejem.
-Ja, hogy lefeküdtél valakivel, akivel "Csak-Szex" kapcsolatban vagy úgy, hogy mikor lefeküdtél vele még szűz voltál? Jenni, te komolyan nem vagy észnél. Nem is tudom, hogy mikor lettél ilyen egy ribanc - kerekedett ki a szeme.
-Nem érdekel Jake. Azt sem tudom, hogy minek jöttél ide. Nem kértem és tudtommal nem is szóltál. De figyelj, maradj csak ameddig akarsz, engem nem érdekel. Sikeresen baszd el még jobban a nyaralásom - kaptam fel a vizet, majd felálltam, kirohantam a szobából, és becsaptam magam mögött az ajtót, ami fülsiketítő hanggal csattant.
Nem szóltam senkihez, csak elhagytam a nyaralót. Volt egy tó a közelben. Oda mentem. A tónál találtam egy régi elhagyott, de nagyon szép hajót. Óvatosan egy stégről átléptem a fedélzetre és a hajó elejére mentem, onnan pedig egy lejárat vezetett egy kis szobácska felé. Pihenő szoba. Ez kell nekem!
Levetettem magam az egyetlen ágyra, ami ott volt és a párnába temettem a fejem. Nem érdekel, amit Jake mondott. Tökre hidegen hagy.
Viszont én tényleg kezdek kicsit többet érezni Louis iránt...
Ekkor valami hozzá ért a hátamhoz. Egy kéz simított végig rajta.
Ijedten hátra kaptam a fejemet és megláttam Louis aggodalmas arcát.
-Jól vagy Jenni? - kérdezte halkan és leült.
-Azt hiszem - mosolyogtam gyengén és kicsit feljebb ültem, hogy az arcom Louissal egy szintben legyen.
Egy ideig egymás szembe néztünk, aztán megcsókoltam Louist.
Ajkai édesek voltak. Ez a csók nagyon feltüzelt. Ez alatt az egy pillanat alatt megbizonyosodtam róla; valóban többet érzek iránta.
-Louis... - húzódtam el, hogy újra kék szemeibe nézhessek.
-Tessék? - kérdezett.
-Én szerelmes vagyok beléd - suttogtam.
Louis sóhajtott egyet, halványan elmosolyodott, kezét a tarkómra tette és összehúzta az arcunkat, hogy újra meg tudjon csókolni.
Hátra döntött az ágyon és fölém hajolt. Kezem puha, barna hajába csúszott és picit meghúztam azt. Lábaimat Louis csípője köré fontam. Louis a pólóm alá vezette a kezét, de amikor hozzám ért felszisszentem, mire ő riadtan kapta el tőlem a fejét és nézett rám.
-Mi a baj? Valami rosszat csináltam?? - nézett kicsit aggódva.
-Nem, dehogy! Semmi baj, csak hideg a kezed - mosolyodtam el, majd visszahúztam az arcát az enyémhez.
Louis ismét hozzá ért a hasamhoz, de most hirtelen lehúzta a felsőmet és eldobta a kis helység másik végébe.
Elsöpörte a hajamat a vállamról és a nyakamnak esett. Olyan gyengédséggel szívogatta és harapdálta a nyakamat,hogy nem bírtam visszatartani néhány erős sóhajt.
Louis lejjebb haladt a nyakamtól. Végig csókolgatva vállam ívét áttért a melleimre, amit még a melltartó fogságban tartott. Lou egy egyszerű mozdulattal hátul kikapcsolta a melltartóm és miután lecsúsztatta rólam ezt a ruhadarabot is eldobta valahová a szobába.
Kezei megtalálták az újonnan felszabadult területet és mohón markolászták. Néha Louis a száját is bevetette. Egyszer az egyik mellemet nyalogatta és hintette be puszikkal, máskor meg a másikat harapdálta és kényeztette. Amikor metszőfogai közé fogta egyik bimbómat és picit meghúzta, kicsúszott a tokromból egy hangos, kéjes nyögés, aminek hallatán Louis felnevetett.
-Milyen kis hangos valaki, amikor nem kell visszafognia a hangját - kuncogott mosolyogva.
-Örülök, hogy nem kell visszafognom - lihegtem és Louist a hátára gördítettem.
A nyakába mélyesztettem a fogam, miközben ágyékához dörgölőztem. Ez egy halkabb morgást váltott ki belőle és azt, hogy ujjait keményen a csípőmbe véste. Én az ajkamba haraptam és elmosolyodtam. Gondoltam kínzom még egy kicsit, így még erősebben dörgöltem magam hozzá.
Éreztem, hogy nadrágja egyre feszesebben dudorodik alattam. Lassan kigomboltam a nadrágját és lehúztam. Minden egyes apró érintésemtől egyre keményebb és keményebb lett erekciója.Miután már felső sem volt Louison, csak egyetlen vékony textildarab választott el attól, hogy kezembe vehessem szerszámát.
Még Louissal sem csináltam azt, amit most tenni készülök. Féltem, hogy valamit elrontok, vagy nem lesz neki jó érzés, ezért próbáltam óvatos lenni. Idegszaggató tempóban szedtem le róla azt az egy fehér anyagot, amin már halványa átsejlett a "Kicsi Louis".
Amikor lekerült az a vékony és egyben utolsó, zavaró ruhadarab is Louisról, óvatosan megfogtam ágaskodó férfiasságát. A szívem vadul kalimpált, de megtettem és a számba vettem, amennyit tudtam. Erre Louis hangosan felnyögött. Ettől picit magabiztosabbá váltam és kezemmel is rásegítettem, miközben gyorsítottam a  tempón. Egyik kezem a golyóit kényeztette, másik pedig a combján és hasán járt szabadon.
-Kérlek, gyorsabban - könyörgött elfúló hangon Louis két nyögés között. - Kibaszott jó - nyögte.
Én azért sem gyorsítottam. Gondoltam kínzom még picit.
Ekkor Louis tett valamit, amire nem számítottam.
Kezeit a hajamba csúsztatta, és ő kezdte diktálni az ütemet. Nem zavart, csak kicsit szokatlan volt. Nem voltam ehhez hozzászokva.
Aztán Louis elengedte a hajamat és hagyta, hogy önállóan folytassam tovább. Tettem is, amit kellett, ezzel örömet okozva partneremnek. Nyögései egyre hangosabbak és sűrűbbek lettek, majd farka rángatózni kezdett a számban. Tudtam mi jön. Összeszorítottam a szememet, még egy picit rásegítettem és a nyelvemmel köröztem párat makkján, aztán örömnedve mind a számba lövellt, mialatt igazán hangos férfias morgás-nyögés hagyta el a torkát. Nem akartam, vagyis inkább nem mertem lenyelni azt, ami kijött Louisból.
-Ne nyeld le, ha nem akarod! - hallottam meg Louis hangját.
Én hatalmas erőt vettem magamon és lenyeltem, de úgy, hogy egy pici még maradjon a számban. A maradékot a nyelvemmel óvatosan picit a számra kentem, majd felmentem Louishoz.
-Hmm - nézett Louis perverzen, majd megcsókolt.
Közben maga alá gördített. Lejjebb haladt testemen, mindenhová apró puszikat nyomva.
Végül leért a rövid nadrágomig, amit egyetlen rutinos mozdulattal szedett le rólam. Viszont azt a parányi bugyit, amit tegnap fürdés után felvettem még rajtam hagyta.
-Csak nem tőlem áztál el ennyire? - kérdezte büszkén, mégis kajánul vigyorogva, miközben keze a bugyin keresztül kényeztetett.
Én csak egy aprót nyögtem, Louis pedig halkan kuncogva lehúzta a bugyimat is.
Nyelve, amit imádok, akcióba lendült és csiklómon és annak környékén rótta a köröket.
Légzésem még jobban felgyorsult, kezeimmel nem tudtam mit kezdeni, így inkább Louis dús hajába túrtam.
A lehető legváratlanabb pillanatban Louis egyből két ujját tolta fel nekem, amitől előszökött belőlem egy nyögés.
Lehetetlenül jól csinálja a dolgát! Egyszerre ujjazott és nyalt, de olyan sebességgel és erővel, mint még egyszer sem.
Nyelve odaadóan tette a dolgát, ujjai pedig meg sem álltak. Végre kiadtam magamból a hangos nyögéseimet, amik betöltötték az egész helyet.
-Gyerünk Baby, élvezz el! - szólt Louis keményen.
Elég volt nekem az a négy kemény, már-már agresszív szó, és az alhasamat átjárta a jól ismert érzés.
-L...Louiiiiiis!!! - kiáltottam, mikor ujjai köré élveztem.
Ő feltérdelt, és a szájába vette azt a két ujját, amely az előbb még bennem volt.
Lehunyta a szemeit és úgy nyalta le nedvemet hosszú ujjairól.
-Kibaszott finom vagy - mondta fölém hajolva.
Megcsókolt és a combjaim közé pozicionálta magát.
-Csináld már! - parancsoltam rá és kezeimet kerek fenekére vezettem és toltam rajta egyet magam felé.
Louis felkuncogott, megcsókolt, majd belém hatolt.
Még mindig nem sikerült megszoknom ezt a méretet, de már közel sem volt olyan elviselhetetlenül rossz, mint előtte.
Felnyögtem, amikor megéreztem, hogy megállt bennem, mert teljesen bennem volt.
Szinte rögtön eszméletlen tempóban kezdett tolni, közben végig tartotta velem a szemkontaktust, amikor éppen nem egymás száját téptük.
-Louis! - nyögtem hangosan, amikor egy erősebbet lökött rajtam.
Kicsivel később Louis a hátára gördült, magával húzva engem, így én kerültem felülre.
Lassan kezdtem mozgatni a csípőmet, majd köröket kezdtem írni vele. Ez Louisból egy mély és nagyon hangos nyögést váltott ki. Mind a tíz ujja a csípőmbe vájt, körmei vörös csíknyomokat hagytak.
Ahogy fogyott az enegriám úgy lassultam Louison, de igyekeztem minél tovább felül maradni.
Hirtelen Louis picit megemelt és felfelé kezdett döfködni.
Még hangosabb nyögések szakadtak fel a torkomból, hosszú körmeimmel pedig Louis mellkasát szántottam.
Vissza tértünk ahhoz, hogy én lovagolok Louison és most a lehető leggyorsabban mozogtam. Igyekeztem, hogy minél jobb legyen Louisnak, ami az élvezettől eltorzult arcából ítélve sikerült is.
-Haah! Jenni! - nyögött, és éreztem, hogy méretes szerszáma rángatózni kezd bennem, majd egy igazán hangos, férfias nyögés mellett belém élvezett.
-Jézusom, Louis! - hunytam le a szememet, de tovább mozogtam rajta.
Néhány csípővel leírt kör után éreztem, hogy az alhasamban feszítő érzés kezd uralkodni, a hátam pedig ívbe húzódik.
-Ez az! - sikoltottam amint elélveztem, majd Louis mellkasára borultam, miközben még mindig bennem volt.
Mind a ketten nagyon gyorsan vettük a levegőt, és amikor kicsit csillapodott a szívütemünk is leszálltam Louisról és mellé feküdtem. Louis betakart bennünket és átölelt engem.
-Szerintem ez volt minden idők legjobb együttléte - fújtam ki magam.
-Jenni, komolyan gondoltad, amit a kis akciónk elején mondtál nekem? - kérdezte váratlanul.
Nem mertem válaszolni. Féltem. Mi van, ha kinevet? Mi van, ha azt mondja, hogy ilyen kislányokkal sosem állna le egy kapcsolatra?  Az elutasítástól féltem. Nagyon.
-Igen - nyögtem ki végül lesütött szemmel.
Egy darabig kínos csend uralkodott közöttünk, majd Louis sóhajtott egyet, egyik tenyerét végig húzta teljes arcán, mély levegőt vett és csillogó szemekkel nézett vissza rám.
-Tudom, hogy most szakítottál ezzel a Jake gyerekkel, és most iszonyat pofátlan leszek, de örülnék, ha a barátnőm lennél - mondta halkan, végig a szemembe nézve.
-Louis... - elmosolyodtam és megcsókoltam.
-Ez most igen, vagy nem? - nevetett, mikor elhúztam a fejem.
-Hát... - ravaszul elmosolyodtam és újra megcsókoltam, de most úgy, hogy a lehető legegyszerűbb módon kitalálja a választ. - Szerinted? - kérdeztem, miután abba hagytam.
-Szerintem ez egy erős igen. Ugye? - nézett boci szemekkel.
-Igeeeen! - nevettem fel, majd meg öleltem.
-Mondanám, hogy szeretlek, de az egyrészt még korai, másrészt iszonyat sablonos lenne - Louis.
-Azt mondasz, amit akarsz. De nekem elég az is, hogy érezteted velem, hogy szeretsz - pislogtam rá.
Louis nyomott egy puszit a fejemre, megölelt, majd hossza ölelkezés után felállt.
-Ideje elhagyni a fedélzetet - mondta kapitányosan és felvette a csíkos felsőjét.
Igazából el is felejtettem, hogy egy hajón vagyunk.
-Igen is matrózom - vigyorogtam.
Felálltam és én is felkapkodtam a ruháimat.
Kézen fogva hagytuk el a hajót. Amikor visszaértünk a nyaralóba Jake éppen elment. Még látta, hogy Louissal egymás kezét fogva sétálunk ki a tavat körbevevő susnyás részből.
Egy fájdalmas pillantást vetett rám a tőlem 2 évvel idősebb ex-pasim, majd beült a kocsijába és elment.
Mi beballagtunk a családjainkhoz és közöltük mindenkivel, hogy mi a szitu.
Louis családjában mindenki örült, sőt Louis szülei még külön gratuláltak is nekünk.
A húgom sárga volt az irigységtől, és ezt hangoztatta is, nem túl boldog hangon. 
Anyám jó alaposan lecseszett, hogy, hogy tehettem ezt Jake-vel, de engem nem érdekelt, mert Louis fogta a kezemet. Louis, aki iránt már most sokkal többet érzek, mint Jake iránt bármikor. Louis, aki 4 évvel idősebb nálam, mégis itt van nekem. Remélem minden rendben lesz és hosszú kapcsolatunk lesz, de nem tervezek előre. Az csak csalódást okoz...

Hát ez volt az utolsó...
Most én egy ideig nem hozok sztorit, mert huzamosabb ideig nyaralni és dolgozni vagyok, de amint végzek ígérem, hogy hozok még egy sztorit! Komizzatok, hogy hogy tetszett a befejezés!
Remélem tetszett! :D xx
*Szikraa.♥

6 megjegyzés:

  1. Nagyon de nagyon jó lett *-* Imádtam :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo lett , ne felj!!! :)

    VálaszTörlés
  3. nincs felni valotok,nagyon jo let.Petra,sies

    VálaszTörlés
  4. Csak bátran!!!Nagyon ügyes vagy/vagytok!!Siessetek letcí

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    Nagyon tetszett, tökre megijedtem, hogy Louis nemet fog mondani és nem lesz happy end. :/
    Szóval tökre örültem a befejezésnek, bár szegény srácot(ex pasit) egy picit sajnáltam.
    Neked jó nyaralást és munkát. :)

    VálaszTörlés